Dacia Duster- premiu ”dirijat”
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster- premiu ”dirijat”
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
daca ziceai cate o sticla din partea aproape fiecaruia, eram de acord, insa eu (poate si altii) am vazut cu totu altceva din coltul in care am fost bagati , ce am vazut eu este ca marea majoritate a celor care isi parcau masinile cu spatele in gura portii scoteau ba din portbagaj, ba de pe bancheta din spate scoteau cate ceva, in fine, hai sa o lasam cum zici tu
![]() This post has been edited by casper: 26 Apr 2010, 14:49 |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
aici deja fabulezi
![]() daia masina mea statea cu usiile deschise nu? ca sa-mi poata baga spaga si in acelasi timp ca voi sa puteti vedea ce mi-au bagat. putina logica prietene. data trecuta ce mi-o fi dat dantes sa-i dau 4anvelope? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sony- eu am o intrebare simpla pentru tine - la anu cand acest mirific service din tulcea o sa faca inca un eveniment cati membrii forum reno preconizezi ca or sa mai fie?
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
sonykel |
![]()
|
depinde de evolutia reno club constanta.
preconizez minim 10 anuntati pe liste. bun , dantes ms de raspuns , desi a fost o intrebare ironica. am fost acuzat de toate. dar deja ca am primit bunuri gen pachete cu sticle de alcool sau ce va mai trece prin cap e exagerat , e foarte exagerat si o acuza nefondata. Nu cred ca sunt destul de sarac incat sa stau la mila unei sticle de ``uischi`` This post has been edited by sonykel: 26 Apr 2010, 15:07 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru versuri sony...
Ai recunoscut ca ai primti o sticla de alcool de la galati....sau nu mai sti ce ai zis? |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
sonykel |
![]()
|
am recunoscut si mai sus pe forum una de la galati si una de la braila. am avut si noi regioanala noastra sambata seara. e vreo problema? nu am voie sa consum alcool?
postu 269. deja va invartiti in juru cozii incercati sa ma atacati si va apucati de fiecare firisor. dar deja e aiurea sa-ti raspund cu lux de amanunte iar dupa3 posturi sa-mi pui aceasi intrebare. This post has been edited by sonykel: 26 Apr 2010, 15:19 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonykel @ 26 Apr 2010, 15:06) depinde de evolutia reno club constanta. preconizez minim 10 anuntati pe liste. bun , dantes ms de raspuns , desi a fost o intrebare ironica. am fost acuzat de toate. dar deja ca am primit bunuri gen pachete cu sticle de alcool sau ce va mai trece prin cap e exagerat , e foarte exagerat si o acuza nefondata. Nu cred ca sunt destul de sarac incat sa stau la mila unei sticle de ``uischi`` No comment! |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
sonykel |
![]()
|
aia era referire la faptul ca mi sau dat bunuri din protbagajele participantilor la inamanare premiilor acolo in spate in zona unde s-au impartit premii.
casper se referea ca am primit cate o sticla de la fiecare participant. eu spuneam ce am primit ca si cadou de la logan club braila si logan club galati. o sticla de la un club o sticla de la un club. alte intrebari mai putin penibile si mai mult importante ai? voi aveti chitanta la medalia aia? cine a creat texutl gravurii? autorul fontului folosit stie ce ati facut voi cu fontul respectiv? gandeste si citeste de 2ori si posteaza o data... This post has been edited by sonykel: 26 Apr 2010, 15:24 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
aleksanders |
![]()
|
sony- ca sa se linisteasca lumea de ce nu publici o lista cu toti participantii si premiile primite de fiecare
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
razZzor |
![]()
|
Pai si sticlele alea 2 pe care le-ai primit tot din portbagaj au venit.
![]() ![]() Poate ca avem chitanta pe medalii ca nu le-am luat pe liste printate de "producatori". This post has been edited by razZzor: 26 Apr 2010, 15:29 |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
sonykel |
![]()
|
eu nu am listele cu premii nici in format digital , nici in format printat. cei de la Star Service cred ca le detin in ambele formate.
Eventual le dai un mail sau ii suni si le ceri lor. Desi acele liste contin si informatii confidentiale gen numere de telefon , numar de inmatriculare si semnaturi. Dar vorbeste cu ei , sunt baieti de treaba si te vor ajuta. @razzor atunci reno club constanta si dacia club , ce mi-au dat ca vad ca ei toti sunt multumiti? logan club bucuresti , calarasi si brasov? sa stii ca am nervi de otel si ne jucam de a soarecele si pisica pana se umple spatiu pe server. This post has been edited by sonykel: 26 Apr 2010, 15:30 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
aleksanders |
![]()
|
poti posta tu un nr - pe site nu apare
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonykel @ 26 Apr 2010, 15:47) deja devi cam rautacios si nu e frumos. cat despre dedicatia muzicala. stiu si melodia si clipul foarte bine , acum ma gandesc noi pe care ii reprezentam si voi pe care. adica noi suntem la familia si voi BUG Mafia sau invers??? mai ascult-o odata, nu ar trebui sa fie atat de greu.... |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sonykel |
![]()
|
Star Service
Str. Barajului nr.F.N., Tulcea, Tulcea Tel: 0240 531215 Fax: 0240 531203 Email: vanzari.tulcea@starservice.ro date luate de pe www.dacia.ro semit am ascultato de multe ori si inainte si acum , ma regasesc in ambele tabere... This post has been edited by sonykel: 26 Apr 2010, 15:32 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca ma apuc sa fac analiza pe text iesiti rau... mai bine nu
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Sony eu trebuie sa recunosc ca de la DaciaClub Constanta am primit spaga o cola la jumate......dar a meritat....uite ce scandal.....
Cat despre lista cu premiile.....fuga la Tulcea dar nu prea este normal sa afli numerele de inmatriculare, numerele de telefon etc..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
sonykel |
![]()
|
tu ca moderator nu ar trebui sa fi putin mai impartial , sa incerci sa aplanezi conflicte? sau macar sa te abtii sa ataci lumea public???
nu stiu daca pe aria asta ai tu drept de moderare , dar si daca nu ai tot moderator esti si ar trebui sa fi mai impartial |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
aleksanders |
![]()
|
nu este nevoie nici de numar de inmatriculare si nici de numar de telefon- puteti trece linistiti doar .....numele userului - tip masina si premiu- este arhisuficient
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
razZzor |
![]()
|
Nu pot sa ma abtin sa nu remarc acustica din beciul ala unde este filmat videoclipul!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
BeciAcustic - Logan 1.6 MPI - 3900 Anvelope
Restul sunt la service.....poti sa te interesezi de ele.....si postezi tu pe forum..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(sonykel @ 26 Apr 2010, 15:50) data trecuta ce mi-o fi dat dantes sa-i dau 4anvelope? QUOTE(dantes @ 26 Apr 2010, 16:03) Buna ziua. Si ti-a raspuns la salut, Dantes? Daca da, spune-mi si mie cum ai facut. Io n-am avut parte de aceeasi onoare in niciuna dintre cele 2 ocazii. Stiam ca raspunsul la salut trebuie sa fie reflex... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 26 Apr 2010, 16:42) BeciAcustic - Logan 1.6 MPI - 3900 Anvelope 205 pe 16 ai ceva? ofer pret bun! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
peste pretul oferit de Markos mai plusez un ''uischi'' ...sunt castigator?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
1.BeciAcustic - Logan 1.6 MPI - 3900 Anvelope
2. GLG - Renault Clio 3 1,5DCI 4 jante aliaj Imagine0266.jpg ( Size: 222.82k ) Number of downloads: 285 This post has been edited by G L G: 26 Apr 2010, 17:09 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce fel de jante aliaj?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Avand in vedere ca am fost participati de pe forum eu zic ca nu e nevoie de Star Tulcea ci fiecare participant sa treaca ce a primit. Se face un nou topic si fiecare adauga la lista.
1.BeciAcustic - Logan 1.6 MPI - 3900 Anvelope 2. GLG - Renault Clio 3 1,5DCI 4 jante aliaj 3. Wolverine - Megane 1.6 16V - ulei |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
sonykel |
![]()
|
Mihai chiar nu stiu cum o cheama , si da recunosc ca-s cam piti de felul lor
![]() io_mi_s eu nu te am salutat sau ce vrei sa zici??? 1.BeciAcustic - Logan 1.6 MPI - 3900 Anvelope 2. GLG - Renault Clio 3 1,5DCI 4 jante aliaj 3. Wolverine - Megane 1.6 16V - ulei 4. sonykel - Logan 1.6 16v 4anvelope 1/2duster si mult alcool This post has been edited by sonykel: 26 Apr 2010, 17:46 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:34 |