rulment[de sarcina],telescop fata dreapta!
![]() ![]() ![]() |
rulment[de sarcina],telescop fata dreapta!
lag_ph |
![]()
|
||
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|||
bigguy00 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 April 08 ![]() |
le-as putea zice gemene
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
- B 64 MFV
98 Phase 2 1.8 16v
|
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Din cei care au pus rulment sarcina de Solenza,imi puteti spune va rog cum se comporta in timp?Sunt fiabili acesti rulmenti de Solenza?Intreb asta pentru ca ma gandesc la diferenta de greutate dintre Solenza si Renault.
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
foarte bine..doar este aceiasi piesa,difera ambalajul si pretul.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Tu de unde ai luat rulmentul?Am intrebat la 5 magazine de dim pana acuma si nu am gasit.
![]() |
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Adrian ... nu lua doar rulmentul .. cumpara kit .. flansa amortizor + rulment .. este in jur de 120 ron ... gasesti ca si producatori .. Ruville, Febi, etc ... schimbi rulmentul si pica flansa ... mai platesti odata manopera de demontare/montare ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
adryan |
![]()
|
Pai flansele le-am luat....mai imi trebuie rulmentii...si vroiam de origine...Adica,ma rog de dacia
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
la magazinele cu profil pe piese de dacie ai incercat? cel mai ok ar fii la vreo reprezentanta "dacia".
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 18 Jan 2011, 13:00) Adrian ... nu lua doar rulmentul .. cumpara kit .. flansa amortizor + rulment .. este in jur de 120 ron ... gasesti ca si producatori .. Ruville, Febi, etc ... schimbi rulmentul si pica flansa ... mai platesti odata manopera de demontare/montare .. nu pica flansele la laguna 1 niciodata, numai rulmentii de sarcina de la apa si namol. bagati bani degeaba in ele. |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Katalyn ... daca te uiti mai atent ... adryan are megane 1
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
scuze, dar asta e topic pentru laguna.
|
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
|
Korea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
Am si eu o intrebare,sunt mai tinerel nu stiu bubele la acest tip de suspensie.Problema este aceasta am o bataie (asa infundat cumva,cand trec peste denivelari,oricum face urat se aude de afara) si am deschis capota si ma las pe aripa si piese incercuita de mine are un joc vertical,dar numai cea din stanga cea din dreapta e mai tapana)Asa ca va intreb este acel rulment sau este si flansa?
Va multumesc! Attached thumbnail(s) laguna11_1_.jpg ( Size: 60.91k ) Number of downloads: 1295 |
--------------------
Renault
Laguna
- HD 06 TVY
PH1
|
|
jiku |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exact aceiasi problema o am si eu dar pe dreapta.Bate la denivelari mici si repetate(nu neaparat gropi).
Suspectez telescopul. Astept sa sa incalzeasca putin si trec la treaba. Daca aveti alte sugestii ...... Numai bine tuturor |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Este flansa telescop rupta, aceasi problema am avut-o si eu acum vreo 2 ani
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
jiku |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mersi Fabian
O sa desfac partea dreapta si o sa ma conving ,ori una ori alta |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
katalyn03 |
![]()
|
daca se aude afara este telescopul, foarte, foarte rar flansa, sau bieleta antirului(asta se aude mai spart).
daca se simte in podea sunt bucsele la cadrul motor. bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
|
Korea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 17 August 10 ![]() |
Telescopul...nu vad ce poate bate la un telescop...are o miscare "sus jos" batai pot aparea numai daca arcul se comprima atat de mult incat ajunge tija in "fund" sau in capatul de sus,daca ramane fara ulei in cel mai rau caz se blocheaza...nu stiu posibil si telescop.
Sa dea caldura numa ca o sa desfac sa vad despre ce este vorba.... |
--------------------
Renault
Laguna
- HD 06 TVY
PH1
|
|
jiku |
![]()
|
La sfatul lui Fabyan am schimbat flansa(era dusa).
Bataile persista dar sint mai mici. Am schimbat si pivotul si stabilizatorul si tot asa . Aveti si alte idei? |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Ai verificat si cealalta parte a masinii? vezi ca bataile se transmit. Verifica si bucsile barii de stabilizare, elimina prima data problemele astea.
Katalyn spunemi te rog cum se numeste suportul acela din spatele cutiei de viteze, care prinde cutia de viteze de caroserie |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
jiku |
![]()
|
Sar putea sa ai dreptate si de data asta.
Bataile nu se mai aud sus ci undeva jos. O zi buna |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
exact aceste probleme am avut si eu ... am schimbat flansa cap telescop si rulmentul de sarcina in ambele parti + in partea stanga am schimbat tija stabilizatoare + am avut rupt telescopul in ambele parti
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
katalyn03 |
![]()
|
QUOTE(fabyan @ 13 Mar 2011, 12:48) Ai verificat si cealalta parte a masinii? vezi ca bataile se transmit. Verifica si bucsile barii de stabilizare, elimina prima data problemele astea. Katalyn spunemi te rog cum se numeste suportul acela din spatele cutiei de viteze, care prinde cutia de viteze de caroserie salut bieleta anticuplu(antibalans sau antirasturnare). sub denumirea sta o gasesti. |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
|
jiku |
![]()
|
Katalyn este vorba de bara de torsiune ,nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
katalyn03 |
![]()
|
nu
este cu totul altceva |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
|
fabyan |
![]()
|
Mersi Katalyn
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
jiku |
![]()
|
ok ,cred ca vorbim despre acelasi lucru,dar o numim diferit.
mersi baieti |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Bieleta anticuplu este cea din prima poza, iar bara de torsiune cea din a 2 a.
Attached thumbnail(s) my_sample_image.jpg ( Size: 28.34k ) Number of downloads: 1193 punte.jpg ( Size: 81.81k ) Number of downloads: 1066 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
jiku |
![]()
|
Gabryello este vorba despre bara stabilizatoare fata(fabyan) sibara torsiune fata(cum iam zis eu - pt ca este supusa la torsiune). Oricum , mersi de raspuns.Daca ai o poza posteaz-o.
O zi buna |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
rulmenti astia de sarcina sunt la baza arcului sau deasupra lui si la mine cand plec de pe loc la rece dupa ce maisna a stat o perioada de o zi in loc in primul minut de mers sau virat se aude ceva pe acolo apoi nu se mai aude nimik, am sa incerc sai dau cu spray acolo sa vad daca mai face apoi schimbare..ms
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 23:26 |