Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Litoralul romanesc - 2010, pareri, sugestii, recomandari

Dan73
post 8 Jul 2010, 10:08
Post #61

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(supremeon @ 7 Jul 2010, 23:09)
Auzi, Dane, pozele care le-ai pus, de unde sunt? Prima nu este cumva din Vama? daca da, lasa-o-n colo de treaba... pune poze din Mamaia, caci un stain nu s-ar duce in vama, nu?
*

Pozele erau din Vama si Eforie. Pot pune si din Costinesti daca vrei...se gasesc destul de multe constructii de toata "frumusetea"
Nu ai prins nici tu ideea. radmasa.gif Ideea era desul de simpla si anume ca in Bulgaria de ex nu prea vezi asa ceva si asta am vrut eu sa ilustrez, daca ma intelegi si ar fi fost culmea sa imi sustin spusele cu niste poze cu un nisip perfect sau niste vilisoare faine de ex radmasa.gif Pot pune poze de la Mamaia, stiu un restaurant spre Navodari pe malul lacului unde m-am simtit foarte bine, dar care ar fi sensul? Chestii ca la Mamaia gasesti si in Bulgaria si in Grecia pt ca sunt NORMALE.
Mai era vorba de faptul ca lucrurile astea urate, pe care nu prea le vezi in afara tarii, au un impact destul de mare. Repet, vine strainul, doua zile se simte bine la Mamaia apoi zice sa se duca sa vad un loc de care a auzit el ca e mai boem asa....si vine in Vama radmasa.gif Impresia cu care va ramane si pe care o va duce cu el acasa va fi aia din Vama pt ca ce e la Mamaia face parte din NORMAL...cu care normal e obisnuit de la el de acasa ca nu e din Africa sa cada in cur cand vede o piscina sau gondola aia.
Atata vreme cat bulgarii nu au lasat mana libera "investitorilor" din turism sa construiasca fix cum le-a trecut prin cap, sunt in avantaj si vor fi pt ca din pacate e greu de indreptat haosul si prostul gust.
Despre restul aspectelor iarasi reiau, poate se intelege. Nu zic ca nu sunt si la noi locatii unde esti tratat bine, reamintesc de Portita, dar eu stiu foarte bine ca din pacate sunt inca prea multe restaurante unde se face treaba dupa ureche....nu ca as fi eu foarte pretentios dar turistul occidental chiar e foarte pretentios pt ca a fost obisnuit sa fie gadilat si periat si pupat si-n fund. Si daca o data sau de doua ori e ignorat si ii vine ala cu meniul sictirit dupa ce i se lungesc urechile...adio si-un praz verde...data viitoare il gasesti in Bulgaria, unde nu prea se intampla asa ceva...asa cred eu pt ca mie nu mi s-a intamplat.

This post has been edited by Dan73: 8 Jul 2010, 11:29

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iulikk
post 10 Jul 2010, 10:27
Post #62

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Ploua de rupe de 2 zile. Acum s-a mai oprit, dar este frig afara... si e naspa sad.gif . Nu veniti la mare perioada asta...

--------------------
Autoturism visiniu - CT ?? XXX cu roti
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
Laurentziu83
post 10 Jul 2010, 14:42
Post #63

Membru autentic

Ploua la munte si la mare pentru ca n-am eu permis si nici timp liber sa ma duc la mare vara asta. tongue.gif

--------------------
. . .
+
Iulikk
post 15 Jul 2010, 19:33
Post #64

Fost Membru Solenzar

Veniti pe "litoralul romanesc" radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Iulikk: 15 Jul 2010, 19:39

Attached thumbnail(s)
DSC03130.JPG ( Size: 499.97k ) Number of downloads: 408
DSC03129.JPG ( Size: 362.96k ) Number of downloads: 453

--------------------
+
biscu
post 15 Jul 2010, 19:38
Post #65

...

Nu vrem, nu vrem
Mai bine la Adriatica smile.gif))

--------------------
Renault Clio III - ... 2007
+
Iulikk
post 15 Jul 2010, 19:39
Post #66

Fost Membru Solenzar

Nu stiu ce draci am postat... ca merge netu ca un koor. Acum e bun postu' tongue.gif

--------------------
+
cread
post 28 Jul 2010, 12:17
Post #67

Membru autentic

Am fost in vama cu cortul cand a fost festivalulu "Folk you" , cam aglomerat dar , ok .Peste o saptamina vreau sa merg la Corbu , a fost careva acolo? Ca de auzit , numai de bine am auzit , liniste , fara manele ,ciori si kile de aur la gat .

--------------------
renault Megane 2 Grandtour . 2004 1,5 dci 80cp
+
gabize
post 23 Aug 2010, 09:32
Post #68

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

Am ramas dator cu impresiile personale de pe litoral.

Insa, punand in balanta mai multe posibilitati de concediu, cu plusurile si minusurile lor, pana la urma, desi parca-mi era dor de Marea Neagra, am optat pentru o vacanta in alta parte, departe de plaiurile mioritice.

Permiteti-mi sa va multumesc inca o data tuturor pentru posturile d-voastra, mi-au fost de un real folos in alegerea destinatiei de vacanta. Sau, mai exact, in nealegerea ei.

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
CGB
post 23 Aug 2010, 10:59
Post #69

CGB

From: behind

ieri m-am kkt pa mine de ras. povestea pa scurt e asa:
se duce un pretenar sambata dimineata la litoralu rumanesc. ma suna si pa mine sa ma convinga. am zis pas. pleaca omu pe la 6 juma dimineata. pa la ora 15 ma suna si ma anunta c-a ajuns. ce-o fi facut p-acolo el stie, treaba e ca ieri cand s-a intors a mai facut o carca de ore pa drum. si de la mare ma suna ca vine direct la mine sa-i dau cu imprumut o rotopercutoare. zic ok. pa la 9 juma seara ma suna asta ca e la intrare in bucale, plin de spume si draci cat cuprinde. isi baga pl-n romani, in mazare, in barierele de pe pod, in tigani, in marcel de la terasa (habar n-am cine e asta, da' banuiesc ce i s-a intamplat, in marea neagra...etc). ajunge rumanu la mine, opreste majina si prin geamu deschis imi zice :"ba daca te ia pofta de mare du-te unde vrei numa la noi nu" si apoi revarsa o salba de injuraturi prin geamul deschis. dupa care injurand deschide usa si se da jos. si cum oprise el majina, fiind si bezna il vad ca dispare odata in jos. pusese majina chiar langa un canal d-ala cu capac tip gratar, care nu mai avea capac. si s-a dus rumanu cu cracu stang in canalu ala, iar cracu drept ramasese in masina. seara s-a terminat la spital. are o fractura la tibie, una la laba piciorului si-l doare rau intre picioare ca s-a cracanat foarte tare. mi s-a parut minunat ca dupa un weekend "extraordinar" pe litoralul romanesc, sa sfarsesti in halul asta smile.gif

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
SorinCT
post 23 Aug 2010, 13:18
Post #70

Honor et Patria

From: Constanta

Pariu ca nu isi mai face concediile in RO? biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 17:20
Dacia