Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Laguna I 1.6 turbo?, Se poate realiza asa ceva??

neiu
post 5 Dec 2009, 12:39
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

nu merge mai bine cu un aspirator pus invers(din alea de pe vremea lui raposatu,parca IDEAL se numeau)!

--------------------
renault laguna 1.8i - TM 11 RFT 1998 berlina
Florin
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ricochet2
post 5 Dec 2009, 13:18
Post #32

Membru autentic

From: Timisoara

Ce faine erau. Vopseau unii camerele cu el (dar iti pierdeai garantia daca o faceai) biggrin.gif. Eu suflam aer pe fundul aspiratorului pe duza mica (aia de pulverizat) pe componentele din calculator. Gant se faceau. smile.gif

This post has been edited by ricochet2: 5 Dec 2009, 13:18

--------------------
Renault Laguna Concorde 1.6 16V 1999
+
pixule
post 5 Dec 2009, 14:58
Post #33

Membru autentic

From: Zalau

1. sleep.gif admin, da un warn la cei care scriu tot pe langa subiect, si ne dau linkuri cu tot felul de prostii.

2. turbosuflanta electrica se gaseste de cumparat pe net, si merge de la buton! ( pt cei care nu au auzit), insa presiunea aerului in admisie in timpul functionarii ei este de doar 0.3 atm, aprox= cu cea creata in mod normal pe timpul 1>admisie. adaptarea unui compresor mecanic nu ar fi la fel de complexa ca adaptarea unui turbocompresor pe motor, insa ramane problema pistoanelor..care la turbo sunt forjate. sau compromis...se regleaza presiunea dupa compresor de max 0.6 atm> castiga mai mic de putere. (compresoare mecanice gen vw polo G60, orice model mercedes kompressor).

--------------------
Renault Laguna 1ph2 RXE - SJ69LOL 1.6/16v/107
Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
+
CYP VFS
post 5 Dec 2009, 16:59
Post #34

Membru autentic

From: roman/neamt

Eu unul nu cred ca se merita sa montam asa ceva pe masini, mult prea complicat si mai tarziu eu cred ca ramai cu motorul in brate, mai degraba o vinde pe asta care o are si isi ia una cu motor de 2000

--------------------
RENAULT LAGUNA 2 1.6 16V - NT 77 BYA EXPRESION 2001
+
Fratzica
post 5 Dec 2009, 17:09
Post #35

Zen

Group: Moderatori

pixule "turbosuflanta" electrica e un mare fas, e mai degraba un obstacol in admisie. Fie ca pui uscatorul din link-ul lui bogdyMND, fie ca pui "turbosuflanta electrica", e cam acelasi lucru.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
pixule
post 5 Dec 2009, 18:48
Post #36

Membru autentic

From: Zalau

@fratzica
QUOTE(pixule @ 5 Dec 2009, 14:58)
2., insa presiunea aerului in admisie in timpul functionarii ei este de doar 0.3 atm, aprox= cu cea creata in mod normal pe timpul 1>admisie.
*

hmm...si din ceea ce am spus mai sus ce rezulta? ca ar face o schimbare majora, sau ca-i tot un drac cu ea sau fara???? sleep.gif

@cj98czh
cate posturi am eu, si cate ai tu in 3 ani si ceva.in fine.imi sterg contul si intru pe francezi, ca nu e plin de atotstiutori ca pe aici.

This post has been edited by pixule: 6 Dec 2009, 12:01

--------------------
Renault Laguna 1ph2 RXE - SJ69LOL 1.6/16v/107
Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
+
cj98czh
post 5 Dec 2009, 22:50
Post #37

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Pixule ai simtit nevoie sa mai spui ce era scris de mine si de altii mai sus... ?? sau ai mai bagat doar niste posturi in plus??

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
oves
post 2 Nov 2010, 21:22
Post #38

Membru autentic

Probabil ca ati mai auzit insa eu doar azi am vazut pe net loganul 1.6 MPI cu compresor de 168 cp la motor si 134 cp la roata si 225 Nm cuplu ... sigur asta nu doar din compresor mai sunt injectoare ,rampa ,pompa benzina + o gramada de piese schimbate . A fost scos compresorul de AC si inlocuit cu compresor de SLK si probabil la urma urmei totul se poate trebuie sigur bani si ambitie

--------------------
renault megane 3 ST - BH xx xxx 2009 1.9dci 130 cp
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 10:19
Dacia