Defectiune proiectoare.
![]() ![]() ![]() |
Defectiune proiectoare.
danut81 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|||
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
tabloul de sigurante este sub capota langa baterie,mai sunt si sub volan sigurante dar cele de faruri sunt sub capota
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
sigurantele sunt sub volan in stanga
|
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Siguranta pentru proiectoare este in blocul de sigurante din compartimentul motor, mai multe vezi aici.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Imediat ce am avut ceva timp liber am intrat in actiune si am cautat siguranta buclucasa.Am dat de ea in cutia cu sigurante din compartimentul motor la pozitia 10(multumesc cu aceasta ocazie colegilor Hackmikey si RoboCoop pentru informatii), am inlocuit-o cu alta siguranta de aceiasi valoare si proiectoarele tot nu imi merg.Daca mai are cineva vreo idee legata de aceasta problema il rog mult sa nu se abtina.
Mentionez ca nu am verificat becurile si nici nu stiu cum ajung la ele. Cu stima. This post has been edited by danut81: 3 Aug 2008, 15:36 |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
in mod normal ai putea sa ajungi la becuri fara sa dai jos bara ,numai ornamentele de sub bara, dar dute si la un electricial s-au daca poti tu verifica si releul de proiectoare care se alfa tot acolo unde ai gasit siguranta, poate sa fie si de la el
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cel mai simplu ajungi la proiectoare facand asa cum a facut colegul adi_ar aici, e si mai simplu daca dai si roata jos si daca ai mana lunga
![]() Bafta! |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
gionik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare...se pare ca intampin si eu aceeasi problema. De-odata proiectoarele nu mai merg, desi martorul luminos se aprinde normal in bord.
Inca nu am apucat sa verific siguranta, si nici starea becurilor. In leagtura cu becurile, unul din proiectoare are 4 luni, iar celalalt are 1 an si 2 luni.....si imi vine greu sa cred ca asa, deodata s-au ars ambele becuri. @danut81 stiu ca a trecut ff mult timp de la deschiderea acestui thread, dar daca cumva mai tii mine, cum s-a rezolvat problema in cazul tau? Sau daca mai sunt alte persoane care au patit la fel...cum s-a rezolvat problema pana la urma? multumesc anticipat |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16V
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Am patit-o si eu. Dar nu sunt arse becurile. Rezolvare: se dau jos ornamentele de sub bara sau se defac doar langa bara si problema este de la mufele care fac legatura cu proiectorul. Dar nu alea care se mufeaza pe bec ci mai sus urca firele catre motor si mai are acolo o mufa (dar in spatele proiectorului din dreapta cum te uiti din fata masinii). Se misca mufa aia, eventual se scoate si se da cu niste solutie degripanta. Eu doar am pus mana pe ea si am miscat putin si s-au aprins proiectoarele. Dar acum iar nu imi merg si trebuie sa desfac sa dau cu solutie. Am umblat doar in dreapta si s-au aprins ambele. Nu stiu daca are si in stanga. O sa vad. Problema nu e de la sigurante.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
gionik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos pt raspunsul rapid. Si eu ma gandeam ca nu are cum sa fie de la sigurante, ca probabil in cazul asta nu se mai aprindea nici martorul in bord.
Daca zici ca e de la mufele alea, inseamna ca as cam putea sa ma duc linistit peste astia la garantie, si sa reclam aceasta defectiune....am sa va tin si eu la curent cu evolutia problemei. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16V
|
|
danut81 |
![]()
|
Aceiasi rezolvare ca si colegul de mai sus,contact imperfect in mufa de alimentare a priectoarelor,mufa ce se afla sub spoiler in partea stanga a masinii.Dai carenajul rotii stanga jos si ai sa gasesti lipit de spoiler cablajul proiectoarelor.Spor la treaba.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
gionik |
![]()
|
Dupa cum am promis...va tine la curent.
Am mers azi la SERUS Dr Taberei, si a inceput procedura de depistare a defectiunilor...mufa din bara, nu primea curent, s-a desfacut la motor compartimentul de sigurante, si s-a gasit siguranta arsa (chiar daca aveam martor in bord, la aprinderea proiectoarelor)...descoperindu-se siguranta arsa, s-a investigat si s-a gasit pe cablajul din bara al roiectoarelor, izolatia roasa de la frecare a firelor de la proiector....se banuie ca din cauza montarii defectuase a barii (ultmima montare, a fost facuta la SERUS Militari, cand am schimbat proiectorul fata dreapta), fire care s-au atins si au cauzat acel scurt. Odata identificata problema, s-a reparat imediat printr-o izolare mai buna a firelor. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16V
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 13 October 09 From: Constanta ![]() |
ce bec se foloseste la proiector, H11? ca vreau si eu sa le schimb
|
--------------------
renault
megane
2006 Renault Megane Sedan 1.6 16v 2006 Privilege
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:57 |