Alegere anvelope, ce parere aveti despre marcile no name ?
![]() ![]() ![]() |
Alegere anvelope, ce parere aveti despre marcile no name ?
liviudavid |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 7 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2004
- - Renault Laguna 2 Privilege 1.9 dCi 120cp 2004
|
|||
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Eu nu am auzit de marcile amintite de tine. Pt mine noname sunt barum, tiger,matador
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
am luat acum 2 ani 2 anvelope nankang SV1, 225/45/R17.
dupa doi ani ma declar pe deplin multumit de ele.nu am ce sa contest la calitate,pretul lor fiind destul de bun la vremea aceea. |
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
liviudavid, e foarte simplu - cat de tare tii la masina ta si la ocupantii ei?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu trebuie sa iei no name neaparat
Dunlop SP Sport 300 Dimensiuni: 205/60 R16 Indice de incarcare: 92 (630kg) Incarcare suplimentara (extraload): nu Indice de viteza: H (210 km/h) Tip / Sezon: Vara Pret (LEI cu TVA inclus): 309.00 Dunlop SP Sport Fastresponse Dimensiuni: 205/55 R16 Indice de incarcare: 91 (615kg) Incarcare suplimentara (extraload): nu Indice de viteza: V (240 km/h) Tip / Sezon: Vara Pret (LEI cu TVA inclus): 333.72 This post has been edited by rtBK: 5 Feb 2010, 08:30 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
eu sunt impotriva marcilor no name. din inatmplare, lucrez la pirelli tyre romania si cunosc foarte bine procesul de fabricatie. daca ati stii cat de complex este, nu v-ati mai lasa siguranta pe mainile unor noname-uri. nu fac reclama, dar am ajuns la concluzia ca produsele care costa, merita si costa pentru ca sunt bine facute. nu ma refer numai la pirelli, ci la orice marca premium, gen dunlop, continental, fulda, good-year, etc.
asa ca faceti un efort si luati-va ceva de calitate daca tineti la sanatate Dumneavoastra. This post has been edited by vlad_laguna: 5 Feb 2010, 09:58 |
--------------------
VW
Passat 3C
2006
- OT-03-VTG VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Vlad Laguna....adevar graiesti!DRIVE SAFE!
This post has been edited by fazer: 5 Feb 2010, 10:02 |
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
- De ...TM.
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
pe de alta parte, de exemplu, anul trecut mi-am cumparat niste anvelope good-year, care, spre surprinderea mea m-au tinut fix 60.000 de km. dar s-au facut intr-un hal in care nu am vazut pana acum, adica erau slick-uri frate. niste cauciucuri varza. ca exemplu, pe spate, acum am michelin cu dot-ul de 2001, sunt cauciucurile din fabrica ale masinii. nu am ce sa le reprosez. sunt extraordinare.
|
--------------------
VW
Passat 3C
2006
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Vladutz, poate le-ai lasat mai mult pe asfalt.
![]() Cauciucurile pe fata se tocesc mult mai repede decat alea de pe spate, deoarece rotile din fata au importanta mai mare la plecare si franare decat alea de pe spate. Niciodata nu se vor toci uniform toate cele 4 roti (grad uzura). |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
Razvane, nu vb de cauciucurile de pe fata in mod special. Toate 4 s-au bulit groaznic. Recunosc, alea de pe fata mai repede,(nu cu mult timp, ceva de genul 2-3 luni) dar si alea de pe spate aveau neuniformitati care imi dadeau un zgomot ca de rulment in masina intre 90-120 km/h.
|
--------------------
VW
Passat 3C
2006
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am pe masina gumele cu care a fost achizitionata masina si sunt michelline primacy,225/45/16.au 114000km,am facut o data rocada fata-spate si la controlul efectuat de Norauto la schimbul ferodourilor,aiesit 75%spate si 50% fata.la recomandarea unui cunoscut care vinde anvelope,voi cumpara tot michelline deoarece au cea mai lunga viata iar cu cele no name.citez:pleci dar nu sti daca te si opresti.intr-adevar,nu te joci cu viata care oricum e mai scumpa decat un schimb de anvelope
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
costi75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 8 June 09 From: craiova ![]() |
Eu am aceeasi parere Micheline-cele mai bune(am un prieten care le-a schimbat la 106000km si nu erau chiar distruse)
|
--------------------
Renault
Laguna2
2001 1,6 16v
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
prea bune sunt michelin.....recomand gume bune pe masina..nu mizerii chinezesti...
|
--------------------
------
------
------
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
da-i cu google si vezi review-uri, mai ales la ADAC, sunt teste facute samd
eu nu plec la drum fara papuceii Michelin ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns la concluzia ca sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine.Nu recomand folosirea brandurilor no-name si nici atat a celor sh(pot avea defecte ascunse chiar daca arata bine).E vorba de siguranata ta si a celorlalti!Ganditi-va la o explozie de pneu fata la peste 120 km/h!Se poate termina tragic.Pneul e cel mai important lucru,el face legatura intre dvs.(masina)si carosabil.Merge-ti pe firme consacrate pt. ca investesc mult si in siguranta nu numai in performante si durabilitate.Pneurile sunt foarte complexe chiar daca nu vi se pare.Firmele no name reusesc sa faca un pneu performant dar nu si durabil sau sigur pe o perioda lunga.(sau invers).
This post has been edited by VRS_80: 5 Feb 2010, 22:39 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
michellin schimbate la 155.000 km.. poate crede cineva?¿?
tot pe MICHELLIN mizez.. am mai spus pe alt topic m-au costat 440 €- 4 buc (oferta: 3-1 gratis) 205/55R16 isi merita toti banii un salut |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
2.0
- 3292GTD BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui sa ne ofere ceva actiuni astia de la michelline
![]() |
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Eu am avut la fosta masina Goodyear NCT5 care au stat 4 ani si cca 80-90000km iar la actuala din fabrica a venit cu Continental SportContact (nu stiu cum...)
Pentru iarna am cautat anvelope si am luat Fulda.Siteul a fost cauciucuridirect.ro si daca va uitati o sa vedeti pentru cam fiecare anvelopa o evaluare a proprietatilor in diverse conditii de rulare precum si scorul final.O sa aveti surprize de genul Michelin mai slab sau cel putin la fel de bun ca o anvelopa fara mari pretentii...scorul mic arata cit de bun este,cautati si veti vedea ca nu numai firmele de renume sint bune,mai sint si altele iar cu globalizarea asta surprize pot aparea oricind. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Unele din firmele no name sunt subdivizii ale marilor concerne si anume:
Barum - este o subdivie a continental,si sunt fabricate in Cehia Falken - este subdivie a Dunlop,produse in Japonia. ............si mai pot continua cu multe astfel de exemple.............. Deci concluzia mea este ca,sunt mai multi producatori de cauciucuri care au marfa destul de buna,pe langa cele consacrate deja ( Continental,Dunlop,Michellin,Brigestone,etc ) |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cu ce te incalzeste ca sunt subdivizii... asa si dacia e subdivizie Renault, dar la semnatura vad ca ai laguna...
![]() ![]() This post has been edited by rtBK: 7 Feb 2010, 23:52 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(rtBK @ 8 Feb 2010, 00:52) nu stiu cu ce te incalzeste ca sunt subdivizii... asa si dacia e subdivizie Renault, dar la semnatura vad ca ai laguna... ![]() ![]() Da,dar Dacia pt segmentul de low cost e super buna ( ex logan,sandero ) Nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele.............. Acum sa revenim la cauciucuri,dai un ban dar stai in fata,dar daca vrei ceva bunicel ai de unde alege,ceva no mane-uri care sunt subdivizii. Exact exemplul tau dat cu Dacia.................... |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
Bond010 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 February 10 ![]() |
QUOTE(liviudavid @ 5 Feb 2010, 00:21) Salutare tuturor, am o curiozitate pe care doresc sa o impartrasesc cu voi. Ce marci de anvelope alegeti si ce parere aveti despre acesta. Stiu ca s-a mai discutat pe aceasta tema dar as vrea sa aflu ce pareri/experiente aveti despre marci mai putin cunoscute (Star Performer, West Lake Sunny, Goodride, Nankang etc). Cum este mai bine sa alegem o anvelopa - o marca premium second hand sau o marca no name dar sa avem anvelope noi ? Cred ca nu sunt singurul care isi pune aceasta problema, mai ales ca o anvelopa noua, dimensiunea mea (206/60/16) costa cam 400-500 RON/buc iar un no name cam 250 RON/buc. S-auzim de bine ! indiferent de marca pot face galma...si cele scumpe si cele ieftine...ma refer la gume |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
BuNeL_u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 22 April 09 ![]() |
am 5000 km cu ele si s-au uzat 10% si e firma fantoma adica Sunny
![]() Attached thumbnail(s) sunny.JPG ( Size: 16.87k ) Number of downloads: 9392 mr_bean.JPG ( Size: 6k ) Number of downloads: 9121 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Expression Check Length
|
|
rtBK |
![]()
|
oboseala, am citit prost. delete post
This post has been edited by rtBK: 8 Feb 2010, 06:49 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
driver_tavi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 3 March 09 ![]() |
Eu când mi-am cumpărat mașina, am intrat pe depozitul de anvelope.ro, fără să vreau. Aici, trebuia să spunce marcă și model auto conduc, ca să-mi spună ce anvelope se potrivesc. Îmi aduc aminte că mărcile de anvelope valabile ptr Laguna, erau Michelin, GoodYear, Continental și Pirelli. Am luat atunci, la ofertă 3+1, anvelope Goodzear Hidragryp 205x55x16, pe care mi le-a trimis pe curierat cu taxe zero. În momentul de față am 75.000 cu ele și sunt sigur că voi mai merge și anul acesta cu ele. Și cu siguranță, la anul îmi voi cumpăra aceeași marcă și model deoarece sunt foarte mulțumit. Din ce știu eu, și cauciucul folosit la fabricarea anvelopelor, are un termen de valabilitate. Am înțeles că acest termen nu trbuie să depășească 4 ani. Dacă cineva știe din sursă sigură altceva, îl rog să-mi spună și mie. O altă problemă este că eu am jenți din aluminiu. Și iar spun că am înțeles de la cineva,că nu toate anvelopele sunt bune ptr astfel de jenți. Ca exemplu, vin cu Dunlop, despre care știu că sunt anvelope mai rigide, mai sport, iar datorită drumurilor proaste pe care le avem, deformează janta de aluminiu. Aștept un răspuns din partea unui cunoscător ca să mă asigur dacă am dreptate.
This post has been edited by driver_tavi: 8 Feb 2010, 12:12 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001, 1.9dci
- xx.12.xxx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(vlad_laguna @ 5 Feb 2010, 15:36) Confirm acelasi lucru pentru GoodYear dar pe la 80 mii km (in cazul meu). La sfarsitul vietii se fac praf. Insa pana sunt "in carne" au un comportament foarte bun, poate cu mici slabiciuni pe asfalt ud. Dupa parerea mea de umil utilizator, top 3 ar fi: 1 Continental 2 GoodYear 3 Michelin Am vazut mai sus un fan-club Michelin. Sunt bune, nu comentez, insa la performante tot pe 3 le consider. In plus, sunt dezavantajate si de pretul destul de mare. O comparatie intre ce folosesc acum, Michelin Alpin A3 si GoodYear UltraGrip 7+ (evident ambele modele de iarna): GY sunt clar mai aderente pe suprafete alunecoase, iar pe uscat nu sunt diferente. Dar mai utile sunt comparativele de pe adac si tyretest. Tavi, nu sunt cunoscator, insa nu mi-as face griji. Si cele de aliaj tot jante sunt. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Cum zicea cineva mai sus, daca tinem la siguranta noastra atunci nu ar trebui sa ne uitam la cativa banuti in plus si sa ne cumparam anvelope de calitate. Tot timpul am avut doar Goodyear, Michelin sau Bridgestone.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
BuNeL_u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 22 April 09 ![]() |
si eu daca merg cu gumele astea nu sunt in siguranta ???
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Expression Check Length
|
|
rtBK |
![]()
|
avand in vedere ca sunt de vara... nu poti fi la fel de in siguranta cum ai fi cu niste anvelope conform sezonului.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Salut!Am observat ca se discuta in mare parte de brand-uri mari(bridgestone,continental etc)..Dar de kumho ce ziceti?Eu am un set de 2 ani si le-am alergat destul de mult(cele de vara).Se comporta foarte bine si acum si nu dau semne de lipsa pe aderenta.Am mers cu ele si un pic din iarna si chiar m-au surprins iar din punct de vedere al pretului e foarte convenabil(250 ron bucata)
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Lux Privillege
- CT-07-MEV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:28 |