Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 4 5 6 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ajutor, Am accidentat masina

corba
post 29 Sep 2011, 22:08
Post #151

Membru

Group: Members

da, era bine daca aveam unghiurile scrise pe hartie, nu mai aberam ulterior fara date.
Am fost si l-am intrebat pe mecanic care erau valorile ca eu uitasem si mi-a zis ca era vorba de cateva minute peste limita admisa, cu masina goala, la unghiul de cadere pe fata dreapta. Iar cu sofer in scaun toate unghiurile sunt in limite. A zis ca oricum as incarca masina nu este nici o problema cu unghiul acela de cadere. A zis ca e perfect. smile.gif nu trebuie schimbat nici amortizor nici fuzeta.
Nici vorba de tocit cauciuc. Mi-am amintit ca a zis atunci ca nu trebuie schimbat amortizor din cauza impactului.
singura nemultumire e ca mi-au cam pus in plus la factura. timpul facturat ca lucrat la geometrie e de 1.2 ore pt control unghiuri trenuri fata spate + 0.3 ore Reglaj paralelism cand defapt masina a stat cred ca mai putin de 40 minute la geometrie.
Dar asta e de la dl inginer, care mi-a spus inainte sa se apuce de revizie si de schimbat bieleta - costul total al operatiilor e de 1000 lei si un pic si m-a intrebat daca sunt de acord.
Initial nu le zisesem ca am ulei sintetic si ca vreau tot elf full sintetic.
La cat merg eu cu masina nu cred ca aveam nici o problema 2 ani de acum incolo cu jocul acela la directie la roata dreapta. Initial am zis ca nu vreau schimbare bieleta apoi am zis sa o schimbe.

This post has been edited by corba: 29 Sep 2011, 22:10

--------------------
Renault Mégane Sedan 2.2 1.4L 16V, 72kW 2007 Manager
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 29 Sep 2011, 22:28
Post #152

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

QUOTE(corba @ 29 Sep 2011, 23:08)
  singura nemultumire e ca mi-au cam pus in plus la factura. timpul facturat ca lucrat la geometrie e de 1.2 ore pt control unghiuri trenuri fata spate + 0.3 ore Reglaj
*

In orice service serios ora normata pentru o lucrare nu trebuie sa corespunda cu timpul efectiv cat s-a lucrat.

Daca reglau unghiurile 10 ore tu tot 1.2 ore plateai ... timpul de 1.2 ore este dat de constructor ca fiind necesar ... ca mecanicul se misca mai repede sau mai incet este fix problema lui ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
6 Pages « < 4 5 6
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 07:37
Dacia