Ford va produce la Craiova B-MAX
![]() ![]() ![]() |
Ford va produce la Craiova B-MAX
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.801 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cateva poze cu noul B-Max; daca prezinta interes, mai postez cateva.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Ai vreo fotografie cu usa din fata inchisa si cea din spate deschisa? Mi se pare ca multi se concentreaza degeaba pe stalpul central (va avea 5 stele, nu va faceti probleme) si ignora spatiul pe care il fura in spate sistemul de culisare. Plus ca inca nu am vazut pe cineva sa puna in discutie pragul supradimensionat pentru a face posibila deschiderea asta inovatoare. Sau faptul ca la iesirea de pe bancheta iti lovesti piciorul (pulpa) de sistemul de glisare („balamaua” din partea anterioara a usii culisante). Sau ca pentru a inchide usa culisanta trebuie sa duci mult mana in spate dupa manerul din dreptul geamului: la o utilitara de tipul Kangoo, nu imi fac probleme cu chestia asta, dar B-Max nu este utilitara.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si o operatie de frumusete are partea ei de durere. Eu am altele de comentat, dar inca ma abtin sa le zic.
Ca de exemplu primesti o punte spate construita mai ieftin, dar care iti ofera prestatii mai bune. Tot cu tamburi, dar cu platoul (chestia aia de tabla pe care sunt prinsi sabotii si cilindrul ...) sudat de punte. Si Doggy tot sudata o are. Dar daca montau amortizoarele inclinate si spre interior, oferea un echilibru perfect intre tinuta de drum si confort. La Logan/Sandero/Duster nu este sudata. This post has been edited by IRONICK: 28 Mar 2012, 11:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alfred @ 28 Mar 2012, 11:41) Din pacate nu! Referitor la mecanismul respectiv, cred ca s-a ma zis, e un sistem care capata rezistenta dorita doar cand ambele usi sunt inchise, deoarece sunt strans legate una de alta. Practic stalpul B este impartit in 2 si este intregit doar cand usile sunt inchise; pe toata lungimea imbinarii, usile sunt fabricate din otel de inalta rezistenta. Pun cateva poze unde se poate observa mai mult (sper). |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE The new Ford B-MAX features a winning combination of unique design, unrivalled economy and what is among the most advanced small car technology in Europe. The unique Ford Easy Access Door System delivers new levels of convenience, access and flexibility. It features conventional, hinged front doors and rear sliding doors, combined in a new body design. This integrates the traditional central pillar structure into the front and rear doors, rather than forming part of the bodyshell itself. It is the first vehicle in its segment to provide the reassurance of the Active City Stop system, designed to help motorists avoid low speed collisions with stationary or slower moving traffic in front. 'The Ford B-MAX really challenges traditional small car thinking, and pioneers a concept not attempted by any other manufacturers,' said Stephen Odell, chairman and CEO, Ford of Europe. 'Its ingenious design opens the doors -- quite literally -- to exciting new ideas about what's possible with a compact vehicle.' B-MAX Safety Forum site: http://b-maxforum2012.fordmedia.eu/enhanced.htm This post has been edited by P-A-C-O: 19 Apr 2012, 18:23 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pare ok. Surprinzător de ok.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
Clar este mai bun un Doggy de 3 stele, decat B-Max de 5 stele.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se mai intrebau unii ca de ce e Fordul mai scump, d'aia e mai scump, ca e sigur, probabil puteau face si un B-Max mai ieftin si mai nesigur, care ar fi costat la fel ca Doggy, dar Ford e o firma care se respecta si nu ar scoate in anul 2012 o masina la standardele de siguranta din anii '90, ca Dacia.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
discutati si faceti comparatii care nu-si au rostul, ie ca si cum io acum care de-abia imi permit 2 plinuri pe luna si un logan in rate nu mai pot dormi noptile ca un porshe are cu 2 cai mai mult ca un ferari.
Poate sa aibe ford 9 stele si dogi 1 steluta sau invers, atat timp cat nu-mi permit niciuna nicialta ... ma doare fics in stelele lor cate au fiecare. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
Si daca se strica ansamblul stergatoarelor? Nu mai mergi 4 luni ca sa poti sa platesti 1200RON la Dacia sa il schimbe?
This post has been edited by IRONICK: 19 Apr 2012, 21:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
mi-am luat o masina la care pot sa-i schimb atat lemelele la stergatoare, distributia cat si asamblu stergatoarelor in parcarea din spatele blocului, iar daca ie nevoie ii fac si motorul tot in spatele blocului.
Probabil, de fapt mai mult ca sigur, ca daca aveam bani mai multi imi luam o masina mai scumpa, m-am intins cat m-a tinut plapuma. Si mai era si versiunea sa-mi iau una scumpa, dar apoi sa nu am bani de benzina iar nu-i bine. Dar ca sa nu mai pot dormi noaptea ca logi are mai putin stelute ca ford...chiar mi si rupi. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 19 Apr 2012, 22:25) Si daca se strica ansamblul stergatoarelor? Nu mai mergi 4 luni ca sa poti sa platesti 1200RON la Dacia sa il schimbe? sau p'aia cu: "cordon sudura intrerupt; in timpul rulajului, intra apa in masina" by Sandero 2010 ![]() explicatia de la dpt. tehnic Automoble DACIA SA: probabil ca a ramas aparatu' fara "sarma" ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 19 Apr 2012, 21:53 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.242 Joined: 13 October 06 ![]() |
Scenic e cu 2 clase peste Ford-ul asta ;-)
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
asa e, asa e
![]() |
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
P-A-C-O |
![]()
|
in decursul zile de azi, 23.04.2012 s-a lansat la fabrica Ford Craiova SA, productia de pre-serie a noului motor EcoBoost de 1L 3cyl. (la ora actuala acesta se asambleaza in Saarlouis, Germania- din 02.02.2012- si Craiova, Romania) .... totodata a inceput proiectul de implementare in productie, la uzina din Oltenia, a noului motor EcoBoost 4 cyl. (SIGMA)
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Eu m-am urcat deja in B-max.
Nu caut nimic, doar ma laud. |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
P-A-C-O |
![]()
|
u're not the only one
![]() |
--------------------
-
-
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Craiova: Ford începe de astăzi producția de motoare EcoBoost
QUOTE Ford Motor Company a marcat astăzi inaugurarea oficială a producției de serie la noua fabrică de motoare de talie mondială din Craiova, a anunțat compania printr-un comunicat. (...) Uzina de motoare de la Craiova va funcționa într-o singură tură, dar Ford intenționează să introducă alte ture în viitor, pe măsură ce va crește cererea din partea clienților. |
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parca era vorba sa faca si un eco boost de 487 cc, pentru renault.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 23:50 |