Distributia+pompa apa, 1.6 16v
![]() ![]() ![]() |
Distributia+pompa apa, 1.6 16v
marian_nofit |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna
laguna
1999
|
|||
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
salut, mi am luat si o o laguna 1 99 de 3 luni si ma gandesc sai schimb distributia. am fost azi la un tip sal intreb cat costa mia zis kitul de distributie costa 570 roni si ca nui nevoie sa schimb si pompa de apa ca nui pe distributie si daca am dupa probleme cu pompa se schimba usor. daca puteti sa mi dati si mie informati precise cum sa fac sa fie bine si daca stiti alt magazin de unde pot lua kitul de distributie(poate mai ieftin) si cat ar costa manopera si la ce servis(unul care chiar stie). eu locuiesc in orasul craiova masina are motorul 18 16v anul 99
|
--------------------
renault
laguna 1
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
- GJ-84-ALN
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
deci......pompa nu este pe distributie, dar mai bine schimb-o daca tot este desfacut, altfel vei plati manopera de doua ori, pretul de achizie este unul decent, nu cred ca vei gasi cu diferenta semnificativa, poti incerca la autokarma.ro, ingaraj.ro, unixauto.ro......unde sa faci "operatia" nu-ti pot spune, dar cauta un service mai "rasarit" ca sa iti poata da o garantie pe ce face....manopera este aprox. 250-300 lei.
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(scorpion i @ 14 Jun 2010, 13:31) salut, mi am luat si o o laguna 1 99 de 3 luni si ma gandesc sai schimb distributia. am fost azi la un tip sal intreb cat costa mia zis kitul de distributie costa 570 roni si ca nui nevoie sa schimb si pompa de apa ca nui pe distributie si daca am dupa probleme cu pompa se schimba usor. daca puteti sa mi dati si mie informati precise cum sa fac sa fie bine si daca stiti alt magazin de unde pot lua kitul de distributie(poate mai ieftin) si cat ar costa manopera si la ce servis(unul care chiar stie). eu locuiesc in orasul craiova masina are motorul 18 16v anul 99 asa este pompa de apa nu este pe distributi si costa in jur de 150 ron, dar distributia la 18, 16v costa in vre-o 700 ron, asta daca vrei ceva bun(eu nu montez decat gates si ina manopera 100 ron). alegerea u o faci |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
mda asa e. am fost la un service si mia zis ca ma costa cureaua +2 role 700 si manopera gratuita, rolele sunt ina (am inteles ca ina sunt bunicele), tu ce ma sfatuiesti sa schimb si pompa de apa(130 ron) daca o schimb acum dau la manopera mai mult iar daca nu mi se va lua manopera dupa si pt pompa de apa. sa schimb si cureaua de accesorii? am inteles ca si tu te o poti schimba, oferi garantie? ms mult
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(scorpion i @ 14 Jul 2010, 16:35) mda asa e. am fost la un service si mia zis ca ma costa cureaua +2 role 700 si manopera gratuita, rolele sunt ina (am inteles ca ina sunt bunicele), tu ce ma sfatuiesti sa schimb si pompa de apa(130 ron) daca o schimb acum dau la manopera mai mult iar daca nu mi se va lua manopera dupa si pt pompa de apa. sa schimb si cureaua de accesorii? am inteles ca si tu te o poti schimba, oferi garantie? ms mult daca te intereseaza mai multe imformatii ma gasesti al numarul de mai jos |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(scorpion i @ 14 Jul 2010, 16:35) mda asa e. am fost la un service si mia zis ca ma costa cureaua +2 role 700 si manopera gratuita, rolele sunt ina (am inteles ca ina sunt bunicele), tu ce ma sfatuiesti sa schimb si pompa de apa(130 ron) daca o schimb acum dau la manopera mai mult iar daca nu mi se va lua manopera dupa si pt pompa de apa. sa schimb si cureaua de accesorii? am inteles ca si tu te o poti schimba, oferi garantie? ms mult Schimba si pompa de apa odata cu distributia ca daca nu te lasa cand ti-e lumea mai draga. |
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
nu schimba o piesa care e buna numai de dragul schimbarii!
rolele trebuie schimbate cand schimbi distributia la 1.6 pompa e pe distributie de aceea e indicata schimbarea |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
scorpion i |
![]()
|
la 18 16v pompa nu e pe distributie
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
schimba pompa de apa si cureaua de la accesorii ...mare lucru nu se intampla daca se gripeaza ...ramai fara clima , incarcare , servo(in ordinea inversa importantei) si fara racire la mtor ...sa mai ai si "fo 120km/h" ...mare fasss. Alegerea e a ta!(plus ca la ruperea curelei(doamne fereste) daca ai viteza si loveste sub capota o sa ai senzatia ca piticu' a gasit al mai mare baros si s-a apucat de faramat fiarele.)
Succes! LE @neiu ...astea nu se schimba "de drag"....or mai stii si producatorii aia cate ceva This post has been edited by vali1971ro: 28 Jul 2010, 19:37 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
daca nu ai ce face cu banii,poti schimba totul,ramane la latitudinea fiecaruia ce face ,eu am dat un sfat,o sugestie,fiecare face ce-i trece prin cap
parerea mea este sa nu schimbe un lucru bun,cum mai fac altii,apoi se plang cati bani baga in masina ![]() 28 Jul 2010, 20:27: plus ca discutia era despre distributie This post has been edited by neiu: 28 Jul 2010, 20:27 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
nu vreau o polemica pe tema asta . ce am spus e din proprie experienta , la fosta laguna (1,8 16v) nu am schimbat pompa din motive de "economie" ....cand a inceput sa faca precum tractorul (batea de am zis ca s-a dus draq ceva pe la axele cu came - am si un topic deschis pe tema asta-) nu mai- stiam pe unde sa scot camasa ....mai ales ca eram si pe drum!...ce am economisit ? "fo"3000 de km in plus de la schimbarea distributiei ,cand trebuia sa schimb si pompa. chiar nu merita emotiille si viteza maxima de croaziera pana la service de 40km/h....da' cum spuneai , fiecare face ce vrea cu banii lui !
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
neiu |
![]()
|
la fel si eu ,am schimbat distributia acum doi ani cand am luat masina si nu am schimbat pompa,nu de economie,ci doar pentru ca mergea si am zis ca nu are rost daca merge si acum merg pe trei ani si tot merge bine,de aia am zis ca nu merita sa schimbi ceva bun
asta e rolul forumului,schimbul de experient,ca in final fiecare face ce vrea |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
3 ani si cati km?
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
neiu |
![]()
|
cam 10000 pe an
29 Jul 2010, 16:33: si 143000 acum This post has been edited by neiu: 29 Jul 2010, 16:33 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
Deci ~20 000 de cand ai schimbat distributia. Si nu schimbi pompa pana la urmatorul schimb de curea si role?
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
neiu |
![]()
|
o schimb cand se strica
care curea? de accesorii? sau de distributie? |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
Cureaua de distributie.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
neiu |
![]()
|
ce legatura are pompa de apa cu cureaua de distributie?
daca era pe distributie probabil o schimbam sa nu mai demontez distributia special pentru ea dar cum nu e nu vad legatura o schimb cand se strica |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
Ok, am priceput. La mine e pe distributie.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Se pare ca a inceput sa faca zgomot pompa de apa. Ce firma imi recomandati sa cumpar, Febi Bilstein, Hepu sau SKF? Voi de care ati pus? Ati avut probleme cu ele?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
Dupa cati km a inceput sa faca zgomot?
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Eu am schimbat-o de 15 k si nu am probleme de loc cu dansa am sa ma uit sa vad ce marca este
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
hepu de vreo 20k km.. e tot acolo
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
asfaltuscat |
![]()
|
A mea dupa 20K a inceput sa piarda apa.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
comy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 October 08 ![]() |
va salut
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
01/07/1999 1.9 dti
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
@comy
Si eu am avut supapele indoite(16),dar din cauza curelei de la alternator,care s-a rupt si mi-a intrat la distributie(care a ramas intacta).Eu am platit 700ron pe manopera,dar au fost mai multe de schimbat la ea,pe langa inocuit supape(capeti de bara,pompa apa,saboti frana,ulei,filtre...)Eu am ajuns undeva la 2500 ron cu totul. Iti recomand sa te interesezi la Renault de setul de garnituri,e bun pretul.Eu am luat garn.chiuloasa+simeringuri supape dintr-un magazin cu 470ron,dupa care am avut probleme cu garnitura.Am fost la reprez si am luat cu 120 euro tot setul de garnituri(chiuloasa,simeringuri supape,garn.admisie si inca(,)cateva care nu stiu ce sunt)si sunt totusi piese originale.Am zis ca nu iau de la reprez , ca m-au speriat cand am intrebat pret la capat de bara si mi-au zis 250ron ![]() This post has been edited by Vasiu: 6 Oct 2010, 07:00 |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
1.8 16V 120HP 1998
- HD 99 MUS DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
comy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 October 08 ![]() |
am gasit kit distributie cu 381 lei
![]() 8 supape cam 350 lei pompa apa 108 lei garnitura chiuloasa 150 lei rola ax cu came 450 lei in total aproape 1450 lei Mecanicul la inceput pana mia zis un pret de 300 lei manopera . Da imi e sa numi zica mai mult acum cand ma duc sa iau masina ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
01/07/1999 1.9 dti
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Schuimba kit-ul de accesorii impreuna cu rolele ... sa nu mai bagi bani odata de pomana ... daca se blocheaza vreo rola de aici sau se rupe cureaua de accesorii o iei de la inceput ...
Axul care ti s-a blocat ... are o problema de ungere ... ca altfel nu vad cum sa se blocheze ... cerceteaza amanuntit sa nu o patesti din nou ... Pompa de apa pune Hepu sau ceva de calitate nu ieftinituri ca asa te si tin ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
Salutare tuturor!
Daca tot e topicul acesta am si eu cateva intrebari: 1. Am o laguna 1.9 dti intrebarea e distributia e pe pompa la 1.9 dti sau nu? Din cate am citit e recomandat sa o schimbi chiar daca nu e pe distributie 2. Ce marca de kit distributie si de pompa recomandati? Am gasit si eu pe net cu 270 respectiv 380 RON marca FLENNOR. pompa de apa 100-150 RON, mai multe marci. Trebuie sa schimb si eu distributia la a mea si as dorii niste pareri din partea voastra sa nu cumpar tot felul de chinezarii sa patesc "aventuri" cu masina. ![]() Multumesc ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 13:46 |