Samsung Galaxy-S, I9000
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy-S, I9000
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"Grip" nasol are si SGS1, dar cu husa aia de silicon se rezolva problema.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Grip?
![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 14 Jun 2011, 11:16 |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa nu uitam ca aifnu' suge!!!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 14 Jun 2011, 11:09) Habar n-ai tu, asta se cheama device polivalent! ![]() Communications, entertainment and exercise! ![]() Se gaseste toc orizontal pt SGS 2 sau terbuie sa-mi comand de afara? La fel si cu husa de silicon, de unde? This post has been edited by Garett: 14 Jun 2011, 11:17 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@2dor: am avut o saptamana lg optimus 2x inainte sa-l dau inapoi si sa-mi iau samsung. LG gestiona apelurile intr-un mod prietenos grupand persoanele cu care ai vorbit. La SGS2 daca dau 5 mesaje unei persoane mi le arata pe toate la CALL. Daca am vorbit de 3 ori cu o persoana tot asa.
Grip-ul este mai bun ca SGS1 dar tot defectuos ramane. Mi-am agatat de el un snur de la un 5800 si acum pot sa-l trag mai usor din buzunar si am sanse mai mari sa-l prind in cadere ![]() Cu husele ce sa mai zic ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut LG-ul 2X, am scapat de el pentru ca cei de la LG nu au stiut sa se joace cu softul si Ginger mai intarzie. Ce nu mi-a placut la LG, e ca nu exista swype-ul din agenda si din call log care suna sau da mesaj persoanei respective. La LG, agenda si call log-ul erau sub Samsung. Gruparea in call log la Samsung e ciudata intradevar, dar eu nu folosesc nici contacts-ul si nici dialer-ul lui. Am unele facute de un grup e developeri care seamana cu cele de la WP7. Sunt foarte multumit, iar baietii le imbunatatesc des. Totusi in mana mea Samsungul sta mai bine decat LG-ul.
This post has been edited by 2dor: 14 Jun 2011, 12:11 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Am inteles ca la LG s-au facut niste update-uri.
Spune-mi si mie ce utilitar de dial ai sa il incerc si eu te rog.. Apropo, a facut cineva update de firmware la camera de la SGS2? (se gaseste in samsung aps) |
--------------------
Sedan
Negru
|
2dor |
![]()
|
La LG a fost un update V10D, acum se asteapta un update care rezolva niste probleme, apoi urmeaza Gingerbread, nu se stie cand, s-a specificat ca vara aceasta. Dial-erul pe care il folosesc este beta si nu se gaseste nicaieri. Se poate obtine doar cu donatie.
Poti sa faci update-ul de camera, eu l-am facut din prima asa ca nu stiu ce a rezolvat. This post has been edited by 2dor: 14 Jun 2011, 13:47 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
DrK |
![]()
|
pai l-am facut si eu din prima si ma intrebam daca a rezolvat ceva
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sa nu uitam ca aifonforu' ruleaza timp mare!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma simt nevoit sa confirm
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
atata timp cat îl primiti moca de la patron, cred si eu ca ruleaza.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Iar au scăpat copiii de la Cafenea ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu nu am primit nici bicicletă.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
QUOTE(2dor @ 14 Jun 2011, 13:46) La LG a fost un update V10D, acum se asteapta un update care rezolva niste probleme, apoi urmeaza Gingerbread, nu se stie cand, s-a specificat ca vara aceasta. Dial-erul pe care il folosesc este beta si nu se gaseste nicaieri. Se poate obtine doar cu donatie. Poti sa faci update-ul de camera, eu l-am facut din prima asa ca nu stiu ce a rezolvat. nu stiu ce a facut sau a fost acel update (V10D) dar la mine merge mai prost telefonul de cand e instalat. Mult mai prost. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Garett |
![]()
|
Mi-a venit jucaria!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
e misto?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]() ![]()
|
Dal,e fain! Sunt inca in
faza de acomodare cu androidul dar imi place. |
--------------------
No
Reno
|
|
Garett |
![]()
|
So, concluziile dupa 2 zile de "butoneala":
Pro: - It's faaaaast! Bine, venind de pe Nokia unde lag-ul era lege normal ca ma impresioneaza, dar n-am vazut urma de lag, nici la comenzi, nici la browsing, nici in jocuri. - ecranul e super, culorile sunt vii, se preteaza ok pt filme, etc - nu credeam ca o sa ma obisnuiesc cu dimensiunile dar e OK, nici nu-l prea simt in buzunar - constructia pana acum pare solida, nu scartaie nimic, nu joaca nimic, etc Con: -battery life sucks, big time! Iarasi o chestie subiectiva, Nokia ma tinea 3-4 zile chiar si dupa vreo 2 ore de wi-fi. La asta aveam 100% ieri dimineata, dupa vreo 30-40 min de wi-fi si vreo 3-4 apeluri cand am ajuns acasa mai aveam 62%. Si asta cu el tinut pe GSM si wi-fi off, sunt curios cat ma tine pe 3G. Probabil e o chestie de obisnuinta, la ce malamut de display are e normal sa consume atat, astept sa vad cand se mai "aseaza" bateria. - butonul pt camera, M.I.A. - inevitabil cand apas pe ecran il misc, dar am vazut ca pozele ies ok. |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
Pai normal ca e fast, e cel mai rapid zmartfon de pe piata, la ora actuala.
Obisnuieste-te sa-l încarci zilnic, uita de Nokia ![]() (cel mai mult papa displeiul ala splendid, asta e..) This post has been edited by Markos: 18 Jun 2011, 19:55 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
Mda, dar face toti banii!
![]() Sau toti volti de fapt! Negrul ala e "on par" cu cel de la plasma, culorile sunt fantastice, cand scot astia pe piata un tv amoled chiar ma bag! |
--------------------
No
Reno
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mai trebuie pana atunci rezolvată problema burn-in-ului.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Garett |
![]()
|
Ce burn-in?
Tehnologia nu e oarecum similara cu cea a ecranelor LED? De ce ar avea burn-in? Si oricum, povestea cu burn-in-ul se aplica doar la primele plasme, eu am o Viera din 2008, dupa 3 ani de folosire zilnica inca nu am burn-in pe ea. Si nu e NeoPDP-ul de pe G10 incoace, e panel-ul vechi cu tehnologia din 2007-2008. |
--------------------
No
Reno
|
|
ssilviu |
![]()
|
SGS2 e prea nou, dar SGS1 sunt multe cu burn in. Și al meu a avut. AMOLED se aseamănă mult mai mult cu un CRT vechi decât cu niște ecrane LCD-LED. Și CRT-urile aveau burn-in.
This post has been edited by ssilviu: 19 Jun 2011, 10:34 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Garett |
![]()
|
Am inteles. Well, ramane de vazut, oricum nu intentionez sa-l tin mai mult de 2-3 ani, presupun ca macar atat o sa reziste ecranul.
|
--------------------
No
Reno
|
|
ssilviu |
![]()
|
Păi burn-in-ul la galaxy a apărut după jumătate de an.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Garett |
![]()
|
Tu ma "incurajezi", nu?
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:16 |