Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -=partea a 3 a ,2010=-
![]() ![]() ![]() |
Am tricoul meu, sunt membru reno.ro, -=partea a 3 a ,2010=-
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@mihai: alea originale nu se fac in numar de 10-20...
Cum spunea si Flamingo (care lucreaza in acelasi domeniu) pentru o cantitate mica nu se justifica deloc costurile. O varianta simpla ar fi sa spunem logo-ul forum.reno.ro (desi adresa este reno.ro) si inca ceva pe spate (de preferat aceeasi culoare). Scopul meu este sa fac o treaba cat mai buna si la un cost cat mai scazut. Va rog, daca aveti si alte variante placute ochiului sa le puneti aici. Daca aveti vreo idee si nu aveti tehnica necesara o sa exemplific eu prin imagini. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Raaadu, foarte frumos tricoul!
![]() ![]() Oricum sa alegeti cel mai bun material pentru tricou, asta face diferenta. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
|
--------------------
renault
laguna
- tm 09 swn
1995 rt 2.0
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Anul trecut nu mai stiu exact cat a fost tricoul,dar pana in 30 lei cred.
Intradevar arat bine,dar de la 30 pana la 170 lei e cale lunga. |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian00 @ 10 Feb 2010, 01:24) Anul trecut nu mai stiu exact cat a fost tricoul,dar pana in 30 lei cred. Intradevar arat bine,dar de la 30 pana la 170 lei e cale lunga. De fapt tricourile de anul trecut si cele de acum doi ani au fost 15 lei. Dar ma rog, era vorba despre alt model (mai simplu si fara maneci imprimate), unu la mana si doi la mana, tirajul a fost undeva pe la 50 de bucati. Oricum, nu 30 de lei. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
...care dupa 2-3 purtari au ajuns carpe de sters pe jos
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
daca ma inscriu si eu, nu primesc reducere de pret? am nevoie doar de jumatate de material pentru tricou, fata de restul
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu la tricou oricare va fi varianta finala...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 5 Feb 2010, 19:31) Lucru manual....adica acele "inscriptii" sunt cusute cu ata? Imi place si culoarea si modelul Spate1,dar ca marimi..ce marimi sunt disponibile? <span class='edit'>5 Feb 2010, 20:28:</span> O solutie Low-cost...sa se faca o lista,sa zicem ca suntem 50 pe lista,dam jumate avans,ca sa fie baiatul sigur de comanda si atunci poate ar scade si pretul de productie ![]() Nu merge ideea mea? ![]() Incep eu lista: 1. rcosmin 2. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cred ca asta ar fi solutia cea mai buna. Haideti sa vedem cati suntem dupa care venim cu o grafica frumoasa si un pret decent.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
facem un POLL ????
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nu are sens sa discutam mot-a-mot 2-3 spalari. De la ultima sesiune de tricouri, ambele care le am, le port "la fripturi" aka intalniri de regula si unul e deja carpa de praf, iar altul e pe acolo... Daca sunt persoane care il tin de bibelou....nu se strica
![]() Un tricou mai calitativ tine cu mult mai mult insa si costa. Ce vroiam sa zic e ca atat dai atat face (ma refer strict la tricou). This post has been edited by dantes: 10 Feb 2010, 19:41 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ma tot intreb ce s-ar fi putut intampla cu tricourile tale...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nicio problema, insa la cum arata, sigur pretul nu are cum sa fie 17 lei cat a spus Radu, decat daca se face tiraj mare, eventual in China... Plus de asta, una este sa le cumperi ca produse originale de la un magazin Renault si alta este sa le iei de pe forum. De fapt am vrut sa spun ca nu face bine la pisic.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Si eu m-am gandit ca tot de pe forum, ne putem inspira la culori, inscriptii, cusaturi etc.
De exemplu mie imi place combinatia de culori din prima poza. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Flamingo, Radu a spus 170 lei. E o mica mare diferenta !!!!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Flamingo |
![]()
|
MEA CULPA !!!!
![]() Acum am vazut si eu. Chiar ma miram sa coste doar 17 lei. In fine... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
babanu: sa facem poll pentru ce?
Varianta propusa este prea scumpa deci nu are rost poll pentru ea ![]() Am fost foarte ocupat aceste zile si nu am avut timp sa mai fac cateva variante de tricou. Sper ca maine sa rezolv problema si ne intoarcem iar la liste. |
--------------------
Sedan
Negru
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Face banii, daca nu te deranjeaza ca apare emblema ING, fostul sponsor principal.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Villanueva @ 10 Feb 2010, 22:41) QUOTE(Dodone @ 10 Feb 2010, 23:16) Exact ce spuneam mai sus dar in alta forma. Chinezii ne omoara. Cred ca s-a cam "bashit" topicul. Radule, bafta, ce sa zic... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
Da. Ma apuc acum. Pana in vara termin de cusut o sigla.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:25 |