Grea asteptarea...
![]() ![]() |
Grea asteptarea...
b97zai |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 June 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
2010 Trend nimeni nu moare virgin, viata i-o trage fiecaruia
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca vrei jante de aliaj, mergi pe un model OEM pe 15. Parerea mea. Maxim 16, dar cu retineri. Cu 17 omori de tot confortul, faci praf rapid articulatiile, anvelopele consta enorm si se pot strica in primele gropi. O sa-ti faci abonament la roluit jante si reglaj directie, daca nu mergi cu maxima atentie.
Nu sunt de acord cu xenonul aftermarket, consider ca ai facut o gresala. Pentru folia de pe plafon, +1 la ce a zis Maskatu. Ia zi cum stai cu consumul. Se confirma ce spuneam cateva posturi mai devreme? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b97zai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Jante maxim 15", xenonul stiu la ce te gandesti dar te contrazic, iti garantez 100000000000% ca nu se imprastie lumina si ca nu orbesc pe nimeni ( ne intalnim si iti arat
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Sa o stapanesti sanatos pentru multi km.
Ti-am citit intreg topicul, drept pentru care n-am inteles de unde necesitatea pentru Xenon. Parca spuneai ca ai nevoie decat de A/C si geamuri. De ce vrei sa pari cocalar cu niste lumini absolut de izbeliste? Daca intr-adevar aveai nevoie, de ce nu ti-ai pus din fabrica? Esti mai cool asa? Nu-mi sta in fire sa critic, dar crede-ma ca merg destul de mult noaptea pe distante lungi si mi-au ajuns pana in gat xenonistii cu far cu oglinda ca tine si frustratii cu proiectoare aprinse (pe care evident isi pun xenon). Probabil o sa spui ca sunt reglate la nanometru dar efectul e acelasi. Te omoara de ochi!! Nu trebuie sa o iei personal, iti apreciez masina (chiar mi se pare ok), dar respecta-ti colegii de trafic si conformeaza-te... si pe deasupra nu risti nici amenda ![]() Zi buna.. LE: pana am terminat eu de scris postul, vad ca deja ti-ai "laudat" xenoanele...exact cu ma asteptam This post has been edited by dansora: 5 Oct 2010, 11:30 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
b97zai |
![]()
|
Ms mult pentru urari si tie la fel.Referitor la xenoane eram sigur ca asa se va intampla, nu e vorba ca le laud dar deocamdata nu am avut nici o problema cu nimeni in trafic si le-am tot facut probe si ridicate si coborate si faza scurta si lunga sa vad ce si cum si e totul ok.Sper sa nu am probleme cu nimeni, daca pe viitor voi avea promit ca o sa rezolv cumva pentru ca stiu cum e sa iti vina din spate/fata cineva cu xenon faza scurta + proectoare. Bafta
|
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si cum crezi ca poti sa-ti dai seama daca luminile tale ii deranjeaza pe alti.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b97zai |
![]()
|
Pai presupun ca or sa-mi dea flash-uri
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Tu dai? Eu nu dau, daca le dau ce rezolv...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b97zai |
![]()
|
Eu sincer cand chiar nu vad le dau macar sa vada bou ce faruri are
|
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca aveai modelul cu faruri cu lupa de la fabia 2 poate era mai ok cu xenonul da asa nici eu nu sunt de acord. Sunt foarte deranjante.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(b97zai @ 5 Oct 2010, 12:18) xenonul stiu la ce te gandesti dar te contrazic, iti garantez 100000000000% ca nu se imprastie lumina si ca nu orbesc pe nimeni ( ne intalnim si iti arat ![]() no1. Xenonul nu e o mare smecherie. Am pe utilajul din semnatura, varianta de fabrica, si nu e mare diferenta fata de halogenele pe care le folosesc pe masina de serviciu. no2. Daca lumina OEM e prea slaba (lucru pe care nu prea cred ca l-ai verificat, ai schimbat becurile foarte repede), varianta corecta era sa schimbi halogenele stock cu Philips X-Treme Power sau Osram Night Breaker. no3. Faza scurta se regleaza dupa indicatia de pe far (de obicei 1.3%). no4. Nu te ajuta daca ai o lumina puternica si bine dispersata, insa doar "la botul calului". Scurta trebuie sa bata pe distanta suficient de lunga, pentru un condus in siguranta. no5. Fara far cu lupa xenonul nu focalizeaza bine. E suficient sa scape in sus un firisor de lumina si deranjezi toti colegii de trafic, care vin din fata. no6. Daca vrei sa iesi din tara, incepand de prin Austria sa te astepti la amenzi pentru xenoanele astea aftermarket. Politistii stiu ca nu exista xenon OEM fara autoleveling si spalator de far. Nu sta nimeni la discutii. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sunt mai multi colegi pe forum ce poseda logan si si-au montat xenoane (after-market bineinteles) si din ce am vazut lumea este foarte entuziasmata pe sectiunea respectiva, si comentarii rautacioase nu prea am vazut. Pe langa asta exista si topic pentru xenoane in proiectoare, cu aceleasi discutii. [B]Sa inteleg ca la logan "ie voie" si la skoda nu?[/B
Doar e club dacia ![]() ![]() This post has been edited by b97zai: 5 Oct 2010, 12:57 |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
b97zai |
![]()
|
Offf, stiu ca nu ai voie cu xenon fara cele indicate de tine, dar nu stiu ce a fost in capul meu de mi-am pus.Farul la mine este clar clar nu am nici un fel de liniuta de dungulita nimic.
|
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De ce ma rog, mi-ai editat postul?
![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 5 Oct 2010, 13:09 |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
b97zai |
![]()
|
Da
![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de xenoane si siguranta ta ca nu deranjeaza pe nimeni nu zic nimic.
In schimb iti zic de plafon: FA-L. Din punctul meu de vedere este singurul lucru care face masina asta sa arate BINE. Exista si varianta cu plafonul colorat din fabrica. Am vazut albastra cu plafonul alb si arata bestial. P.S. daca faci plafonul negru, ar merge si oglinzile spoite tot cu negru This post has been edited by Ov: 5 Oct 2010, 13:17 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
b97zai |
![]()
|
va fi ceva de genul
Attached thumbnail(s) skoda_fabia_facelift_23m.jpg ( Size: 114.86k ) Number of downloads: 818 |
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai citesc si ca vrei jante. Renunta la idee sau pune-ti MAXIM pe 16", asta daca tii la confortul tau. In plus strazile (gropile) din bucuresti sunt neiertatoare cu jentile pe 17" si implicit cu cauciucurile cu talon jos.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
b97zai |
![]()
|
Maxim 15", la 16" nici nu m-am gandit.
|
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 5 Oct 2010, 13:48) no1. Xenonul nu e o mare smecherie. Am pe utilajul din semnatura, varianta de fabrica, si nu e mare diferenta fata de halogenele pe care le folosesc pe masina de serviciu. Da-mi voie sa am mari indoieli ... nu au termen de comparatie ... QUOTE(cdadan @ 5 Oct 2010, 13:48) no2. Daca lumina OEM e prea slaba (lucru pe care nu prea cred ca l-ai verificat, ai schimbat becurile foarte repede), varianta corecta era sa schimbi halogenele stock cu Philips X-Treme Power sau Osram Night Breaker. ![]() QUOTE(cdadan @ 5 Oct 2010, 13:48) no5. Fara far cu lupa xenonul nu focalizeaza bine. E suficient sa scape in sus un firisor de lumina si deranjezi toti colegii de trafic, care vin din fata. Vezi Laguna 2 Phase 1 care vine din fabrica pt. xenon fara faruri cu lupa... si nu deranjeaza ... dar acele farurile sunt concepute pt. xenon .. QUOTE(cdadan @ 5 Oct 2010, 13:48) no6. Daca vrei sa iesi din tara, incepand de prin Austria sa te astepti la amenzi pentru xenoanele astea aftermarket. Politistii stiu ca nu exista xenon OEM fara autoleveling si spalator de far. Nu sta nimeni la discutii. 150 euro ... fara discutii ... luati cu drag de un amic anul trecut ... ![]() This post has been edited by cj98czh: 6 Oct 2010, 15:07 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Fiindca am stat de am citit tot topicul,macar sa te felicit pentru alegerea facuta.
Iti urez multi km fara probleme ! ![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
b97zai |
![]()
|
Ms mult la fel si tie.
|
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
b97zai |
![]()
|
Ieri am sters dunga aceea neagra de pe marginea numarului si le-am lipit direct pe bara/haion cu banda dublu adeziva.
Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 369.71k ) Number of downloads: 645 Imag001.jpg ( Size: 360.03k ) Number of downloads: 608 Imag002.jpg ( Size: 302.49k ) Number of downloads: 588 |
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Arata fain, daca se si mentin pe pozitie cu atat mai bine
![]() Daca te decizi sa faci plafonul negru, si eu zic sa faci si oglinzile. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
b97zai |
![]()
|
Se mentin ca am spalat-o azi si am bagat jetu' la nr si nu cad, am tras de ele o gramada si nici nu se clintesc. Plafonul o sa il fac luna viitoare cand iau salariu, dar fara oglinzi ca imi plac asa cum sunt.
p.s. poze cu ea spalata facute azi Attached thumbnail(s) 141.jpg ( Size: 262.64k ) Number of downloads: 501 Imag001.jpg ( Size: 295.86k ) Number of downloads: 214 Imag002.jpg ( Size: 271.58k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ma scuzi, dar din profil, cand vad una pe strada, parca vad un fier de calcat cu carbuni.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
b97zai |
![]()
|
Nu ma supar e treaba ta ce vezi, fiecare vede ce vrea si ce poate.
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia II
- B 251 RZV
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 5 Oct 2010, 13:48) QUOTE(cj98czh @ 6 Oct 2010, 16:03) Mai devreme am venit de la Mures, pe ploaie si evident noapte. Si mi-am adus aminte de topicul asta. In conditiile mai sus descrise, xenonul este mult inferior unor halogene calumea. Am zis efectiv ca am orbul gainii, am strans mult din buci, am lasat-o de multe ori mai incet decat era normal. Daca astea stock se comporta asa, cred ca cele de 6000k ... sunt numai bune de aruncat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
alea OEM sunt de 4300?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:04 |