Litoralul romanesc - 2010, pareri, sugestii, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc - 2010, pareri, sugestii, recomandari
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ploua de rupe de 2 zile. Acum s-a mai oprit, dar este frig afara... si e naspa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ploua la munte si la mare pentru ca n-am eu permis si nici timp liber sa ma duc la mare vara asta.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Veniti pe "litoralul romanesc"
![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 15 Jul 2010, 19:39 Attached thumbnail(s) DSC03130.JPG ( Size: 499.97k ) Number of downloads: 408 DSC03129.JPG ( Size: 362.96k ) Number of downloads: 453 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Nu vrem, nu vrem
Mai bine la Adriatica ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu stiu ce draci am postat... ca merge netu ca un koor. Acum e bun postu'
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Am fost in vama cu cortul cand a fost festivalulu "Folk you" , cam aglomerat dar , ok .Peste o saptamina vreau sa merg la Corbu , a fost careva acolo? Ca de auzit , numai de bine am auzit , liniste , fara manele ,ciori si kile de aur la gat .
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am ramas dator cu impresiile personale de pe litoral.
Insa, punand in balanta mai multe posibilitati de concediu, cu plusurile si minusurile lor, pana la urma, desi parca-mi era dor de Marea Neagra, am optat pentru o vacanta in alta parte, departe de plaiurile mioritice. Permiteti-mi sa va multumesc inca o data tuturor pentru posturile d-voastra, mi-au fost de un real folos in alegerea destinatiei de vacanta. Sau, mai exact, in nealegerea ei. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ieri m-am kkt pa mine de ras. povestea pa scurt e asa:
se duce un pretenar sambata dimineata la litoralu rumanesc. ma suna si pa mine sa ma convinga. am zis pas. pleaca omu pe la 6 juma dimineata. pa la ora 15 ma suna si ma anunta c-a ajuns. ce-o fi facut p-acolo el stie, treaba e ca ieri cand s-a intors a mai facut o carca de ore pa drum. si de la mare ma suna ca vine direct la mine sa-i dau cu imprumut o rotopercutoare. zic ok. pa la 9 juma seara ma suna asta ca e la intrare in bucale, plin de spume si draci cat cuprinde. isi baga pl-n romani, in mazare, in barierele de pe pod, in tigani, in marcel de la terasa (habar n-am cine e asta, da' banuiesc ce i s-a intamplat, in marea neagra...etc). ajunge rumanu la mine, opreste majina si prin geamu deschis imi zice :"ba daca te ia pofta de mare du-te unde vrei numa la noi nu" si apoi revarsa o salba de injuraturi prin geamul deschis. dupa care injurand deschide usa si se da jos. si cum oprise el majina, fiind si bezna il vad ca dispare odata in jos. pusese majina chiar langa un canal d-ala cu capac tip gratar, care nu mai avea capac. si s-a dus rumanu cu cracu stang in canalu ala, iar cracu drept ramasese in masina. seara s-a terminat la spital. are o fractura la tibie, una la laba piciorului si-l doare rau intre picioare ca s-a cracanat foarte tare. mi s-a parut minunat ca dupa un weekend "extraordinar" pe litoralul romanesc, sa sfarsesti in halul asta ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pariu ca nu isi mai face concediile in RO?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 17:20 |