Diferite stickere pe parbriz, Printre care si IPA
![]() ![]() ![]() |
Diferite stickere pe parbriz, Printre care si IPA
CT-84-LEU |
![]()
|
||
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pai eu nu imi explic cum nu ti-a sunat alarma cand au inceput sa o demonteze? Esti sigur ca alarma ta functioneaza corespunzator si ca nu poate fi anulata din exterior?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
De parca nu ai sti ca alarmele oricum au limitele lor...
La alarmele montate "romaneste", cred ca ar fi ultimul lucru la care m-as uita cand ar trebui sa fur o masina. E foarte simplu de dezactivat o astfel de alarma din targ, mai ales ca sunt montate in aceleasi locuri. La Clio n-am mai folosit-o in ultimii 2 ani in care am avut masina, ocupa telecomanda prea mult spatiu in buzunar. La Megane nu mi-am pus si nici nu-mi trece prin cap. Daca vrea vreun hot sa-mi fure ceva din masina, singura cale de a-l prinde asupra faptei ar fi sa ma arunc de la balcon de la etajul 4, altfel pana cobor scarile el e departe. Si mai stau si linistit cand aud vreo alarma prin parcare stiind ca "nu e a mea". Doar la Matiz mai folosesc alarma, pe post de inchidere centralizata, dar si la el am rupt firul de la goarna. This post has been edited by Laurentziu83: 12 Aug 2010, 21:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu am mers pe principiu: ce alegi intre o masina cu alarma si una fara? Am luat alarma pe Clio III si am montat-o un asa fel incat nu exista fire la vedere si nu poate fi dezactivata prea usor fara sa faca ca toti dracii. Pe scurt in masina nu ai cum sa intrii fara sa declansezi alarma, doar daca ... si aici nu mai explic pentru ca e o tehnica destul de grea dar realizabila
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
In poll am ales "Costel" pt ca varianta fara stickere nu e pusa...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
SorinCT |
![]()
|
Deci Sorin1983 e tirist, se stie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
uitasem: am vazut zilele trecute un megane care avea sticherul IPA pe parbriz in locul rovignetei si imediat mai sus .... taaaaaaaaaaaaaa-naaaaaaaaaa! ... insigna tip legitimatie (de care vorbea un coleg mai sus) prinsa de parbriz cu banda adeziva (scotch)
![]() ![]() era pe la Podul Ciurel/Bucuresti - coleg cu noi? daca da, da-le jos (macar insigna) ca mai erau cativa in 41 care radeau de tine si sunt altii care au chestii mult mai importante pe care le-ar putea lipi pe parbriz dar ii caracterizeaza modestia si discretia ![]() ![]() ![]() This post has been edited by crisolro: 10 Sep 2010, 06:12 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
piticu ala nebun cred ca are 10 ani de activitate
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
oricum, mai mult decat are colegul lui in IPA
![]() |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crisolro @ 10 Sep 2010, 07:09) uitasem: am vazut zilele trecute un megane care avea sticherul IPA pe parbriz in locul rovignetei si imediat mai sus .... taaaaaaaaaaaaaa-naaaaaaaaaa! ... insigna tip legitimatie (de care vorbea un coleg mai sus) prinsa de parbriz cu banda adeziva (scotch) ![]() ![]() era pe la Podul Ciurel/Bucuresti - coleg cu noi? daca da, da-le jos (macar insigna) ca mai erau cativa in 41 care radeau de tine si sunt altii care au chestii mult mai importante pe care le-ar putea lipi pe parbriz dar ii caracterizeaza modestia si discretia ![]() ![]() ![]() megane sedan negru xdx la numar? This post has been edited by semit: 10 Sep 2010, 10:54 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SorinCT |
![]()
|
Se simte cineva?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
crisolro |
![]()
|
sedan era, negru era dar nu pot baga mana in foc pt. nr. - posibil
daca ajuta pe cineva, la volan era un unu' tanar, alura atletica, brunet ... deci? ![]() This post has been edited by crisolro: 10 Sep 2010, 12:15 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
SorinCT |
![]()
|
E de nasol cand ajung salahorii sa rada de tine
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
|
crisolro |
![]()
|
practic n-am nimic cu omu' sau cu altii dar e bine sa afli cand esti penibil ca sa ai posibilitatea sa incetezi ... si dupa ce ti se spune, iei o decizie si aia e
![]() din partea mea, poate sa stea si cu fundu' in parbriz |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Icoana de la ce e? Asociatia Politistilor de ziua a 7-a?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu se mai poarta stickere IPA, oricine are, mai nou se pune la parbriz asa ceva:
oferta_bv.jpg ( Size: 17.52k ) Number of downloads: 509 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
unii isi vor pune pana la urma si radiografiile in parbriz...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 10:44 |