intretinere caroserie
![]() ![]() ![]() |
intretinere caroserie
HHF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|||
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut duminica in Cora Pantelimon niste tuburi pentru corectarea zgarieturilor "de suprafata" (asa scria pe instructiuni), dar ziceau ca merg pentru toate culorile. :?:
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Se gasesc si in Practiker (sau Carrefour ?) dar nu sint ca cele de la teleshopping. Astea sint ca niste markere si au inauntru vopsea cu care dai pe zona afectata.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si in unele petrom se gaseste asa ceva ..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am testat azi "scratch remover gs27" (cred ca e chiar cel pe care il aratau la teleshopping). E vreo 350000, dar si-a facut treaba super bine pe niste zgarieturi.www.gs27.com
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
HHF |
![]()
|
spune mi si mie te rog de unde l ai cumparat, URGENT!
|
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
galileo |
![]()
|
au in CORA la raionul auto. e un tub galben pe care scrie gs27, ii gasesti poza pe site-ul pe care l-am dat (alege la locatie SUA si la produse alege "scratch remover")
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
HHF |
![]()
|
stii cumva aveau si nuante de verde?
|
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
HHF |
![]()
|
... si sa mi spui si daca isi face treaba bine. se curata dupa cateva spalari?
|
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
galileo |
![]()
|
merge pentru orice culoare. e o crema si trebui sa freci circular cu o carpa de bumbac. eu am folosit si servetele umede din farmacie (vezi sa NU aiba alcool) ca sa curat locul inainte. trebuie sa dai de mai multe ori ca sa isi faca efectul; la o aplicare, freci pana devine mat si nu mai aluneca carpa usor, apoi stergi cu un servetel, astepti putin si dai din nou pana nu se mai vede zgarietura.
La spalat nu cred ca se intampla ceva (o sa vad maine :? ), pt ca foloseste din vopseaua inconjuratoare. |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
HHF |
![]()
|
ok,
anunta ma daca se curata |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
galileo |
![]()
|
am spalat masina sambata, i-am facut si degresare, nu se mai vede absolut nimic unde a fost zgariat. si sigur nu o sa se vada nici in timp.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
din cele cu vopsea am luat si eu de la cora
dar dupa un timp se indeparteaza o sa incerc si eu gs27 faza e ca tocmai am acoperit o zgaraietura cu creionul de vopsea sa vad cum fac sa o indepartez sa folosesc produsul asta cred ca multiple spalari |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pt gainat de vrabii ce imi recomandati? Eu m-am gandit la un motan flamand
![]() ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
daca nu speli rapid gainatzu' rishti sa ramana pete, intr'adevar..
ce sa'i faci, daca nu avem garaj se gainatzeaza zburatoarele pe investitziile noastre.. :evil: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
QUOTE daca nu speli rapid gainatzu' rishti sa ramana pete, intr'adevar..
ce sa'i faci, daca nu avem garaj se gainatzeaza zburatoarele pe investitziile noastre.. :evil: Poate daca ai pe caroserie o ceara buna nu o sa ramana urme. Chiar, ce ceara mai recomandati? |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
galileo |
![]()
|
QUOTE Pt gainat de vrabii ce imi recomandati? Eu m-am gandit la un motan flamand ![]() ![]() eu il curat imediat ce il vad cu servetele umede fara alcool, si nu am avut nici o problema pana acum. doar sa ai grija sa nu freci, dai usor cu servetelul pana se ia singur. |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE Poate daca ai pe caroserie o ceara buna nu o sa ramana urme.
Chiar, ce ceara mai recomandati? ASTA! |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
galileo |
![]()
|
stii si unde se poate aplica profesionist ceara asta? ca vreau si eu sa "lustruiesc" masina cand mai da caldura
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
strumfuadi |
![]()
|
ai buzunarul gros?
atunci incearca la ashtia.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
galileo |
![]()
|
he he
![]() ii stiu pe astia, si poate as fi dat si banii, dar nu prea am auzit de bine despre ei |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Eu am comandat http://usor.ro/turtle/ceara_original_pasta.htm.
M-a costat in jur de 300.000 lei, dar am cam fost dezamagit. Am aplicat-o, am asteptat 10 min si cu o carpa am lustruit dar parea ca se ia imediat. Se simtea la mana ca ar ramane tabla mai fina, dar nu stiu cat de protectoare este ceara. This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 11:31 |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
pt gainat recomand o sticla cu apa in permanenta in portbagaj si sa nu parcati sub copaci.......va zic eu ca e cea mai buna varianta.
aaa....era sa uit.....mai trebuie sa mergetzi zilnic cu masina astfel incat sa nu stea gainatul pe vopsea mai mult de o zi. ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
strumfuadi |
![]()
|
QUOTE aaa....era sa uit.....mai trebuie sa mergetzi zilnic cu masina astfel incat sa nu stea gainatul pe vopsea mai mult de o zi. ![]() ![]() de parca daca mergi se usuca shi cade.. ![]() cred ca vroiai sa zici ca trebuie sa ajungi pe la mashina zilnic ptr a depista gainatzu'.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
mama da' rau mai esti
bineinteles ca asta am vrut sa zic.........era evident de altfel. fraza pe care ai citat-o tu era de altfel in stransa legatura cu fraza scrisa de mine de deasupra ei.......da daca ai vrut sa-mi cauti nod in papura mi-ai gasit........na.........esti multumit ? This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 11:30 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
strumfuadi |
![]()
|
offtopic: dau din coada de multzumire!
![]() mai dezmortzim un pic forumul din cand in cand.. :wink: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny Bravo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE he he ![]() ii stiu pe astia, si poate as fi dat si banii, dar nu prea am auzit de bine despre ei Cam ce ai auzit de rau? Ca ma gandeam sa-i fac un cadou masinii o sedinta de cosmetizare acolo. |
-------------------- Audi A3 8p 2.0 TDI DSG
Opel Astra H 1.6 Twinport Opel Astra Classic 2 1.7 CDTI |
|
galileo |
![]()
|
eu stiu de experiente neplacute cu cei din panduri, si am inteles ca cei din dr taberei ar fi aia adevarati, dar nu prea mai imi vine sa cred pentru ca pe site-ul lor apar ambele locatii, si e aceeasi firma doar :?
iar cu astia din panduri, a fost un coleg sa-si faca polish la capota si aveau tot felul de creme intarite si carpe murdare, si a renuntat. plus manarii la preturi, vrei cu factura, vrei fara... asta o stiu personal, plus altele auzite asemanatoare, deci nu cred ca sunt povesti. |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
QUOTE ai buzunarul gros?
atunci incearca la ashtia.. Incredibil, ce preturi... de unde scot astia preturile astea frate? Si mai aduga discret la sfarsit "Preturile nu includ TVA" si bineinteles ca nici bacsisul frecatorilor... - Curatare motor; - Spalare manuala exterior; - Curatare speciala jante; - Indepartare bitum; - Polish si restaurare a suprafetei vopselei; - Protectie vopsea (paint sealant); - Dressing exterior: ornamente, cauciucuri, contraaripi; - Curatare geamuri interior/exterior; - Samponare carpete si tapiterie; - Curatare si samponare portbagaj; - Dressing interior vinil/piele; - Odor eliminator la interior. Pret: 159,95 EURO fara TVA |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
strumfuadi |
![]()
|
ieftin, bun shi mult in kil nu se poate fratzilor!
ne'am invatzat numai cu "okazii" shi pomeni.. un serviciu/produs de calitate intotdeauna va fi scump :!: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:14 |