Laguna I 1.6 turbo?, Se poate realiza asa ceva??
![]() ![]() ![]() |
Laguna I 1.6 turbo?, Se poate realiza asa ceva??
silent.asasin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|||
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Da de laguna v6 ai auzit? Sau L2 2.0 turbo.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
mai bine cumpara-ti un passat
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
vinde'o pe a ta, mai pui ceva si ti'o dau pe a mea.
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
silent.asasin |
![]()
|
HA,HA...."de laguna v6...."
daca vroiam sa aflu ce modele de laguna mai exista...cautam pe internet!!! |
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
dar de unde mai vrei sa scoti putere de la un amarat de 1.6...
masina nu are nici o vina ca tu nu ai cumparat ceva mai puternic, si nu are rost sa improvizezi, ca pentru cativa caluti in plus, o sa o storci, si o sa regreti pe termen lung. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
poti sa ii trimiti un msg privat lui gabrielframos (autorul filmului, vezi pe iutub), eu am mai discutat cu el in trecut, sunt sigur ca iti va raspunde daca vrei detalii |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Si cine ti-o zis tie ca pe reno.ro are careva 1.6 turbo de ai scris aici si n-ai cautat pe net.
Esti inca unu din cei enshpemii de useri care pun aceeasi intrebare fara sa aibe habar. Diferenta e doar modelul masinii (de la dacia mostenita de la bunicu la ... laguna .) Si ca sa-ti raspund. DA se poate realiza.NU, nu vei face asa ceva. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
si cam cat e castigul de putere raportat la greutatea hardubaiei?
si ce cutie de viteze ai de gand sa folosesti/ si ce garnituri pui? si cum o omologhezi (asta e cea mai simpla) si cum ii rescrii softul sa se calibreze pe masina si pe cutie? mai zic? ca intrebari mai am... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
omologarea nu e obligatorie, depinde cati caluti adauga.conform normelor RAR, se pot efectua modificari la motor care sa creasca puterea cu max 30%.doar peste aceasta valoare isi baga ei nasul.
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
sa vedem cum raspunde la restul...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
silent.asasin |
![]()
|
....ma baieti,acuma sa nu mi-o luati in nume de rau....dar cred ca am nimerit intr-o periaoda proasta pt unii din voi!!!cand eram pe clubopel....a deschis un tip simplu(fara prea mari aptitudini de mecanic)....un topic la fel de simplu legat de un "ventilator" montat undeva in interiorul filtrului de aer....si s-au spus 1000 de pareri....1000 de idei si alte diskutii AMIABILE....fara misto-uri, fara ofense s.a.m.d
Dar se pare ca, dupa cum am spus si la inceputul frazei, cred ca am nimerit intr-o pasa proasta...SAU unii din voi suferiti de ....nu stiu cum sa ii spun....BRAND-uire sau ceva de genu ca nu se poate modifica nimik....daca nu spuneti voi primul cuvant!!!(special pt Domnii cu nume de Voievod....Bogdan si Bogdy...mii de scuze si mult succes la inscrierea CAR of the YEAR....poate veti castiga un binemeritat loc 300....NO OFFENCE) ....iar in privintza lui Fratzica si Pixu...va multumesc pt sprijin..poate o sa mai discutam in prv. |
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic ca pt. improvizatii este 4tuning... acolo sigur gasesti adepti si sfaturi..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Eu nu am nimic cu omul, bravo lui.
Prefer ca cineva sa faca modificari reale la motor decat sa atarne pe parbriz cruciulite, cu titlu de tuning. ![]() Problema insa e alta: nu merita! Cheltuiala cu o turbina, cu un intercooler, cu o remapare, cu scaderea compresiei cu dracu mai stie cate chestii nu se justifica comparativ cu achizitionarea altei Laguna (daca tot iti place). Daca chiar vrei turbo, exista L2 2.0Turbo pe benzina, la 170CP, care poate fi usor remapata spre un circa 200CP, fara alte modificari. Ideea e ca poti face din kkt bici, poate chiar face si plici, dar nu mai bine iei un bici din prima cu aceeasi bani (cel mai probabil chiar mai putini)? ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe langa ce ai spus tu mai trebuie schimbate pistoanele... cu unele care sa suporte noile presiuni... modificat softul calcultorului... mult prea multe si mult prea costisitoare ca sa o poti faca asa cum trebuie.... ca daca nu o sa auzi in loc de zgomotul turbinei un mare buum al motorului.... si sa ai vedere directa in interiorul motorului...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(silent.asasin @ 4 Dec 2009, 11:29) ....ma baieti,acuma sa nu mi-o luati in nume de rau....dar cred ca am nimerit intr-o periaoda proasta pt unii din voi!!!cand eram pe clubopel....a deschis un tip simplu(fara prea mari aptitudini de mecanic)....un topic la fel de simplu legat de un "ventilator" montat undeva in interiorul filtrului de aer....si s-au spus 1000 de pareri....1000 de idei si alte diskutii AMIABILE....fara misto-uri, fara ofense s.a.m.d Dar se pare ca, dupa cum am spus si la inceputul frazei, cred ca am nimerit intr-o pasa proasta...SAU unii din voi suferiti de ....nu stiu cum sa ii spun....BRAND-uire sau ceva de genu ca nu se poate modifica nimik....daca nu spuneti voi primul cuvant!!!(special pt Domnii cu nume de Voievod....Bogdan si Bogdy...mii de scuze si mult succes la inscrierea CAR of the YEAR....poate veti castiga un binemeritat loc 300....NO OFFENCE) ....iar in privintza lui Fratzica si Pixu...va multumesc pt sprijin..poate o sa mai discutam in prv. Aia de la Opel sint oameni de treaba. Noi sintem banditi. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Te inseli amarnic Strumfuletule, eu zic ca dacia francezului e clio, peugeot 206 si etc, laguna eu zic ca e undeva mult mai sus.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Ma refeream la MARCA nu la MODEL.
![]() Ca nici el nu a specificat Opel Corsa, Vectra sau Insignia. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu e vorba de pasa proasta. E vorba de oameni care vor sa ia un motor care nu stie sa faca prea multe inafara de ceea ce a fost proiectat sa faca si sa il transforme intr-o racheta.
Poate o solutie o are Elia AG, tunerul oficial al lui Renault, desi nu tin minte sa existe un kit de tuning pentru motoarele K4M care sa contina Turbo Ideea cu ventilatorul montat in interiorul filtrului de aer mi se pare o ineptie cat muntii Carpati de mare. Si asta fiindca traseul aerului intr-un motor aspirat e cu totul altfel calculat si gandit fata de un motor turbo. Inafara de faptul ca aerul intra in corpul clapeta cu vortexuri nu se obtine nimic bun. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
marancea_doru |
![]()
|
![]() dorulet Group: Members Posts: 44 Joined: 7 June 07 ![]() |
Sunt si eu de acord. Cateodata vreau si eu putere mai mare, dar ma maim gandesc si la motor, asa ca stau calm. Am avut pe mana un bmw 320 150cp 6 in linie si ma baga in scaun, dar si in peco foarte des. Asa ca prefer motorul asta ca este destul de bun si la consum si umpic de putere; si inca o data va spun I-am dat "fum" lu` unu cu o skoda superb!
|
--------------------
renault
laguna 1 ph.2
- B 98 wha
1999 1.6 16v concorde
|
|
bogdyMND |
![]()
|
Dc era negru sau albastru e de rau.
Prin ventilator probabil se referea la celebra turbina electrica (feon), da vreo 20-30 de horsi. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Eu cred ca un d'asta pe galeria de admisie face minuni!
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
modificarile care se pot face la motorul 1.6 16 v sunt: kit admisie K&N (vreo 170eur, +~ 2 cp, remapare ECU +~ 10 cp 250 eur, kit 2x arbori cu came sport, 800 eur
![]() ![]() This post has been edited by pixule: 4 Dec 2009, 20:57 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
silent.asasin |
![]()
|
....pixule ca tot vorbeai.....
am vazut la cineva pe un vectra o turbosuflanta de la o alta masina...montata in asa fel incat sa bage aer direct in filtru de aer! comuta turbina de la buton din interior....doar la depasiri sau cand simtea nevoia sa "inspire " aer proaspat!!! ce zici de asta? stiu ca nu da prea multa putere...dar ma intreb....o avea vre-un efect negativ asupra motorului...eu stiu...sa suprasolicite ceva???sau nu are nimik....atata timp cat ia ....putin mai mult aer...? |
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
turbina nu o poti "comuta" de la buton. Unele modele de compresoare da.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
silent.asasin |
![]()
|
....dar daca s-ar putea comuta??care ar fi + si - ??am vazut undeva de vanzare...o turbosuflanta electrica...!ce ziceti?!
|
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(silent.asasin @ 5 Dec 2009, 08:12) zic asa..... ![]() ![]() ![]() O intrebare..... asa ca sa ma dumiresc... cati ani ai? Si mai zic ca partea de "improvizatii" ar trebui discutat pe sectiunea de tuning.. nu pe aria tehnica... This post has been edited by cj98czh: 5 Dec 2009, 10:56 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bogdyMND |
![]()
|
Eu cand zic ca n-are rost voi nuu...batman batman.
Iti recomand asta . Are 2 trepte care se adauga la alea 5 ale tale. O sa ai ca la tiruri, hi si lo. Ce nos, ce turbo (aia adevarata), Laguna 1.6 F (feoncharged). Cumpar-o cat poti de repede, nici nu sti ce pierzi. This post has been edited by bogdyMND: 5 Dec 2009, 11:57 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 16:43 |