PROIECTOR CEATA, de unde se poate achizitiona mai ieftin?
![]() ![]() ![]() |
PROIECTOR CEATA, de unde se poate achizitiona mai ieftin?
Hack |
![]()
|
||
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|||
sheremarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 7 May 08 ![]() |
da .. multumesc frumos... din pacate nu era de la siguranta
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 Dci
2004
|
|
bogdan_trs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 2 October 07 ![]() |
in spatiul din bara si carenajul rotii stanga fata o sa gasesti o cupla galbena care face parte din cablajul proiectoarelor, la mine nu mergea un proiector din cauza ei.
cel mai usor ajungi la ea dand roata jos si desfaci surubul de jos ce prinde carenajul rotii de bara (i-ti trebuie o surubelnita t20) apoi departand carenajul gasesti aceasta cupla usor pt numai cablajul proiectoarelor trece prin bara mai exact e prins de bara chiar in niste cleme chiar sub intaritura de bara. o data ajuns verifica sa nu fie oxidata si daca ajunge curent la ea |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2004 PRIVILEGE 1.9 DCI
|
|
yce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 3 January 07 From: fetesti ![]() |
In Vitan gasesti turcesti care nu fac fasciculul asa cum ar trebui. Eu am luat 2 cu 75 ron si am folosit doar sticla de la ele. Am spart carcasa de plastic si am scos sticla inteaga pe care am lipit-o cu silicon pe proiectorul original.
|
--------------------
renault
megane II
2004; break; 1,5dci; 80cp; esp; pilot
|
|
adytiby |
![]()
|
![]() members Group: Members Posts: 393 Joined: 23 February 09 ![]() |
i98o8io8o.jpg ( Size: 366.82k )
Number of downloads: 1450
uj78ki78.jpg ( Size: 514.2k ) Number of downloads: 1290 am eu 2 proiectoare originale valeo de megane 2 2008 0751216253 la 90 |
--------------------
renault
megane sedan
- BV 09 ttt
2008 authentiqe iuuuuuuuuuppppYYYYY
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
De Bursa ai auzit?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Azi cand am ajuns acasa,am vazut cu stupoare ca proiectorul de pe stanga nu mai era la locul lui,ci intrase in bara.Cand m-am uitat mai bine,ambele "urechi",unde vine prins in bara erau rupte,insa suruburile erau la locul lor,infiletate in bara.Cred ca de la trepidatii au cedat.Insa cu mare chin am reusit sa-l scot de acolo!Asta e,traiasca bunul casco.Ce voiam sa intreb,in service,au vreun aparat ceva pentru reglajul becului din proiector,sau se face reglajul dupa ochiul mecanicului?
Mai jos,aveti o fotografie (luate tot de pe aici)cu locul unde ar trebui sa fie urechile acelea,si anume zona unde sunt cercurile rosii. Si inca o intrebare:inelele incercuite cu albastru pentru ce sunt? This post has been edited by Catalinmodena: 3 Jun 2009, 14:45 Attached thumbnail(s) i98o8io8o.jpg ( Size: 123.9k ) Number of downloads: 1172 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
re rezerva, in caz ca se rup celelalte doua...
![]() |
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pe bune?Dar cele de pe 2.1,merg la 2.2?
This post has been edited by Catalinmodena: 8 Jun 2009, 15:55 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
nimeni_altu05 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 February 08 ![]() |
eu am gasit la un magazin de piese auto proiector de logan cu 50 ron. cu tot cu bec.
|
--------------------
Renault
Megane II
2003
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Am luat de la dezmembrari,cu 100 de lei,insa fara bec,asta e,cam neseriosi.Chestia e ca proiectorul provine de pe un Scenic,este Valeo,are acelasi cod ca cel de pe masina,difera doar ce scrie pe sticla.Mai trebuie doar sa-l reglez putin!
This post has been edited by Catalinmodena: 21 Jun 2009, 18:51 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
dodopan11 |
![]()
|
![]() Automobilist Group: Members Posts: 204 Joined: 14 September 09 From: Bucareshit ![]() |
Si eu m-am lovit zilele trecute de aceeasi problema. Proiector ceata stanga spart de la o "chietricica".
La service, Cobalcescu, Bucuresti, mi s-a spus: 295 RON proiector ceata 100 RON manopera (demontat bara fata) Am cumparat insa de la magazinul de piese Radacini de pe Grivitei - vis-a-vis de Agentia CFR - un proiector ceata VALEO cu 145 RON si ma voi duce la service maine, sperand sa nu-mi desfaca bara ci doar contraaripa. Mi-e frica, da, de profesionalismul "precoc", cand e vorba doar de schimbarea unui proiector de ceata. Daca nu se poate doar prin scoaterea contraaripii, o sa inghit in sec si o sa incerc sa stau "geoana" pe ei ![]() Addenda: proiector ceata Megane II RS = proiector ceata Megane II = proiector ceata Logan = proiector ceata Sandero, cu tot cu reglaj (baleiaj sus/jos) LE: si am fost si la service. EVIDENT ca nu s-a dat bara jos, asa cum fusesem "amenintat" ci doar a fost declipsata o protectie laterala a scutului, cea din dreptul proiectorului de pe partea stanga (dedesubt). S-a facut si reglarea, la perete si in 10 minute treaba a fost gata. RECAPITULARE: mi s-a spus initial 295 RON proiector + 100 RON manopera am cumparat cu 145 RON proiector + 65 RON manopera. diferenta de 185 RON, adica inca un proiector nou pt. data viitoare si rest de-un cico mare. ![]() LLE: asta, repet, la bara de RS II. This post has been edited by dodopan11: 25 Nov 2009, 16:53 |
--------------------
ex - Renault
Megane 2 RS
2008 now - Renault Megane 3 RS 2014
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
mi-am descoperit si eu un proiector crapat/spart...sa inteleg ca cel mai bine e sa caut proiectorul valeo prin magazine si pe urma sa ma duc cu el la service sa platesc doar manopera...ma gandeam sa-l schimb eu singur dar nu stiu cat de complicat e...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
2006 Expression 1.6 Uimit de ce vad pe strada...
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Nu-i complicat deloc.Desfaci protectia din plastic,partea din fata,apoi mufa din proiector si in cele din urma proiectorul.In 20 de minute ai rezolvat problema.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
Am cumparat proiector de ceata de logan, original Valeo cu 110 lei. Pe cutie scrie ca este si pentru unele masini Toyota, unele Peugeot, logan, megane scenic.... De schimbat l-am schimbat pe elevator in 15 minute desfacand protectia de plastic de la aripa.
|
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Cam scump colega, proiectorul acela. Este un user la bursa unde vinde proiector valeo la 70 ron buc. cu bec inclus.
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
Eu m-am dus direct la magazin si l-am luat. Nu am stat sa mai caut. Plus ca mai intra la calcul si curierul. Nu e o suma prea mare
|
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
In cautare de alte cele am dat peste astea:
http://www.accesoriiautosimoto.com/Proiect...ginaleAuto.html Poate va este de ajutor linkul. This post has been edited by Highwayman: 12 Dec 2011, 22:07 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
zugry |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
un drum la mare pe proaspat aratul drum si POC! un proiector e bucatele... becul functioneaza in schimb.
Intrebare: gasesc undeva sa cumpar doar sticla? adica se poate schimba doar geamul? nu de alta... proiectorul e nou-nout (are 3 saptamani) si original ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
- de Bucuresti... :)
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015 Renault rulez...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Vezi la bursa, ca este un coleg ce vinde doar sticla.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
zugry |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
- de Bucuresti... :)
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015 Renault rulez...
|
|
Hack |
![]()
|
Nu cred ca merge, va trebui sa dai jos proiectorul.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 10:35 |