Sunteti multumiti de laguna voastra ?, laguna,sau ce alta masina?
![]() ![]() ![]() |
Sunteti multumiti de laguna voastra ?, laguna,sau ce alta masina?
bogdan_bok |
![]()
|
||
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|||
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
An 1998, prima inmatriculareluna 08/98,152000 km, am luat-o in mai 2007,pret cu taxa 5800 euro.
In prezent 188000 km. In timpul asta am schimbat: rulment spate, fulie alternator, distributia, discuri frana si placute, capeti bara, bielete directie, cauciucuri si bineinteles ulei si filtre. Acum mai urgent ii nevoie de un schimb ulei, motoas ventilatie si saboti frana. Sunt multumit de masina, si eu daca ar fii sa o schimb, as schimba-o pe una la fel dar 0 km daca s-ar gasi. Am sa o schimb cand am sa am posibilitatea achizitionarii unei masini noi pana atunci: incetinesc la liniile de tren si tramvai, ocolesc gropiile, in oras 50-60, afara 100-110. Foarte multi nu se gandesc in momentul in care vor sa achizitioneze o masina si la costuriile de intretinere, din punctul asta de vedere(al intretinerii) Laguna mi se pare rezonabila-medie. Ii drept unele piese parca sunt lucrate manual - asa preturi au. Ii clar: Iti cumperi o masina s.h. pentru ca nu ai bani de una noua sau aia noua ii Logan"chel", cum a fost in cazul meu.Nu poti avea pretentii de la o masina s.h. ca de la o masina noua de genul "Nu vreau sa-i ridic capota 3 ani". Ca si la orice in viata primesti avantaje si dezavantaje, plusuri si minusuri, placeri si neplaceri. Bafta! All good! ![]() |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
"Nu poti avea pretentii de la o masina s.h. ca de la o masina noua de genul "Nu vreau sa-i ridic capota 3 ani"."....am avut clio din 91 1.4 injectie si in 2 ani am ridicat capota doar pt schimbul de ulei si filtre +lichid de parbriz....deci se poate si la una veche
![]() ![]() This post has been edited by jungle_21: 8 Mar 2010, 11:38 |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am un Opel Ascona 1.8S din 88 la care in 5 ani de zile am schimbat o bucsa si consumabilele. Asa ca se poate daca masina e intretinuta.(A nu se lua ca un omagiu adus lui Opel. Renault e mai bun.)
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
- CJ-56/95-JON
2008 - Initiale Paris
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
@ jungle_21
"....am avut clio din 91 1.4 injectie si in 2 ani am ridicat capota doar pt schimbul de ulei si filtre +lichid de parbriz....deci se poate si la una veche." Pai vezi ca tot ai ridicat-o! ![]() Chiar si pentru ulei,filtre,lichid de parbriz,bla,bla ai ridicat-o TU, pe cand la una noua cei de la reprezentanta. La asta ma refeream. Bafta! All good! ![]() |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Poate s-a chinuit de numa si s-a bagat pe sub masina sa schimbe consumabilele, fara sa ridice capota
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
narcisadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 October 09 ![]() |
mai copii nu va mai laudati cu renault ca in europa e cea mai prost cotata masina . si credetima stiu ce vb
|
--------------------
renault 25
renaut 25
- B 12GJZ
1988/2200cm/tip 2
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Pune-ti casca pe cap. Si crede-ma, si eu stiu ce vorbesc.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
atunci de ce nu ti-ai luat un opel: acelasi pret, dar cotatia e mai buna, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Renault face masini foarte bune, nu va mai kkti pe voi. Opel face masini bune dar seci. Nemtii sunt seci. Francezii sunt boemi, se axeaza pe design si confort.
Intre Renault si Opel cu ochii inchisi aleg Renault. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acceasi parere cu strumfuadi (sa nu uitam si pretul care face diferenta)
This post has been edited by renault_laguna: 10 Mar 2010, 12:28 |
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Normal ca si la o masina noua ridici capota,pt schimbarea consumabilelor si a lichidului de parbriz...eu cand am afirmat ce am afirmat mai sus faceam referire la faptul ca o masina poate sa fie veche,daca e intretinuta nu stai toata ziua cu nasu prin motor, iar daca sunt interventii le faci si la una veche si la una noua.Si nu pe sub masina,cum afirma ricochet mai sus.Noroc ca gust gluma si numa supar ca unii posteaza chiar daca nu au ce sa scrie
![]() |
--------------------
Opel/Renault
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(fabyan @ 10 Mar 2010, 12:42) A auzit la vreun samsar de aduce "nemtesti". ![]() Renault e in Europa in topul vanzarilor de masini noi. Nu pe locul 1, ci pe 3. Uite aici topul de vanzari pe 2009. Uitati'va la paragraful 2, cel cu Branduri, nu cu grupuri. ![]() Se poate remarca ca Dacia a vandut mai multe masini decat Volvo, inseamna ca Volvo e o marca proasta? Honda nici nu e in acest top, dar, crede'ma, nu'mi permit sa spun ca este o marca proasta. ![]() This post has been edited by strumfuadi: 10 Mar 2010, 13:34 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
dupa ce ca face polemici aiurea, pt.ca nu si-a gasit locul pe aici, mai da si insulte pe PM.
@narcis, sunt timid din fire ca sa-ti spun ca tre sa citesti de doua ori cand trimiti un PM ca sa-l scrii corect, si nu sa-l trimiti de doua ori scris gresit. una peste alta. m-a acuzi ca nu am scris corect BMW (bemveu) si Renault-ul (renoul) in timp ce tu ai vrut sa "scrii corect" si a iesit "scri corct". ca sfat, incearca sa inveti sa gusti argourile de pe acest forum, ca acuzandu-ma pe mine de acestea ai acuzat vreo 90% din membrii. stima si respect scuze de OFF ON topic @narcis obsev ca esti singurul care a postat in acest topic si nu are o leguma in fata casei. cum se face de esti asa de nemultumit de ea, ca doar nu poti scrie aici dupa ce auzi prin gura targului? asa de curiozitate... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
narcisadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 October 09 ![]() |
Pt bogdan _bok ;am spus ca stiu din propia experienta ca renoul(ca sa te citez), nu este o masina competitiva si hai sa iti mai spun ca am avut r 18 , r 20, r 21 , r25 si acum am o laguna. de aceea spun ca nu e o masina de laudat asa cum o faci tu , crede-ma ca eu conduc din 1994 renault. eu zic ca nu e la nivelul nemtilor ,tinind cont de acelasi an. la sumele ce s-au spus pe aici de 3000-4000 euro trebuie sa fi un pacalici ca sa iti iei o laguna (tinind cont ca suntem pe un forum pt.laguna ), dc sti unde sa cauti poti avea bmw , volvo ,audi masini ce nu suporta comparatie.Asta e parerea mea si scuze dc. am deranjat unele persoane care nu suporta adevaru. Asta e realitatea e uneori cruda.
|
--------------------
renault 25
renaut 25
- B 12GJZ
1988/2200cm/tip 2
|
|
strumfuadi |
![]()
|
La 4000EUR iti iei niste rapciugi de marci premium nemtesti, vai de soarele lor si la care intretinerea costa de te rupe. Daca din '94 ai Renault'uri si nu esti multumit de ele esti ori masochist ori mincinos, ori manelist sarac ce viseaza la nemtoaice umflate dar nu e in stare decat de frantuzoaice anorexice.
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Sint mult mai scumpe cele nemtesti. Nu gasesti la pretul asta, numai daca ai da de o ocazie. Si in plus, masinile nemtesti sint foarte urate si interior si exterior (vorbesc de modelele vechi) si nici nu sint asa dotate. Nici acum, ca design si ca dotari, in aceeasi gama de pret, masinile nemtesti nu sint la nivelul lui Renault.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Nu pot sa imi dau seama ce volvo cat de cat bun pot sa imi iau cu 3000-4000 de euro care sa il pot si imatricula si sa aiba ce are reno ? poate un audi 80 care costa vreo 2500 imatriculat da este departe rau de laguna .Mie sa numi zica nimeni ca gasesti nemtoaice la fel de bune ca reno la aceleasi preturi pentru ca am fost in cluj in piata auto unde erau vreo 2000 de nemtoaice toate peste 5000 de euro si erau 4 lagune toate la 4000 ..asta acum 3 sau 4 ani ..atunci mi-am cumparat-o pe a mea...asta in practica nu din auzite .Dansul zice ca renoul nu este bun dar il conduce din 94 ,
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
mai oamneni buni..io nu pricep..adica pe una neinmatriculata astia vor de la 2500 in sus,iar eu sa vind masina mea inmatriculata tot la 2500....daca s-ar putea...ca chipurile nu e buna...ca e frantuzesca,ca e scumpa la intretinere,ca mai stiu io ce...masina...ca-i nemtesca,ca-i frantuzeasca,romaneasca sau de alta natie...la urma urmei e doar un fier...mai departe depinde de gusturile fiecaruia,care dupa cum zice vorba,nu se discuta.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Sunt multi oameni cu idei preconcepute despre masinile frantuzesti ca ar avea piese mai scumpe . Eu ma mai uit la diferentele de pret la diferite marci ca la mine in familie este asa ; un opel vectra din 2003 ,un golf 4 din 99 si o laguna din 99 am mea desigur ...de ex. la golf un far nou costa 400 si ceva de lei la laguna mea este 280 de lei si in general piesele sunt foarte aproape de pret nu cred ca la piese sunt diferente care sa merite a fi bagate in seama...doar este un zvon transmis mai ales de la conducatorii de nemtoaice cica ar fi scumpe piesele la reno nu doamne feri sa treaca cineva de la vw la romb.Cand am fost sa-mi iau masina am mers acolo ca si un om simplu fara sa caut nemtoaice sau frantuzesti si totusi am luat o laguna desi nu am stiut cai reno decat dupa ce m-am urcat in masina .
This post has been edited by oves: 10 Mar 2010, 21:42 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
Un Cosmin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 March 10 ![]() |
salut baieti ! eu am laguna de un an si ceva e din 2000 aprilie e break si sunt foarte multumit de ea . adevarat ca am schimbat distributie kit complet fara pompa de apa ca era buna , kit ambreiaj ceva LUK ieftin 3 mil. transmisie ca sa dus fulia de la alternator dar in comparatie cu skoda fabia fosta mea masina e lux , si ma refer la preturile pentru piese . o singura problema si va rog daca puteti sa ma ajutati : am luat-o cu luminile din bord schimbate sunt albastre ca la ww si de curand nu se mai aprind dar restul becurilor de la clima de la ceas si de pe portiere merg oare s-au ars doar ledurile alea albastre ? e posibil? ca siguranta e buna si sa ma apuc sa dau bordu jos nu ma bag . poate stiti vreo smecherie . multumesc . laguna eu cred ca e o afacere buna . respect
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-06-YOT
2000 Break
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
@narcis, scuze ca m-a repet, dar totusi de ce nu-ti iei BMW, sau vreun TDI vestit, si sa lasi renourile celor care le plac...
si daca tot esti on line, arata-mi unde nu am "scri corct"... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
@ bogdan.. "m-a repet" nu e corect..modifica, pana nu intra tipu sa se lege de viata ta
![]() pe cand o intalnire la..oradea, ca acolo ar fi mijlocul triunghiului tm-cj-sj..mm? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
sunt deschis la orice propunere in principiu dupa Paste. ideal ar fii duminica, dar tre sa stiu mai repede, ca eu mai frecventez si sibiul si nu pot sa merg in doua locuri simultan. cred ca si @vasiu e deschis la o propunere ca asta
![]() astept, ca eu ii scriu aci nu il umplu cu un PM-uri ![]() |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
Nemtii astia...
PS. Appropo si trabantul si Wartburg ul sunt tot nemtesti si nu prea se lauda nimeni cu ele... |
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
[quote=ricochet2,10 Mar 2010, 21:07]
Sint mult mai scumpe cele nemtesti. Nu gasesti la pretul asta, numai daca ai da de o ocazie. Stai linistit : http://www.leboncoin.fr/vi/100086924.htm?ca=12_s http://www.leboncoin.fr/vi/97051454.htm?ca=12_s Mentalitatea romanului e greu de schimbat: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=35570 Lectura placuta ![]() This post has been edited by fabyan: 11 Mar 2010, 01:22 |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
jungle_21 |
![]()
|
Sa va dau un ex,cel mai concret al meu:acum un an in martie am dat Clio-ul din 91 si eram ahtiat dupa un Audi A4 prima generatie(b 5).Era sa fac cea mai mare prostie si sa iau una cu 2600 de euro,neinmatriculata,ii drept ca era full,1.8 turbo 150 de cai..ma rog dotari avea.N-am luat-o pentru ca o siam din oras si o forja un mucos de vreo 19-20 de ani deja de vreo 2 luni(masina era cu nr rosii), timp in care puteau sa pice multe pe ea la modul cum era condusa.Am trecut mai departe.Merg in piata la noi in Tg-Mures, cine a fost stie ca e piata f mare si destul de scumpa.La banii care ii aveam(am dat Clio cu 1700 de euro si mai aveam cam tot atat de pus peste)puteam sa ma intind cel mult la un A4 cu motor de 1.6 benzina(neinmatriculat + taxa),cu cel mult 2 airbaguri si geamuri electrice ca dotari mai importante sa zicem.Ideea e ca desi am avut 2 R 21 si un Clio vroiam sa schimb marca,sa trec "mai sus".Un prieten a adus intre timp Laguna din semnatura,care la prima vedere nu mi-a placut ca era Break.Dar cand m-am uitat mai atent si am vazut ca in aceeasi bani puteam sa iau o masina cu 144 000 reali cu un singur proprietar in Germania,interior ca nou si exterior la fel nici nu am mai stat pe ganduri.Singura chestie e ca as fi dorit sa am motorul de 2.0 16 v si computer de bord(in rest are cam de toate inclusiv climatronic).Dar acum dupa un an pot zice ca nu imi pare rau de alegerea facuta, s-a dovedit a fi o masina de incredere,sigura cu o tinuta de drum exceptionala si un confort pe care nu il au nici Audi A4 modelul de 2002(vb in cunostinta de cauza, am fost si m-am convins.)Asa ca nu mai comparati Audi,Bmw sau cine stie ce cu Renault ca n-are rost.Sunt masini superioare bineinteles,ca si calitate de executare,materiale folosite,finisaje,etc,dar au si parti proaste, de multe ori platesti marca si atat.
|
--------------------
Opel/Renault
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(jungle_21 @ 11 Mar 2010, 02:28) Asa ca nu mai comparati Audi,Bmw sau cine stie ce cu Renault ca n-are rost.Sunt masini superioare bineinteles,ca si calitate de executare,materiale folosite,finisaje,etc,dar au si parti proaste, de multe ori platesti marca si atat. in proportie de 100%, se plateste "marca". Nici un model de masina, cel putin nemteasca, nu se ridica la nivelul Renault, raportat la dotari vs pret. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:30 |