Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Traseul examen, Unde?

Boogey
post 13 Jan 2011, 16:10
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare!
Azi am luat sala (25 si o greseala neintentionata,deh emotiile rolleyes.gif ) ce mandru sunt icon_mrgreen.gif Acum, eu am fost programat la traseu in Damaroaia....si vine si intrebarea: Cand plecam de la capatul lui 24 in ce zona obisnuiesc politistii sa te plimbe si mai ales ce te pun sa faci?
Am auzit ca nu prea sunt semne de circulatie.... huh.gif or fi scumpe....ce iti e cu criza asta radmasa.gif .
Oricum daca puteti sa explicati pe scurt traseul pe care ati fost dus de examinator....dau o bere virtuala icon_mrgreen.gif !
Multumes pentru ajutor! wink.gif

--------------------
Renault Megane 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 13 Jan 2011, 17:40
Post #2

Biciclist

From: Bucuresti

Asta e ceva nou ... cand am dat acum 2 ani traseele se dadeau in IOR sau in DR. Taberei ... nu cred ca stie cineva de aici. Poti intreba pe incepator.ro. Au si forum wink.gif

This post has been edited by Tamango: 13 Jan 2011, 17:41

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
crisolro
post 14 Jan 2011, 09:01
Post #3

QUOTE(Boogey @ 13 Jan 2011, 17:10)
Oricum daca puteti sa explicati pe scurt traseul pe care ati fost dus de examinator....dau o bere virtuala icon_mrgreen.gif !
Multumes pentru ajutor! wink.gif
*

incearca sa schimbi momeala, poate tine radmasa.gif

si semnele alea care zici tu ca nu sunt, de fapt exista ... sunt virtuale ... si le vei vedea cand va simti cineva gustul berii icon_mrgreen.gif

Damaroaia? daca te grabeai, te ajuta Brucan biggrin.gif

This post has been edited by crisolro: 14 Jan 2011, 09:03

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
iulia_boris
post 14 Jan 2011, 09:46
Post #4

Membru autentic

in afara de stradutele din cartier nu cred sa iesi prea departe..lor le convine zona pt ca nu-s asa multe masini si stradutele sunt destul de aerisite..semne de circulatie sunt destule..indicatoare..eu l-am dat la 'carol' dar,tot asa eram 'amenintati' cu damaroaia..atat ca nu-mi aduc aminte unde ai putea face o 'plecare din rampa' in damaroaia..in fine..cea mai 'draguta' intersectie e cea de la capatul masinii,parca 131 sau ceva de genu'..parca'jiului' ii spune..cu siguranta veti trece p-acolo..daca stii bine legislatie n-ai de ce s-o festelesti..vad c-ai luat 25 la sala..eu zic ca la 'carol' era mai dificil...

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
spy_oh_joy1389
post 14 Jan 2011, 10:43
Post #5

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Eu am avut traseul pe la Moghioros si Ghencea. M-a pus de doua ori sa fac stanga pe linia de tramvai(puteam sa jur ca ma pune sa fac asta). Am inceput de vizavi de biserica aia mare si urata, am facut stanga pe langa Billa, dreapta un pic mai incolo sa ajung pe Ghencea, si din nou stanga la Moghioros pe linia de tramvai. M-a pus sa fac o parcare cu fata pe bulevard si am uitat sa semnalizez cand am facut asta. M-a penalizat 5-6 puncte pentru semnalizare si m-a trecut. A fost foarte ok politistul. Fata lui imi amintea de Mitica(D'ale lu' Mitica) biggrin.gif .
Sa ai grija la miscarile politistului. Eu era sa uit sa dau prioritate la pieton pe o trecere. Am vazut cu coada ochilui ca a ridicat piciorul drept si l-a pus pe frana, asa ca eu l-am pus inaintea lui.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Tamango
post 14 Jan 2011, 11:02
Post #6

Biciclist

Eu am luat A-ul si B-ul din prima, si sala si examenul smile.gif Anul trecut, la examenul de B am picat cu cel mai naspa examinator, ii picase pe toti in ziua aia. Am dat in IOR si singurele penalizari au fost pentru viteza radmasa.gif ... mergeam "cu traficul", maxim 50-52, nu va ganditi ca l-am infipt in scaun. M-a frecat mai rau ca pe hotii de cai, stradute mici, garari, parcari, intoarceri, intersectii mari, intoarcerea la scuar (in IOR se intoarce la capatul scuarului ca e marcaj, spre deosebire de DR.Taberei unde intorci la inceputul lui). La sfarsit mi-a tinut o teorie si un scandal vreo 10 minute ca "viteza ucide" ca "voi motociclistii mergeti tare" apoi mi-a zis ca "daca tot ai A-ul du-te sa iei si B-ul" radmasa.gif
Daca esti sigur pe tine si nu faci prostii e imposibil sa nu iei. Dar acum cu scandalul asta cu spaga la permise s-ar putea sa fie mai exigenti. blush.gif Si ceea ce e foarte important, incearca sa-l faci pe examinator sa se simta in siguranta langa tine: fara frane bruste, tras de volan, schimbari de banda instant. Fa totul gradat, cu asigurarea de rigoare (asta e foarte important, sa te vada ca te asiguri, intorci putin capul si pentru unghiul mort) si n-ai cum sa nu iei.

This post has been edited by Tamango: 14 Jan 2011, 11:05

--------------------
+
iulia_boris
post 14 Jan 2011, 12:28
Post #7

Membru autentic

in general,A vine dupa B..intelegi ce vreau sa zic..bravo tie! si eu visam la un motor,acolo, un scuter..da' familia a spus sa-mi bag mintile-n cap.. radmasa.gif c-am innebunit de tot.. cred ca senzatia de pe motor nu se compara cu nimic..

--------------------
+
Boogey
post 14 Jan 2011, 17:42
Post #8

Membru incepator

Multam"! Maine ma duc in "recunoastere" si o sa fiu atent la intersectia aia de la capatul lui 131 si o sa fiu atent la toate punctele cheie ale traseului.....ricum sper sa fie totul ok di doamna politist...da ati auzit bine doamna politist sa fie de treaba!

14 Jan 2011, 17:46:
Sry de greseliile din postul anterior!

This post has been edited by Boogey: 14 Jan 2011, 17:46

--------------------
Renault Megane 2000
+
T.rac3Er
post 14 Jan 2011, 18:52
Post #9

cr8or

ce examen mai e si asta frate?!
azi dai sala si traseul peste o "luna"?
s-au tampit si astia. avem x examinati teoretic. y sunt admisi si merg la traseu peste 2 ore. restul, pa pa.
pici si practicul, pa pa.

"merg in recunoastere".
frate daca te stii ca nu ai habar la volan mai bine nu ne incurca pe strazi. cand ai fi tu singur si faci boacana ce, mai ai "in recunoastere"?
mai bine pici de acum examenul si inveti lectia de tre invatata, si apoi iesi pe strazi liber. ca si asa sunt prea multi ciumeti de care ne incurcam ("profesionisti" si "amatori")

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
iulia_boris
post 14 Jan 2011, 19:54
Post #10

Membru autentic

t.rac3r,ia-l si tu mai usor.. smile.gif e omu' emotionat ,na..oricum la inceput va tremura ca varga la volan..doar sa-si puna lamaile in geamuri ca sa-l vada lumea si sa nu-l injure prea rau.. radmasa.gif

--------------------
+
Tamango
post 14 Jan 2011, 19:56
Post #11

Biciclist

Iulia, sa stii ca mie lamaile mi-au adus numai probleme. Claxoane, taiat fata, bagat la intimidare. Cand le-am dat jos s-au mai linistit apele ...

--------------------
+
iulia_boris
post 14 Jan 2011, 19:57
Post #12

Membru autentic

normal ,ca in romania totu-i pe dos.. huh.gif

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 14 Jan 2011, 20:11
Post #13

Eu le-am tinut fix un an ca nu m-a interesat de ailalti, dar ii vedeam cum se chinuie sa imi arate mie cum se face. Mergeam cu 100, ei cu 130. Mergeam cu 130, ei cu 150, numai asa sa zica: "uite, fraiere cum se face!". Sa-i vedeti pe expertii cu dacii 1310 si cu trabante cum incercau sa ma depaseasca in curba(pe 2 benzi, eu legal cu 50-max60 pe banda 1), numai ca ramaneau in urma la iesire radmasa.gif .
Mai rau a fost cu prietena mea, ca fiind si fata, faceau si mai urat. Am vazut de nu stiu cate ori cum urma benzile pe Bd Timisoarei de exemplu, unde drumul e serpuit si tot astia cu mana pe claxon. Sau mai uitam lamaile in geam si tot cautau nod in papura taximetristii cu mine pe drum(exemplu ca de ce nu ma bagam sa blochez intersectia si mai rau).
I-am zis sa nu mai tina lamaile cand ne-au pus viata in pericol mai multi tarani la rand pe Alexandria-Bucuresti din cauza ca ii zgaria pe retina culoarea galbena.

Sfat pentru incepatori: invatati sa tineti benzile in giratorii. Ma tot duc pana in Pipera seara, si nu am vazut pe niciunul sa urmareasca benzile din giratoriul de langa pod din capatul Bd Aviatorilor. Chiar seara trecuta, o proasta cu A8 a ne-a taiat calea(ceva care se intampla in fiecare seara).

--------------------
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
T.rac3Er
post 14 Jan 2011, 21:26
Post #14

cr8or

sfat pt toti: tineti-va benzile in giratorii, si folositi-le pe cele care trebuie, nu sa ne bagam ca smecherii pe altele doar sa taiem fata la ceilalti; ca la un moment dat v-o trage unu si se da si jos la voi (stil rusesc) de nu mai stiti pe unde sa scoateti camasa de "smecheri imputiti"
ontopic. masina nu e de tremurat ca varga. si nici de indecizii
dar de asemenea nu zic ca este de cretinisme.
stii sa o conduci, si regulamentar, toata stima.
nu stii, nu e o rusine, practice, learn. dar nu incurca pe altii!
si fara teama!!!!!!!!

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Akebono
post 2 Mar 2011, 13:14
Post #15

Va salut. Am si eu traseul auto maine la 8:30 la IOR. Puteti sa-mi spuneti va rog mai in detalii,ce m-ar pune sa fac,cat timp tine examenul,si ce ar trebui sa am in vedere. Va rog add la akebono2009c sa ma ajutati si pe mine.Multumesc.

--------------------
Dacia Logan 1.5 2006 - b 24 zwm
+
rtBK
post 2 Mar 2011, 13:41
Post #16

Unique like everyone else

Sa conduci, sa te asiguri si sa respecti regulile de circulatie.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
shteffanivlad
post 2 Mar 2011, 13:53
Post #17

Membru cu ESP/ASR

Intelegem ca esti emotionat, dar daca intrebi ce te pun aia sa faci pe traseu si noi raspundem "trotuarul" sau "tumbe" cu ce te ajuta?

Serios vorbind, lasa emotiile, respecta regulile, daca nu stii sa conduci mai bine ia-ti niste ore suplimentare, si aia e smile.gif

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
iulia_boris
post 2 Mar 2011, 15:46
Post #18

Membru autentic

ex tine cat considera politistu' ca-i necesar..ce sa te puna? sa conduci,sa parchezi,sa garezi,un marchariere(sper c-am scris bine).. o plecare din rampa,acolo.. o intoarcere din 3 manevre,eventual..nu uita sa semnalizezi cand incepe cu 'la prima intersectie la dreapta,etc'.. sau daca vrei sa ocolesti vreun obstacol..plus sa te asiguri..fii calm si nu te pierde..ai grija la trecerile de pietoni..daca nu te simti stapan pe tine mai ia cateva ore suplimentare..nu este nicio rusine..

--------------------
+
Tamango
post 2 Mar 2011, 21:28
Post #19

Biciclist

+ sa ocolesti centrul intersectiei prin stanga daca faci viraj stanga, nu sa te duci ca orbetele prin dreapta ... sa semnalizezi cand iesi din giratoriu
@Iulia: marche arriere wink.gif

--------------------
+
iulia_boris
post 3 Mar 2011, 12:08
Post #20

Membru autentic

thanks,Tamango,n-am facut franceza si mi-a fost lene sa caut gugalu'.. smile.gif

3 Mar 2011, 12:10:
sa vedem rezultatu'..

This post has been edited by iulia_boris: 3 Mar 2011, 12:10

--------------------
+
shark alx
post 6 Oct 2012, 23:21
Post #21

Membru incepator

From: Galati

GALATI- daca nu ai acel ceva (200eur) nu iei nici o umbra de carnet oricat de bn ai conduce am dat traseul pe 24 si am zis sa dau fra ceva si am dat degeaba acu tre sa dau iar:)

--------------------
renault megane1 1996 1,6e - GL92LIA
ca tare ne mai place meganu' sa moara dusmanu' care-si campara mertzanu' si sa moar' fetili ca n-avem audili` ...
+
horyc
post 6 Oct 2012, 23:42
Post #22

Membru

From: Gravesend

Colegu te contrazic! Am o prietena care a luat permisul acum 2 saptamani din prima, nu stia sa conduca f bine dar era atenta, mai mult nu spun. wink.gif

Edit: nu a dat nici un leu, dar e f ambitioasa

This post has been edited by horyc: 6 Oct 2012, 23:43

--------------------
Renault Scenic 1999 - TX 6761 XC
+
shark alx
post 7 Oct 2012, 00:17
Post #23

Membru incepator

depinde si cu cine a dat si ... pnm nu vreau sa intru in detalii da e vb si de cine cunosti si treburi destea si da fete cunosc care au luat da nu dau numele examinatorului da din baietii ff multi pica datorita acelui ceva

This post has been edited by shark alx: 7 Oct 2012, 00:18

--------------------
ca tare ne mai place meganu' sa moara dusmanu' care-si campara mertzanu' si sa moar' fetili ca n-avem audili` ...
+
vallixx
post 7 Oct 2012, 08:59
Post #24

Membru nesuferit

Daca TU nu poti lua carnetul decat cu acel ceva (200euro), nu inseamna ca altii nu-l pot lua fara acel ceva.

Daca acel ceva se cheama: atentie, cunoasterea regulilor, un pic de indemanare (atata cat este posibil sa ai dupa 30 de ore de condus)....atunci iei carnetul si fara 200 euro.
Politistii aia care dau carnetul cuiva pentru 200 de euro sunt niste neonorociti ordinari, care poarta o mare parte din vina elevului care se va intampla sa faca accidente (grave sau nu) din cauza ca a luat carnetul desi era insuficient pregatit.

Tu cum te simti mai in siguranta daca trebuie sa te operezi de....orice?
Sa te opereze un medic care si-a luat doctoratul in medicina pe bune sau pe 200 euro (am pus suma asta pur la intamplare) ???

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
spy_oh_joy1389
post 7 Oct 2012, 09:04
Post #25

Intotdeauna cand pica cineva e vina politistului, nu? Toti sunt perfect pregatiti numai politistii sunt niste nenorociti. Ce as vrea sa puna camere si la examenul asta ca se intampla ca la bac, o sa treaca mai putin de 40%.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 7 Oct 2012, 09:05

--------------------
+
vallixx
post 7 Oct 2012, 09:05
Post #26

Membru nesuferit

Sigur, vedem zilnic la stirile de la ora 17 cat de pregatiti sunt.......

--------------------
+
shark alx
post 7 Oct 2012, 09:15
Post #27

Membru incepator

nu am vrut sa ma cert cu voi dar sa stiti ca sunt politisti si nu stau sa dau nume cu care nu ai nici o speranta sa iei carnetu fara bani, dar sunt si 2 care la fel nu dau nume dar ii respect si mi`as dori sa pic cu unu din ei ptc daca daca stii iei daca nu, nu .
si pe bune ce va aprindeti asa eu zic din proprie experineta ptc mi sa zis in fata .. vin-o data viitoare ptc nu ai acel ceva, deaia si folosesc replica asta

This post has been edited by shark alx: 7 Oct 2012, 09:16

--------------------
+
vallixx
post 7 Oct 2012, 09:27
Post #28

Membru nesuferit

Nici noi nu vrem sa ne certam cu tine, insa afirmatia ca "fara 200 euro nu ti poti lua carnet" e cam fortata....parerea mea.

De unde stii ca nu s-a referit la indemanare cand a zis "acel ceva"....???
Nu zic ca politistii nu cer spaga, ohooo, nicidecum. Dar in cazul tau esti sigur ca la spaga s-a referit?

This post has been edited by vallixx: 7 Oct 2012, 09:30

--------------------
+
shark alx
post 7 Oct 2012, 09:34
Post #29

Membru incepator

nu ca as fi vreun inganfat. dar din regulamentul lor am citit asa ca ar fi trebuit sa mi se explice greselile facute si dupa sa semnez pe cand mie mi`a zis sa semnez ca sunt respins si cand am intrebat de ce mi`a zis doar sa semnez si sa vin data viitoare ptc nu am acel ceva dar nu vreau sa mai dezvolt subiectu.
pace! si succes tuturor care trec prin pasul asta!
si da se poate dar asta depinde 1 de aptitudinile tale de sofer si
2 foarte mult de personalitatea politistului

This post has been edited by shark alx: 7 Oct 2012, 09:35

--------------------
+
silvik1313
post 7 Oct 2012, 15:05
Post #30

Membru incepator

From: Bucuresti S5

Scuze de offtopic, dar nu ma pot abtine...
@shark alx, in locul tau mi-as face mai multe probleme cu examenul de bacalaureat de la anul pentru ca masacrezi limba romana cu fiecare ocazie.

Altfel, multa bafta la examenul auto smile.gif

This post has been edited by silvik1313: 7 Oct 2012, 15:05

--------------------
Dacia Break CLI 2003
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 12:42
Dacia