Sunteti multumiti de laguna voastra ?, laguna,sau ce alta masina?
![]() ![]() ![]() |
Sunteti multumiti de laguna voastra ?, laguna,sau ce alta masina?
pixule |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|||
xionitax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 7 February 10 ![]() |
230 rulment fata,pretul e din cauza cititorului de abs[banda magnetica],care e pe el.Altfel ar costa mult mai putin -Laguna 1,9dci Grandtour/2000
This post has been edited by xionitax: 27 Jun 2010, 22:58 |
--------------------
Renault
Laguna
- SV - 08 CSL
1.9 dCi Concorde-2000
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Narcisadriane eu am dat Pe laguna mea din 98 1ph 2 1.8 16v 5000Euro si nu regret nici un banut chiar aca s-a devalorizat dar in acest timp nu am schimbat decat consumabile, un kit transmisie din cauza unui mare meserias, un motoras pt apa parbriz, 4 bujii si o bieleta antiruliu.
Nu cred ca e o masina slaba chiar deloc. Iar la 2000 E cred ca iti luai foarte frumos uun vectra B 1.6 16v care dupa ce a trecut de 100000KM papa ulei cot la cot cu benzina astfel nu mai tastatai atat ca sa-ti schimbi tastatura, si mergeai pe opelclub si te plangeai acolo cat de nasoala e masina ta. La PH2 se dadea garantie in Franta 12 ani pe tabla Opel mai bine cotat? stii ca e mai ieftin sa schimbi un motor decat sa refaci caroseria? Opel "rules" mai ales la tabla, cand o sa-i faci tuning exterior din vinil maroniu ....cu floricele gata gata sa se desprinda de pe masina...intr-un cuvant nici un producator auto nu face tabla mai proasta ca opel. A mea are atatia ani dar rugina nu am pe ea, nu m-a lasat niciodata in drum, si nici probleme nu am avut cu ea. Parerea mea: masini foarte fiabile cu mici greierasi datorita drumurilor de la noi |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
gabysv si eu am aceasi model ca a ta, am cumparato de 5 luni. sunt foarte multumit am schimbat la ea o bie;eta de directie filtre gpl(pt ca mai spus vechiul propietar si era nevoie sa le schimb) si bujiile. saptaman viitoare schimb filtrele ,uleiul si distributia care e cam scumpa la acest motor undeva la 700. rugina..... nici gram doar ca miau zgrariato uni pe capota dar asta e.
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Am mai vazut pe aici pareri despre reprezentanta......preturi...samd
1.Un kit distributie la UNIXAUTO costa 900Ron+ la 1.8 16v, la Mach1 si la serus costa doar 700 iar cand am sunat au zis ca imi pot da si un discount 2. Kit transmisie deoarece intinzatorul meu la accesorii a fost montat de cel mai competent om din Suceava si l-a pus exact invers. Asta ca sa subliniez "cat de slabe sunt Renault" a mers masina asa (pt ca nu am stiut) 6000km pana sa se rupa , dupa care l-am recconditionat si am mai mers in 6000 numai ca atunci cand dadeam drumu la consumatori scartaia de ziceai ca se rupe ceva la masina. Deci la magazin doar intinzatorul era 620RON (aici ma refer doar pe original, niciodata piese de motor sau foarte importante pun originale) iar la Mach1 am dat pe kit complet ............352RON ![]() Bieleta antiruliu Febi-51Ron Toba intermediar cu tot cu tampoane si coliere+ coliere toba finala ca erau ruginite 178Ron . Si am mers cu masina prin delta unde nu era drum iar stuful era cu 50cm mai inalt decat masina, pe aratura in spatele tractorului ca sa nu intram prin mlastina, la pescuit pe drumuri de carute (unde am smuls guma de la bara fata de 2 ori), pe toate coclaurile unde am auzit ca "trage bine la mamaliga da nu ai cum sa ajungi decat pe jos",.....ei na si cu toate astea nu bate nimic la ea, Intr-un cuvant : IEFTINAsiBUNA (am zis un cuvant) |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
cum faci comanda la mach1 de pe net sau suni acolo?
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
linux_addicted |
![]()
|
![]() Membru Incomod Group: Members Posts: 81 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti, jud Satu Mare ![]() |
QUOTE(narcisadrian @ 12 Mar 2010, 19:15) A sa e renault e mai tare decit audi , bmw, audi, opel. Voi va auziti ce spunety? Eu cred ca voi astia care sustineti asa ceva suntati din categoria alora care au trecut de la Dacia s-au cel mult ARO si gata s-au vazut in avion. ![]() OFF: Prietene, fara suparare, te rog repeta scoala primara ( asta inseamna clasele 1-4 ) si cred ca ar fi recomandat si cea gimnaziala ( insemnand clasele 5 - 8 ); iar dupa ce ai facut asta te rog sa te intorci pe acest forum si sa scrii !! In cazul tau ( pentru ca esti tu unul mai deosebit ) as face o cerere ministrului invatamantului sa aprobe anularea diplomei tale de bac ( asta daca stii sa traduci aceasta abreviere !) si sa te reexamineze cel putin la limba si literatura romana o comisie din care sa faca parte si respectabilul George Pruteanu ( asta daca ai auzit de acest domn ), pe care eu personal il respect foarte mult pentru cultura generala pe care o are ! NU stiam ca SPUNETI se scrie mai nou "spunety" sau SUNTETI se scrie "suntati" s.a.m.d ( iarasi, daca stii cum se traduce aceasta abreviere! ) ![]() ![]() ![]() This post has been edited by linux_addicted: 16 Jul 2010, 11:18 |
--------------------
Renault
Laguna
- SM 09 AEB
1994; RXE 2.0 Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
@linux_addicted
Din cate stiu eu a murit respectabilul G. Pruteanu,dar gasim pe altcineva sa-l reexamineze,cu toate ca nu cred ca are cineva rabdare.... ![]() This post has been edited by Vasiu: 16 Jul 2010, 12:04 |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
- HD 99 MUS
1.8 16V 120HP 1998 DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
linux_addicted |
![]()
|
![]() Membru Incomod Group: Members Posts: 81 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti, jud Satu Mare ![]() |
@Vasiu:
Multumesc pentru update ![]() Vasiu ai foarte multa dreptate in ceea ce zici ![]() ![]() This post has been edited by linux_addicted: 16 Jul 2010, 12:26 |
--------------------
Renault
Laguna
- SM 09 AEB
1994; RXE 2.0 Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
De ce ar mai vrea cineva sa reexamineze autorul unui post de acum 4 luni?
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
GabySV |
![]()
|
La Mach am facut rezervare la telefon pentru Kit-ul de transmisie dar a fost achitat si trimis de un prieten
Nu stiu daca trimit piese in tara prin curier in sistem ramburs, dar merita incercat Totusi pentru a creste vanzarile ma gandesc ca le vor trimite si prin porumbei calatori ![]() Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
linux_addicted |
![]()
|
QUOTE(GabySV @ 18 Jul 2010, 10:47) La Mach am facut rezervare la telefon pentru Kit-ul de transmisie dar a fost achitat si trimis de un prieten Nu stiu daca trimit piese in tara prin curier in sistem ramburs, dar merita incercat Totusi pentru a creste vanzarile ma gandesc ca le vor trimite si prin porumbei calatori ![]() Bafta! cred ca ai gresit topicul --- mesajul tau nu are legatura cu discutia din topicul asta ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- SM 09 AEB
|
|
jacckk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 10 August 07 ![]() |
vreau sa-mi cumpar si eu o laguna 1 .ce spuneti de asta??
http://autovit.ro/renault-laguna-C14066916.html |
--------------------
Renault
Megane, 1.6 16v, 107CP
- TR 89 DNY
2001
|
|
scorpion i |
![]()
|
arata bine si a mea e tot 98 noiembrie euro 3. sunt masini bune, merita
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
- BR-11-PBC
2006 Expression Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Mie imi place cum arata masina asa la prima vedere sa te mai uiti si dupa rugina sa nu ai surprize oricum printre lagunele vazute de mine nu multe au pete de rugina dar este mai bine sa te asiguri ,pretul este bun si oricum poti sa mai negociezi in asa fel ca sa ajungi si cu inmatriculatu si cu masina pe la vreo 2000 si ceva
This post has been edited by oves: 21 Jul 2010, 20:50 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
QUOTE(jacckk @ 21 Jul 2010, 17:49) vreau sa-mi cumpar si eu o laguna 1 .ce spuneti de asta?? http://autovit.ro/renault-laguna-C14066916.html De la tipul acesta mi-am luat eu masina in Februarie anul acesta. In mare parte sunt multumit de masinuta pe care am luat-o atat doar ca gagiul a zis ca masina are 4 airbag-uri, computer de bord si alte cele pe cand ea nu are decat 2 airbag-uri si computatodores nemtudom ![]() Bafta This post has been edited by blizzard: 22 Jul 2010, 06:45 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- LN52 KWK
2002, 1,8 16v Privilege رينو لاغونا
|
|
jacckk |
![]()
|
ms mult pt sfaturi ,si am ceva dubii in privintza la masina asta,arata prea bn ca sa fie si buna..nush:|
![]() ar ma fi: http://autovit.ro/renault-laguna-C14109233.html si daca stiti masina asta ce parere aveti?? http://autovit.ro/renault-laguna-C13839378.html 22 Jul 2010, 11:05: blizzard ,omu e samsar dintr-ala nenorocit,sa se ocupa cu masini si inspira cat de cat incredere? poti sa-mi arati o poza sau chiar mai multe cu masina ta,pls:D ![]() This post has been edited by jacckk: 22 Jul 2010, 11:05 |
--------------------
Renault
Megane, 1.6 16v, 107CP
- TR 89 DNY
2001
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
QUOTE(jacckk @ 21 Jul 2010, 17:49) vreau sa-mi cumpar si eu o laguna 1 .ce spuneti de asta?? http://autovit.ro/renault-laguna-C14066916.html din ce vad eu in poze, s-a umblat pe la motor.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
@jacckk
Sa ai grija la tampoanele motor.Multe dintre ele sunt subrezite.Iti dai seama la acceleratii, franari si denivelari urmarind schimbatorul.Daca are miscari/deviatii foarte mari. Ia in calcul si suportii care sunt destul de scumpi.E bine sa urmaresti si acest aspect. Ar fi bine daca ai putea sa o vezi pe dedusbt.Nu te lasa furat doar de aspectul estetic.Probleme mari mai au pe la galerii (vezi topicul lui cridaia). Mai ai grija cand pui contactul, sa fii atent la matrotul ABS si AIRBAG sa-i vezi ca se aprind si apoi se sting.Sa nu o iei lucrata la partea cu airbagul sau cu ABS-ul nefunctional. Urmareste linia bordului daca se imbina perfect cu fetele de portiera. This post has been edited by zet105: 22 Jul 2010, 12:53 |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Si da o tura in ambele directii, cu volanul bracat la maxim, sa vezi daca nu bat planetarele. Sint foarte scumpe. Vezi si sa nu bata cand mergi prin gropi, ca poti depista greu defectele, pot fi telescoape, bucsi, capeti de bara, pivoti, tampoane, tot felul. Vezi sa nu prinda frana jos, sa nu aiba pedala de ambreiaj tare, fataie-te prin scaun si vezi sa nu scartaie (e moarte mai tarziu, cand iti scartaie pe creier), uita-te la volan si vezi cat e de uzat, uita-te la pasla de la compartimentul motor cat e de uzata, vezi sa nu aiba scurgeri de ulei sau vaselina pe la coliere, sint multe de urmarit. Pot sa nu ma mai opresc din cate sint de verificat. Multe se ascund de catre samsari, tin pana vand ei masina, dar unele nu le pot ascunde si incearca cu tot felul de tertipuri, te tin de vorba, pun muzica, fac tot felul de manevre, sint unsi cu toate alifiile. Multe nici nu poti sa verifici la fata locului. Unii cumpara cu ochii inchisi efectiv, chiar din piata. Dau 2 metri inainte si 2 inapoi.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
jacckk |
![]()
|
deja m-am muiat de tot
![]() dar oare taxa sa fie asa cum zice 300 si ceva de euro?? 22 Jul 2010, 13:49: dar blana aia dintre motor si habitaclu de ce o fi asa mancata :-?? This post has been edited by jacckk: 22 Jul 2010, 13:49 |
--------------------
Renault
Megane, 1.6 16v, 107CP
- TR 89 DNY
2001
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
pai d'aia zic ca poate s-a umblat la motor. la saltat si la coborat si a agatat pe acolo..
sau a avut toata fata busita si motorul impins mai in spate, si pe urma aranjata toata masina cu multa vopsea ![]() desi mai e si varianta sa se fi umblat cu picioarele cand a schimbat distributia, si sa fi agatat pe acolo. oricum, nu e de bine. parerea mea. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
QUOTE(jacckk @ 22 Jul 2010, 11:03) blizzard ,omu e samsar dintr-ala nenorocit,sa se ocupa cu masini si inspira cat de cat incredere? poti sa-mi arati o poza sau chiar mai multe cu masina ta,pls:D ![]() Pai ce pot spune ?? Omu' e samsar ... asta-i o certitudine, dar nu mi s-a parut a fi un samsar din acela nasol. Despre incredere ... eu personal n-am incredere in nici un samsar care vinde masini pe net. Asta-i clar ... nici daca ar fi nevasta-mea !! Masina second hand, cumparata de pe net, e un adevarat bilet la loterie; poti avea noroc de ea sau poti avea o caruta de probleme. Depinde foarte mult de cat anume s-a umblat cu ea, cat este de manarita (daca este) si in plus de asta atunci cand o cumperi este recomandat sa nu mergi singur: din doua motive si anume: 1. mergi cu bani la tine si lumea e avida dupa bani si 2. intotdeauna e buna o a doua parere chiar si cand mergi la medic. Despre masinuta mea ce sa spun ? so far so good ... sper sa tina si in continua la fel. Inafara de una bucata problema groasa cu pretensionarea centurii soferului, problema pe care a avut-o de la inceput (problema care tin sa mentionez ca era ascunsa prin scoaterea becului din bord), altceva nu am avut cu ea. Cateva poze sa-ti faci o idee: Image002.jpg ( Size: 416.03k ) Number of downloads: 439 Image010.jpg ( Size: 501.96k ) Number of downloads: 455 Image005.jpg ( Size: 305.48k ) Number of downloads: 473 Image008.jpg ( Size: 423.55k ) Number of downloads: 479 Image003.jpg ( Size: 280.79k ) Number of downloads: 489 Image009.jpg ( Size: 478.57k ) Number of downloads: 157 Image004.jpg ( Size: 383.82k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- LN52 KWK
2002, 1,8 16v Privilege رينو لاغونا
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(jacckk @ 21 Jul 2010, 17:49) vreau sa-mi cumpar si eu o laguna 1 .ce spuneti de asta?? http://autovit.ro/renault-laguna-C14066916.html asa ceva nu te intereseaza ? ...........colegii de pe forum "cunosc" masina si pot da multe detalii si pareri despre ea ![]() ![]() http://www.reno.ro/-VAND-Laguna1-ph2-berli...t159571-s0.html |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
GabySV |
![]()
|
Am vazut pe Laguna parbriz mov. Care e diferenta intre cele mov si cele clasice verzui?
|
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Cu cele mov nu te arde soarele si parca pastreaza si mai bine clima inauntru, eu asta am observat ca mergeam si cu alte masini care nu au geamu asa si ma ardea soarele.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Se numeste parbriz atermic.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
...si costa de la 800 ron in sus...depinde de atelier si tara de import...banuiesc...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Luni am implinit un an de cand am urcat prima data in Laguna mea. Am facut 16000 de km pe drumuri care ar speria pe unii. Ieri am zis ca ar fi cazul sa vad si eu ce bate pe fata si am mers la o verificare totala. Rezultatul:
1.Amortizoare fata curse; 2.Bujii naspa; 3.Filtru de aer imbacsit, desi l-am schimbat de 3k km; 4.Curea accesorii in pericol de a zbura de pe masina(a mea are 5 caneluri, iar fulia alternatorului are 6, care numar e bun pentru cele cu AC?); 5.Rola ghidaj accesorii imbatranita; 6.Rola intinzatoare ghidaj imbatranita; 7.Bieleta antiruliu dreapta dusa; 8.Bieleta anticuplu dusa(aflu si eu in final de ce smuceste la schimbarea vitezelor); 9.Pivotii de pe fata au un mic joc; 10.Placute frana(mai merg ceva, dar le schimb odata cu restul); Per total, sunt multumit de masina. Factura la piesele de mai sus ar fi 1000 lei, ceea ce nu mi se pare mult pentru un an si 16k km. In plus, nu prea se poate compara confortul din ea cu cel de la case mai mari. Am un cumnat cu VW Passat, '00, dar sincer imi place de 100 de ori mai mult Laguna. Doar 75 km am facut in Passat si am crezut ca mor de durere de spate. Deci, eu zic, DA pentru Laguna. Ca o paranteza mai spun ca am spulberat mitul pieselor scumpe la Renault facand o comparatie intre pretul pieselor de passat si laguna. Ce credeti? LAGUNA DIN 1998 ARE PIESE MAI IEFTINE DECAT PASSATUL DIN 2000. Cumnatul meu care se mandrea cu faptul ca are VW si sunt piesele ieftine, de-atunci nu mai zice nimic, doar tace cand vine vorba de piese. Acuma ma bate gandul sa-i fac o resoftare. Am un coleg cu logan 1.6 care a facut resoftare si zice ca trage mai bine si i-a scazut consumul. Voi ce ziceti, s-ar merita undeva pe la 150-200 lei? This post has been edited by cj77shv: 13 Apr 2011, 17:49 |
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
- CJ-56/95-JON
2008 - Initiale Paris
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:36 |