Numere de Bulgaria
![]() ![]() ![]() |
Numere de Bulgaria
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
politistul nu se uita doar la ce ai tu, confrunta cu ce i se transmite pe statie la verificarile dupa CNP si nr de inmatriculare
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu nu as mai lasa jegurile si jegosii cu numere de Bulgaria sa circule decat maxim 30 de zile, ca sa iti cumperi o masina trebuie sa-ti permiti sa o si intretii
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
extraordinar,acum sunt toti jegosi??
da' inchide bai granitele si gata..ce atata democratie..traim in ditamai europa,n-am voie cu masina inmatriculata in alta tara?? |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da, sa-si plimbe cazanele 30 de zile dupa care sa fie radiate daca nu si le inmatriculeaza pe Romania
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 21 Jun 2010, 19:36) extraordinar,acum sunt toti jegosi?? da' inchide bai granitele si gata..ce atata democratie..traim in ditamai europa,n-am voie cu masina inmatriculata in alta tara?? N-a zis nimeni ca nu ai voie, dar sa am si eu siguranta ca, daca ma tamponez cu cazanul tau de 100 de euro cu volan pe dreapta la care ii cad rotile, sa fiu sigur ca asigurarea ta ma despagubeste, nu sa umblu de bezmetic pe la toate societatile de asigurari sa repar zgarcenia ta. |
--------------------
.
.
.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu la astia cu numere de Bulgaria le-as fura numerele, sa vezi atunci "distractie" pe capul lor
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cand ziceam acu ceva timp ca o sa se umple tara de cazane si ca o sa-si dea multi seama ce naspa va fi cu ele, toti ma luau ca lucrez la dacia & shit. Chiar mi-as dori ca cei ce au sustinut masura asta, sa aiba parte numai de masini cu numere bulgaresti, fara frane si cu soferi idioti, fara asigurare
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
eu le-as da foc impreuna cu frigiderele lor infecte. deja am alergie la astia cu numere de bg. sa nu aveti ghinionul sa va tamponeze unu din asta ca daca nu aveti casco bafta. am avut eu ghinionul sa ma loveasca unul in decembrie si nici pana in ziua de azi nu mi-au dat acceptul de plata aia de la asigurari din bulgaria. Noroc ca m-a lovit o tipa din timisoara prin martie tot in spate si am reparat masina pe asigurarea ei ca altfel ramaneam cu ea asa si eram nevoit sa apelez la casco acum inainte sa imi expire. Si culmea tupeului la astia cu numere de bulgaria, mai toti se baga la tupeu cu masinile, ii doare in cur ca ii lovesc pe altii, ca poate sa ii zgarie, indoaie etc, ei se baga frate
![]() ![]() This post has been edited by skorpio_bog: 21 Jun 2010, 19:58 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu-i nasol ca s-a umplut tara de cazane, nasol e ca sunt lasati de capul lor. Ia sa fie opriti in trafic de 10 ori pe zi, si, daca vad politistii ca soferii nu prea parlesc bulgaresti, sa-i controleze si intre buci, sa vezi cum se grabesc sa le inmatriculeze pe Romania ca sa scape de stress.
This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jun 2010, 20:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
crezi tu? cand vor vedea cat ii costa sa inmatriculeze jafurile alea in romania se lasa pagubasi si tot asa circula. de fapt asta e si unul din motivele pt care circula cu numere de bg, ca acolo inmatriculeaza aia si un rahat daca il duci, iti pun numere de bg pe el si poti sa circuli, pe cand la noi costa taxele de ii usuca.
|
--------------------
Renault
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni normali in tara asta (cu mici execeptii).
din pacate insa, nu sunt cei care sunt factori de decizie. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Stati linistiti ca nu doar masinile cu numar de BG sunt un pericol pe soselele din Romania, si referitor la masinile cu numar de BG le-as da drept de circulatie doar 90 de zile cum au dreptul si alte masini inmatriculate in alte tari europene.
Si cum spuneau si alti colegi nu cred ca e nimeni incantat sa fie lovit de un cazan de 30 ani fara asigurare care sta sa se dezmembreze. In alta ordine de idei nu inteleg de ce Carpatica mai incheie polite RCA si aici e cam acelasi lucru, incheie polite RCA si nu platesc pagubele vorbesc din experienta unu prieten ![]() Sa nu aveti parte de incidente! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Andrei Gheorghe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 9 Joined: 20 June 10 ![]() |
Cica guvernele ambelor tari ar lucra de vreo 2 ani la nu stiu ce lege care sa interzica anumite drepturi, mai ales ale romanilor care cumpara masini din Bulgaria. Cat o fi de adevarat nu stiu... cat despre "le-as da foc tuturor cazanelor" sau cum se spunea mai sus, sa nu uitam ca legislatia romana este de vina in frunte cu militienii care o aplica.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004, 1.9 DCI, 120 CP
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Mda,la noi smecheria este sport national...Ce conteaza ca s-au marit nu stiu ce taxa de inmatriculare,se gasesc solutii ca cea de mai sus ca de ,legea daca nu interzice,permite,nu? Ce conteaza ca eu(ca multi altii) imi platesc anual taxele aferente unei masini inmatriculate in Ro daca imi gasesc locul de parcare ocupat de unu cu nr.de Bg ?Ce conteaza ca vreun godin de asta te loveste si nu are asigurare ? Ma rog,ce mai conteaza?...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu i as lasa in continuare sa circule pe strada...pe mine ma tempereaza mai rau ca un filtru de politie!
![]() This post has been edited by gotty: 21 Jun 2010, 21:39 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
andu911 |
![]()
|
Nu-i vorba de lasat sa circule sau nu... e dreptul lor... numai ca nici ei nu stiu ca masinile lor sunt radiate si ca circula cu niste numere fantoma.
Bine, nu stiu cati nu ar mai pune mana pe volan daca ar sti acest lucru. |
--------------------
-
-
-
|
|
Andrei Gheorghe |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 21 Jun 2010, 21:25) eu i as lasa in continuare sa circule pe strada...pe mine ma tempereaza mai rau ca un filtru de politie! ![]() Inteleg ideea dar daca intra vreun "bulgar" in tine, ce faci? Ceva imi spune ca ai doar 5 variante: 1. Ii strangi mana si pleci acasa pentru ca ai masina de serviciu. 2. Este masina ta si te (...) pe el deoarece ai multi bani incat sa-i cumperi familia si mai ales nevasta. 3. Dai un tel si plangi la mami / nevasta sa-ti dea iar bani de reparatii. 4. Sari cu bata la el, ca esti smecher. 5. Mergi la politie unde ti se rade in nas. Sper sa nu fiu inteles gresit dar macar una de mai sus se potriveste? Da, probabil ultima... Orisicat, pe mine nu ma tempereaza posesorii de masini cu numere bulgaresti cum spuneai mai devreme. Mai bine stau in banca mea pe banda intai si ii las pe raceri sa-si vada de stalpii lor... dar daca ajung totusi acolo, o sa apelez la punctul 4. E mai "romaneste". |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004, 1.9 DCI, 120 CP
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai tocmai asta e,ca n ai inteles ideea...in preajma unui 'bulgar' imi ies brusc din cap orice idei ce ar putea contine cuvinte de genul :depasire,accelerare etc...pentru a face loc altora de genul:condus preventiv,pastrarea distantei regulamentare...nici noul mcv nu a reusit asta!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
va dati seama ce "smecheri" se simt astia cu masini de bg cand toti se dau din fata lor si ii lasa sa treaca?
![]() |
--------------------
Renault
|
Andrei Gheorghe |
![]()
|
Mai ales cand se stiu cu masinnile radiate iar amenzile vin pe adresa cefei late.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004, 1.9 DCI, 120 CP
|
|
andu911 |
![]()
|
Amenzile nu vin pe nicio adresa... asta incerc sa explic... ca din cauza asta bulgarii le radiaza imediat dupa ce le inmatriculeaza si romanii pleaca in tara cu ele...
http://www.financiarul.com/articol_39046/p...-le-conduc.html Autoritatile atrag atentia celor care circula cu masini inmatriculate in Bulgaria ca s-ar putea trezi, peste noapte, in ilegalitate intrucat au fost semnalate mai multe cazuri in care masinile inmatriculate peste granita au fost radiate fara ca cel care le foloseste sa fie instiintat, in prealabil, de catre persoana fizica sau juridica pe numele careia au fost facute actele. In aceste conditii, intreaga responsabilitate penala ii revine celui care circula la volanul masinii radiate din circulatie, asa ca soferii nu au nicio scuza in momentul in care sunt opriti in trafic, iar politistul constata ca masina a fost scoasa din circulatie. De altfel, aceasta porcedura se poate realiza de la sine fara implicarea directa a proprietarului intrucat, potrivit legislatiei din tara vecina, proprietarii masinilor sunt obligati sa inregistreze bunul proaspat achizitionat la Agentia Fiscala de care apartin in maximum 60 de zile, in caz contrar masina fiind radiata, in mod automat, din circulatie. In conditiile in care, de cele mai multe ori, soferii romani nu stiu mai nimic despre proprietarul masinii pe care o conduc, intrucat tranzactia a fost intermediata de o firma specializata, nu putine sunt cazurile in care acestia nu stiu nici ca autovehiculelor au fost radiate pentru ca “partenerul” lor nu s-a achitat de promisiunea ca va inregistra masina, conform legii, si ca va plati impozitul aferent. O alta situatie neprevazuta care le poate da mari batai de cap celor care conduc masini inmatriculate in Bulgaria este aceea in care autovehiculul este proprietatea unei firme care da faliment, autovehiculul ramand fara proprietar de drept. Potrivit datelor oficiale, pe drumurile judetului Constanta circula, zilnic, peste 10.000 de autoturisme inmatriculate in Bulgaria, iar la nivel national aceste masini reprezinta aproximativ 2% din totalul parcului auto, adica peste 100.000. In orasele bulgaresti functioneaza zeci de firme care se ocupa de toata procedura legala in locul beneficiarului. Masinile sunt inmatriculate pe numele sau firma unui bulgar si se face RCA si ITP. Apoi, la un cabinet notarial, cetateanul bulgar face o procura prin care cedeaza dreptul de folosinta al autoturismului in intreg spatiul european. In plus, se incheie si un contract de vanzare – cumparare, de forma, care nu este inregistrat insa la organele fiscale dar care il pune la adapost pe soferul roman de o eventuala revanzare a masinii fara acordul sau. Pe de alta parte, cetateanul bulgar se angajeaza sa inregistreze masina la organul fiscal, iar cel roman sa plateasca anual asigurarea masinii, dar si impozitul. Intreaga afacere costa maximum 500 de euro. Mai exact, asigurarea costa intre 70 si 100 euro, taxa pentru numere 35 euro, iar traducerile legalizate inca 20 de euro. Romanii care doresc sa scape de taxa noastra de poluare trebuie sa mai achite la bugetul Bulgariei inregistrarea RAR - 8 euro, declaratia vamala de 2% din valoarea declarata, taxa vamala 2% din valoarea contractului, procura - 10 euro, comisionul firmei si impozitul, care se calculeaza in functie de puterea masinii (KW), inmultita cu un coeficient stabilit pentru anul in care a fost fabricata masina si care ajunge, in medie, la 70-100 de euro anual. |
--------------------
-
-
-
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Plecam la Elenite vinerea trecuta in Bg si ca tot romanul asteptam sa-mi iau vigneta pt. bg cand vine un flacau cu un teanc de rca verzi sa-mi vanda una-10 euro pe an si cica sa mi-o completez singur ca nu conteaza.Cam asa e cu masinile de bg, asigurari false, itp luat fara a prezenta masina acolo macar....
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda.
Frumos. Acum sunt doua aspecte: 1. exista oameni care fac totul legal, acestia sunt ok din punctul meu de vedere. Atata timp cat legea le-o permite, asta e. 2. pe de alta parte, nu inteleg cine opreste politia noastra sa-si faca treaba (eventual impreuna cu RAR-ul)? Exista acele unitati mobile de la RAR, de ce nu fac o actiune concentrata, in special pe zona de granita? Asa cum in Romania exista baza de date cu ITP si RCA, oare nu se poate colabora cu politia din Bulgaria pentru a se face verificari? Eu sunt sigur ca da, dar cine sa-si dea interesul? Mai ales ca banuiesc ca "proprietarii" acestor masini cotizeaza in mod curent la politisti. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
andu911 |
![]()
|
Se poate colabora cu Politia din Bulgaria... dar Politia din Bulgaria nu cred ca are vreun interes...
Efectul taxei auto: Bulgaria a incasat 60 de milioane de euro de la soferii romani Din calculele fostului ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, 3% din masinile detinute de romani sunt inscrise si circula cu numere bulgaresti, adica 126.000 de automobile. Pentru fiecare masina inmatriculata in Bulgaria, proprietarul a platit cel putin 500 de euro. Astfel, statul roman a pierdut mai mult de 60 mil. €. http://www.financiarul.com/articol_39491/e...rii-romani.html Li se falfaie lor ca merg romanii cu masinile radiate. ![]() This post has been edited by andu911: 22 Jun 2010, 20:03 |
--------------------
-
-
-
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
am observat ca prin galati s-au mai rarit masinile cu numere de bg si a fost si de vreo doo ori niste actiuni in trafic si opreau numai masini cu numere de bg.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Au inceput sa se miste treburile: "Concret, polițiștii bulgari vor veni cu o bază de date în care au introdus 6.000 de mașini bulgărești radiate (scoase din circulație), pentru neplata la zi a impozitelor. Șoferii care vor fi despistați cu astfel de autoturisme vor rămâne fără certificatele și fără plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor. Polițiștii vor mai verifica valabilitatea „cărții verzi” și inspecția tehnică periodică (ITP). "
http://www.evz.ro/detalii/stiri/6000-de-ma...nia-898895.html |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:45 |