Traseul examen, Unde?
![]() ![]() ![]() |
Traseul examen, Unde?
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrea, politistul poate sa pice pe toata lumea la examen. Si asta pe bune. Nu cred ca e in stare niciun incepator sa conduca la parfectie. Te plimba pana gresesti. Si intr-o ora de varf, in traficul din Bucuresti, nu iti ia mult sa gresesti ca incepator.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
bre ai ajuns de la megalopolis galati la ditai mahala de bucuresti.
las-o moarta. de cate ori ai dat examenul si de cate ori ai fost picat si cu cat. daca ai gresit o data, pune mana si invata unde ai gresit. beleste ochii la orice e pe drum si mergi cu grija. daca ai maini si picioare de lemn sigur nu o sa faci treaba. exerseaza si se mai dezmortesc putin betele alea. daca sunt pitzipoance cu telefonul sudat la ureche in mijlocul intersectiei (pe care o incurca de altfel) dar in rest reusesc sa mearga cu cutia setata pe D, cred ca un baiat poate sa se descurce onorabil |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
T.rac3Er, nu e intotdeauna cum zici tu, Am dat de 3 ori examenul, in schimb in 9 ani de soferie (peste 100k de km) nu am avut niciun incident. Cunosc persoane care au luat din prima incercare si sunt praf. Conteaza mult cat de emotiva e persoana respectiva.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si aici e un pic cu dus si intors.
Participi la un test, orice test: examen la scoala, examen auto, concurs de...orice..... Daca te pregatesti astfel incat sa te stii pregatit peste exigentele acelui examen....faza cu emotiile...se diminueaza mult. Emotiile apar mai mult cand : "mancati-as, am test azi din Luceafarul si io nu stiu nici macar la ce echipa joaca....am pus-o." |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
eu nu faceam legatura de cate ori s-a dat examenul vs skill.
eu am intrebat raportat la remarca ca nu poti sa iei examenul fara suma de ...... euro. daca dai examen de tspe ori si raspunzi corect la toate si te comporti decent la volan fara sa intrii pe rosu, sa uiti de prioritati, semnalizare si in general o flexibilitate la volan, si tot nu iei poti sa declari asta. in schimb daca ai picat din prima ca esti lemn dupa covrig sau teoria e cu bube, inseamna ca mai ai loc de imbunatatit. si asa prea multi primesc carnete si merg ca niste cizme, incurcand traficul |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Mie imi place ca unii la examen citesc atat de multe lucruri si cauta atat de multe solutii sa triseze si sa copieze la examenul ala, ca daca si-ar fi folosit timpul pentru invatat, ar fi trecut fara probleme
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
Oricum, in 15 sedinte nu cred ca ai cum sa fii as in condus. Parerea mea.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
Cei care examineaza apartin de prefectura si nu de politie
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Nu poti sa fii perfect in 30 ore de conducere. De aceea se pune si semnul galben pe geamul spate timp de un an.
Eu cred ca mai degraba unii dintre noi nu mai au rabdare cu incepatorii. Stresul si graba isi spune cuvantul si in trafic. Ar trebui sa avem rabdare si cu incepatorii, la urma urmei si noi am fost ca ei. Sa nu uitam niciodata de unde am plecat. This post has been edited by mac1: 9 Oct 2012, 13:51 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
ehehei. eu am vazut mai multi incepatori care o ard smechereste si cocosei decat aia cuminti care merg cum trebuie.
chizde care merg alandala cu tot felul de masini (mari si mici), care sigur au depasit perioada de bulina galbena dar cu grave probleme de disciplina in spatele volanului. golani care merg la intimidare. si sa vezi incepatorii care te depasesc desi tu mergi cu maxim legal + cei 9 km de avertizment e la ordinea zilei in bucuresti, fata de incepatori care se opresc panicati. masinile de scoala intr-adevar se comporta conform mentalitatii (chiar daca la volan e invatacelul cu proful in dreapta sau doar proful la volan singur ![]() dar poti sa ii depasesti si iti vezi de viata |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
bine punctat T.rac3Er, perfect deacord!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Tracer...la cum ai vorbit,mie imi pari genul de om care se enerveaza pe orice incepator doar pentru ca poarta mamaligile...de ce nu ii vezi si pe incepatorii care respecta regulile,merg normal,fara apucaturi infantile de schumacher si care nu incurca nici circulatia...ei exista si m-am aprins asa pentru ca sunt bagati toti in aceeasi oala si pentru ca si fiul meu e incepator si pot sa spun ca a invatat de la mine multe,conduce exemplar si nu i-am dat masina decat daca imi placea cum merge si ma simteam in siguranta...dupa un drum de 200 km in aceeasi zi in care a si ridicat permisul mie mi-a dovedit ca este cu mult peste un simplu incepator,avand in vedere si faptul ca a participat la concursuri de indemanare...am incercat sa fac tot posibilul ca atunci cand se va urca la volan sa nu se urce cu frica, sa fie stapan pe sine si sa cunoasca masina in diferite situatii.
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Lasa domnu' ca nu de al tau fiu era vorba. Intamplator il stiu pe "al mic" al tau...numa' mic nu e...dar trecem peste acest aspect
![]() Insa nu de oameni ca el era vorba, ci vorbeam, toti, de exemplele negative, nu de cei care au decenta si bun simt in trafic. In plus, evident mai conteaza si cum inveti si cine te invata. Daca dai peste un instructor din ala fara chef, care sta si freaca telefonul, de unde sa invete scolerul? SI daca ai instuctor bun, nici asa nu e 100 sigur, e ca la scoala, 80 % au picat bacul, 20% l-au trecut. Deci din asta deduc ca daca vrei sa inveti, poti. This post has been edited by vallixx: 9 Oct 2012, 16:32 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
nu cataloghez decat dupa modul de comportament.
merg in trafic si n-am stress prea mult (totusi cand vezi mamaliga acorzi o extra atentie respectivului sofer ca nu are atat XP si poate cauza diverse incurcaturi, se poate panica, etc...) daca e bulinos sau nu. sunt mult mai multi dobitoci care n-au bulina si merg ca cizmele. cand vad cizma stiu ca te sa ma feresc fie ca e cu sau fara mamaliga si am intalnit diverse masini care nu erau dotate cu bulina pe spate si mergeau execrabil, odata trecut de ei vazand in retrovizoare ca in fata avea montat asa ceva. nu poti baga in aceeasi oala pe toti oamenii, dar stii ca anumite categorii sunt predispuse la anumite actiuni. pe asta se bazeaza si profilingul psihologilor si al criminalistilor. nu il cunosc pe fiul dvs, si n-am treaba directa cu el, decat daca vreodata a facut o tampenie care sa ma fi incurcat si astfel sa se uite putin in frigider. ma enervez pe incepatori nu pt ca merg incet si grijuliu, ci daca o ard mai repede ca mine si mai schumacheri (si eu nu dorm pe mine, si nici nu fac tampenii). legea zice -10kmh fata de maximul legal cat timp esti bulinos si tu zbori cu 70-80 in oras. pt incepatori doar daca arde casa sau e problema de viata si de moarte accept astfel de comportament. in rest, anulare permis de conducere si posibilitatea de a da examen din nou abia peste un an. sa vezi mieluseii cum nu mai impresioneaza proastele din dreapta, sau taranii idioti care se intorci si beti de la discoteca la ora 3 dimineata cu un permis de 2 saptamani in buzunar. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:20 |