Diferite stickere pe parbriz, Printre care si IPA
![]() ![]() ![]() |
Diferite stickere pe parbriz, Printre care si IPA
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu am nici un stiker lipit.... nici macar cele obligatorii care stau in torpedou... si nici nu intentionez sa-mi lipesc vreunul.... probabil ca mai sunt si altii deci ar trebui pusa si optiunea la pool cu "Nici unul..."
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Da, am realizat prea tarziu si acum nu mai pot modifica
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai sunt destule masini pe forum.. printre care un coleg care lucreaza in targul vitan care povestea mandru in timp ce noi radeam de stickerele IPA de pe mijlocul parbrizului sau cum se rasteste la politisti daca nu cumva vad stickerul si sa-si vada de treaba lor.. asta a zis el, nu stiu daca e adevarat..colegii de vineri seara pot confirma discutia, plus binecunoscutii SNPPC Ef Oan Tim...
![]() ON TOPIC: parbriz CURAT fara nici un sticker. |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SorinCT |
![]()
|
Ah da, cei cu SNPPC sunt cam tot aia si cu IPA. Eu sa fiu politist si sa dau de vreun cocalar cu un sticker lipit pe parbriz pai il amendez cu toate procesele verbale care le am la mine ca motive se gasesc. Care e treaba, politistii intre ei nu se amendeaza? Asta ar fi valabil doar daca stickerele respective nu ajung la toti samsarii?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
eu am alergie la stickere pe parbriz, insa ma tratez cu gandul ca daca nu il lipesc pe ala de rovigneta, iau ditamai amenda. Scrie pe rovignieta ca nu are valoare daca nu e lipita pe parbriz in stanga jos [cf desenului de pe ea] si daca nu pastrez bonu fiscal [alta ineptie, avand in vedere ca tusu de pe bon mi s-a sters deja dupa 3 luni]
|
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
SorinCT |
![]()
|
Aceasi boala o am si eu cu bonul albit de vreme. Pe vremea cand am inceput eu sa lipest stickere nu aparusera buzunarasele alea transparente in care doar bagi rovigneta si RCA-ul fara sa le lipesti. Eu acum am 3 belele pe parbriz cre merg date jos foarte greu. De atunci m-am invatat, nu mai lipesc nimic ce nu se poate dezlipi.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mda ... si eu alergic la stichere pe parbriz si alte ace-brice-si-carice prin masina (flori care dau din petale
![]() nu zic ca-s usor de dat jos dar nici munca de ocnas nu e ![]() This post has been edited by crisolro: 5 Aug 2010, 15:05 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
eu vechea rovignieta am dat-o jos usor, folosind:
- o laveta aspra - solutie de geamuri f concentrata [a.k.a. spirt medicinal] - racleta de dat iarna jos chiciura si gheata de pe parbriz. A mers. |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am parbrizul curat, imi place sa am vizibilitate, mai ales ca nu e asa mare. Totusi, nu am inteles ce aveti impotriva celor cu stickere IPA ? Din partea mea pot sa-si puna si poza lui Becali ... aveti ceva cu gustul omului ? Ar trebui adaugata o optiune la poll, poate ne ajuta vreun moderator.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ca sa raspund cuiva de mai sus.. de ce in 99% din cazuri hulesti o anumita categorie profesionala cum iti vine la gura desi poate tu esti un umil absolvent de scoala profesionala sau liceu, desi poate esti doar un salahor pe la vreo firma, dar iti rogi toate cunostintele sa-ti faca si tie rost de un sticker cu PRO LEX, IPA, SNPPC, DIAMANTUL sa-l pui pe parbriz poate poate nu mai primesti amenda cand te opreste Politia pe motiv ca: Buna seara agent Tuzgureanu Politia Rutiera.. Buna seara colegu
![]() PS: da, stiu, am monograme cu 1.9 pe Megane de 1.5.. altceva? PS 2: uitasem a doua ultima fițã pe langa stickerul IPA/SNPPC: bastonul reflectorizant in parbriz/luneta.. oooh mama m-am speriat complet cand vad bastonul reflectorizant de 5 lei din vitan pe parbrizul vreunul tigan pe seria lui 3>1990 inmatriculata pe Bulgaria.. mai nou am vazut aurocolant in forma de baston reflectorizant pe coltul parbrizului ... ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 5 Aug 2010, 15:13) Stickere de RS ? ![]() Edit: cred ca ar fi singurele stickere care mi le-as pune pe masina in afara de ala cu forumu' ![]() Edit2: si referitor la stickerele IPA, am vazut unul lipit si pe nr. de inmatriculare. Tare, nu ? This post has been edited by Tamango: 5 Aug 2010, 15:43 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
deci e vorba doar de parbriz...
pe parbriz am lipit doar pliculetul transparent pe care l-am primit de la asigurari. bulina de la RCA intra perfect acolo si nici nu trebuie s-o lipesc. O schimb in fiecare an fara stres... Sunt de acord cu lipirea (sau fixarea) lucrurilor obligatorii pe parbriz.. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu am doar stickerul cu Elf la luneta. Mi-a fost lene sa-l dezlipesc.
Rovinieta sta cuminte in torpedou. Atata timp cat am platit-o degeaba, macar atata cer si eu: sa n-o vad lipita in parbriz. De odorizante si alte alea, m-am lamurit, miros 2 zile si dup-aia bafta. Nu mai zic de agatatori la oglinda, la cum conduc eu pe serpentine numai nu zboara de acolo. Cei care isi pun cu IPA (intreprinderea publica de autobuze?) cumva vor sa se laude ca au 2 clase mai mult ca trenul? This post has been edited by Laurentziu83: 5 Aug 2010, 17:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
SorinCT |
![]()
|
Si chiar daca ai fi politist nu conteaza. Cu ce te ajuta stickerul ala? Cu absolut nimic, si q10 sa ai.
Apropo, asteptam posesorii de stickere sa iasa la iveala, au dreptul la replica ![]() This post has been edited by SorinCT: 5 Aug 2010, 18:22 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pana la urma un doctor nu se lauda atata cu meseria lui, desi pentru asta a muncit mult mai mult la viata lui ca sa ajunga unde este, fata de un politist.
Asadar, pentru politistii care isi lauda functia pe masina, un simplu: JET ! |
--------------------
.
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Poate unii mai pun chestiile alea si de teama hotilor de masini
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Si cu ce ajuta topicul asta?
Ok nu ne vom pune stickere cu IPA,SNPPC etc pe parbriz ca nu ii place lui SorinCT....altceva? Cu ce te dreanjeaza in trafic...nu vezi de el daca are masina din fata? Lumineaza-ne si pe noi ![]() Nu vreau sa fie un post rautocios,acum depinde fiecare cum intelege. |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 5 Aug 2010, 19:36) Pana la urma un doctor nu se lauda atata cu meseria lui, desi pentru asta a muncit mult mai mult la viata lui ca sa ajunga unde este, fata de un politist. Ba se lauda ... sunt sute de masini cu sticker cu cruce rosie ... oare de ce ? Nu-i da amenda ca se grabea la o operatie ? This post has been edited by Tamango: 5 Aug 2010, 20:50 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 5 Aug 2010, 19:36) Pana la urma un doctor nu se lauda atata cu meseria lui, desi pentru asta a muncit mult mai mult la viata lui ca sa ajunga unde este, fata de un politist. Zi zau!!!!!Dar tu de unde sti,ai terminat medicina si o scoala de politie ca sa le poti compara? This post has been edited by Catalinmodena: 5 Aug 2010, 20:53 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 5 Aug 2010, 21:49) Ba se lauda ... sunt sute de masini cu sticker cu cruce rosie ... oare de ce ? Nu-i da amenda ca se grabea la o operatie ? Acelea te ajuta atunci cand vrei sa intrii in curtea spitalului. In trafic nu te ajuta cu nimic. This post has been edited by mihai_dorin: 5 Aug 2010, 21:24 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, ºi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Tamango |
![]()
|
Bun, fac si eu rost si parchez la spital ca sa nu-mi salte masina. La spitalul de urgenta floreasca de ex
This post has been edited by Tamango: 5 Aug 2010, 21:26 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 5 Aug 2010, 21:16) ...nope. QUOTE(Catalinmodena @ 5 Aug 2010, 20:52) Sa nu cadem in extreme... This post has been edited by xcss: 5 Aug 2010, 21:53 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Tamango |
![]()
|
Deci eu am vazut asa: stickere cruce rosie care au medicii si stickere cruce verde, care au farmacistii.
This post has been edited by Tamango: 5 Aug 2010, 21:55 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
xcss |
![]()
|
Eu am vazut asa: la urmatoarea reforma academica a gramaticii, acuzativul va fi aruncat la lada de gunoi a istoriei comuniste...
![]() This post has been edited by xcss: 5 Aug 2010, 22:02 |
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Catalinmodena @ 5 Aug 2010, 21:52) N-am terminat niciuna din ele. Stiu doar ca scoala de politie o termini in 6 luni, in timp ce scoala de medici o termini in...6 ani? Oricum, pentru mine politistii sunt oameni ca oricare altii, nu vad eu de ce trebuie sa-i bagam in seama mai mult ca pe restul. This post has been edited by Laurentziu83: 5 Aug 2010, 22:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 5 Aug 2010, 22:02) Eu am vazut asa: la urmatoarea reforma academica a gramaticii, acuzativul va fi aruncat la lada de gunoi a istoriei comuniste... ![]() Lasa bre ca stiu teoria ... sunt si eu obosit si ma relaxez pe forum in loc sa-mi pese sa pun pronumele relativ "care" la acuzativ in constructia "pe care". Multumesc de precizare oricum ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
xcss |
![]()
|
...care este.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 10:23 |