Probleme la xenon, Nu se aprinde pe partea dreapta
![]() ![]() ![]() |
Probleme la xenon, Nu se aprinde pe partea dreapta
gabriel CYT |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 12 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane CC
renault megane CC
2006 coupe/cabrio 2.0 16v
- CT-09-CYT
|
|||
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
asa cum am scris mai sus, am lipit direct cele doua fire ale farurilor, respectiv pentru stanga si pt. dreapta. se pare ca problema nu era din cei doi pini pentru ca in continuare farul din dreapta clipeste.prin urmare suuspectez un contact imperfect ( ori mufa din balast, ori masa ). apropo...stie cineva de unde isi iau masa cele doua faruri ?? ( am inteles ca fiecare far isi ia masa din locuri diferite )
|
--------------------
renault
megane II sedan
2004 comfort privilege 1.5 dci
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Nu. Farurile isi iau ambele masa din lonjeronul stanga. Verifica conexiunile in mufa R9. Acolo pe pinul 1 ai masa de la farul dreapta si pe pinul 11 ai masa de la farul stanga. Firele care vin la acei pini sunt negre.
Alimentarile pt faza scurta vin asa: tot in mufa R9, pt farul din dreapta pe pinul 17, iar pt farul din stanga pe pinul 7. Pt faza lunga, pt farul din dreapta alimentarea in mufa R9 pinul 16, farul din stanga pinul 9. Mufa R9 daca nu stii, este mufa pe care o vezi cand scoti capacul de la cutia cu sigurante de la motor. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
pai ca sa vezi balastu trebuie sa dai bara jos din ce am inteles eu de la baietii de la service.
... atasez si un screenshot din manual ... si bucata unde e scris despre xenon ... sper sa te ajute ... eu nu le am cu franceza ... ![]() xenon.jpg ( Size: 349.81k ) Number of downloads: 475 ![]() This post has been edited by Abo: 5 Dec 2010, 16:14 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2005 1.5 dCi 82 CP
- BV 92 ABO
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
skorpio...u`re the man!!!! acolo era buba ( pinul 1 ). singura diferenta fata de ce ai spus tu este ca la mine pinii 1 si 11 sunt comuni atat pt. faza scurta cat si pentru faza lunga, iar pinii 7 si 17 lipsesc cu desavarsire. oricum, una peste alta de acolo era problema....
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Da, la tine lipsesc cei 2 pini 7 si 17 pt ca ai xenon din fabrica. La masinile cu halogen pe faza scurta sunt acei pini.
Pinii 1 si 11 fiind pt masa celor 2 faruri, asigura masa tuturor becurilor din far: adica si faza lunga, si scurta, si pozitie, si semnal de aceea sunt comuni. Separate sunt doar alimentarile pt fiecare bec. This post has been edited by skorpio_bog: 6 Dec 2010, 15:01 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
alexxis2001ro |
![]()
|
exact. oricum...multumesc....
|
--------------------
renault
megane II sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 12:24 |