Imbunatatiri Renault Fluence, Cazuri concrete, proiecte....ce ati schimba voi ?
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatiri Renault Fluence, Cazuri concrete, proiecte....ce ati schimba voi ?
ali3n_cop |
![]()
|
||
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|||
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
cucki , vezi ca te inseli cu Renault sport , chiar sunt in vest o gramada , clio rs am vazut destule, drept ii ca megane nu am prea vazut , iar fluence nu vezi aproape deloc
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Berlina nu se prea vinde in vest, de fel. Au o fixatie cu break-urile si hatchback, mai putin berlina.
La noi este la moda Suv-ul, indiferent ca stai intr-o garsoniera cu chirie si platesti rate la X5 pe 30 ani. This post has been edited by ali3n_cop: 12 May 2014, 23:03 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
doome27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 December 12 ![]() |
ali3n_cop: citesc de ceva vreme acest forum pentru ca, intamplator, am si eu un renault. Fara sa intentionez a te supara, dar esti absolut obositor prin interventiile tale. Absolut obositor. Reusesti sa transformi fiecare topic de pe forumul asta intr-un pretext de a-ti expune lamentarile cauzate de masina pe care o ai.
Imi pare rau ca nu exista moderatori pe aici sau daca exista nu isi fac treaba asa cum ar trebui, adica sa stearga toate comentariile off-topic. Isi pierde orice utilitate acest forum daca, indiferent de topic, discutia este exact aceeasi "fluence e de rahat, e o troaca, e o caruta, etc". Cred ca absolut toata lumea ti-a inteles parerea. Fa, te rog, un topic separat numit "Lamentarile mele referitoare la Fluence" si scrie acolo ori de cate ori simti nevoia sa refulezi, dar inceteaza sa mai poluezi orice discutie de aici. |
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Clonache, in toata lumea asta, exista pareri pozitive si negative. Daca nu faci fata criticilor, nu este vina nimanui. Incearca sa aduci pareri pro sau contra si sa nu iti mai pese atata de ceea ce fac altii.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Piper101 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 30 March 14 ![]() |
O fi angajat la vreo marca concurenta si e pus sa se planga pe aici de reno. Daca nu, e trist. Poate reno ii plateste consilierea pt trauma numita fluence. La unii are efecte profunde.
|
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Haideti sa revenim la subiect,are cineva bare portbagaj montate si aftermarket?
|
--------------------
Renault
Fluence
- ex 99AIM
2013 Privilege,Clio 3 2007
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Doar o simpla adaugare (constatare): cred ca intre variantele de echipare mai "de baza" si cele "superioare" mai este diferit si plasticul din care sunt facute fetele de usi. Cel putin asa am observat la M3 - varantele ieftine au un plastic dur, pe cand cele mai de sus au plastiul moale ca cel de pe plansa de bord.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva suport de bicicleta montat ? Daca da, imi puteti recomanda si mie ceva ? Iti trebuie omologare pentru suportul pe cui ? Stima
Highwayman, cred ca la M3 plasticul de spania difera de cel de TR, la Fluence nu se pune problema pentru ca provin toate de la Bursa, cel putin eu nu am constatat diferente. This post has been edited by mariusd4: 13 May 2014, 09:53 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu are el omologare?
vezi la coltul ciclistului, e topic transport bici. This post has been edited by b76bgaarh: 13 May 2014, 10:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(75AIM @ 13 May 2014, 09:25) Daca tot s-a revenit la subiect, am vazut la reprezentanta un Fluence care avea bare montate. Nu mi-a placut cand am deschis usa si am vazut cum ramane chederul deformat, acolo unde "calca" pe suportul de bare. Ca e o problema sau nu, probabil nu, dar arata cel putin ciudat. |
--------------------
.
.
.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
E o problema, se aude vantul la peste 90km/h..si majoritatea zgomotelor de fundal de afara. Cel mai deranjant este in trafic aglomerat cand nimeresti langa un camion din asta mai vechi si ai impresia ca vine avionul peste tine. Exista si o parte pozitiva, nu am vazut apa in masina, inca.
Pana la urma, e vorba de imbunatatiri, nu? La mine, carnetul de garantii vorbeste de la sine. Cum sa ai o parere pozitiva despre o masina pe care o ai mai mult prin service? This post has been edited by ali3n_cop: 13 May 2014, 10:33 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
roland, la flatuence nu ai un loc special pe pavilion unde se monteaza bara?
le. tocmai am vazut unul. nu mai are loc special pt prindere bare, cum era la megane II, rusine renault. This post has been edited by b76bgaarh: 13 May 2014, 11:50 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Ce intelegi prin loc special? Evident ca are un loc special, numai ca probabil nu de tipul la care te astepti.
Nu inteleg de ce rusine Renault, pentru ca daca ar fi sa catalogam masinile dupa treaba asta... ii bagam pe toti producatorii la rusine. |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
la megan 2 aveai loc pe sina de pe pavilion. scoateai niste capace de plastic si infigeai acolo barele.
la fluence sina aia de plastic (cel pe care l-am vazut in parcare) este dintr-o singura bucata, nu mai ai loc sa infigi bara de acoperis. la masinile care au acea sina de plastic poti sa infigi, in locurile special prevazute, barele. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Sigur ca da! Baietii cu Fluence wannabe au plansa de bord dintr-un plastic mai tare. De la Dinamique in sus e piele si pe fetele de usi. Tot pe fetele de usi in partile superioare este material burete precum la plansa de bord, din plastic tare ramanand doar partea cu locurile de depozitare.
Si tot la fetele se usi sunt manere de inchidere a usilor fata, nu scobituri in cotiere! Si nu, cele din Spania nu au plastice mai bune. Dar sa-i iubesc in gura p-astia de la Renault cu platformele lor diferite in functie de piata! Prost o fi ala de o mai cumpara masina de la ei dupa ce au dat apa la moara unor saracuti sa urle si sa faca misto din si pentru nimic! QUOTE(Highwayman @ 13 May 2014, 10:45) Doar o simpla adaugare (constatare): cred ca intre variantele de echipare mai "de baza" si cele "superioare" mai este diferit si plasticul din care sunt facute fetele de usi. Cel putin asa am observat la M3 - varantele ieftine au un plastic dur, pe cand cele mai de sus au plastiul moale ca cel de pe plansa de bord. Attached thumbnail(s) 20140513_180131.jpg ( Size: 2.78mb ) Number of downloads: 636 20140513_180143.jpg ( Size: 3.04mb ) Number of downloads: 695 20140513_180135.jpg ( Size: 2.75mb ) Number of downloads: 674 |
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
- -
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
mezym, am incercuit eu cu rosu partea de plastic tare...ca sa vada si Highwayman ce si cum.
Personal, mi se pare ok imbinarea asta intre spuma de sus si pielea aceea centrala pentru ca se evita scartaielile din fetele de usi. Plasticul din care este confectionat buzunarul de pe usi, scoate unele sunete ciudate atunci cand lasi pe acolo niste chei sau anumite obiecte si fac contact cu acel plastic, dar nu e ceva deranjant la ureche. Si bordul cu scarturile specifice, e ok per total. Imbinarile de la colturile superioare sunt de obicei de vina, puteau sa gandeasca un pic mai mult aceasta problema dar probabil ca, bordul nu scartaie in testele de fabrica. Manerul este destul de fragil, risti sa ramai cu el in mana daca tragi mai tare... This post has been edited by ali3n_cop: 13 May 2014, 18:03 Attached thumbnail(s) usa.jpg ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 668 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Ce parere aveti de anvelope 225 55 R16 pe fluence?am vazut un Megane ST de Franta la un samsar echipat asa si avea jantele de origine.
Ce o tot dati cu greierii de prin bord ca si la mine au fost dar vad ca au amortit dupa iarna,la mine iluminarea bordului la turometru scazuse mult in intensitate in partea de jos dar vad ca acum si-a revenit dupa ce s-a mai incalzit afara,daca ma duceam la garantii imi schimba bordul si sa vezi atunci hoarde de greieri....problema nu e la un greieras prin bord ci la puntea spate care in combinatie cu oala de la roata de rezerva da troncaneli de duba goala la greu,acolo trebuie lucrat apoi mai vedeti ca bancheta spate sta direct pe tabla care are si obiceiul sa mai scartaie,eu acolo tb sa fac ceva izolare. This post has been edited by 75AIM: 13 May 2014, 20:42 |
--------------------
Renault
Fluence
- ex 99AIM
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Tre' sa le treci in talon...e posibil sa scada un pic si comfortul la denivelari dar castigi ceva in plus pe stabilitate la viraje. La oala rotii de rezerva, poti face o antifonare cu spray.
This post has been edited by ali3n_cop: 13 May 2014, 21:02 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
Piper101 |
![]()
|
Nu este loc pt bare deasupra, sina e doar de decor. Spatele banchetei are deja un material textil nu sta pe tabla asa sec. Iar in spate n-am auzit zgomote de duba. Poate pt ca n-am umblat niciodata la roata de rezerva si ce mai e pe acolo,nu stiu. Iar cauciucurile mai late chiar nu le vad rostul. 205 sunt suficiente pe masina asta. iar 55 16 e deja ilegal daca in carte ai trecut 60 16.
|
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Mezym si ali3n_cop: da, eu ma refeream la partea neagra superioara a fetei de usi (prima din setul de poze). La unele am vazut ca este din plastic dur, la altele din ceva buretos cum zice mezym. Si care eu am crezut ca depinde de nivelul de echipare si nu de locul in care este fabricata.
This post has been edited by Highwayman: 13 May 2014, 22:13 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
Pai Fluence-ul este facut doar la turci, iar pe modelul de baza (chel), presupun ca in locul la partea aceea "buretoasa" , este ceva plastic inbracat in plus sa ceva de genul, cuki stie mai bine.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
75AIM |
![]()
|
QUOTE(Piper101 @ 13 May 2014, 20:59) Nu este loc pt bare deasupra, sina e doar de decor. Spatele banchetei are deja un material textil nu sta pe tabla asa sec. Iar in spate n-am auzit zgomote de duba. Poate pt ca n-am umblat niciodata la roata de rezerva si ce mai e pe acolo,nu stiu. Iar cauciucurile mai late chiar nu le vad rostul. 205 sunt suficiente pe masina asta. iar 55 16 e deja ilegal daca in carte ai trecut 60 16. Ma refeream la sezutul banchetei care se sprijina direct pe tabla goala,la Megane 2 avea ceva lipit pe tabla gen carton bitumat. Pe ce te bazezi ca anvelopele de 205 sunt suficiente pt. masina asta?Eu daca trec la jante 7j sau 7,5j fii sigur ca nu raman cu anvelope stock,altfel eu aveam pe Megane 2.2 cauciucuri Dunlop de 215 si statea perfect pe drum. Eu am antifonat ceva pe exterior in zona puntii spate si se simte dar fara o pasla si pe interior nu rezolv problema definitiv-urmeaza. |
--------------------
Renault
Fluence
- ex 99AIM
|
|
cuki46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 3 February 13 ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 14 May 2014, 11:14) Pai Fluence-ul este facut doar la turci, iar pe modelul de baza (chel), presupun ca in locul la partea aceea "buretoasa" , este ceva plastic inbracat in plus sa ceva de genul, cuki stie mai bine. sincer cuki habar nu are ca nu il intereseaza ce este pe usa, si de ce trage usa ca sa se inchida...atata timp cat masina merge si nu sta in service si atata timp cat este multumit de felul in care trage motorul si nu cauta sa faca din rahat bici. Din trendul pe care il vad pe forum, astia cu mai "privilej"-iati au baiuri cu utilajul, respectiv cei cu dieselul de 110cp. Poate ca secretul este sa cumperi masina cat mai cheala, cu un minim de dotari optionale (esp, climatronic dupa caz, etc.) pentru ca par mai fiabile, iar la revanzare diferenta aia enorma la pretul de achizitie se transforma in cateva sutici de euroi. Azi se stie prea bine formula: cu cat mai multe dotari optionale cu atata mai multe defectiuni. |
--------------------
2017 MB C220 /
2012 Fluence
2012
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
cuki, misterul era sa ne spui din ce material este compusa partea superioara a usilor fata? Este plastic dur ca la Logan sau un compozit mai dur acoperit cu textil?
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Este un plastic ordinar, dur, dar nu atat de dur ca cel de logan ......
This post has been edited by mariusd4: 14 May 2014, 13:10 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
mihaic |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 10 March 05 From: Tulcea ![]() |
Usile din spate au plastic dur pe toate versiunile!
inclusiv Laguna. Care este ghiseftul ca sint doar usile din fata cu fetele mai moi? Izolatia fonica si termica functioneaza mai bine in juma' de masina? |
--------------------
Fluence
Pro
- TL-03-***
2013/Pro/1.6 16valve Fluence 1.6 16V Pro
Ex Megane 2.2 1.4 16V, Solenza 1.4 |
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
nu chiar pe toate versiunile, cele cu piele au toate fetele de usi cu burete ( inclusiv cele spate)
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Piper101 |
![]()
|
QUOTE(75AIM @ 14 May 2014, 13:32) Ma refeream la sezutul banchetei care se sprijina direct pe tabla goala,la Megane 2 avea ceva lipit pe tabla gen carton bitumat. Pe ce te bazezi ca anvelopele de 205 sunt suficiente pt. masina asta?Eu daca trec la jante 7j sau 7,5j fii sigur ca nu raman cu anvelope stock,altfel eu aveam pe Megane 2.2 cauciucuri Dunlop de 215 si statea perfect pe drum. Eu am antifonat ceva pe exterior in zona puntii spate si se simte dar fara o pasla si pe interior nu rezolv problema definitiv-urmeaza. Ma bazez pe faptul ca si competitorii directi ai fluence au tot 205 in echiparea standard cu jante pe 16. Asta inseamna ca nu este nevoie de mai mult pentru ca fluence nu e in clasa cu passat ca sa vina cu latime mai mare. De fapt si passatul vine cu 205 pe 16. Diferentele sunt la jantele de 17 unde se sare direct la 225 in cazul jetta si 235 la passat, iar asta nu pt ca are nevoie masina ci din cauza jantei. Daca pui 215 probabil va suferi demarajul si consumul putin. N-am simtit niciodata sa spun ca as vrea cauciucuri mai late. Dimpotriva as vrea masina sa fie cu vreo 150 de kg mai usoara. Si ar fi bine sa fie 205 55 16 pe ea pt ca e o dimensiune mult mai uzuala iar preturile sunt mai bune. S-au incapatanat astia de la renault sa faca masina cam marisoara si asta e. This post has been edited by Piper101: 14 May 2014, 16:48 |
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
cuki46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 3 February 13 ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 14 May 2014, 12:54) cuki, misterul era sa ne spui din ce material este compusa partea superioara a usilor fata? Este plastic dur ca la Logan sau un compozit mai dur acoperit cu textil? Acuma is in masina...partea sup. este din acelasi plastic ca si bordul, deci rezistent la apa si usor de curatat. In jurul clantei si a manerului respectiv comenziilor de pe usa este un material textil fix ca si scaunele |
--------------------
2017 MB C220 /
2012 Fluence
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:06 |