Monroe vs. Kyb-Kayaba
![]() ![]() ![]() |
Monroe vs. Kyb-Kayaba
itmanro |
![]()
|
||
![]() Drive the Change Group: Members Posts: 201 Joined: 5 December 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
Autentique
- MM 23 SBY
|
|||
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu tot nu inteleg de ce nu schimbati singuri amortizoarele, ca tot e criza:)
Cu un cost minim iti iei toate sculele necesare: chei de 22, 18..19, 13, 16, inelare si tubulare - sa zicem 10 ron bucata presa arc - 30.. 50 de ron setul in vitan doua imbusuri de 7 si 5 parca: 10 ron piulita din capatul amortizorului e de 22 parca si merge sa o strangi si cu cheia de roti ![]() Cu banii dati pe manopera cumperi sculele de mai sus cu siguranta ceea ce inseamna ca al doilea schimb e gratis ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
2002 / Expression; 2002 / Privilege
- B-XX-Z4T kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- putem merge mai departe si daca nu ai deja sculele in posesie le imprumuti... si iesi gratis!
![]() |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Stii vorba aia.. Daca dai n-ai!
Mie nu imi place sa imprumut scule, masina, laptop .. nevasta ![]() |
--------------------
Renault
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca nevasta e pe ultimul plan
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Cei din urma vor fi cei dintai
![]() Dar daca mai sus am listat in ordine cronologica trebuie sa recunosc ca ultimul item e lucrul care imi lipsea si de care nu m-am ocupat la timp... Ca deh .. imi cumparam scule ca sa repar masina ![]() |
--------------------
Renault
|
|
BuNeL_u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 22 April 09 ![]() |
nevasta si masina nu se dau niciodata... sculele le mai poti imprumuta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Expression Check Length
|
|
itmanro |
![]()
|
![]() Drive the Change Group: Members Posts: 201 Joined: 5 December 07 From: Baia Mare ![]() |
Mai. Discutia era daca sa se schimbe flanse sau nu. Acu omu' o sa inteleaga ca tre' sa schimbe si nevasta.
![]() This post has been edited by itmanro: 13 May 2010, 21:03 |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
Autentique
- MM 23 SBY
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
flansele e bine sa le schimbi .. rulmentii nu neaparat.. depinde in ce stare sunt si daca ai avut grija de ei.
Nevasta .. nu e recomandat sa o schimbi:) |
--------------------
Renault
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Invii putin topicul. M-a lasat un amortizor pe fata. Ce sa cumpar din cele 2 modele de kyb de aici : http://www.autovector.ro/versiune/10694/tree/10221 Reper 634802, sau reper 334802 ? Cel din urma e bitubular si ma gandeam ca sunt sanse mari sa tina mult ca si cele originale (pe masina sunt amortizoarele originale si au aprox 250k km)
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pentru confort => ulei
pentru "sportivitate" (pff, pe laguna) = > pe gaz |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pe gaz - pentru pietre la rinichi
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
La confort ma gandeam si eu initial. Pietre la rinichi n-am, deci nu am nevoie de "vibrator". Sper sa tina macar jumate din cat au tinut astea de pe ea. Multumesc!
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:49 |