Laguna I 1.6 turbo?, Se poate realiza asa ceva??
![]() ![]() ![]() |
Laguna I 1.6 turbo?, Se poate realiza asa ceva??
neiu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ce faine erau. Vopseau unii camerele cu el (dar iti pierdeai garantia daca o faceai)
![]() ![]() This post has been edited by ricochet2: 5 Dec 2009, 13:18 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
1.
![]() 2. turbosuflanta electrica se gaseste de cumparat pe net, si merge de la buton! ( pt cei care nu au auzit), insa presiunea aerului in admisie in timpul functionarii ei este de doar 0.3 atm, aprox= cu cea creata in mod normal pe timpul 1>admisie. adaptarea unui compresor mecanic nu ar fi la fel de complexa ca adaptarea unui turbocompresor pe motor, insa ramane problema pistoanelor..care la turbo sunt forjate. sau compromis...se regleaza presiunea dupa compresor de max 0.6 atm> castiga mai mic de putere. (compresoare mecanice gen vw polo G60, orice model mercedes kompressor). |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Eu unul nu cred ca se merita sa montam asa ceva pe masini, mult prea complicat si mai tarziu eu cred ca ramai cu motorul in brate, mai degraba o vinde pe asta care o are si isi ia una cu motor de 2000
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pixule "turbosuflanta" electrica e un mare fas, e mai degraba un obstacol in admisie. Fie ca pui uscatorul din link-ul lui bogdyMND, fie ca pui "turbosuflanta electrica", e cam acelasi lucru.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
@fratzica
QUOTE(pixule @ 5 Dec 2009, 14:58) 2., insa presiunea aerului in admisie in timpul functionarii ei este de doar 0.3 atm, aprox= cu cea creata in mod normal pe timpul 1>admisie. hmm...si din ceea ce am spus mai sus ce rezulta? ca ar face o schimbare majora, sau ca-i tot un drac cu ea sau fara???? ![]() @cj98czh cate posturi am eu, si cate ai tu in 3 ani si ceva.in fine.imi sterg contul si intru pe francezi, ca nu e plin de atotstiutori ca pe aici. This post has been edited by pixule: 6 Dec 2009, 12:01 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pixule ai simtit nevoie sa mai spui ce era scris de mine si de altii mai sus... ?? sau ai mai bagat doar niste posturi in plus??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Probabil ca ati mai auzit insa eu doar azi am vazut pe net loganul 1.6 MPI cu compresor de 168 cp la motor si 134 cp la roata si 225 Nm cuplu ... sigur asta nu doar din compresor mai sunt injectoare ,rampa ,pompa benzina + o gramada de piese schimbate . A fost scos compresorul de AC si inlocuit cu compresor de SLK si probabil la urma urmei totul se poate trebuie sigur bani si ambitie
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 10:19 |