Distributia+pompa apa, 1.6 16v
![]() ![]() ![]() |
Distributia+pompa apa, 1.6 16v
valifilioreanu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
RXE 2.0L 1994 cu GPL
- B-16-AVE DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|||
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Salutare.
Acum 4 zile am schimbat toata distributia cu pompa apa, role, curele accesorii tot. Continental si pompa apa HEPU. Aveti poze in topicul: Poze cu Lagunele noastre Problema este ca dupa 1000 km, a inceput sa se auda un zgomot ciudat (neregulat) din spatele capacului de la distributie ! Zgomotul se aude si din habitaclu. Cand am iesit cu masina din service abia tragea...dar usor si a dat drumul... ![]() Am fost inapoi unde am montat distributia, au desfacut, sau uitat ...dar nimic vizual.... Am pus si un filmulet: zgomotul se aude mai ok dupa turare...sec 17. Trebuie ascultat atent. https://www.youtube.com/watch?v=xLO82Za-zH8 This post has been edited by Alexul: 13 Oct 2015, 11:11 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pompa demontata avea/nu avea garnitura.....la fel si cea noua?
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Da, era identica ! Hepu si cea veche si cea noua !
Apel pentru Lagunisti ! Evitati pompele de apa HEPU !! La mine a cazut la 60000 km si alta Laguna din service la 24000 km. Daca stiam ca se poate sa pice si la 24000 cumparam altceva. |
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
Salut colegi! Cum poti verifica pe acolo pe la diatributie sa vezi carei treaba daca mai rezista e luni? Are vreo gauta pe unde poti vedea ca lq unele masini au un capac de plastic pentru vizitare. Ms
|
--------------------
renault
laguna 1
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
- GJ-84-ALN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 13:08 |