Renault Twingo sau Ford KA ?
![]() ![]() ![]() |
Renault Twingo sau Ford KA ?
GOPPO |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 October 08 From: Tg. Mures ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Grand Scenic
- MS12MLA
2013, Initiale Paris, 1.6 131 Cp E-mail: lucian.morariu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lucian.morariu.3 |
|||
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Daca vrei consum mic iati Smart care e facut de Mercedes
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- Tm 47 BDY
2007
|
|
GOPPO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 October 08 From: Tg. Mures ![]() |
Dintre cele enumerate de tine nici una nu intra la clasa cu twingo mai putin smart....
nu poti compara sandero cu golful pentru ca nu sunt la aceeasi clasa .... de aici si pretul mai ridicat. Corsa - Polo - Clio - Fabia - Ibiza - s.a.m.d. Twingo - Ka - Smart - C1 etc. Eu zic asa: Ca si cumparator trebuie sa cauti o masina care -ti place dar sa si ai mecanici pentru ea si sa poti gasi piese... Am prieten care are un volvo si se chinuie prin service-uri cu ea ca nu ii dau de capt mecanii (nu se pricep) si a fost in multe orase cu ea... Cu cat mai multe masini de un fel in tara cu atat mai ieftine piesele... (nu cu mult mai ieftine dar se simte dif.) Daca imi cumpar un SAAB cine mi-l repara si cum gasesc piesele. Sunt cam impartite parerile in cazul masinilor. Si mai si preconcepute parerile... tot taranul are vw, audi... si asta e parerea mea... O masina buna e una intretinuta.... In ceea ce priveste comparatia intre Twingo si Ka Twingo castiga... a castigat mai tot timpul cand s-au facut teste... si la motorizari si la modulabilitate interioara... Pe tema asta e f mult de discutat Pareri.... Pareri.... Pareri.... |
--------------------
RENAULT
Grand Scenic
- MS12MLA
2013, Initiale Paris, 1.6 131 Cp E-mail: lucian.morariu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lucian.morariu.3 |
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Pt. SAAB te asigur ca ai reprezentanta si se gasesc piese
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Relaxati-va fratilor...
Pentru ORICE masina posibila si imposibila (indiferent de anul de fabricatie) se gasesc piese. Daca nu la noi in Romania, gasesti afara (e-bay) totul tine insa de cat iti permiti sa cheltuiesti cu ea... Nu mai sunt vremuri ca cele cu nea Nicu, cand lumea facea depozit acasa de piese de Dacia ca nu se gaseau, "...ca daca pica...sa am de schimb". This post has been edited by bubu782001: 15 Dec 2010, 11:15 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
tache74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 April 09 ![]() |
Eu am avut FORD KA model nou ( 2007 ) cumparat in Germania cu 5.000 km la bord,era masina aproape noua,avea 7 luni pe-atunci.Nu este cu nimic mai bun decat TWINGO.Nu are scaune incalzite si oglinzi incalzite cum spun altii,nu are nimic in plus fata de TWINGO.FORD-ul KA are AC ,ABS, 4 airbag si atat.Eu am un TWINGO si aceleasi dotari are ca si KA.Nu uitati ca FORDUL consuma mult mai mult cu cca.1,5-2 litri/100 km.
|
--------------------
renault
twingo
- HR-06-DXZ
1999
|
|
alexmitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 27 January 10 From: Popești-Leordeni ![]() |
http://www.incont.ro/auto/cele-mai-ldquo-p...ii-germani.html
ce-i prima-n clasament? http://www.incont.ro/auto/care-sunt-cele-m...or-germani.html mergeti pe mana lui twingo ca nu aveti ce pierde ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Una peste alta,KA e urat cu craci!!
Prefer Twingo!! |
--------------------
renault
espace
- vl-19-ran
the race,2002 Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 13:37 |