Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -=partea a 3 a ,2010=-
![]() ![]() ![]() |
Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -=partea a 3 a ,2010=-
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
asta-i vreme de tricou?bluze nu se fac?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
un tricou de blana, va rog. Sa scrie pe el "propritareasa de reno" (Indicatiuni: se face un sablon cu textul, se pune pe fata tricoului si se da foc pe suprafata sablonului. Stingeti focul, ridicati sablonul si gata produsul).
Un mic "tunning"- maneci lungi atasabile, acelasi material, fermoar mascat si captuseala . culoarea... rosie ca focul, sa surada norocul ![]() Cat ma costa ? ![]() This post has been edited by Yochanna: 4 Feb 2010, 20:43 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
@yochanna-am vorbi cu baietii si au zis ca nu fac decat pe piele asa ceva....
lasand mistoul la o parte,o sa i rog pe cei care au poze pe undeva sa le puna in topic,sa vada si cei care nu au habar despre ce i vorba. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) P1040268.JPG ( Size: 661.21k ) Number of downloads: 170 P1040269.JPG ( Size: 562.21k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Vin si eu cu niste propuneri, daca mi-e permis:
Attached thumbnail(s) TricouRenault1.jpg ( Size: 82.02k ) Number of downloads: 153 TricouRenault2.jpg ( Size: 83.21k ) Number of downloads: 162 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
gotty |
![]()
|
a 2 a pare destul de interesanta...cel putin romburile de pe maneci...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Facand exceptie de formatul stil "paint" cred ca ar arata bine pe un tricou...
Attached thumbnail(s) reno.JPG ( Size: 75.84k ) Number of downloads: 164 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai esti si fata se potriveste perfect.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Grafica din partea mea. Putin mai tarziu va pot da si un pret pentru el.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gotty |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Multumesc
![]() Pentru cine vrea, poate punem si userul undeva pe tricou ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Radu nu ar arata mai frumos cu logo-ul forumului in loc de reno.ro?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Radule, lauda-ma!
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
gotty |
![]()
|
poate ar trebui sa mai stilizam un pic logoul forumului...ca pana la urma,ideea se transmite si prin reno.ro...nu trebuie neaparat un logo...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu cred ca e cam obosit logoul forumului- cere o schimbare
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() @mihai_dorin: daca puneam forum.reno.ro nu arata extraordinar. Strica designul tricoului datorita pozitionarii. Daca proprietarul logo-ului doreste sa il pun intreg poate sa spuna si gasim o solutie de mijloc. @mutzu: bravo ![]() @aleks: sunt convins ca exista destui designeri pe acest forum dar nu stiu daca proprietarii sunt de acord cu aceasta schimbare ![]() This post has been edited by RaduNG: 5 Feb 2010, 11:51 |
--------------------
Sedan
Negru
|
Mutzunache |
![]()
|
Multumesc, platesc eu mujdeiul diseara.
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
RaduNG....super,ma inscriu pe lista ta
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Ma inscriu si eu pt un tricou.
![]() ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
DrK |
![]()
|
Inainte de a va inscrie intr-o lista ma simt obligat sa va spun si pretul.
Pretul pentru 1 tricou inscriptionat dupa modelul prezentat de mine este 170 lei. Acest pret este determinat de lucrul manual si de calitatea foarte buna a tricoului. Datorita numarului scazut de tricouri nu intra in discutie inscriptionarea lor prin serigrafie. Daca sunteti de acord cu pretul puteti intocmi o lista, daca nu putem ajunge la un pret mai mic modificand grafica si calitatea materialului pentru tricou. Multumesc. |
--------------------
Sedan
Negru
|
gotty |
![]()
|
merge si cu materialul clientului?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
dap. pretul scade cu vreo 50 lei.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
gotty |
![]()
|
niste propuneri low-cost?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Low - cost - Marker permanent pe epiderma direct.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La pretul asta mai bine faci caciuli.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 5 Feb 2010, 15:50) Datorita numarului scazut de tricouri nu intra in discutie inscriptionarea lor prin serigrafie. Daca se face o lista cu vreo 100 de tricouri, cred ca ar merge facute automat in serigrafie (cu vopsea de tip plastisol). Daca sunt mai putine, nu prea se justifica costurile. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Lucru manual....adica acele "inscriptii" sunt cusute cu ata?
Imi place si culoarea si modelul Spate1,dar ca marimi..ce marimi sunt disponibile? 5 Feb 2010, 20:28: O solutie Low-cost...sa se faca o lista,sa zicem ca suntem 50 pe lista,dam jumate avans,ca sa fie baiatul sigur de comanda si atunci poate ar scade si pretul de productie ![]() This post has been edited by rcosmin: 5 Feb 2010, 20:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:25 |