Dacia Duster- premiu ”dirijat”
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster- premiu ”dirijat”
BlasterX |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 March 10 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1,6 16V 2006 Luxe Privilege
|
|||
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
QUOTE(sonykel @ 26 Apr 2010, 14:50) aici deja fabulezi ![]() daia masina mea statea cu usiile deschise nu? ca sa-mi poata baga spaga si in acelasi timp ca voi sa puteti vedea ce mi-au bagat. putina logica prietene. data trecuta ce mi-o fi dat dantes sa-i dau 4anvelope? nu era vorba de data trecuta, eu ma refer strict la cele intamplate la actiunea duster, deja luatu asta in deradere nu face decat sa caracterizeze in continuare tratamentul de care unii dintre noi ne-am bucurat, daca tu imi zici ca fabulez, inseamna ca toti aceia care isi trageau masinile cu spatele in gura portii, plecau de la masini si se duceau in service cu plasele din care se vedeau gatlejele celor "2-3 sticle", alea erau hainele care zici tu ca si le mutau prin masina sa faca loc cadourilor in portbagaj, hai sa fim seriosi, incearca daca vrei sa prostesti pe altii cu asemenea explicatii, logica nu are nici o legatura vizavi de cele intamplate. chiar si colegu, caruia doresc sa nu ii spun numele, tot din logica poate mi-a spus sa stam linistiti ca listele sunt deja aranjate, iar asta se intampla in jurul orei 10:00. incep sa ma amuze si mai tare toate scuzele pe care le-am citit si tacticile de a distrage atentia de la subiect, atat in topicul de intalniri, cat si aici, deja incepe sa bata spre penibilitate (no effence), cam asta imi spune putina logica pe care o are singurul neuron cu care sunt dotat. repet, hai sa o lasam cum spui tu, vad ca ai impresia ca fiecare raspuns ar trebui sa satisfaca orice naiv care citeste, nu ma astept sa recunoasca cineva ceva, eu unu inteleg situatia, si daca as fii fost prins la mijloc poate reactionam la fel. ca sa nu interpretezi ca am ceva cu tine, n-am nimic cu nimeni, din contra am fost imediat de acord cu actiunea PM prin care am pus bani sa luam medaliile, un gest frumos dupa parerea mea, pentru ca stiu ce inseamna sa organizezi orice fel de eveniment, mai ales cand se depaseste suta de persoane,si orice fel de recompensa pentru organizatori este un motiv de bucurie (exceptie facand cele 2-3 sticle de care fabulez eu). ca si cei din grupul lui Mutzunache pe care nu i-au interesat atat de tare cadourile, am venit acolo la plimbare, am venit chiar de vineri, m-am plimbat prin tulcea, pe faleza, am urcat la monument, a doua zii am fost la acvariu etc ... dar nu pot sa accept sa vad cum se incearca prostirea poprului cu televizoru, in cazul nostru cu forumul. acum ... ce a fost a fost, orice explicatie pentru mine nu este valabila din moment ce si eu si altii au vazut cele intamplate. |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Oricum vad ca sonykel raspunde numai la mistocareala, am inceput o lista cat de cat mai serioasa si el o da in bauturi etc.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
alexanders a cerut clar, lista cu premiile "redactata de dealer"
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
casper vad ca esti singur care a vazut acele sacosi mistice din care se zareau gatlejele sticlelor. si zici ca le duceau in service , nu??? interesant...
am raspuns foarte serios cand am avut cu cine si dece . daca o dam in acuze puerile cum ca ne-au carat sacosi in service / masini deja nu pot decat sa ma comport ca si atare. |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 26 Apr 2010, 11:41) Am si eu o intrebare pentru AlexV. Am un sticker daciaclub pe masina. Tre` sa mi-l dau jos sau sa platesc drepturi de autor cuiva? Steel Tormentor, se cam incurca lucrurile totusi. Sa iti pui un banner pe masina si astfel sa iti arati benevol apartenenta la o comunitate, e una. Sa te prezinti la un eveniment ca si participant din partea unui club, e una. Sa afisezi un banner la o intalnire a membrilor, e cam tot aia, sa zicem. Dar de la asta, pana la a sustine ca daciaclub si reno au facut parte din organizatori/co-organizatori, coroborat cu afisarea logo-urilor e deja altceva. Ca BeciAcustic sa fie organizator din partea daciaclub trebuia sa aiba acceptul nostru pentru asta. Si ca sa aiba acceptul, una dintre intrebari ar fi fost "cum se impart premiile". Orice alt raspund decat "tragere la sorti" ar fi insemnat un raspuns negativ solicitari lui. Nu am nimic personal cu BeciAcustic. Fiecare cu principiile lui si daca nu cadem de acord, atunci trebuie sa acceptam situatia. In urma acestui topic am primit o solicitare din partea lui, pe care o vom analiza cu toata seriozitatea. Cat priveste treaba cu "dretpurile de autor" s-a mai introdus inca o chestie care nu a fost spusa de mine. Nu le-a pretins nimeni nimic celor care au organizat evenimentul in discutie si nu am cerut nici un banner sa ne fie trimis. Consider ca este imoral modul de organizare, asa cum a fost el prezentat aici de unul dintre co-organizatori, si ma refer strict la ceea ce a scris el. Cat priveste RenoClub Constanta si DaciaClub Constanta, eu ii stiu pe membri ca membri RenoClub din Constanta si DaciaClub din Constanta. Si tot asa cu Bucuresti, Bacau, Timisoara, Iasi, Cluj...... si restul. Toti sunt membri ai Renault Club Romania si DaciaClub. Apropo, ca tot se discuta de zile bune si cred ca lumea devine curioasa. Cine este fericitul sot al fericitei castigatoare a Dusterului? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ma semit, eu în locul tau chemam pe loc Politia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Eu ma intreb cum de a ajuns unul din cele 4 premii mari la Tulcea? .....pentru a fi dat unei constantence ..din Braila.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
lumea spune ca andy_x3m
![]() QUOTE * Premiile se dau per masina , deci prezenta cu masina este obligatorie. * Va asigur ca nu ve-ti regreta. Foarte important: Veniti cu portbagajele GOALE, nu ca data trecuta. Si cu ceva ``aer`` in rezervor. ------------------------------------------------------------------ Organizatorii acestui eveniment si reprezentantii Star Service Tulcea va multumesc ptr prezenta la eveniment si pentru toate eforturile care le ati facut pentru a putea fi prezenti la eveniment. Sperm ca toti participanti sunt Foarte Multumiti. ![]() This post has been edited by membru_DC: 26 Apr 2010, 19:09 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
data trecuta venisera cu porcu-n portbagaje?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum se face ca andy a fost prezent peste tot... si al 2-lea pe lista scris direct de sonikel, a fost si vineri unde erau doar reprezentanti cu flote dacia, a castigat si dusteru... Tre sa fi chiar chior sa nu vezi ceva in neregula...
![]() oricum il asteptam pe mesterul glg sa ne faca disperati dupa premii si nebuni. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(rtBK @ 26 Apr 2010, 19:09) Nu stiu cum se face ca andy a fost prezent peste tot... si al 2-lea pe lista scris direct de sonikel, a fost si vineri unde erau doar reprezentanti cu flote dacia, a castigat si dusteru... Tre sa fi chiar chior sa nu vezi ceva in neregula... oricum, am inteles ca validarea premiilor inca nu a avut loc... pe sapt. viitoare este asteptat articolul de presa cu poze, nume, povestea alegerii cheii norocoase, etc. de la si cu cei 5 castigatori.... |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere cum a fost castigata una din cele 5, iti dai seama ca si restu sunt la fel de "norocosi"
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Fratilor nu va fac eu " disperati dupa premii si nebuni ". Treaba e ca unii isi dau cu parerea chiar daca nu au participat la activitate. Am zis ca suntem romani si asta ne caracterizeaza. Nu vine nimeni cu ceva concret (nu gen stiu eu pe cineva)despre presupusa frauda. Toata lumea a vazut, da sa vedem ceva fotografii sau ceva filmat cu ce se desfasura ilegal acolo... deocamdata nimic. Cred ca majoritatea de la renault ce se aflau in acea zona aveau asupra lor un telefon sau un aparat foto pentru a imortaliza frauda. Fotografiile si filmul le-am facut din placere si nu pentru o plata anume. Am mai spus ca daca voi reusi sa ajung voi face acelasi lucru si la Bucuresti pe 08.05 (daca nu voi fi atacat la intrare pe splai) numai din placere. Va respect parerile in masura in care veniti cu ceva dovezi concrete.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
QUOTE(sonykel @ 26 Apr 2010, 18:51) casper vad ca esti singur care a vazut acele sacosi mistice din care se zareau gatlejele sticlelor. si zici ca le duceau in service , nu??? interesant... am raspuns foarte serios cand am avut cu cine si dece . daca o dam in acuze puerile cum ca ne-au carat sacosi in service / masini deja nu pot decat sa ma comport ca si atare. ![]() ![]() semit a spus exact ce as fi spus si eu numai ca foloseam alte cuvinte, iar din momentul asta deja mi-am facut o impresie si nu mai are rost nici un dialog in tenta de mistocareala asta in legatura cu acest subiect. This post has been edited by casper: 26 Apr 2010, 19:33 |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 Apr 2010, 19:07) Data trecuta eu am luat fiecare masina din parcare si am coborat in parcare unde s-au dat premiile.....vreau sa zic ca toti aveau cate ceva voluminos in portbagaj: dulapul cu difuzoare, hainele bunicii(in saci de rafie), am gasit chiar un portbagaj plin cu dovleci iar cand am deschis in parcare au inceput sa cada....si de aceea am vrut sa evitam acest lucuru de data aceasta..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
membru_DC |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 26 Apr 2010, 20:06) dupa o simpla cautare pe google am vazut ca respectivul este acel "tuner" cu logan rosu cu lambo-doors si aripi decupate ![]() ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
sau daca si-ar face-o in halul ala si-ar dori neaparat altceva... de exemplu un Duster
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
aaa...deci nu e posesorul ciopartelii aleia?
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
la care te referi?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
O fi castigat sotia lui pe bune sau nu, nu stiu, foarte suspect oricum, insa colectia aia de poze arata despre el cu totul altceva decat ceea ce induce ideea de portiere lambo pe logan.
![]() This post has been edited by Dan73: 26 Apr 2010, 21:03 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in bucuresti nimeni nimic donator de ulei floriol?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Ce ma, v-ati calmat? |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
eduardsebe |
![]()
|
cred ca s-a lasat cu taiere de capete
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
C@talin, vino vineri la intalnire
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:05 |