Anvelope de vara, modele, preturi ...
![]() ![]() ![]() |
Anvelope de vara, modele, preturi ...
theodor2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|||
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
azi mi le`am schimbat si eu ..din lipsa de inspiratie mi`am luat marnagonii e-logic...cica sunt nou lansate
![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Marangoni e marca foarte buna. Sa nu iti para rau ca ti-ai luat.
De Marnagonii e-logic nu am auzit... |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Robert2506 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 December 09 ![]() |
salut,
ce pareri aveti despre Barum Bravuris2 205/55R16 91H ? am vazut ca cei de la renault au asa la oferta |
--------------------
Renault
megane II sedan
2004 1.5 dci
|
|
SIB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 April 10 ![]() |
Anvelope bune pret/calitate DEBICA FURIO 175 lei/buc. excelente pentru vara, la temperaturi ridicate, dar si pe timp de ploaie, impotriva acvaplanarii si o aderenta mai buna.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
Toate marcile de pneuri sint ok la utilizare normala. diferentele se observa numai la mers sportiv sau race si frinari la podea. Vorba aia atitia bani atita peste.
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol dci 65 cp
- B-xx-SRS
|
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
Hello. Ma apropii si eu de schimbarea gumelor (toate 4 - 175/65/14) si inclin catre Pirelli P 3000 la 156 Ron/buc, Fulda Ecocontrol la 161Ron/buc si Dunlop SP30 - 170 Ron/buc. Cineva zisese ca Pirelli se fac in România, deci mi-a cam trecut cheful de ele... Pentru 9RonX4buc in plus as alege Dunlop, ca suna mai bine, dar...stie cineva ceva "din culise" despre Dunlop (gen la Pirelli ca se fac in Rom)? Merita?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
soul_assassin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 March 08 ![]() |
Trebuie sa verifici fiecare in parte unde sunt produse, nu te lua dupa auzite. Exista multe fabrici la acelasi brand. Depinde de unde sunt importate. De exemplu, eu mi-am cumparat un Good Year GT2 produs in Africa de Sud (cele de pe masina fiind turcesti) .
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2008 + Clima + Vopsea metalizata
|
|
theodor2004 |
![]()
|
QUOTE(sorinrs @ 23 Apr 2010, 22:28) Toate marcile de pneuri sint ok la utilizare normala. diferentele se observa numai la mers sportiv sau race si frinari la podea. Vorba aia atitia bani atita peste. Uiti sa mentionezi diferenta de zgomot la rulare intre diferitele tipuri de anvelope. Unele sunt foarte silentioase, iar altele (Debica, Sava) fac un zgomot infernal. EU am Sava Perfecta, si parca sunt in tractor. Cele originale (GoodYear GT2) erau muuult, mult mai silentioase. Este si acesta un aspect demn de luat in seama. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
de 2 luni port Nokian H - 226 RON / buc- 175 65 R14 82 H si pot spune ca pe udatura nu am pic de derapaj sau acvaplanare. De asemenea pe uscat masina parca ruleaza mai usor decat cu alte cauciucuri.
Pe cealalta masina am vazut cu ochii mei ce inseamna Energy Saver ![]() Revenind la Nokian H de pe clio, pot spune ca aceste cauciucuri sunt un inlocuitor perfect pentru sistemul abs ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
@ Drk: Cam suna a reclama :-) Iti doresc sa te tina 100.000 de km!
Eu stiam ca nokian-ele sunt minunate pentru iarna,dar se pare ca sunt mai mult de atit. M-am mai documentat cu Dunlop-urile 30S si am aflat asa: se fac doar in tari civilizate (Anglia, Franta, Germania), sunt extrem de silentioase, fanii de pe forumuri le lauda la greu calitatile (frinare, drum uscat/ud). Si mi se par si foarte ieftine. Am gasit niste dealeri in estul Ungariei de unde le pot lua la cca 140 Ron/buc...cum pina acolo sunt doar 100 de km si mai pot petrece intr-un Aqua Park civilizat, se merita sa bat drumul...poate in weekend. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
140 suna foarte bine ... poti sa dai niste indicatii despre ce si unde si cum ? si/sau sa ne spui dupa ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cnisav |
![]()
|
I-am gasit cautind pe site-ul Dunlop (sper ca nu se considera reclama), cautind cel mai apropiat dealer de Baia Mare. Adresa e asta: http://www.dunlop-tires.com/dunlop_euen/wh...yres/index.jsp#
Eu am vorbit cu primii doi ce apar acolo si pretul era cam la fel. Acum ramine ca si realitatea la fata locului sa fie la fel ca la telefon :-) |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Am inteles. Eu unul astept datele concrete de tine daca se poate, pentru ca la 140 buc dunlop sunt mai mult decat foarte interesat
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cnisav |
![]()
|
I'll let u know :-)
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
theodor2004 |
![]()
|
140 ROn pt o anvelopa Dunlop e un chilipir. Eu am dat 146 RON pe Sava, si imi dau pumni in cap (fac galagie ca de tractor).
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
La Nokian H visez si eu demult. Pacat ca deocamdata cu atata si raman.
Sa le stapanesti sanatos. Gumele astea au o singura buba, daca ai intrat in noroaie si nu ai momentum acolo ramai, asta din cauza profilului. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Am luat azi 4 bucati de Vredestein t-trac, la pretul de 173 lei bucata, inclus tva.
http://www.anvelopa-janta.ro/anvelope-vara...56514-4836.html Impresii la primavara, cand vor fi montate pe masina. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
cnisav |
![]()
|
Hello. N-am fost inca dupa cauciucuri, dar am o intrebare: pe stinga (si nu-mi dau seama daca fata sau spate) se aude ciudat...ca sa descriu sunetul...e ca si cum doar o bucata de anvelopa ar fi uda si ar face flic-flic cind vine in contact cu solul...daca sunt denivelari nu se aude nimic, doar pe drum bun si indiferent de viteza. Asa se manifesta o gilma sau ce ar putea suna/fisai?
Poate n-am nimerit topicul,dar sper sa fiu iertat :-) |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007
- 1,5 dci - 68 CP
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ai vreo piatra prinsa in profilul anvelopei.
Vezi daca auzi din ce in ce mai des pe masura ce creste viteza de deplasare. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Takashi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 18 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa imi schimb si eu anvelopele.Ce imi puteti recomanda?
Mentionez ca merg linistit si dimensiunea anvelopelor este 185/60/R14 |
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|
theodor2004 |
![]()
|
depinde de cati bani dispui.
Cel mai bine e sa citesti toata rubrica ,,Anvelope de vara'', fiecare si-a spus parerea despre anvelopele lui. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns si eu la momentul schimbarii anvelopelor. Ce ziceti de all season? Se merita?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
good year Vector 4 season e ok... am facut si iarna cu ele, unde am ramas blocat cu astea am ramas si cu alea de iarna ( adica suspendat si sub zapada era numai gheata ).
Acum nu stiu daca o sa iti convina pretul... This post has been edited by rtBK: 26 Jul 2010, 08:29 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 26 Jul 2010, 08:28) good year Vector 4 season e ok... am facut si iarna cu ele, unde am ramas blocat cu astea am ramas si cu alea de iarna ( adica suspendat si sub zapada era numai gheata ). Acum nu stiu daca o sa iti convina pretul... Din cate am fazut "din fotoliu" ar costa cu 50roni/buc mai mult decat Michelin ES pe care le ochisem si cred ca se merita avand in vedere avantajele... O sa merg pe la magazine sa ma interesez de preturi. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
theodor2004 |
![]()
|
eu zic ca merita niste anvelope mixte, daca nu ai de gand sa mergi cu ele in conditii extreme (sa urci rampe si drumuri inzapezite iarna, sa conduci toata ziua vara).
Pt cineva care sta la oras, eu zic ca ar fi OK. Si eu ma gandesc sa imi pun iarna cauciucuri mixte pe fata, si de vara pe spate. Apoi sa le schimb intre ele vara (adica de vara pe fata, si mixte pe spate). Bine, asta e parerea mea, dar sunt unii care merg f intens cu masina, pe diferite drumuri, si au alte pareri. apropos, in afara de Good year Vector 4 seasons, ce mai este bun ca si cauciuc mixt?? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
kimi_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 6 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce am citit topicul tot nu m-am lamurit. Asa ca, m-am tot interesat pe net si am facut un top (pt dimensiunile 185/55/15 82 H):
1. Dunlop SP Sport Fast Response - 372 RON 2. Continental PremiumContact 2 - 360 RON 3. BRIDGESTONE ER 300 TURANZA - 308 RON 4. Vredestein Hi-Trac - 333 RON 5. Goodyear Hydragrip - 333 RON (am gasit doar 82V nu si 82H) 6. DUNLOP SP SPORT 01 - 333 RON Prin urmare, voi ce parere aveti? Multumesc, P.S. As fi vrut sa aleg si dintre Michelin ENERGY SAVER, Nokian H si Goodyear F1 Asymmetric dar nu am gasit la aceasta dimensiune. |
--------------------
Renault
Clio II dci
2004 Bicorp Extreme Edition
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
renunta la vredestein ...
oricum ciudate alegeri: energy saver si f1 nu sunt in aceasi categorie. Intereseaza-te si de bfgoodrich G Grip, dar sa nu fie fabricat in romania... @ theodor2004, renunta la ideea de a avea anvelope de vara pe spate iarna... o sa pierzi controlul in curbe cand te astepti mai putin si nu o sa ai cum sa o redresezi. Mai bine cumpara 4 mixte. Tin minte ca ma tenta si Hankook optimo 4s This post has been edited by rtBK: 30 Jul 2010, 20:24 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
MICHELIN ENERGY SAVER sunt nemaipomenite. Nu mai iau altceva decat Michelin de acum incolo.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:43 |