Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 6 7 8 9 10 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sunteti multumiti de laguna voastra ?, laguna,sau ce alta masina?

oves
post 13 Apr 2011, 20:23
Post #211

Membru autentic

Group: Members

Asa stiu ca daca faci o resoftare dupa aia tre sa bagi mai mult benzina cu cifra octanica mai mare pt ca face detonatii mult mai usor ,cel putin asa mia zis persoana la care am vrut sa fac resoftarea

--------------------
renault megane 3 ST - BH xx xxx 2009 1.9dci 130 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Miulik
post 14 Apr 2011, 10:44
Post #212

Membru autentic

From: M E D I A S, Jud. Sibiu

eu sunt in cea mai mare masura foarte multumit. imi place cum merge.. are nervu ala in ea, imi place cum arata... e si sport e si eleganta. imi place mult.
ce ma deranjeaza e consumul....
si mai nou am greierasi dinastia prin interior care ma supara, la gropi parca da sa se rupa toata... daca care v`ati apucat sa mesteriti pe la ea sa scapati de greierasii aceia anuntatima si pe mine ce as putea sai fac sa ma reduc/scap de/din ei. ms wink.gif

This post has been edited by Miulik: 14 Apr 2011, 10:45

--------------------
RENAULT LAGUNA - SB 90 MIU 1994
Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
+
2fast4u_dk
post 14 Apr 2011, 12:41
Post #213

Membru autentic

Intr-adevar,greierii sunt foarte enervanti,eu am inceput sa mai mesteresc,sa mai scap de ei si din fericire,functioneaza prin metode home-made smile.gif.
Sunt foarte multumit de ea,cu toate ca in ultimul timp,numa prin service'uri sta.Ma supar o zi,2,dar dupa aia sunt foarte fericit ca o am.Nu as putea'o vinde,la cate am facut la ea si prin cate am trecut amandoi smile.gif,dar per total,e cu adevarat o masina frumoasa,furioasa,cu stil si placuta la condus.

--------------------
Renault Laguna 1994,1.8 90CP
+
borcicutza
post 14 Apr 2011, 18:55
Post #214

Membru incepator

Salut,am si eu o lagunik de 5 ani de zile si sunt foarte multumit de ea,in 2006 am dat cam multicel pe ea tinand cont ca este din 1998 dar nu-mi pare rau deloc.are 180000 km si in 5 ani nu am schimbat foarte multe chestii:
1-telescoape spate
2-pistonase frana spate
3-pivoti inferiori
4-capete de bara
Asta in 5 ani,pe langa consumabile,filtru ulei,ulei,filtru benzina,placute frana fata spate,filtru aer si polen,si inlocuit freon AC.
In cateva cuvinte sunt super multumit,urmeaza sa schimb:
1-distributia
2-planetarele
3-bucsi bascule
4-telescoape fata
5-bielete directie si antiruliu
Imi place prea mult ca sa o inlocuiesc cu altceva la sh,la comfort intrece multe masini,la dotari la fel.

--------------------
renault laguna - CT-84-CYM 1998 1,6 16 V
+
GOPPO
post 25 Apr 2011, 21:54
Post #215

Membru

From: Tg. Mures

salutare.
imi puteti spune ce motorizare pe benzina recomandati pentru un laguna 1 faza doi si pentru ce sa optez.. berlina sau kombi?
Vreau sa imi vand masina si sa imi iau o laguna. Ma gandeam la una cu motorizare de 1.6 16 V dar am inteles ca e cam lenesa...

Astept raspunsurile voastre...

--------------------
RENAULT Grand Scenic - MS12MLA 2013, Initiale Paris, 1.6 131 Cp
E-mail: lucian.morariu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lucian.morariu.3
+
cristicristutu
post 25 Apr 2011, 22:05
Post #216

Membru autentic

From: SATU-MARE

1.6 16v este multumitor, da daca vrei sa faci ralie iati macar 2.0 16v

--------------------
RENAULT LAGUNA 1.6 16V
+
GOPPO
post 25 Apr 2011, 22:51
Post #217

Membru

From: Tg. Mures

70% din timp o voi folosi in oras si mai mult pentru familie... Motorul de 1.6 16v face fata depasirilor? (ca pe mine asta ma intereseaza mai mult, nu o sa merg cu viteze inimaginabile pentru ca drumurile din tara nu imi permit smile.gif )

--------------------
RENAULT Grand Scenic - MS12MLA 2013, Initiale Paris, 1.6 131 Cp
E-mail: lucian.morariu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lucian.morariu.3
+
cristicristutu
post 26 Apr 2011, 13:33
Post #218

Membru autentic

Daca 70% in oras e super 1.6 16v, in afara la 90 km/h daca vrei sa faci depasire mai lejera ii dai a4a si trage binisor, sau a3a depasire mai rapida, in a3a merge pana la 135 km/h biggrin.gif .....eu asa am si is multumit de motor. smile.gif

--------------------
RENAULT LAGUNA 1.6 16V
+
cj77shv
post 26 Apr 2011, 17:57
Post #219

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Ce cutii aveti pe 1.6 16v? Eu m-am uitat mai demult si e JB3S. E vreo diferenta fata de JB3?

--------------------
Renault Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6 - CJ-56/95-JON 2008 - Initiale Paris
+
spic
post 9 May 2011, 22:26
Post #220

Membru incepator

Si eu sunt multumit de masina . In iulie am 4 ani de cand o am si am 110.000 km cu ea .Pe langa consumabile , am schimbat urmatoarele piese : de 2 ori suport motor ( primul a fost italian , ieftin si prost ) , rulmentii de la roti , discurile fata si placutele frana , bucse brate si motoras relanti .Cu motorasul relanti se pare ca am luat teapa deoarece si primul a fost bun , fluctuatiile de turatie ramanand si dupa schimbarea piesei . Per total in 4 ani de zile valoarea nu a fost mare , daca tin seama de kilometri si de starea drumurilor din tara . Oricum , am acum 224000 km la bord reali , la 240000 urmeaza sa fac cel de-al 3-lea schimb de distributie . Pentru cei din zona Timisorii pot sa le spun ca toate reparatiile la masina ( chiar daca am 80 km pana la Timisoara ) le-am facut doar la Ciclop . Sunt buni, au si piese iefrtine . Si un sfat din partea mea pentru cei care isi iubesc masina : nu faceti rabat la calitatea benzinei si cauciucuri (chiar daca sunt mai scumpe sa fie noi) . Va vor scuti de reparatii mai des ( suspensii ,etc ). Consumul mediu este de cca 7,5 / 8 % si nu am consum de ulei . Folosesc Elf 10w40 si il schimb la 10000 . Si toti mecanicii mi-au spus sa nu fac greseala sa imi iau o laguna II , deoarece modelul meu este foarte bun , mai ales la motorizare .

--------------------
renault laguna 2 - TM95VHL 2003/1,6/16v
+
marius_21
post 12 Aug 2011, 11:13
Post #221

Membru incepator

From: Zalau/ Salaj

Eu am Laguna 1.6 16 V Grandtour model Concorde, cumparata de 5 saptamani, masina are 129.000 km. Vreau sa ii schimb distributia, filtrul de aer, filtrul de polen, ulei motor, filtru ulei, antigelul daca tot schimb distributia si pompa de apa si 2 bielete directie. As dori un raspuns de la cei care au mai schimbat piesele respective cam in ce bani ma ajunge de exemplu distributia, ce ulei de motor sa folosesc si la cati km e recomandat sa il schimb.
Am si un Fiat Punto 1.2 la care de 4 ani folosesc ulei ARAL. Am inteles ca pt Reanult e indicat ELF.
Uleiul in cutia de viteza sa il schimb sau doar sa il verific? De intrat in viteza intra foarte usor, nu am probleme.

Cineva mai sus zicea ca Fiaturile sunt masini proaste, ca nu sunt fiabile. Raspuns gresit. Depinde cum nimeresti si masina. Fiatul il am de 4 ani si in afara de consumabile nu am schimbat nimic. Sunt foarte multumit de el, e masina foarte buna de oras, chiar si pt drumuri lungi. Saptamana asta am facut un drum Zalau-Arad-Pestera Ursilor-Stana de vale-Zalau si e nemaipomenita la drum intins.

Laguna am luat-o mai mult pt familie, imi place ca e foarte spatioasa (eu am 1,83 m), are tinuta buna la drum, motorul mai puternic, dotari foarte multe si sincer la banii care i-am dat pe ea, nu gasesti altceva mai bun in banii aia.

Masina o ai dupa cum ai si grija de ea. Daca schimbi consumabilele la timp si ai grija de ea pe drumuri mai rele si nu o "horjalesti", o sa tina mult si bine.

Toate cele bune va doresc. sofer1.gif

This post has been edited by marius_21: 12 Aug 2011, 11:15

--------------------
Renault Laguna - SJ 58 VMR 1999 / 1.6 16V
+
spic
post 13 Aug 2011, 17:54
Post #222

Membru incepator

uleiul la cutie il verifici . Distributia face cam 700 / 800 lei impreuna cu tot cu pompa de apa . Ca masina pot spune ca este reusita , eu am 232000 km la bord si am luat/o cu cca 120000 reali in 1997 . Motorul este ok , uleiul folosit este elf 10w40 si il schimb la 10000 km . Ce am schimbat recent a fost curea de la alternator cu rolele ( nu au fost niciodata schimbate ) si bujiile . Dupa 90000 km de cand nu le/am schimbat bujiile aratau foarte bine . In privinta suspensiilor totul este in regula . Daca ai probleme cu suportul motor , sa iti iei piesa de origine . Si inca un sfat : anvelopele sa iti iei noi , preferabil o marca mai buna fiindca cele second ,chiar daca arata bine , sunt uzate moral , adica sunt peste 5 ani vechime , si asta vei simti la drum si la costuri de intretinere la directia pe viitor . Sa te bucuri de ea !

--------------------
renault laguna 2 - TM95VHL 2003/1,6/16v
+
Gabryel.GLN
post 13 Aug 2011, 18:07
Post #223

Membru autentic

From: Constanța

QUOTE(spic @ 13 Aug 2011, 18:54)
Ca masina pot spune ca este reusita , eu am 232000 km la bord si am luat/o cu cca 120000 reali in 1997.
*

Marfa, ai cumparat masina inainte sa fie fabricata

--------------------
Renault Espace V INITIALE PARIS 2016/1.6 dci 160CP
+
Eu.gen11
post 15 Feb 2012, 16:35
Post #224

Membru incepator

QUOTE(Gabryello @ 13 Aug 2011, 19:07)
Marfa, ai cumparat masina inainte sa fie fabricata
*

=))..

Salutare!
Am si eu o laguna 1.9 dCi,107 cp din 2001 adusa din Germania.
Cand am luat-o avea 145.000 de km,in prezent are 182.300 de km si am dat pe ea 3300 de euro + inmatricularea 2600 RON!
Eu am cumparat-o in 2008 si multe probleme nu am avut.
Decat ca am schimbat distributia,filtrele,bielete,bateria si odata a fost infundata clapeta de vapor(nu primea aer la motor)
Cam atat:)

Si raspuns final "Sunt multumit de ea" wink.gif

Bafta ! sofer1.gif

--------------------
Renault Laguna 1/1.9 dCi/107 cp - Nr.de.MS 2001
+
tunderbird
post 16 Feb 2012, 22:59
Post #225

tunzator de iarba & atacator de integritatzuri

From: Bucuresti

Am o intrebare: as vrea sa cumpar o L1.2 adusa din Olanda care are instalatie GPL.

Vanzatorul spune ca dotarea GPL este de fabrica. Poate fi adevarat?

Scuze de offtopic.

--------------------
Dacia Dacia - B 13 ABC 1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999

Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura!
(N. Iorga)
+
lag_ph
post 17 Feb 2012, 08:36
Post #226

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

da.

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - de PH - 05.10.1998
+
TM31BDY
post 17 Feb 2012, 09:01
Post #227

Membru

QUOTE(tunderbird @ 16 Feb 2012, 22:59)
Am o intrebare: as vrea sa cumpar o L1.2 adusa din Olanda care are instalatie GPL.

Vanzatorul  spune ca dotarea GPL este de fabrica. Poate fi adevarat?

Scuze de offtopic.
*

Si eu am facut trecerea de la Twingo la laguna ,dar acum plang dupa consumul Twingo-ului , asa ca sari pe GPL ca sa salvezi situatia.

--------------------
Renault Megane II - Tm 47 BDY 2007
+
comy
post 19 Feb 2012, 09:48
Post #228

Membru incepator

salut.. eu am masina din 2008 si de atunci au venit belelele. Masina e buna nu pot sa zic nimic , chiar imi place dar piesele cam scumpe. Am avut si o gramada de probleme cu ea. Cand am cumparato din frantza am ajuns acasa , am schimbat kit distributie , schimb ulei placutze etc cum se face.

Dupa 15.000 km mia sarit distributia de la punct .Am platit iar manopera sa o puna la punct , nu am mai avut treaba cu ea cam un an. Dupa un an mi sa rupt cureaua distributie.Atunci am zis ca ii dau foc asa nervi aveam. Manopera plus piese 26 mil. De atunci nu am mai avut probleme pana in prezent.

Dupa ceva timp mergeam relaxat cand am luat un viraj am auzit un ''vjjjjjj'' am ridicat capota m-am uitat in vasul cu ulei de servo nu mai avea mai deloc. Dupa multe incercari de a repara caseta de directie care nu credeam ca ea era problema , pana la urma am schimbato. Manopera plus caseta si capete bara 18mil.

Acum 2 luni ma lasat ambreaju . kit ambreaj 700 lei manopera 300 lei. Acum o luna am schimbat capete bara , bieleta , tampon motor, placute frana si cam atat cred smile.gif) schimb ulei si consumabile nu le mai punem ca alea le schimbam in functie de cat mergem.

Eu zic ca in aproape 4 ani am avut destule probleme cu ea.

Cand am cumparato am dat 3000 euro + 2000 euro taxa inmatriculare.

Se merita pt o laguna din 99 atatia bani ? eu zic ca nu ..

--------------------
renault laguna 1 01/07/1999 1.9 dti
+
renotgo
post 19 Feb 2012, 12:47
Post #229

Membru autentic

From: Onesti

Cureaua a sarit de la punct pentru ca n-a fost montata corect ,apoi punerea la punct implica o slabire si o restrangere ..alta greseala .Ruperea i se datoreaza in mare parte celui ce-a facut lucrarea sau ..fabricantului. Masina trebuie dusa din cand in cand la service pentru verificari ...daca nu apar surprize neplacute.Ambreiajul se uzeaza si el de-atata folosinta ...nu ca ar avea vreo vina masina .Laguna-si merita banii ,e o masina buna cu multe dotari ,frumoasa si confortabila. Sint multe masini noi care costa mult si n-au nici jumatate din dotarile Lagunei . Repet ,multe din problemele aparute la masinile noastre sint datorate noua ,drumurilor si mecanicilor nepriceputi ...astea spuse in doar cateva cuvinte .Numai bine !

--------------------
Laguna 3 Inițiale Paris 2.0 DCI . 2008
+
alexandru_bot
post 19 Feb 2012, 14:52
Post #230

Laguna lover

QUOTE(comy @ 19 Feb 2012, 09:48)
salut.. eu am masina din 2008 si de atunci au venit belelele. Masina e buna nu pot sa zic nimic , chiar imi place dar piesele cam scumpe. Am avut si o gramada de probleme cu ea. Cand am cumparato din frantza am ajuns acasa , am schimbat kit distributie , schimb ulei placutze etc cum se face.

Dupa 15.000 km mia sarit distributia de la punct .Am platit iar manopera sa o puna la punct , nu am mai avut treaba cu ea cam un an. Dupa un an mi sa rupt cureaua distributie.Atunci am zis ca ii dau foc asa nervi aveam. Manopera plus piese 26 mil. De atunci nu am mai avut probleme pana in prezent.

Dupa ceva timp mergeam relaxat cand am luat un viraj am auzit un ''vjjjjjj'' am ridicat capota m-am uitat in vasul cu ulei de servo nu mai avea mai deloc. Dupa multe incercari de a repara caseta de directie care nu credeam ca ea era problema , pana la urma am schimbato. Manopera plus caseta si capete bara 18mil.
Acum 2 luni ma lasat ambreaju . kit ambreaj 700 lei manopera 300 lei. Acum o luna am schimbat capete bara , bieleta , tampon motor, placute frana si cam atat cred smile.gif) schimb ulei si consumabile nu le mai punem ca alea le schimbam in functie de cat mergem.

Eu zic ca in aproape 4 ani am avut destule probleme cu ea.

Cand am cumparato am dat 3000 euro + 2000 euro taxa inmatriculare.

Se merita pt o laguna din 99 atatia bani ? eu zic ca nu ..
*

Sincer si eu am patit ca si tine, 3000+2000 de euro taxa plus ca am bagat inca o mie de euro in ea ca si mie mi-a puscat distributia...
Cu toate acestea sincer sunt multumit de masina chiar daca am bagat o groaza de bani in ea...sunt multe masini care nici macar nu se pot compara cu laguna.
Oricum eu zic ca isi merita banii...daca noi am luat teapa asta nu inseamna ca nu e buna wink.gif

Bafta! biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 1 Phase 2 - MM 38 HIA 1998/ motor 1.9 DTI
"Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
+
cristicristutu
post 19 Feb 2012, 16:07
Post #231

Membru autentic

Da cum ati platit voi asa mult taxa de inmatriculare? blink.gif ...eu am platit 1300 lei si in saptamanile ce urmeaza trebe sa ii primesc inapoi.

--------------------
RENAULT LAGUNA 1.6 16V
+
alexandru_bot
post 19 Feb 2012, 16:14
Post #232

Laguna lover

Cristi asa a fost la vremea respectiva, ca sa nu exagerez am platit mai exact 63 de milioane.
A fost euro 2 din 98 ca daca era euro 3 plateam mult mai putin.

Asta e, viata merge mai departe desi mi-a tras un gol in buzunar sunt multumit de lagunita mea.

--------------------
+
comy
post 19 Feb 2012, 16:29
Post #233

Membru incepator

scuze eu am masina din 99 am scris gresit 98 . la mine mai exact 72 mil a fost inmatricularea deoarece este euro 2 . intradevar masina este foare frumoasa chiar imi place. sunt unele masini chiar si mai noi care nu as face schimb . Poate am noroc sa imi recapat banii pe taxa ca am dat statu in judecata si am castigat primu proces , mai am unu ca fac eu recurs si daca lam castigat si pe ala chiar sunt multumit.

@renotgo .. bine zici de drumurile noastre si de mecanicii nostri de ocazie neexperimentati. bafta .

--------------------
renault laguna 1 01/07/1999 1.9 dti
+
cristicristutu
post 19 Feb 2012, 22:58
Post #234

Membru autentic

Ah, acuma vad ca voi aveti 1.9 diesel biggrin.gif , nu stiam de ce ziceti ca e euro 2, eu am 1.6 16v si e euro 3.

--------------------
RENAULT LAGUNA 1.6 16V
+
TM31BDY
post 20 Feb 2012, 09:08
Post #235

Membru

Domnilor nu cred ca se poate da vina pe masina ,in momentul in care iti sare s-au se rupe distributia .Nu e absolut nici o vina a masinii , e strict vina mecanicului ,sau a utilizatorului care desi stie ca ar fi cazul sa o schimbe se haladeste si merge inainte ca doar nu o sa se rupa tocmai la el.La fel se poate pune problema si la diferite piese care conform cu cartea de intretinere a masinii se schimba la anumite intervale.Marea majoritate a posesorilor din Romania chiar cred ca masina lor din 90 si ceva are doar 100k km si ca inca masina e boboc.In realitate masinile noastre au cu mult mai multi km decat credem multi din noi.(La unele chiar nu se poate demonstra ca au fost km dati inapoi).E normal ca la 300-400k de km sa trebuie schimbat un ambreiaj ,un suport de motor,etc. Poate singura problema adevarata in opinia mea ar fi pretul si calitatea pieselor de schimb si in nici un caz faptul ca masina are componente care cedeaza dupa atat timp si km facuti.Asta se aplica la absolut toate tipurile de masini. Toate lumea stie ca Audi sau mercedes au viata mai lunga ,dar si cand se duce o piesa ...

--------------------
Renault Megane II - Tm 47 BDY 2007
+
alexandru_bot
post 21 Feb 2012, 18:23
Post #236

Laguna lover

Ai perfecta dreptate TM13BDY, la mine din cauza "mecanicilor" mi s-a dus distributia si prin urmare motorul. Oricum eu sunt foarte multumit de masina.

--------------------
+
michael13
post 25 Feb 2012, 19:21
Post #237

Membru incepator

Din 2007 pot sa spun ca sint unul din fericiti proprietari da Laguna.masina e 1.9DCI fabricata in noiembrie 2000.Pe linga distributie ,uleiuri si alte filtre am avut ceva probleme cu ea.
1.injectoare infundate.Rezolvare-tratament soc cu aditiv.
2.rulmenti spate - schimbati.
3planetara stinga -alta noua.Aici am gresit cu schimbul uleiului din cutie.In loc de 75w am pus 85w. Cu motorul rece intra greu in I-a
In concluzie in aproape 5 ani (o am din martie 2007) costurile nu au fost prea mari.Nici nu fac multi km cu ea -am luat-o cu 110K si acum am 150K.
deci eu sint foarte multumit

Attached thumbnail(s)
DSC00050.JPG ( Size: 436.39k ) Number of downloads: 290

--------------------
renault laguna - cj10cag 2000/1.9dci
+
CYP VFS
post 26 Feb 2012, 22:04
Post #238

Membru autentic

From: roman/neamt

Eu unul sunt cel mai multumit sunt la a doua Laguna si la fel fara probleme majore cu nici una.

--------------------
RENAULT LAGUNA 2 1.6 16V - NT 77 BYA EXPRESION 2001
+
GabySV
post 8 Mar 2012, 21:44
Post #239

Membru autentic

From: Suceava

Salutare! Am masina din 2008, am dat pe ea 5000E, distributia nu am schimbat-o caci era facuta de f putin timp(masina luata de la ruda) dar am avut o groaza de probleme, 10000000 de bani bagati in ea chitibusuri inca mai am si tot sunt multumit!
Dupa 5000km dupa ce am luat-o mi-a sarit cureaua la accesorii-montat intinzatorul invers de "meserias" cost...cu nemiluita 80 curea+120rola intinzator+120 rola ghidaj...nu a fost de la role ci de la mecanism inca 350 kit accesorii!
Apoi mi s-a rupt un colier la tobe, intre mica si intermediar! Pana am ajuns la service s-au desprins iar cand sa intru in garajul care era in rampa pe un drum de piatra am umplut intermediarul cu pietricele...asadar 200ron toba intermediara+coliere
Nu mai porneste, mergem la "meserias" imi zice ca e pompa de benzina-120ron dez, tot nu porneste! e motorasul pas cu pas, cumparam si dela 50ron cu motoras la schimb, nu e nici ala pana la urma la service schimbat bujii curatat corp clapeta....160ron
In rest chitibusuri pana acu 3 luni : cap de bara*2+2 bielete directie+2 bielete antiruliu+burdufe+distributie+ambreiaj+discuri...cam 3200ron astea facute la service nu la "meserias"
Tot din cauza unui "meserias" a trebuit sa vopsesc pragurile 400ron biggrin.gif
Dupa atatia bani bagati tot sunt multumit si nu as renunta usor la masina!
Bafta si la cati mai multi km!!

--------------------
Renault Laguna - BC 05 KAU 1998 PH2 1.8 16v RTE
+
jungle_21
post 8 Mar 2012, 23:16
Post #240

Membru autentic

From: Mures

Daca scazi reparatiile si piesele bagate din cauza mecanicului sau ma rog zugravului smile.gif, ai sa vezi ca restul sunt chestii uzuale care apar la orice masina. smile.gif

--------------------
Opel/Renault Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch "04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti
Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
+
10 Pages « < 6 7 8 9 10 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 07:33
Dacia