Montare Strut Bar Megane 1, Bara de rigidizare confectionata in garaj
![]() ![]() ![]() |
Montare Strut Bar Megane 1, Bara de rigidizare confectionata in garaj
Dodone |
![]()
|
||
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|||
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Dodone multumiri inca o data. Am sa caut si eu unul.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
sand manxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 August 10 ![]() |
aurelul 8 , se pare ca modelul tau e cumva ?1,6 16V benzina ?
si dasca da , ce e cu fltrul ala de aer in dreapta ? e cumv avre-un tuning util ? apropo de bara aia , pare plauzibila treaba cu rigidizarea , dar nu cumva ''termina''amortizoarele mai repede? 30 Aug 2010, 22:53: ma frate , ce tot aveti voi si nu ziceti pe acolo pe conducta ce duce la filtru aer , ca arata bine si cred ca merge si bine de tot ....si de unde scuze de ...inafara discutiei de pe aici This post has been edited by sand manxxx: 30 Aug 2010, 22:53 |
--------------------
renault
megane clasic 2003
2003
|
|
aurelul8 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 220 Joined: 16 March 09 From: Ploiesti ![]() |
Salut, motorul este 1.6 16 v. Filtrul de aer este in partea dreapta pentru ca asa am ales sa il montez. Este util si ma ajuta la consum.
Despre bara pot spune ca este "plauzibila" cum spui tu, face rigidizare caci asta este scopul ei. Amortizoarele sunt solicitate de denivelari, franari, viraje, demaraje si incarcari ale masinii, nu de bara asta. Normal ca se uzeaza si ele doar nu sunt pe viata. Apropos de compartimentul motor, bara nu incurca la nimic dupa cum se vede. Mai jos o poze actualizate. P8130268.JPG ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 252 P8130275.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 293 |
--------------------
Renault
Megane
- PH 07 KKA
2000 1,6 16 v rxe bicorp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 13:57 |