intretinere caroserie
![]() ![]() ![]() |
intretinere caroserie
andr2010 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
Sport/2004
|
|||
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
si cam cat te-a costat?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
INFANTERIST |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 146 Joined: 20 January 08 From: Romania ![]() |
andr2010
strat protector si rezistent in acelasi timp Poti sa detaliezi putin mai precis In ce a constat mai precis toata operatiunea (ai vazut ce au facut) pune o poza (face cat o mie de cuvinte) Am vazut pe la tv reclame cu o carioca minune care acopera orice zgarietura A folosito cineva ???? This post has been edited by TAPELEALILI: 9 Nov 2009, 09:16 |
--------------------
MEGANE
1400 TCE
BREAK
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.335 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Apare vreo problema pe timp de iarna la inghet si dezghet .Adica are de suferit caroseria, daca las masina afara sub cerul liber?
Pana acum am tinut-o in garaj dar acum sunt nevoit sa o tin in parcare fiindca m-am mutat din localitate. 27 Dec 2010, 17:24: Masina este cea din semnatura . This post has been edited by cosmin_69: 27 Dec 2010, 17:24 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(TAPELEALILI @ 9 Nov 2009, 10:16) andr2010 strat protector si rezistent in acelasi timp Poti sa detaliezi putin mai precis In ce a constat mai precis toata operatiunea (ai vazut ce au facut) pune o poza (face cat o mie de cuvinte) Am vazut pe la tv reclame cu o carioca minune care acopera orice zgarietura A folosito cineva ???? e vorba de "Fix It Pro" - a folosit cineva? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
up
|
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
mi-am cumparat si eu azi carioca minune
![]() era o oferta faina in real si am zis sa o incerc ... faza e ca trebuie sa fie peste 15 grade afara ca sa o aplici si masina tinuta pana la 48 de ore in lumina soarelui, depinzand de adancimea zgarieturii (asa zic ei pe spate) ... pana nu vine primavara nu ma pot pronunta daca e bun sau nu ![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Stie cineva la cat se intinde o revopsire totala a variantei coupe ? Si pe langa asta la ce trebuie sa fiu atent sa nu mi-o faca de mantuiala ?
PS: Masina e lovita/zgariata in 3 locuri, la anumite imbinari e sarita vopseaua din cauza "vecinilor", majoritatea femei, care au permis de 10 ani dar conduc cate 5000 km pe an ![]() Deunazi ma-m certat cu o proasta de vecina ca mi-a zgariat usa cu usa ei, raspunsul a venit prompt "ce vrei dom'le daca am parcat prea aproape" m-am enervat si i-am dat replica ca ar fi bine sa-si caste ochii aia si sa invete sa faca parcari nu doar sa suga **** si sa geama toate noaptea ca ma scoate din sarite..... a zis ca apoi eu nu stiu sa parchez ..... date-n mm si fa-ti cumparaturile pe bicicleta. Mi-am inchiriat garaj la 1 bloc distanta si vreau sa revopsesc masina integral, as avea optiunea sa vopsesc doar unde e zgariata sarita dar v-a arata ca o zebra apoi ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
am si eu un X pe capota facut cu un cui presupun si 2 zgarieturi pe bara(se vede plasticul negru) cu ce recomandati sa le rezolv? e ok creionul cu vopsea? nu cel universal.. ma gandesc la unul cu codul culorii mele (gri boreal) si daca stiti de unde as putea gasi unul in bucuresti...
This post has been edited by DrAg0nX: 18 Jan 2011, 23:04 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.390 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cu chit, slefuit, spritchit si un vopsitor bun ... creionul ala este bun doar daca zgarietura este superficiala ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
deci mai usor nu scap... greu e cu vopsitorul bun ca nu se gaseste asa usor...
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
@DrAg0nX in targ la vitan gasesti acel creion corector. am vazut zgarietura data pana la tabla, dat cu creiion corector, smirghel de 2000, lac corector, iar pe urma un polish si a iesit perfect, nu se cunostea nimic
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
ms frumos vally chiar o sa merg sa vad ce gasesc pe acolo
![]() This post has been edited by DrAg0nX: 19 Jan 2011, 14:17 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
Vallybz |
![]()
|
da...si eu trebuie sa fac un drum, dar mai astept sa se incalzeasca afara
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Creioanele gen "Fix it pro" tin pana la prima spalare si sunt eficiente doar pt zgarieturi de suprafata, ale lacului.
Creioanele cu vopsea din Vitan sunt ok, se fac pe comanda pt orice nuanta, pot fi puse si in spray sau tub cu pensula, insa intr-adevar trebuie dat si cu lac peste. |
--------------------
|
|
flaviu_n |
![]()
|
cam cat costa un astfel de creion "de Vitan"?
![]() cum procedeaza ei pt a prepara nuanta potriviva? am intrebat intr-un loc la cluj si: ori merg cu masina acolo, ori duc capacul de la rezervor sau....dupa codul vopselei de pe stalpul dreapta - dar asa, culoarea difera putin fata de original. care are drum p`acolo a.i. sa ajute un coleg de forum?! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Cj26VNC
1999 Fara evenimente
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
1. Costa aprox 30-50 lei.
2. Au un program in care baga codul vopselei si primesc raportul din fiecare culoare de vopsea pt a iesi nuanta aleasa. 3. Cel mai bine vopseaua se prepara dupa codul de pe placuta ovala- stalp dreapta jos. |
--------------------
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.335 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am o intrebare.
pe capota, si spate portabagaj, am niste usoare adancituri de la apasatul cu podul palmei(ce tabla ,,tare" are masina asta) Se mai poate readuce la normal tabla asta? Parca auzisem ceva de niste ventuze etc...etc.Au vreun efect? Revine la normal fara urme sau ramane ceva? Sunt din Pitesti. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Am si eu o intrebare.
Marginea de jos portierei sofer adica pe muchie este luata vopseaua. Are ceva daca o las asa pana o remediaz cu vopsea pe codul culorii ? 24 Mar 2011, 18:49: Adica peste vreo saptamana o sa o pot remedia cu vopseaua originala. This post has been edited by cosmin_69: 24 Mar 2011, 18:49 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 19:03 |