Folie auto, Lista pentru cine vrea folie auto
![]() ![]() ![]() |
Folie auto, Lista pentru cine vrea folie auto
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Nu stiu daca este acelasi procedeu dar incidentele pot fi evitate daca cel care intinde folia si o taie cu cutterul ESTE MAI ATENT. NU APASA prea tare pe geam.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Important e daca problemele aparute au fost generate de aceeasi persoana care a montat folia , sunt 2 zile deja de cand s-au facut programari si totusi innafara de tine si de cine zicea mutzu nu a mai aparut nimeni cu probleme
la tine cine a pus folia sa stiu sa-l evit maine ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
Membru si atat. Group: Members Posts: 239 Joined: 14 September 09 ![]() |
Si la mine aceeasi problema am luneta zgariata geam fata geam spate...cand am ajuns acasa am vazut....a taiat folia direct pe geam...sunt curios acum ce e de facut cu aceste zgarieturi de pe geam...cine si cum se vor remedia?!?
maine o sa fiu plecat din bucuresti dar luni voi merge sa vad si eu cum se poate rezolva aceasta problema....deja incepe sa imi para rau ptr bani dati... This post has been edited by catalyn_grigore: 9 Apr 2010, 23:44 |
--------------------
Renault
Megane 2006 Hatchback 1.6 16V /
- fara
xenon/tuxedo/cc/incalzire scaune/+diverse
|
|
L!nuX |
![]()
|
erau mai multi care puneau folie , cine ti-a pus-o tie ?
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sunt doar 2 care pun folie. aceeasi in fiecare zi.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt curios de rezolvare...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eu n-am urme pe geam. si oricum toti monteaza in acelasi fel.
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
Pana luni ma abtin de la comentarii deoarece inainte de montare nu zice unu domne vezi k s-ar putea k dupa montaj sa apara mici zgarieturi si in acest sens va arat un "mica" 7-8 cm:). Luni voi merge sa vad ce vor zice baieti.
|
--------------------
Renault
- fara
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Catalin cam are dreptate ...ce pot sa mai zic imi retrag cuvintele din postul #108 fara alte comentarii, sper sa se rezolve cumva.
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
DrK |
![]()
|
Geamuri ecologice
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
catalyn_grigore |
![]()
|
Ok am inteles k acele cuttere nu au cum sa zgaraie geamurile a vb acum gill_ro cu baietii de acolo...deci retrag imi retrag cele spuse si na poate cu folie se vad mai bine zgarieturile:)) asteptam noi pareri de la cei care isi vor pune azi folie:)
|
--------------------
Renault
- fara
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
oh da...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
@catalyn_grigore: ia un cutter si da pe geam. ia vezi daca-ti lasa urme. Dupa aia gandeste-te de ce avem toti acelasi tip de zgarietura in acelasi loc.
gill: crezi ca noi nu am primit acelasi raspuns? Pe mine ma afecteaza mai putin ca am o singura zgarietura puternic vizibila dar sunt altii mai afectati ca mine. E ultimul meu post pe acest subiect. Daca vreti sa va puneti folie in continuare la astia va doresc succesuri si sper sa fi rupt macar o bucata din cutter pentru urmatorii clienti. |
--------------------
Sedan
Negru
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Se pare doar ca e in functie de cat de uzat e cutterul
![]() Sa iti retragi cuvintele ptr ce? ptr niste asigurari aruncate in vant? No way... Din cate am inteles zgarieturile chiar se simt la deget si e clar ca e de la cutter nu de la metoda de taiere. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am revenit de la infoliat.
Sunt foarte multumit de cum a iesit. Nicio zgarietura noua, doar cele pe care le aveam deja. Mergeti linistiti ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca au iesit discutii si au aparut probleme, zgarieturile exista si la Radu si la Coro.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine exista, insa existau si inainte.
S-a intrebat cineva de ce nu sunt zgarieturi la dantes. Oare pt ca are masina noua si nu au apucat sa se zgarie geamurile? ![]() |
--------------------
Renault
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
DrK |
![]()
|
vorbesti prostii. masina lui dantes are 80 de MII de km. zgarieturile sunt fix in acelasi loc.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
dantes |
![]()
|
2 amendamente la ce zice Radu..
1. zgarieturile sunt din cauza vremii nu a montarii foliei 2. are 91k km ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut masinile aseara la intalnire...nu ai cum sa zici ca zgarieturile alea care se intersecteaza mai ceva ca un desen tehnic pe geamul lui Coro au fost si inainte. Pana miercuri am timp sa ma hotarasc cum voi proceda. Momentan inclin spre NU.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
Radu stiu foarte bine ca daca dai cu un cutter se duce naibii geamul ala.oricum stiu f bine ce zgarieturi aveam pe geam si care sunt aparute acum:) nu de alta dar se vede o zgarietura pe geam care e de 1 zi si una care e veche...ma rog am fost eu mai ghinionist...cat despre ce au zis cei de acolo ca au dat cu cutterul pe geam le zic doar k daca sunt dispusi la demonstrati cu ceea mai mare placere dau eu cu cutterul pe geamurile de la masinile lor:)...acum degeaba umbla cu manusi ca sa numai zgaraie vreun geam...asta e romania noastra...cat despre zgarieturi sunt acolo acum asta e...aaaa sa traiasca meseriasi din tara noastra:)
@mutzunache nu are dc sa iti para rau ca au iesit probleme si discutii nu esti tu vinovat...asta se putea intampla poate oriunde am fi mers @razzzor dupa parerea mea ai luat o decizie inteleapta daca as fi in locul tau as proceda la fel...eu aveam de gand sa pun folie de protectie si pe faruri si proiectoare...voi face asta dar in alta parte:) This post has been edited by catalyn_grigore: 10 Apr 2010, 17:34 |
--------------------
Renault
- fara
|
|
e-SORIN |
![]()
|
Imi cer scuze. Aveam impresia ca masina lui dantes e noua.
Imi pare rau pentru cei care aveti zgarieturi in plus ![]() |
--------------------
Renault
- B 89 XBM
|
|
L!nuX |
![]()
|
Am fost eu azi , un pic cu inima inndoita , in urma discutiilor de azi baietii m-au luat pe fiecare geam si mi-au aratat zgaraieturile ce le aveam pana sa se apuce de lucrare , pot sa va zic ca erau multe , fine si care nu prea se vedeau daca nu te uiti atent , si pe luneta erau destule , au pus folia nu au aparut altele sau chiar daca au aparut eu nu le-am sesizat iar cele ce erau sa zicem ca daca te uiti atent le vezi . Oricum cine merge de pe reno o sa ii ia de manuta pe toti si le arata deja zgaraieturile ce sunt acolo , din punctul meu de vedere e ok lucrarea , puteti sa mergeti sa faceti masina acolo .
This post has been edited by L!nuX: 10 Apr 2010, 20:41 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
Cand se sesizeaza lumea e si normal sa lucrezi mai atent. Regret ca eu ma numar printre cei care au trebuit sa sufere de pe urma neatentiei.
This post has been edited by RaduNG: 10 Apr 2010, 21:20 |
--------------------
Sedan
Negru
|
L!nuX |
![]()
|
Esti sigur ca nu le aveai deja , eu sincer cand am vazut cate zgaraieturi aveam pe geamuri si pe luneta am zis ca nu e adevarat ....
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
dupa cum spunea si raz. am urme de desen tehnic pe geam nu "de zgarieturi de la pietricele prinse in cheder"...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Am fost si eu ieri la infoliat, baietii mi-au arata si mie zgarieturile pe care le stiam deja, in timp ce au taiat folia am fost foarte atent sa vad zonele in care cutter-ul atinge geamul si dupa ce au terminat am verificat, impreuna cu @L!nuX, si nu era nicio zgarietura noua.
Toata masina a fost gata cam intr-o ora si 30 min. Recomand! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Pune-ti si voi cateva poze cu masina foliata. Sunt si eu curios cum dau diverse combinatii de transparenta pe masina.
Multam ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
semit |
![]()
|
QUOTE(L!nuX @ 10 Apr 2010, 21:41) Am fost eu azi , un pic cu inima inndoita , in urma discutiilor de azi baietii m-au luat pe fiecare geam si mi-au aratat zgaraieturile ce le aveam pana sa se apuce de lucrare , pot sa va zic ca erau multe , fine si care nu prea se vedeau daca nu te uiti atent , si pe luneta erau destule , au pus folia nu au aparut altele sau chiar daca au aparut eu nu le-am sesizat iar cele ce erau sa zicem ca daca te uiti atent le vezi . Oricum cine merge de pe reno o sa ii ia de manuta pe toti si le arata deja zgaraieturile ce sunt acolo , din punctul meu de vedere e ok lucrarea , puteti sa mergeti sa faceti masina acolo . QUOTE(nonic @ 11 Apr 2010, 09:52) Am fost si eu ieri la infoliat, baietii mi-au arata si mie zgarieturile pe care le stiam deja, in timp ce au taiat folia am fost foarte atent sa vad zonele in care cutter-ul atinge geamul si dupa ce au terminat am verificat, impreuna cu @L!nuX, si nu era nicio zgarietura noua. Toata masina a fost gata cam intr-o ora si 30 min. Recomand! Adica, pe romaneste, au pus batista pe țambal si la revedere. Elegant.. Imi cer scuze ca intervin, desi nu am benficiat de serviciile acestei firme, si lui Mutzunache care a facut eforturi mari pentru ca aceasta oferta sa existe pentru membrii forumului DAR: - eu am 2 masini(vechime 2004 si 2005) infoliate in 2 locuri diferite SI NU EXISTA ZGARIETURI PE NICI UN GEAM, - zgarieturile extrem de adanci de pe geamul lui Coro nu existau, fiind o masina aproape NOUA, nu aveau cum sa existe si omul sa nu le fi vazut anterior deoarece el si-a montat FOLIE TRANSPARENTA, deci nu aveau cum sa iasa in evidenta.. geamul avand aceeasi transparenta si opacitate si inainte si dupa procedura montarii foliei - saptamana viitoare sunt programati la aceeasi firma pentru montaj si 2 prieteni de-ai mei care nu sunt si nu vor fi deloc foarte intelegatori ca si Coro sau RaduNG in cazul in care se va repeta procedeul zgarierii geamurilor... |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:02 |