Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Taximetristi in trafic, "regii soselelor"

S4b1n
post 5 Apr 2010, 15:44
Post #31

Membru Symbolist

Group: Members
From: Craiova/Bucuresti

Eu am avut lamaile in geam de prin octombrie pana acum 1 luna si ceva. Cu taximetristii chiar n-am avut probleme (Craiova), chiar se cam fereau de mine, am vazut ca nu prea ii place nimanui sa mearga in paralel cu o masina "galbejita".
In schimb, la ora de varf acum 2 luni si ceva, se mergea bara la bara, se trezeste un tataie din spate sa ma claxoneze ca am oprit ca erau cel putin 10 pietoni care stateau sa traverseze, si nu m-am dus pana in fundul aluia din fata, adica inca 10 metri mai in fata. I-am aprins "injuratura de ceata spate" si am mers mai in fata, unde l-am mai lasat pe unu sa se incadreze, pentru ca era iesit de pe o straduta si bloca sensul celalalt de mers. Iar, claxoane, flashuri. Si fac dreapta pe unde trebuia sa ajung si omu se baga repede in stanga mea, opreste in drum, si striga "dute-n aia mea de incepator". Si de atunci mi-am dat seama ca nu ma ajuta cu nimic niciun semn de incepator, si le tin in torpedou.
Si cand m-a oprit politia acum vreo 2 saptamani nici nu m-a intrebat.

--------------------
Renault Symbol 1.5 dCi 62 kW 2007 - ~ 155000 km
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fratzica
post 6 Apr 2010, 00:39
Post #32

Zen

Group: Moderatori

10 metri pana la cel din fata e ceva. Aproape doua lungimi de masini.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
crisolro
post 6 Apr 2010, 07:11
Post #33

From: Bucuresti

QUOTE(rombul @ 2 Apr 2010, 21:11)
ideea este ca volanul la ore de varf te solicita f mult
*

ei nu zau? si tu crezi ca-i solicita pe taximetristii care nu semnalizeaza, care se asigura din doi in doi, care merg calare pe doua benzi (asa sunt siguri ca nu mai intra nimeni pe langa ei si fac stanga, dreapta fara probleme, fara a se asigura, semnaliza), care opresc masina unde vor ei (nu cauta si invart capul ca girofaru' dupa un loc de parcat legal) care trec pe toate culorile semaforului justificandu-se cu posibilele penalizari primite de la institutia pt. care lucreaza sau cu faptul ca aia e painea lor?
opresc unde-i taie capul ala mic in care creierul lor sta lejer iar daca cumva gresesti sa pui tu masina pe locurile lor special marcate (supermarket-uri, capete de bulevard etc.) esti spart, mancat, zgariat etc. ... bine, ei oricum nu parcheaza acolo decat ca sa atipeasca nitel ca acolo nu e vad

nu zic ca nu sunt si oameni printre ei dar din pacate intr-un numar infim ... prea mic ca sa schimbe ceva in aceasta tagma pt. care noi nu suntem clienti ci victime din momentul in care indraznim sa calcam in birourile lor

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
vali_iacov
post 6 Apr 2010, 08:20
Post #34

Membru Ilfovean

From: Corbeanca, Ilfov

acum vreo luna, ajung la Perla dinspre P-ta Dorobanti, dau sa merg inainte spre Romana, pe banda 2, banda 1 fiind pentru viraj la dreapta cu intermitent. Taximetristul se baga pe 1 bineinteles, se face verde, semnalizeaza stanga, se baga in fata mea mai sa se urce pe mine, claxonez, se opreste in dreptul meu pentru ca nu mai avea chef sa faca stanga, dau sa ma bag in fata lui pentru ca nu facea nici o miscare, exact la jumatate de secunda accelereaza si trece in fata mea, noroc ca am pus frana ca il raschetam. Se opreste in fata mea si se da jos din masina si imi arunca un pahar de McDonalds in parbriz. Nervos, ma dau jos sa-l intreb daca el cumva mi-a platit leasing-ul la masina ca sa-si permita asa ceva, la care el incearca sa imi dea un cap in gura, ma feresc si se urca repede in masina si fuge. L-am reclamat la dispecerat, mi-au spus ca il vor amenda cu 200 ron, chestie pe care nu am crezut-o bineinteles. Martori existau, dar nu cred ca merita efortul, si nici nu cred ca s-ar fi bagat cineva.
De aceea, pentru astfel de cazuri, m-am dotat cu un electrosoc, pentru eventuale atentate "cu capul inainte".
taximetristii sunt o "rasa" diferita, si pentru cei 1% care sunt oameni imi pare rau.
in situatii de genul celei de mai sus, care ar fi fost reactiile voastre si care credeti ca ar fi fost rezolvarea problemei? (adica, rezultat : pedepsirea legala a respectivului). Daca exista, bineinteles.

--------------------
Dacia Logan 1.5dCI 2006
Under Construction...Please Wait...
+
DrK
post 6 Apr 2010, 08:42
Post #35

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

care ar fi fost reactia mea? Pai in primul rand ii luam paharu si-l aruncam dupa el. Daca un se potolea ii frigeam si o usa in gura daca se apropia de masina. Daca tot nu se potolea, ma dadeam jos si se termina meciul...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
alex.vano
post 6 Apr 2010, 08:47
Post #36

Membru

From: Bucuresti, 5

Si scoru' ? Cat era scoru' ? biggrin.gif

--------------------
Renault Clio 75 caluti - numar de sarpe
+
Flamingo
post 6 Apr 2010, 08:49
Post #37

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(RaduNG @ 6 Apr 2010, 09:42)
care ar fi fost reactia mea? Pai in primul rand ii luam paharu si-l aruncam dupa el. Daca un se potolea ii frigeam si o usa in gura daca se apropia de masina. Daca tot nu se potolea, ma dadeam jos si se termina meciul...
*

Radule, la tine se poate bre, ca esti ditamai omu'. rolleyes.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
vali_iacov
post 6 Apr 2010, 09:46
Post #38

Membru Ilfovean

cand esti ditamai omu', imi dau seama ca e simplu, dar cum eu am 1.79 si 65kg...nu prea sunt bun de "dat jos din masina" tongue.gif
din pacate, politia nu este acolo unde ai nevoie. Sper sa nu fiu nevoit vreodata sa apelez la electrosoc, ar fi pacat.
Restul de idei le-ati adaugat voi deja, cred ca nu mai am ce sa plusez la categoria "nemultumiri fata de taximetristi".

--------------------
Dacia Logan 1.5dCI 2006
+
alex.vano
post 6 Apr 2010, 09:48
Post #39

Membru

From: Bucuresti, 5

1,88 m cu 100 kg, merge? radmasa.gif

This post has been edited by alex.vano: 6 Apr 2010, 11:32

--------------------
Renault Clio 75 caluti - numar de sarpe
+
eduardsebe
post 6 Apr 2010, 10:32
Post #40

Membru Expressionist

mere...dar mai bine 1.93 cu 82 kg biggrin.gif

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
xcss
post 6 Apr 2010, 10:35
Post #41

Born to Be Epic

Si-am ajuns la vorba bancului: "Tu Marie, noi ce facem aici? Ne f*tem sau ne cantarim?"

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
gotty
post 6 Apr 2010, 10:40
Post #42

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

radmasa.gif

--------------------
Private Spice Member
+
crisolro
post 7 Apr 2010, 07:05
Post #43

ieri, ora 16 Pta Unirii, ploaie scarboasa si un mic accident, combinatie fatala: taximetrist vs. scuterist, ambii genul cocalar judecand dupa toale, emblemele si accesoriile de pe cele doua table
stati linistiti, n-a patit nimeni nimic desi clar scuteristul a fost pe jos; doar incercati sa va imaginati ce era intre aia doi, ce era la gurile lor ...
n-am vazut live ciocnirea dar stiind comportamentul semenilor lor din trafic as merge pe o culpa comuna icon_mrgreen.gif

This post has been edited by crisolro: 7 Apr 2010, 07:06

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Tamango
post 8 Apr 2010, 09:38
Post #44

Biciclist

Ieri pe stradutele alea cu sens unic de la Grozavesti spre Apaca m-am intalnit cu un taximetrist care mergea pe invers. Nici macar n-a avut bunul simt sa-mi faca loc sa trec, ba mi-a mai dat si un flash. A trebuit sa ma lipesc de bordura sa-i fac loc cocalarului ...

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
A l e x
post 8 Apr 2010, 09:51
Post #45

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Eh, cand se da jos doar soferul, e mai simplu. Problema e cand te certi cu o masina plina de "zmardoi," eventual si de o etnie mai speciala... Atunci s-a terminat cu masuratorile ca nu prea ai ce face decat daca ai un pistol tongue.gif

Eu vazusem intr-o seara o masina plina de rromi, si la semafor a venit un cersetor la ei si cel din spate a scos o sabie pe geam. Atunci ma gandeam, daca ai un incident in trafic cu acesti "samurai," ce faci?

Asta e defapt toata problema. Ca 90% din cei cu gura mare sunt lasi si merg in haita, sau scot o arma la tine si oricat ai fi tu de "1.90 cu 100 kg" tot o "mierlesti" ca sa vorbim in termeni de cartier.

Cat despre taximetristi, da, merg aiurea, dar nu prea am avut probleme cu ei. La un semafor eram pe banda din dreapta si vroiam sa fac stanga, unde am vazut un taximetrist care mergea inainte si se pregatea sa plece tare. Am dat geamul jos si l-am rugat sa ma lase sa fac stanga in fata lui, si m-a lasat fara probleme... Mai sunt si exceptii

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Dan73
post 8 Apr 2010, 14:27
Post #46

Membru autentic

Mai sunt...normal...mai ales printre aia mai batrani smile.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Tamango
post 8 May 2010, 12:29
Post #47

Biciclist

Super-tare:

1. Taximetristul ortodox. Această categorie nu implică o dimensiune morală. El te poate fura la fel de “bine” (mult) ca oricare altul. Se recunoaște foarte ușor după sutele de cruci și icoane agățate de oglinda retrovizoare. Abia vede pe unde trebuie să meargă din pricina mătăniilor și accesoriilor creștin-ortodoxe. Doar moaștele de sfinți lipsesc, deși niciodată nu am căutat cu atenție printre ele.

2. Taximetristul rulat în Germania. Este taximetristul care îți vorbește continuu de țările prin care a fost, de cît de bine a dus-o, cum aducea mașini, și cum s-a stricat treaba cu străinătatea. Dar are totuși ceva speranțe de plecat în Italia.
Publicitate

Așteaptă mereu un telefon de la un “tovarăș bun” de-al lui din Italia, care e ca “fratele lui”. E îmbrăcat în trening.

3. Taximetristul telefonist. E taximetristul care are trei sau chiar patru telefoane și vorbește continuu la ele. Se vaietă la colegii care-l invită la masă că nu mai are bani, că “a spart jdemilioane” în cazino și că a doua zi are de dat înapoi un împrumut de cîteva mii de euro, “știi tu, treaba aia”. În tot acest timp în care vorbește la telefoane, pe un alt telefon, scrie mesaje la o gagică. La un moment dat îți vine să-i zici: “Lăsați, că țin eu volanul, ca să aveți și genunchii liberi, poate vreți să trimiteți un fax!” Aia cu care vorbește e, invariabil, “o putoare de 18 ani”.

4. Taximetristul lector universitar. Are în jur de 40 de ani, e la cămașă și pantalon de stofă, te domnește și face o analiză politică la rece care se încheie invariabil cu “dar asta e România, domnul meu”. Nu fumează, are trei brăduți care miros atît de urît încît te-ntrebi dacă nu cumva sînt și radioactivi.

5. Taximetristul îndrăgostit de mașină. E taximetristul care are un televizor mic pe bord, leduri, încărcătoare de telefon ieșind de pe te miri unde, DVD, 2-3 aparate de evitat radarul, tot felul de gadgeturi cumpărate de pe stradă sau, cum le spune el, “furăciuni”. E o atmosferă de discotecă. Nu te-ai mira ca la un stop să deschidă portiera o picoliță care să te întrebe ce dorești. Cînd cobori, te uiți pe mașină și ești surprins că nu are parabolică.

6. Taximetristul bătrîn. De obicei are o mașină veche, iar schimbătorul de viteze intră, din orice altă treaptă, într-a patra. Trebuie să treacă cu ea pe la service, dar nu a avut timp. Stă mult pe stradă, dar nu pentru el, ci pentru copii. Mai are să-i ia casă la fată și gata, scapă de covrig. S-a săturat, lucrează de 800 de ani. E mereu grăbit, parcă vibrează, are un neastîmpăr care ți se transmite și ție. Mașina se poate opri oricînd din motive tehnice foarte întemeiate.

http://catavencu.ro/ce_este_taximetristul-13804.html

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
solidconvert
post 10 May 2010, 13:07
Post #48

Donator

Pe soseaua Chitilei acum 3 zile din cauza lucrarilor de reabilitare a carosabilului, se circula destul de incet dinspre oras catre Chitila. Eu ma indreptam dinspre Chitila catre oras. Toata lumea de pe contrasens circula incet in coloana cu exceptia unui taximetrist care dadea flesuri permanent si circula pe contrasens, avand pretentia sa ne dam la o parte toti cei care circulam regulamentar pe sensul nostru(acolo sensurile fiind separate de doua linii continue). Eu nu am cedat si prin urmare a reusit sa-i stranga pe toti cei de pe partea lui sa se bage jumate la loc, a lasat geamul jos si cand am trecut prin dreptul lui a scuipat pe masina mea. M-am intors instant si am reusit sa-l prind pana in vama. S-a dat jos cocalarul(l-am catalogat asa datorita modului de manifestare si abordare) si a venit furtunos catre masina mea , evident cu intentia de a ma lovi, numai ca n-a mai apucat ca l-am parfumat putin cu un lacrimogen cu piper... dupa cateva secunde a avut o tentativa sa se indrepte catre masina si sa-si ia bata din dotare, numai ca n-am mai asteptat si l-am mai parfumat o data de a ramas rezemat de capota masinii lui iar eu am intors si am plecat. Tot ce sper este sa fi invatat ceva din toate treaba asta si alta data sa nu mai scuipe pe masinile altora sau sa se umfle biscuitii in el si sa se dea jos din masina... cu toate ca eu cred ca data viitoare se va da jos direct cu bata pentru ca n-a inteles nimic...

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Flamingo
post 10 May 2010, 13:14
Post #49

Membru "SPARKY Team"

Ma, bun un "parfum" d-asta. De cand spun ca-mi iau si eu unul. Cat o mai costa unul? Huh? In fine, lasa ca vad eu ca uneori merita din plin sa-l ai in masina... plus ca este legal din cate stiu.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
rtBK
post 10 May 2010, 13:15
Post #50

Unique like everyone else

eu incerc sa imi vad de treaba mea... imi irosesc inutil nervii. Totusi nu m-as fi suparat daca as fi vazut scena laugh.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
shteffanivlad
post 10 May 2010, 13:17
Post #51

Membru cu ESP/ASR

Poti sa poi pariu ca se va da jos direct cu bata.

Eu stateam linistit in parcare (spic) in masina asteptand pe cineva. Taximetristul, parcat de-a latul doua masini mai la stanga de mine, da sa faca loc unuia care vroia sa iasa. Numai ca nu se uita in oglinda, si ma sterge pe mine pe bara spate. Ii dau un claxon scurt macar sa se opreasca si dau muzica incet si ii zic pe geam "nene, ai oginda, foloseste-o" Replica lui a fost "ce-ai ma, dute-n p***a mea ca nu ti-am facut nimic" In momentul respectiv, am vazut rosu si m-am dat jos la el, cu o intrebare legitima "Bai taxi, dupa ce ce tu ma zgarii pe mine, nu zic nimic, doar iti zic asa ca ai oglinda fara injuraturi fara nimic, tot tu esti cu gura mare?" raspuns: "ca daca imi ceream scuze, ma si bateai..." I-am zis ca vreau sa il aud ca isi cere scuze, ca daca nu il rup acolo pe loc. Omul si-a cerut scuze pana la urma, dar ma intreb eu, o fi fost greu sa faca asa de la inceput? Cred ca da, sunt animale...

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
spy_oh_joy1389
post 10 May 2010, 13:21
Post #52

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

ai avut noroc ca nu o fi vazut nr tau sa isi fi chemat tovarasii de flegma sa aiba ei grija de drepturile flegmaticilor. Mie imi pare bine ca i-ai dat-o, dar nici eu nu cred a invatat ceva.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
R-NOS
post 10 May 2010, 13:24
Post #53

Membru

taximetristii, dubarii si "fortele speciale" de la paza si protectie intra toti in aceeasi categorie a babuinilor fara carte posesori de permis. Degeaba te certi cu babuinul, el are memoria pe read-only.

--------------------
renău laguna d'aia inițială... :P 2007
butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
+
b76bgaarh
post 10 May 2010, 13:28
Post #54

Membru autentic

si mai ataca si in haita.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
S4b1n
post 10 May 2010, 13:34
Post #55

Membru Symbolist

From: Craiova/Bucuresti

Parerea mea e ca nu e bine sa te pui cu tzaranu. Ca nu stii ce-i trece prin cap. Bun spray-u ala, dar sa nu ai surprize pe viitor din partea taximetristului pe masina, sau sa-l intalnesti in alte conditii si sa nu ai spray-ul la tine.
Eu pana acum cel putin, nu am dat de asemenea nesimtiti, si in general imi cam vad de treaba daca nu e ceva grav.
M-am invatat minte, ca m-am enervat o data venind de la Pitesti la Craiova, si pe niste curbe unde se dubla banda, in timp ce depaseam o coloana de camioane si masini lente, ma trezesc cu un nebun cu o duba in spate ca imi da flashuri (era si noapte), in conditiile in care aveam aproape 100 pe curbe, deci nu ma taram ca melcu. Si dupa ce depasesc, ma dau pe dreapta, dupa care ma depaseste omu, si cand sa se ingusteze banda ma trezesc cu el ca franeaza, ca sa ingreuneze reintrarea mea la loc pe banda. Si mi-am pus mintea cu el si m-am uitat sa nu vina masini din sens opus si l-am tinut in flashuri cred ca 2-3 km, pana a innebunit si a inceput sa puna frane bruste in fata, s-a bagat intr-o parcare ca sa astepte sa trec eu, dupa care evident ca am accelerat cu gandul sa scap naiba de el, si ma trezesc dupa vreo 5-6km iar cu el in spate.
Noroc cu oglinzile electrice, ca le-am dat sa bata in sus, si nu m-au deranjat flashurile lui. Evident ca in timpul in care el imi dadea flashuri mergeam cand tare, cand cu 50, pentru ca se vedea ca omu era "reisar" si nu avea astampar, motiv pentru care nu a rezistat sa stea si sa-mi dea flashuri mai mult de 1-2 minute. Plus ca nu s-a uitat ca veneau si masini din sens opus si ii orbea pe aia. De atunci am zis ca nu ma mai iau la cearta pentru lucruri marunte gen flashuri. Mai ales ca nu rezolv nimic, mai mult ii irit.

--------------------
Renault Symbol 1.5 dCi 62 kW 2007 - ~ 155000 km
+
Flamingo
post 10 May 2010, 13:50
Post #56

Membru "SPARKY Team"

Asa m-am pus si eu cu un tampit care nu ma lasa sa-l depasec. De fiecare data cand am vrut s-o fac, accelera, pana am gasit momentul si am facut-o, dar am si turat-o de dracii au gasit-o. Ok... In timp ce-l depaseam, i-am dat un claxon prelung in semn de "n-ai obraz" sau de ce vreti voi..., faza care l-a enervat la culme si a hotarat sa ma tina cu faza lunga. Vazand cu nu o scoate, i-am scos pe geam degetul mijlociu de la mana stanga si mi-am vazut de drum.

Jignit la maxim, s-a luat dupa mine incercand sa ma sicaneze, sa intre in fata si sa franeze brusc... doar ca nu reusea deloc din cauza masinilor care veneau de pe contrasens. In fine si l-am tinut asa dupa mine de la Campulung Muscel pana la Pitesti. wink.gif Eu cu supozitorul de Hyundai, el cu ML-ul... deci o a doua jignire pentru el si pentru gagica lui. Bine, pe langa faptul ca era cretin, meltean, cocalar, mai era si prost sofer, dar asta e partea a doua.

Din fericire pentru mine totul s-a terminat ok... cu o injuratura din partea lui la un semafor la iesirea din Pitesti (la PIC) iar atunci cand m-am facut ca nu aud ce spune, deschizand geamul destul de tarziu si cand l-am intrebat politicos cum il cheama, s-a dus glont pe autostrada.

--------------------
+
solidconvert
post 11 May 2010, 19:07
Post #57

Donator

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 10 May 2010, 13:21)
ai avut noroc ca nu o fi vazut nr tau sa isi fi chemat tovarasii de flegma sa aiba ei grija de drepturile flegmaticilor. Mie imi pare bine ca i-ai dat-o, dar nici eu nu cred a invatat ceva.
*

Asta o stiu si eu... timp alocat actiunii cat mai scurt ca nu se stie ce iese... oricum cel mai bine este sa eviti pe cat posibil faze de genul asta, dar sunt unii care efectiv pana nu ii corectezi nu sunt ei impacati cu persoana lor... wacko.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
vali_iacov
post 12 May 2010, 08:09
Post #58

Membru Ilfovean

tovarasii de flegma nu mai vin pentru ca le e frica de politie, au fost "n" situatii in care au fost prinsi "gramada" si luati la puricat, s-au cam invatat minte. se mai gasesc printre ei cativa dobitoci care sa raspunda la apeluri, intr-adevar. ieri am lasat cu un coleg de servici 2 masini la revizie la Porsche BN. ne-am intors cu un taxi in Corbeanca. era un logan cu 190.000 km, cele 2 aripi fata schimbate si nevopsite, airbag sarit, volan stramb, fire atarnate in interior, probabil de la difuzoarele rotunde din spate fixate in gaurile fostelor difuzoare, care erau ovale biggrin.gif, si sa nu mai zic si ca am tot stat cu frica sa nu cumva sa-si piarda vreo roata sau ceva, in podea se simteau tot felul de batai. Oare cum de nu ii opreste nimeni la un control? Pur si simplu viata oricarui client este pusa in pericol cu astfel de masini. sa nu mai zic ca pe DN1 schimba benzile fara nici cea mai mica intentie de a semnaliza, zburand de pe banda 1 pe 3 si invers. era sa il trosneasca si pe unul care venea mai tare din spate si el vroia sa depaseasca. urata situatie... mad.gif

--------------------
Dacia Logan 1.5dCI 2006
+
spy_oh_joy1389
post 12 May 2010, 08:16
Post #59

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

In clasa a 9-a cand venisera francezii la noi cu exchange si am mers la gara intr-o dimineata cu taxiul, o luase asta pe contrasens pe mircea vulcanescu ca sa ajunga mai repede. Ramasesera francezii gura casca radmasa.gif

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
vallixx
post 12 May 2010, 10:29
Post #60

Membru nesuferit

Deja sunt calare pe google : spray lacrimogen piper ... tongue.gif tongue.gif

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 18:19
Dacia