Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Numere de Bulgaria

Iulikk
post 23 Jun 2010, 20:54
Post #31

Fost Membru Solenzar

Group: Members
From: Litoral

Pe varul meu l-a lovit unu cu un junghi de BG care nu a acordat prioritate. A umblat 2 luni pe la toate service-urile si companiile de asigurari, dar pana la urma a facut-o. Din cate am inteles este un caz fericit in care treaba s-a miscat "repede".

In Mangalia e plin de masini de BG (cred ca o masina din 3 este inmatriculata la vecini). Sunt si masini vechi, junghiuri de Golf 3, BMW-uri d-alea infecte, Mercedes-uri. Dar sunt si masini scumpe de-al de Chiu sapte, ics 5, jeep wrangler.... si am vazut si culmea zgarceniei: un Mercedes S500 cu numere de BG.

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
elro
post 23 Jun 2010, 23:10
Post #32

Membru

From: Ct

Masinile scumpe cu numere de BG,cred ca sunt "furate" si revandute wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
Laurentziu83
post 24 Jun 2010, 13:54
Post #33

Membru autentic

Pe mine nu m-ar deranja masinile de BG daca as sti ca merg usor treburile in caz de reparatii pe RCA si daca ar avea o stare buna dpdv tehnic.
Chiar nu stiu de ce stau toti sa se scurme in k*r cand e vorba de masinile astea, cu verificat baze de date cu tara vecina, cand s-ar putea reglementa odata pentru totdeauna reparatiile pe RCA, sa nu fiu nevoit sa imi repar masina la "Doru si Mimi" la Dabuleni doar pentru ca ala e singurul service ce asigura decontare directa.

--------------------
. . .
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 20:37
Dacia