Litoralul romanesc - 2010, pareri, sugestii, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc - 2010, pareri, sugestii, recomandari
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
@zaboss.... Excelent spus! Bravo!
Ai cuprins exact ce era de spus vis-a-vis de subiectul asta. Sincer m-am saturat de personajele care vad in Bulgaria raiul pe pamant iar Romania un rahat. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(zaboss @ 6 Jul 2010, 22:10) "Serviciile [de orice natură] în România au o calitate mai slabă" e o afirmație care nu spune de fapt nimic. În cel mai bun caz se poate referi la o experiență individuală mai degrabă irepetabilă, dar de cele mai multe ori se perpetuează un folclor mai mult sau mai puțin cu rădăcini în realitate. În momentul în care persoane care de 3-4 ani nu au mai petrecut o vacanță în România spun că "serviciile sunt proaste", evident este altceva... ![]() sa inteleg ca te numeri printre putinii norocosi care dau de ospatari draguti si cu zambetul pe buze, receptioneri care te baga in seama, pret bun la umbreluta de pe plaja si zero ciori cu picioarele si gunoaiele si fustele in nisip? Felicitari. Cred ca nu ai nimerit tara noastra si totusi daca ti s-a intamplat la noi (foarte putin probabil) cred ca ai nimerit undeva la 10*... - am fost putin ironic dar sper ca s-a inteles. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
1) N-am mai avut o problemă cu ospătarii din 2008 și aceea a fost mai degrabă un incident izolat.
2) Toți recepționerii cu care am interacționat au fost amabili și nu am avut probleme. Circul destul de mult în țară așa că ajung în hoteluri de la 2 la 5*, nu doar o dată pe an, pe litoral. 3) În general, 1 și 2 sunt legate de RESPECT. Dacă tu respecți pe celălalt, vei primi respect, fie că e vorba de România sau oriunde. Cuvântul "ciori" explică de ce tu nu ai parte de respect din partea celorlalți. 4) Toate hotelurile în care am stat pe litoral aveau secțiune proprie cu umbreluțe și șezlonguri. Oricum, pe-aici sunt parcă 10 lei/zi, ceea ce nu mi se pare chiar mult, mai ales că dacă ceri, primești și bon fiscal. 5) Țigani mai sunt pe plajă cu "steluțe de mare, porumb fiert, nămol, piatră de călcâie". Ei fac parte din peisaj și nu sunt chiar atât de deranjanți. This post has been edited by zaboss: 7 Jul 2010, 07:52 |
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(zaboss @ 7 Jul 2010, 09:51) 3) În general, 1 și 2 sunt legate de RESPECT. Dacă tu respecți pe celălalt, vei primi respect, fie că e vorba de România sau oriunde. Exact ! Totusi,nu cred ca ne pica tresele daca ne adresam respectuos cu un dumneavoastra,spus ospatarului sau receptionerului. Daca incepi cu aere de superioritate si cu sefu',sau alte apelative d-astea gen coca,sigur te vor trata urit. Doar sunt si ei oameni. Daca oferi,ti se ofera! Parerea mea! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(zaboss @ 7 Jul 2010, 08:51) 5) Țigani mai sunt pe plajă cu "steluțe de mare, porumb fiert, nămol, piatră de călcâie". Ei fac parte din peisaj și nu sunt chiar atât de deranjanți. sa vezi afroamericanii,in Grecia,cum incearca sa ti vanda toate facaturile de parfumuri si genti pe plaja...mai rau ca la romanica...partea buna e ca ti poti imbunatati talentul de negociator.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
aveti mare dreptate cu respectul, cum a zis si MC daca vi cu impresii de "coca" normal ca vei fi tratat ca atare
mie de exemplu imi place f mult sa merg la Olimp pentru ca nu este aglomeratia si nebunia din alte statiuni. Printr-o intamplare anul trecut am fost in Eforie Nord fapt ce m-a facut sa imi promit ca nu voi mai calca pe litoralul romanesc in viata mea (nu ma apuc sa spun de ce pentru ca mi-ar lua prea mult) si in consecinta anul acesta am fost in mult laudata Grecie.... DEZAMAGIRE TOTALA! intradevar sunt niste peisaje absolut superbe si cam atat. In Bulgaria nu am fost si nici nu am sa merg pentru ca pur si simplu nu imi plac bulgarii... plus ca am auzit o gramada de povesti mai rele ca la noi ( alea cu " gardul si leopardul") asa ca in august Olimp here i come! PS: daca stiti unde sa mergeti si cum sa va comportati litoralul romanesc poate fi chiar o placere This post has been edited by ride free: 7 Jul 2010, 09:19 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(zaboss @ 6 Jul 2010, 22:10) Nu știu dacă e chiar atât de evident ![]() "Serviciile [de orice natură] în România au o calitate mai slabă" e o afirmație care nu spune de fapt nimic. În cel mai bun caz se poate referi la o experiență individuală mai degrabă irepetabilă, dar de cele mai multe ori se perpetuează un folclor mai mult sau mai puțin cu rădăcini în realitate. În momentul în care persoane care de 3-4 ani nu au mai petrecut o vacanță în România spun că "serviciile sunt proaste", evident este altceva... ![]() Și una dintre problemele grave ale României este această plăcere masochistă de a denigra absolut orice este românesc. De multe ori, denigrarea se face fără a avea cea mai mică idee despre ce este vorba în subiect. Nu vreau să spun că România este raiul de pe pământ, dar nici Bulgaria nu este ![]() ![]() Daca o tara ca Bulgaria are de cateva ori mai multi turisti pe an in conditiile in care are jumatate din populatia Romaniei si jumatate din suprafata atunci chiar e evident de ce se duc mai multi turisti acolo. Daca pentru tine nu e evident ...imi pare rau. Pentru mine faptul ca la bulgari se numara turistii cu milioanele si la noi cu sutele de mii, inseamna ca aia ofera servicii de calitate mai buna, conditii mai bune la preturi mai mici. Frumusetile naturale sunt comparabile. Au un litoral o tara mai frumos dar nu au delta si nici peisaje ca in Apuseni samd. Ce atata mare filozofie...ca doar nu de tampiti prefera aia Bulgaria si nu Romania ![]() Eu cred ca lipsa de patriotism inseamna sa ne pacalim singuri si sa nu spunem adevarul iar adevarul reiese foarte simplu din statistici daca pe impresiile "subiective" despre calitate nu putem pune baza ![]() Stiu litoralul nostru destul de bine...am si lucrat, am si vizitat...Stiu cat astepti la noi de multe ori (nu in toate cazurile) sa vina sa iti ia cineva comanda...am experimentat asta si la 2 mai si in Costinesti si in Eforie si la Mamaia si la Olimp, etc etc. Nu ma laud dar am avut posibilitatea sa vad si cum e la altii. M-am simtit foarte bine si am fost tratat foarte bine de fiecare data si in Bulgaria si in Grecia. Nu mi s-a intamplat niciodata sa am senzatia ca nu sunt bagat in seama, ca au grija mai multa de clientii care afiseaza luxul cum mi s-a intamplat la noi. Nu am auzit niciodata in Bulgaria sau Grecia ca sa nu mai spun de alte tari din vest pe unde intamplator am mai ajuns (sper ca nu o iei ca pe o laudarosenie) muzica data la maxim sa nu te poti intelege cu ceilalti de la masa asa cum se poarta pe la noi de multe ori. A...poate urechea mea subiectiva are o sensibilitate mai mare in Romania si e mai infundata in Grecia...tot ce se poate ![]() Repet: patriotism inseamna cand arati cu degetul defectele pentru indreptare nu cand ascunzi mizeria sub pres. ![]() This post has been edited by Dan73: 7 Jul 2010, 14:07 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
In mod evident daca te porti urat cu cei care te servesc nu o s-o duci bine. Dar eu vorbeam de fazele de toata jena care se intampla la restaurant de exemplu cand tu nu ai nici macar cea mai mica dorinta de a-ti afisa superioritatea. As vrea sa aduc aminte forumistilor care au fost la ultima intalnire nationala, de ce tratament au avut parte in brasov la restaurant. Au facut rezervare si aia au pierdut rezervarea. Au incurcat comenzile & stuff. Ultima data cand am fost pe litoralul rromanesc (anul trecut) ospataru mi-a dat mie farfuria altuia sa i-o pun in fata. Una e sa iti zica ala "puneti asta la domnu" si alta e sa vrei sa ajuti omul sa termine mai repede...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 7 Jul 2010, 13:41) Ce atata mare filozofie...ca doar nu de tampiti prefera aia Bulgaria si nu Romania ![]() Eu cred ca lipsa de patriotism inseamna sa ne pacalim singuri si sa nu spunem adevarul iar adevarul reiese foarte simplu din statistici daca pe impresiile "subiective" despre calitate nu putem pune baza ![]() Nu este vorba de ascuns "mizeria" sub preș, este vorba de denigrare constantă ![]() De ce preferă Bulgaria? Nu neapărat de tâmpiți, dar nu trebuie neglijat și efectul de turmă ![]() Au găsit o nișă low cost - o parte din hoteluri sunt controlate de lanțurile germane de turism. La noi nu a mers nu neapărat fiindcă avem calitate mai slabă, ci fiindcă proprietatea este fărâmițată și ca să strângi un "pachet" de 1000-2000 de locuri pe sejur trebuie să discuți cu zeci de proprietari de hoteluri. La noi predomină hotelurile de 2 stele, la ei s-au construit de 3 și 4. Deci, lucrurile sunt complexe. Cu așteptatul după ciorbă chiar nu are rost să discutăm, e prea trivial și mult prea departe de adevăr, calitatea serviciilor nu este foarte diferită, nici prețurile (+/-10%). |
--------------------
Kia Sportage
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
aici ai dreptate.
am un prieten bun , proprietar de agentie de turism. asa ca stiu cum merge treaba. anul asta bulgaria si turcia, mai ales turcia. exact asa se face. sint contracte masive si se face reclama la greu si doar aia gasesti in oferte. vrei altceva? scump sau naspa, dar uite aici ce misto e in turcia sau unde o fi contractul anul ala. s-a uitat ca acum citiva anisori daca nu mergeai in grecia erai nimeni? nu zic ca are x sau y dreptate, personal sint pe zi ce trece tot mai dezamagit de tara asta, dar nici sa merg in bulgaria nu am de gind. am tranzitat-o ori de cite ori am mers in grecia si mi-a ajuns... daca vreau sa fiu in pustiu dar unde stau eu sa fie oaza (sau paradis - parca asa zicea cineva) ma duc in egipt. oricum mie de unde sint nu imi renteaza sa bat un drum de bulgaria ca sa ramin fara masina sau mai rau (noroc ca am laguna ca pe asta nu o vrea nimeni ![]() sint experiente si experiente, pina acum cei cu bulgaria au avut parte de lucruri bune si ma bucur pentru ei, sincer. aveti grija si sa conduceti cu grija in concediile ce vin ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(zaboss @ 7 Jul 2010, 15:06) ![]() Distractie placuta in continuare la 300 de lei pe noapte. ![]() Ai grija la portofel, sa nu te tai in ceva pe plaja si sa nu te enervezi prea tare cand te iau ospatarii agresivi cu japca pe terasa lor mizerabila. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Dan73 |
![]()
|
@zaboss
Mda...acum poate gandesti ca sunt platit sa imi denigrez constant tara ![]() Ce turma de milioane de turisti!!! ![]() Ai un mod de eluda chestiile mai mult decat evidente ceva de speriat. Sa o luam pe puncte: Haos in constructiile destinate turismului este? Este Prost gust in constructiile turistice este? Destul zic eu. Ce naiba dom'le, nu avem tot cate doi ochi care vad in spectrul vizibil? ![]() Muzica data tare nu ai intalnit in restaurantele noastre? Eu am intalnit de foarte multe ori la fel cum mi s-a intamplat de multe ori sa astept 15-20 min sa-mi vina cu meniul. E adevarat ca in unele resaurante abia ce m-am asezat la masa ca a venit cineva sa ma intrebe de sanatate dar in Bulgaria sau Grecia nu mi s-a intamplat nici macar o singura data sa astept mai mult de 2-3 min. Pe cuvant. Sunt constatari personale care se potrivesc cu statistica. Mergand prin Bulgaria destul de mult am oprit pe drum la diverse restaurante. Domnule...nu am vazut nicaieri la ei kitch-ul de la Miercurea Sibiului de ex cu termopane mese de plastic culori stridente sau alte bazaconii. Am fost servit mai bine si meniul e mai diversificat. Ce e asa greu de crezut asta? Daca asta am vazut eu inseamna ca imi denigrez tara? Asta-i buna ![]() Daca pe plajele de la noi vezi chistoace, coji de seminte tocate si alte resturi si mizerii iar pe plajele din Bulgaria nu prea...unde crezi ca prefera sa se duca "turma" aia de turisti occidentali? Hai sa o lasam moarta ca nu are sens. Repet...eu stiu cum am fost tratat in afara tarii si cum am fost aici...asta nu inseamna ca la noi nu gasesti locuri in care sa fii tratat la fel ca oriunde altundeva unde turismul e bine facut si organizat dar exemplele pozitive nu pot acoperi pe cele negative care exista inca in prea mare masura, din pacate. LE: si ca sa mai disipez impresia de dusman al turismului romanesc pot sa spun cu mana pe inima ca la Portita m-am simtit foarte bine si mi-a placut. De aia am si recomandat locatia lui Gabi, de aia am si pus poze de acolo la galerie. E frumos, vilele si casutele au legatura cu stilul traditional din zona deltei, cu stuf, restaurantul e ok ca si servirea. Singura chestie negativa e legata de preturi. Adica era de asteptat ca in inima deltei o masa de peste sa coste totusi mai putin decat costa...si costa cam multisor. This post has been edited by Dan73: 7 Jul 2010, 15:07 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
QUOTE(zaboss @ 7 Jul 2010, 14:06) Cu așteptatul după ciorbă chiar nu are rost să discutăm, e prea trivial și mult prea departe de adevăr, calitatea serviciilor nu este foarte diferită, nici prețurile (+/-10%). Cu ce este mai buna experienta ta decat experienta mea? Daca tu ai dat de chelneri zambareti inseamna ca asta sunt toti si eu daca am dat de chelneri care te scuipau din privire e doar o intamplare? Ne sustinem credinta intr-un anume lucru dar cu o limita. Daca se ajunge la "a mea e mai buna ca e a mea" deja discutia scade foarte mult ca nivel. Eu ma intreb oare cand o sa ne trantesti o oferta de cazare la nu-stiu-ce statiune ca sa imi confirmi teoria. Soare mult iti doresc! Aici, la rromania. This post has been edited by DrK: 7 Jul 2010, 15:38 |
--------------------
Sedan
Negru
|
gotty |
![]()
|
eu cred ca cine se duce la romanica la plaja nu mai e cool....
![]() prea s a creat un curent .... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
NU stiu cati se ghideaza dupa acest "nu mai e cool"...
Daca era un curent nu mai vedeai aglomeratie ... |
--------------------
Sedan
Negru
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Azi in Mangalia plaja era GOALA. Erau foarte, foarte putini oameni coparativ cu anii trecuti. Pacat ca nu am avut camera foto la mine, sa vedeti hal de falez plina de buruieni, portul turistic (inaugurat acum 2 ani cu mare tam-tam, Elena Udrea, Basescu & shit venisera la inaugurare) este plin de buruieni si mizerie.....
Later Edit: am uitat, erau si tigancile "Hai sa-ti ghiceasca baba in carti manca-ti-as p*la ta...". Daca voua vi se pare ceva normal... mie nu. This post has been edited by Iulikk: 7 Jul 2010, 15:56 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu ma duc la plaja unde pot. Si cel mai bine la mare nu m-am simtit la Mamaia, Neptun sau la Nisipurile de Aur, ci...la Sfantu Gheorghe, in 2007. Tocmai pentru ca nu se putea ajunge cu masina, tocmai pentru ca drumul pana acolo dureaza o zi intreaga (vreo 5-6 ore numai de la Tulcea), tocmai pentru ca nu este o destinatie de week-end, m-a facut sa imi placa cel mai mult.
Da, mi s-a intamplat sa mananc bine si ieftin la Balcik iar a doua zi sa imi bazaie musca la terasa la Mamaia sau la Neptun sa mi se aduca o pizza destul de naspa iar cola din pahar sa fie de fapt light, dar si ultima data, tot la Balcik, am avut parte de o nota de plata destul de umflata, asa ca bune si rele sunt de ambele baricade. Sunt de acord, serviciile de la terasele noastre de pe litoral lasa de dorit comparativ cu alte parti, dar asta nu ma va face sa renunt la a veni la mare. La o adica, nu e obligatoriu sa mananc neaparat la o terasa, ma multumesc si cu o shaorma. De cand ma stiu am umblat pe la mare la noi, pot sa zic ca pentru mine are farmecul ei. Eu unul nu sunt asa pretentios la conditii de cazare, ma multumesc cu o camera cu pat, asternuturi curate si baie, pe care preferabil sa nu dau mai mult de 100 de lei pe noapte, insa am pretentia ca in acei bani sa imi curga apa calda si sa nu raman cu robinetul sau cu clanta in mana, ca se lasa cu scandal. Pot sa zic ca n-am mai avut parte de astfel de neplaceri in ultima perioada. Si de astfel de probleme scapi usor daca iti cauti de acasa pensiunea la care vrei sa ajungi si mai citesti si ceva referinte pe internet, eu daca voi vrea la Costinesti cazare stiu sigur unde ma voi duce. Am umblat prin cateva tari in ultimii ani, insa nu pot sa zic ca am iesit mai ieftin ca la noi pe nicaieri, iar avantajul de a te intelege pe limba ta si de a nu fi nevoit sa schimbi valuta conteaza uneori foarte mult. This post has been edited by Laurentziu83: 7 Jul 2010, 16:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca peste tot sunt plusuri si minusuri. Experinte personale bune si rele am avut si in Ro, si in GR si in TR si in It.
Oricum, in fiecare an am iesit din tara dar am mers si pe litoralul nostru. Nicaieri nu a fost perfect. In orice caz nu am putut rata si o vizita la Mamaia, e ceva care ma atrage. Acum fiind foarte departe chiar imi este foarte dor de marea negra. Saptamana viitoare mergem 4 zile la Tampico si peste 10 zile 8 zile la Acapulco. Preturile la cazare sunt intr-adevar mai mici ca in Ro sau Grecia, urmeaza sa revin cu impresii despre tot ce voi gasi pe acolo. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
zaboss |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 7 Jul 2010, 15:43) @zaboss Repet...eu stiu cum am fost tratat in afara tarii si cum am fost aici...asta nu inseamna ca la noi nu gasesti locuri in care sa fii tratat la fel ca oriunde altundeva unde turismul e bine facut si organizat dar exemplele pozitive nu pot acoperi pe cele negative care exista inca in prea mare masura, din pacate. Vezi, despre asta este vorba, eu doar atâta susțin. Nu am spus nicăieri că România ar fi raiul de pe pământ, că am sta excepțional la organizare și infrastructură. Dar mă deranjează foarte tare campania negativă împotriva a tot ce înseamnă turism în România în favoarea unor destinații străine cu nimic superioare. Chiar și tu compari experiențele pozitive din Bulgaria cu experiențele negative din România, nu cu experiențele pozitive ![]() Încă o dată, succcesul Bulgariei în România nu se bazează pe servicii mai bune, ci pe o promovare excesivă, cam cum în hyper/supermarketuri nu găsești decât Gillette, de exemplu |
--------------------
Kia Sportage
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
S-a ajuns inevitabil la comparatii intre litoralul romanesc si alte destinatii de pe alte meleaguri, desi intentia mea era o referire stricta la litoralul romanesc. Poate ca era si firesc, comparatiile ajuta mult in exemplificare.
Va multumesc tuturor pentru interesul dat acestui topic, unele posturi m-au ajutat sa-mi fac o minima idee, iar daca voi ajunge pe litoral (prognoza de pe accuweather imi cam da emotii), voi veni si eu cu impresii, sper, pertinente si obiective. Dar pana atunci, poate facem si o lista de preturi orientative, de data aceasta comparate cu alte preturi "normale", existente pe lai noi prin urbe. Spre exemplu, acum 4 ani preturile in Neptun nu erau exagerate, se putea trai decent. Aici ma refer la preturile de la terase, restaurante, si "bombele" de pe plaja. Preturile la tarabele cu legume-fructe erau la unele produse egale sau chiar mai mici decat in Bistrita. Insa preturile la Alimentara erau cam sarite. Oricum, in cazul in care ajung la mare, intentionez sa dau o fuga si pana in Bulgaria, poate o voi include pentru viitor pe lista de destinatii posibile. This post has been edited by gabizegrean: 7 Jul 2010, 17:50 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Dan73 |
![]()
|
Unde vezi dumneata "campanie negativa impotriva a tot ceea ce inseamna turism in Romania"?
Pai asta inseamna turism? vama3.jpg ( Size: 228.81k ) Number of downloads: 428 sau poate asta: vama2.jpg ( Size: 283.91k ) Number of downloads: 468 Daca spun ca nu am vazut ceva de genul asta in Bulgaria sau Grecia inseamna ca fac campanii negative? ![]() Cand am dat de asa ceva mare2008_1.jpg ( Size: 330.55k ) Number of downloads: 479 si asa ceva mare2008.jpg ( Size: 409.51k ) Number of downloads: 454 Am fugit aici:tuzla.jpg ( Size: 189.7k ) Number of downloads: 455 ..tocmai la Tuzla preferand sa birjaresc masina pe kilometri de drumuri de tara, desi aveam cazare in Eforie la doi pasi de plaja aia jegoasa din poza de mai sus....numai sa scap de inghesuiala si manelele care urlau din boxele instalate pe plaja. Pana una alta eu am promovat oarecum o locatie frumoasa si mai ales civilizata din Romania pe care i-o recomand in continuare initiatorului topicului http://www.reno.ro/galerie/thumbnails-2146.html ...asa ca mai usor cu interpretarile astea legate de nu stiu ce campanii negative sau pozitive sau ca as alege numai exemple negative de la noi si pozitive de la altii. Nu am asteptat dom'le niciodata 20 min meniul, nicaieri in afara de Romania si asta e adevarul indiferent ce ai spune dumneata si nu am vazut nicaieri atata mizerie pe plaja ca in poza de mai sus. This post has been edited by Dan73: 7 Jul 2010, 19:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
zaboss |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 7 Jul 2010, 18:59) O singură întrebare, fiindcă văd că ești decis să-mi bagi pe gât impresia ta despre România, de ce ești sigur că pozele de mai sus sunt mai reprezentative decât altele? În rest, am înțeles ideea ta, văd că tu nu ai înțeles nimic din ceea ce am spus eu. Distracție plăcută în Bulgaria. This post has been edited by zaboss: 7 Jul 2010, 18:09 |
--------------------
Kia Sportage
|
|
Dan73 |
![]()
|
Culmea e ca ma duc la Sf Gheorghe
![]() ![]() Dai totul pe campanii negative si promovari agresive. ![]() ![]() Eu nu vreau sa iti bag nimic pe gat...ramai sanatos cu imaginea ta idilica despre turismul romanesc si poti da vina in continuare pe agresivitatea altora ![]() This post has been edited by Dan73: 7 Jul 2010, 20:54 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
zaboss |
![]()
|
|
--------------------
Kia Sportage
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nicidecum...prefer un loc frumos, curat si linistit. Tu te poti duce la Eforie consolandu-te cu ideea ca au aruncat dusmanii tarii chistoace pe plaja, ca bubulii au impiedicat curatarea acesteia si ca extraterestrii au construit aberatiile alea in Vama, Costinesti, 2 Mai etc. ca sa faca nu stiu ce campanii negative
![]() This post has been edited by Dan73: 7 Jul 2010, 19:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Auzi, Dane, pozele care le-ai pus, de unde sunt? Prima nu este cumva din Vama? daca da, lasa-o-n colo de treaba... pune poze din Mamaia, caci un stain nu s-ar duce in vama, nu?
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Dragi colegi gotty, zaboss..etc.
Am inceput prin a-mi expune niste motive cred eu destul de sustinute cu argumente, pentru care consider ca este mai bine sa-ti faci vacanta la bulgari sau la greci. Am sa raman cu comparatia cu bulgarii intrucat este mai apropiata. N-am zis ca Bulgaria e raiul pe pamant, la fel cu n-am spus ca Romania este rahatul cu sau fara mot. Am zis doar ca la ce bani cheltui la noi versus ce bani cheltui afara, afara iesi mai ieftin Am mai zis ca la ce conditii se ofera de acesti bani la noi versus ce conditii gasesti afara, mi-a placut mai mult afara, in cazul de fata la bulgari. De aici voi ati luat afirmatiile mele si ati inceput sa dati cu ele de gard, ca-mi denigrez tara, sa sunt Gica Contra,....ca etc. etc. Chiar asta este tot ceea ce puteti? Nu sunteti deloc in stare sa ascultati o parere si inseamna ca cel care a emis-o va este automat inferior doar pentru ca nu a avut parerea similara cu ce credeti voi? Si evident atunci e prost, nu stie ce vorbeste...etc... Bine fratilor, daca va simtiti voi mai bine atunci DA, ma declar denigrator, confirm ca arunc cu rahat in Romaina si tot ce e romanesc! Gata? V-ati linistit? Va simtiti mai bine ? Eu raman la parerea mea, de ceva timp imi petrec vacantele in strainatate ( asta nu inseamna doar Bulgaria sau Grecia ), ma simt mai bine decat ma simteam in vacantele din Romania si as cheltui fara sa clipesc si bani in plus pentru acest lucru, insa surpriza, de fiecare data am cheltuit mai putin decat sa ma duc la mare la noi... Fiecare se poate duce unde vrea, unde se simte cel mai bine si pe cati bani il tine buzunarul. Nu inseamna ca eu cu vacanta in ....Maldive, Bora-Bora sau Seychelles(exagerez evident) sunt mai smecher decat unul care s-a dus la ...Saturn sa zicem. Daca acolo s-a simtit el bine , pentru el asta conteaza mai mult decat Grecia mea.... Scuze pentrul postul lung si va urez inca odata concedii placute ! P.S. Aaa si era sa uit: faza cu cat de cool esti e penibila. Intotdeauna am cautat sa ma duc in concediu in locuri in care sa ma simt bine, sa ma odihnesc, sa ma relaxez...etc. Mi se rupe mie de cat de cool sunt vazut. Asta cu "cool-ismul" ![]() Din cate am vazut in ultimii ani, ca sa fii cool tre sa te duci la Mamaia, nu in Bulgaria....mai nou acolo e maxima fitza. This post has been edited by vallixx: 7 Jul 2010, 23:21 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 09:49 |