Folie auto, Lista pentru cine vrea folie auto
![]() ![]() ![]() |
Folie auto, Lista pentru cine vrea folie auto
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu mi-am pus azi dimineata folie, la expertdetailing. am ales 3M-ul de 35%. la prima vedere pare cam deschis, ar fi mers macar un 20% pe luneta, insa ma bucur ca arata destul de elegant... o sa pun si niste poze.
daca trag perdeluta doar de la luneta, se vede mult mai inchis interiorul. ma declar multumit de alegerea facuta. This post has been edited by Bacu: 10 Jun 2010, 23:47 Attached thumbnail(s) IMG_0080.JPG ( Size: 662.46k ) Number of downloads: 1476 IMG_0082.JPG ( Size: 653.89k ) Number of downloads: 1466 IMG_0083.JPG ( Size: 604.11k ) Number of downloads: 1374 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Montat saptamana trecuta folie Llumar-12 ani garantie, culoarea masinii.
Foarte multumit de folie si manopera. (zona D. Cantemir) Pret 430 lei. Am de gand sa pun si pe geamurile laterale fata aceeasi folie. This post has been edited by Georginho: 13 Jun 2010, 22:23 Attached thumbnail(s) P120610_21.13__01_.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 1482 P120610_21.12__02_.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 1394 |
--------------------
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
ce transparenta ai pus?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Georginho |
![]()
|
Transparenta foliei este de 23%.
Cod PP 35 |
--------------------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Am o rugaminte la cei care si-au pus folie de la aia de langa kaufland. Cei din lista lui Mutzunache mai exact:
Uitati-va daca nu cumva pe hartia "autorizatia rar" aveti seria: RO/2009/1485. Nu de alta dar eu am aceeasi serie la amandoua autorizatiile... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am pe amandoua 1458
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai e trasa la xerox...doar n oi vrea autorizatii diferite!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cred ca autorizatia se da oarecum pe service-ul montator de folie
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
stai linistit ca nu se uita organu'la numarul autorizatiei...iti ia talonul si gata
![]() This post has been edited by gotty: 17 Jun 2010, 14:56 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pai nu are 2 geamuri
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
gotty |
![]()
|
pe logica ta ar trebui sa aiba 3 autorizatii,ca are si luneta!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu , pe una din ele e bifa pentru laterale spate si luneta daca e pusa aceeasi folie , iti da 3 daca pt luneta sa zicem pui alta nuanta decat pe lateralele spate
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
gotty |
![]()
|
eu stiu...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Marianssg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 25 February 08 From: Piatra Neamt ![]() |
nu stiu daca intereseaza pe cineva,dar eu mi-am pus in roman(neamt) cu 350 lei toata masina cu folie global film care e garantata pe viata...cat e de adevarat nu stiu,pe net am vazut ca asa ar fi (http://www.tuningchannel.ro/servicii/folii-autorizate-rar) nu ca ii fac reclama,asta am gasit pe google.mie mi-a fost montata de altcineva
multumit de ce a iesit(20% fata.5% spate)cred ca baietii opereaza si prin iasi,dar nu garantez.nu bule,nu zgarieturi,doar oleaca uimit ca am vazut ca imi era zgariat geamul fata pasager in zona oglinzii,lucru observabil doar din afara.nu arata ca si cum ar fi zgariat de baieti...dar nah....pana sa imi pun folia nu am vazut,dar mai mult ca sigur asa era dinainte pentru ca nu sunt urme de cutter ci mai degraba de pietricele.am sa revin si cu poze This post has been edited by Marianssg: 22 Jun 2010, 11:29 |
--------------------
Renault
Megane II
2006 privilege 1.5 dci 74kw
|
|
Georginho |
![]()
|
Ieftin.
In Bucuresti folie Global doar pe spate si luneta + montaj = 350 Ron. Garantie 3 sau 5 ani, nu-mi mai amintesc exact, insa nu pe viata sigur. |
--------------------
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu avut probleme cu folia de vreo 2-3 ori. Odata am fost nevoit sa dau folia jos de pa fata (legal vorbind avea dreptate) Apoi fiecare politist mi-a cerut autorizatia pentru folie..de fiecare data ok. Am si acel timbru pe geam.totul Ok.
Pana intr-o zi...cand s-a gasit un politist slab ( "politistul slab,ori e prost ,ori e bolnav" - fara suparare Georginho) sa ma intrebe de un anume timbru mic albastru pe geam ! Asta e buna... voi aveti asa ceva? Pana la urma am facut pe victima si am plecat cu talonu in buzunar . La o adica ma enervez ,ma duc la Posta si imi cumpar un timbru mic albastru ! ![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Am observat si eu ca unele masini cu folie pe geamuri au pe langa acel timbru cu transparenta foliei ( LLumar de exemplu, poate sa fie 3m,global,samurai etc), mai au aplicat si un timbru albastru specific RAR ca in poza atasata. Eu nu am acel timbru albastru si cam in proportie de 70% cred din masinile cu folie nu au acel timbru(m-am tot uitat la masini prin parcarile supermarketurilor si in trafic pana a facut o criza de nervi
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
xjc0c0 |
![]()
|
Nu stiu dar mi se pare strigator la cer atata bataie de cap pentru o folie. Care oricum nu deranjeaza din interior ! Pe mine cel putin NU
1) timbru geam 2) autorizatie montare 3) omologare folie 4) timbru mic albastru ! Folia vietii ! |
--------------------
----
----
|
|
Georginho |
![]()
|
Am vazut si eu o masina foliata cu acel timbru. Oricum daca imi aduc aminte din parioada cand aveam Dacia, acel timbru era si pe unele piese originale... de aici trageti concluzia... sper sa nu ma insel...
Personal nu am acel timbru si nici nu prea ma intereseaza... ![]() |
--------------------
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
QUOTE(Georginho @ 18 Jun 2010, 09:28) M i h a i, ai verificat si ai ajuns la concluzia ca nu lucrez la Politie? Nu e pusa sa sperii pe nimeni si oricum nu asta era subiectul topicului... @semit: este un baston reflectorizant pt dirijarea circulatiei. Sper ca v-am fost de ajutor cu aceste informatii off-topic... Cred si eu ca nu te intereseaza ![]() ![]() |
--------------------
----
----
|
|
Georginho |
![]()
|
Nu stiu daca si de cand s-a introdus obligativitatea cu timbrul acela RAR, insa cu siguranta nu se poate aplica si in cazul foliilor puse inainte de a intra aceasta regula in vigoare. Si oricum scrie si pe acele timbre ("Llumar" si altele) Autorizat R.A.R si nr autorizatiei, deci daca te incadrezi in limitele de transparenta pt geamurile laterale fata => no problem. Pt cele de pe spate slabe sanse "sa se lege" de ele...
![]() |
--------------------
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
Ei uite ca se mai gaseste cate unu....noi sa fim sanatosi. Oricum multumesc pentru lamurire
![]() |
--------------------
----
----
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
1. Cum e pana la urma cu folia laterala pe fata? trebuie sa ai 70% sau 95% transparenta?
2. Daca pui folie mai inchisa pe fata decat prevede legea ai probleme (pe langa RAR si polititia din trafic) si la ITP ? |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gotty |
![]()
|
1.73% luminozitate.
2.teoretic,da. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
practic, da
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
ptr cei cu folie inchisa pe fata... cum va descurcati cu politia? se ia des de chestia asta? cred ca depinde si de cine dai..
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
din cati am auzit au fost opriti si obligati sa racaie geamurile..nu inteleg de ce se forteaza nota ,fara sens? eu am pe luneta si geamuri spate si n-am fost oprita niciodata pt asta, in 2 ani, de cand am masina..cand ploua torential este chiar nasol cu foliile noaptea..daca masina nu-i cu geamuri fumurii din constructie n-are rost sa va complicati vietile..zic eu..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gotty |
![]()
|
ultima data am avut probleme cu politia pentru folie acum 2 ani si jumatate...
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(UXE @ 21 Mar 2011, 10:46) 1. Cum e pana la urma cu folia laterala pe fata? trebuie sa ai 70% sau 95% transparenta? 2. Daca pui folie mai inchisa pe fata decat prevede legea ai probleme (pe langa RAR si polititia din trafic) si la ITP ? 1.70% pt geamurile laterale fata.75% pt parbriz cu exceptia partii superioare a acestuia(pe latimea parasolarelor interioare)unde se admite o transparenta mai scazuta. 2.Da. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:59 |