Android, HTC Desire & co
![]() ![]() ![]() |
Android, HTC Desire & co
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Aruncă-l. Ia-ți altul.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce să arunc?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
tilifonu'
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu mai e al meu: e al unui copchil.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Și ce, "copchilul" nu s-ar bucura de un tilifon nou? Piața oferă atât de multe opțiuni...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
L-a adus moș Crăciun în 2012! Las-o-ncolo de treabă!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
M-am reevaluat.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incepi sa ai stofa de politician.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dragos la ala din semnatura mea aplicatiile sunt puse in app storage, dupa care le poti muta in phone storage. asa merge cu softul de la mama lui, plus toate updateurile oficiale.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Te cred. Doar că la Desire X, când are card, se duc acolo. Phone storage rămâne gol.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De atit amar de vreme va indrum spre Samsung!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Harta europei pt. iGO Primo se gaseste pe undeva?
Google mi-a dati niste variante, le-am dat jos, le-am pus in telefon, iGO-ul le vede dar cand ii trasez orice ruta in afara de Romania imi zice ca cica "destinatie izolata"..... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
DragosP |
![]()
|
Păi nu se "pupă" cu harta României pe care o ai. Pune-o și p'aia din aceeași versiune.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai inainte sa pun restul hartilor la optiunea de cautare imi oferea doar Romania.
Dupa ce am pus hartile, la optiunea de cautare apareau si celelalte tari, deci m-am gandit ca e aceeasi versiune. O sa incerc sa pun si Romania din acelasi set. Mi-e sa nu stric si harta Romaniei actuala, ca e singura care merge ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
GeoSoft |
![]()
|
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
O alta recomandare e sa ai toate hartile de la acelasi "producator". De exemplu: daca ai RO de la TopMaps si Bulgaria de la NavTeq nu o sa ti le poata "uni".
PS: sper ca in directorul cu harti ai fisierul basemap.fbl, fisier care este folosit pentru pozitionarea tarilor pe glob. |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Verifica daca ai basemap-ul in folderul content\map
Dacă nu, ai nevoie de el, dacă da, încearcă să cauți o versiune mai nouă. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 29 May 2013, 14:17) Corect. QUOTE(gabizegrean @ 29 May 2013, 14:20) Verifica daca ai basemap-ul in folderul content\map Dacă nu, ai nevoie de el, dacă da, încearcă să cauți o versiune mai nouă. In CONTENT/MAP am asa: Basemap_R3_NIMA_2012 bla bla...... .fbl Romania_83_TM_2012 bla bla...... .fbl Romania_83_TM_2012 bla bla.... .fpa si Romania_83_TM_2012 bla bla.... fda Acum a gasit un torrent cu toata Europa, insa de la NavTeq. Cica sunt de 2013 sau Q4 2012....sa vad diseara daca merg. This post has been edited by vallixx: 29 May 2013, 14:41 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
gabize |
![]()
|
Si celelalte harti, din Europa le ai? Că ai scris doar de România.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
vallixx |
![]()
|
Asta aveam "default", hartile pentru restul tarilor din europa le-am dat jos separat si le-am adaugat.
Probabil ca au fost de la un alt producator si nu s-au "pupat" cu asta a Romaniei. Am gasit un pachet de la NavteQ, cu toata Europa, updatat la sf. lui 2012. Mai am 2-3 min si il termin de descarcat si o sa vad ce si cum. Un forum util, nu lucrez la el, nu fac reclama, este gps4android.blogspot.com. L-am gasit si eu azi pe google. Mi-a placut ca in afara de harti, se mai dau si cateva explicatii tehnice. Later edit: 10X guys, merge. Ati presupus corect, hartile gasite erau amestecate, TopMap cu NavteQ si desi exista acel fisier basemap.fbl, totusi ele nu se "pupau". Am pus un pachet intreg de la NavteQ si merge. NavteQ cica ar fi mai buni ( in sensul de harti mai exacte ) in Europa de Vest, iar TopMap pe Europa de Est. In fine. Deocamdata ma descurc asa. This post has been edited by vallixx: 29 May 2013, 20:54 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am si eu o mica problema cu un telefon Android. Problema este cu tonul de apel care era cam slab. Intrand pe site la Vodafone, am observat ca mai multi se plangeau de acest lucru, dar au rezolvat foarte simplu. Am urmat si eu pasii de acolo si am facut un update. Problema este ca mi-a facut update de la 2.3.6 la 4.0.2 si nu-mi convine. Nu mi-a instalat doar updateul care rezolva problema sunetului.
Telefonul are mai multe optiuni la update: update program de baza, update software si inca una pe care nu o retin. Majoritatea spuneau ca se face update program si asa am facut si eu. Acum intrebarea mea este: pot reveni fara probleme la 2.3.6 prin optiunea de revenire la setarile din fabrica? Alte probleme nu am intampinat, am facut backup total, contactele sunt si pe contul de google. This post has been edited by cristio_79: 4 Jun 2013, 10:20 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si care ar fi argumentatia, asa in mare? Nu sunt pasionat prea tare de problema asta.
Daca nu o pot face eu, pot merge cu el la Vodafone, eventual, sa-l aduca la softul initial? Sau cum ar trebui sa procedez? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Poti, dar iti vor lua bani si vei pierde tot ce-i pe el.
Nu vad de ce ti-ar face downgradeul free. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 4 Jun 2013, 10:24) iei tu 2.3.6 de pe xda si il pui cu odin, in 10 min ai terminat toata treaba, la vodafone nu iti face nimeni treaba asta, ei il trimit la service samsung (daca este samsung) si cum a zis si R19, nu o să-ți facă nimeni treaba asta gratis, asta dacă o fac. |
--------------------
------
------
------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici eu nu vad de ce nu iti place trecerea la 4.0.2 ... aduce destule chestii in plus ... de ce ia vrea o versiune de Android veche?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 00:50 |