Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Taximetristi in trafic, "regii soselelor"

vallixx
post 26 Jul 2010, 20:21
Post #91

Membru nesuferit

Group: Members
From: Bucuresti

Acum o luna am fost la un concert la Romexpo, concert care s-a terminat pe la 11 si ceva noaptea.
Tramvaiul 41 se oprise si trebuia sa ajung acasa in Dr. Taberei ( aprox9-10km)
Nu numai ca nu oprea nciun taximetrist desi era singur in masina si cu becul pe LIBER, dar aia care zaceau in statiile de taxi, cand le spuneam ca vreau sa ma duca in Dr. Taberei ziceau ca nu pot ca au comanda.....
SA MORI TU !
Toti brusc aveau comanda!
Ma intreb, unde tre sa stau ca sa ma duca unul acasa, PE BANII MEI, adica o cursa de 12-13 RON?
In Ploiesti, Pitesti, Giurgiu....care e minima de km ???
Ma simteam de parca daca ma ducea unu acasa imi facea o mare favoare si trebuia sa-i raman recunoscator pe veci...

Multe Urari de Iubire Eterna ( pe initiale ) , va doresc !

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 10 Aug 2010, 13:16
Post #92

Biciclist

Un taximetrist a spulberat un copil de câțiva ani pe trecerea de pietoni:

Șoferul unei mașini înmatriculate în Bihor, care era inscripționată cu însemne de taxi, nu a acordat prioritate pe o trecere de pietoni unei femei care împingea un cărucior și a lovit, în plin, fetița de un an și șapte luni care se afla în acesta și care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bistrița-Năsăud, Claudia Rădoi, a declarat că șoferul, M.C. (23 de ani), nici măcar nu a frânat, cu toate că trecerea de pietoni era semnalizată corespunzător și nu era lipsită de vizibilitate, deși era după o curbă.

http://www.gandul.info/news/un-taximetrist...i-video-6831910

Mortzii lui ... noroc ca e taximetrist si poate face puscarie. de era fiu de doctor sigur lua ceva cu suspendare.

<span class='edit'>10 Aug 2010, 13:20:</span>
Si acum, ca sa fiu politically correct, nici mamele astea nu-s sanatoase la cap. Acum cateva zile am urlat la una care statea de vorba pe trotuar dar carutul cu copil era jos, pe trecere. Sau trec fara sa se asigure, cu carutul inainte. Eu cand aveam copilul mic niciodata, cand traversam strada nu-l impingeam ... il intorceam cu spatele, coboram eu pe trecere si trageam invers carutul dupa mine.

This post has been edited by claus: 11 Aug 2010, 01:56

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
S4b1n
post 10 Aug 2010, 14:04
Post #93

Membru Symbolist

From: Craiova/Bucuresti

Am vazut si eu stirea la TV. Totusi cred ca filmarea a fost redata putin in FFW ca sa para mai spectaculos, dar oricum avea ceva viteza taximetristul. Poate si femeia daca era mai atenta putea sa evite, dar deh... A trebuit sa fie lovit un copil ca sa scapam de un taximetrist reisăr.

--------------------
Renault Symbol 1.5 dCi 62 kW 2007 - ~ 155000 km
+
A l e x
post 10 Aug 2010, 20:21
Post #94

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Cei care lovesc oameni pe trecerea de pietoni n-au nicio scuza, parerea mea. Stiu ca uneori e greu sa vezi de alte masini parcate sau de pietoni nebuni care sar pe trecere, consider ca si ei ar trebui sanctionati, dar per total, ai lovit omul cand avea prioritate = esti vinovat.

Totusi, de acord cu ultimul paragraf, Tamango... Unii parinti sunt absolut idioti. Pe cati nu i-am vazut traversand aiurea bulevarde aglomerate cu copiii mici dupa ei. Chiar nu poti sa ai rabdare si sa te duci la o trecere?

Si apoi daca lovesti un copil pe strada, cand iti sare in fata, tot pe tine te fac toti criminal, dar vina cui e ca e copilul in strada?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
rtBK
post 10 Aug 2010, 20:37
Post #95

Unique like everyone else

dupa accidentul asta am inteles de ce e bine ca un sens giratoriu sa fie mai mare, pentru ca daca nu era atat de mic nu putea sa ia curba si daca lipsa vizibilitatii nu i-a aprins beculetul in creier ca trebuie sa "piste" frana macar faptul ca poate pierde controlul si intra chiar el in stalp... acum na... fiind taximetrist poate nu-l ducea capu atat de parte.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
BBC
post 10 Aug 2010, 21:31
Post #96

Membru autentic

From: Brasov

Consider trecerile de pietoni amplasate dupa un sens giratoriu ce amai mare tampenie. Cei care ies din giratoriu nu au vizibilitate asupra trecerii de pietoni. Acea trecere trebuia amplasata la distanta mai mare de iesire din giratoriu.

Din film si mama se poate considera vinovata. Daca se asigura vedea masina venind, dar probabil se considera invincibila pe trecerea de pietoni. Pacat de copilas care suporta idiotenia mamei.

--------------------
VW 4 roti / 5 usi -
Bogdan
+
DrK
post 11 Aug 2010, 09:20
Post #97

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

taxiul a oprit la 1-2 metrii de trecere.. numai viteza nu avea.... De asemenea pe video se mai vede ca vita cu carucior si-a luat strada si trece cu o mare nesimtire...
Eu cand sunt pieton nu ma arunc frate in fata masinilor pe trecere ca am toate sansele sa mor cu dreptatea in mana... Se pare ca multi nu inteleg lucrurile astea. Poate pur si simplu masina care trebuia sa opreasca la trecere are o defectiune tehnica SI NU MAI OPRESTE. Ce se intampla? Mori ca prostu ca nu ai avut rabdare 10 secunde...
De acord si cu tampitii cu copiii la inaintare pe trecere. Ii vad adesea cum "arunca" caruciorul sau copilul mic inainte pe trecere ... Am impresia ca puradelul este un fel de semn "STOP"...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:34
Dacia