Stickere Reno.ro / Renault F1 Team - 2010
![]() ![]() ![]() |
Stickere Reno.ro / Renault F1 Team - 2010
romeod |
![]()
|
||
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- B 94 RVR
2003 Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|||
te_rog_2004 |
![]()
|
Ionut Group: Members Posts: 113 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
pt bucuresti cum pot intra in posesia sticker-ului?
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B-xx-XXX
2008/Manager Megane II Manager 1.5 Diesel 86 cp/2008
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-am luat sa le fac cadou cuiva cu Megane RS
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(supremeon @ 20 Feb 2010, 01:47) Exact asta ma-m intrebat si eu cand am vazut ca faceti asa stickere... oare care e scopul? Doriti ca, in trafic, cineva cu bmw sa vada sticker-ul si sa se ia la intrecere cu voi? ![]() Nu, cele de pe modele RS sunt foarte diferite. Cauta pe net si ai sa vezi care este diferenta intre cele de pe RS si cele facute aici. Personal, eu mi-am pus pe masina deoarece sunt un fan al curselor F1. Asta nu inseamna ca am masina de F1 sau fac curse de F1 pe strada. Arunca un ochi asupra suportilor de numere facute de hellcat sa vezi ca scrie si Renault F1 Team si Renault Sport. Asta nu inseamna ca posesorul are nu stiu ce motor cu sute de cai...ci doar este un fan Renault. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
stickerele au intrat in posesia mea
![]() ii multumesc Yochannei pentru deranj ![]() ma puteti contacta sa le luati de la mine pe PM ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Gratie colegului @eduardsebe, astazi in jurul orei 11 a.m., am intrat in posesia stickerelor dorite.
Multumesc tuturor celor implicati, de la confectioare la distribuire...! PS: Acum astept confectionarea urmatoarei serii de suporti de numar, pentru a o dota pe Kurulina si cu asa ceva. ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Asa-asa!Ai stikere,pune-ti si suporti,masina si traseul ti le cunosc!Foarte usor de identificat!!In toamna vin "la capitala" si ti-oi stampila fundul Kurulinei cu un cerculet taiat in patru!!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Hehehe!
![]() Unde nu da Sfantul sa se-ntample asa...!?...Abia astept! ![]() Cat despre cerculet, poa' sa fie taiat si-n 360 de bucatele!! ![]() Numa' sa fie deasupra unui numar de TM... ![]() This post has been edited by Adila16: 21 Feb 2010, 21:54 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
cosminutzuu92 |
![]()
|
![]() Membru Renault Laguna II Privilege Group: Members Posts: 297 Joined: 16 January 10 From: Popesti-Leordeni(Bucuresti) ![]() |
Vreau si io un sticker cu FORUM.RENO.RO cine are?si cat costa?..
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1,9 dci 107 cp
- If-03 CDC
2001
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
cosmin, ai pm
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adila16 @ 21 Feb 2010, 20:23) Gratie colegului @eduardsebe, astazi in jurul orei 11 a.m., am intrat in posesia stickerelor dorite. Multumesc tuturor celor implicati, de la confectioare la distribuire...! Subscriu ! ![]() Eu am intrat in posesira lor imediat dupa ce s-a intalnit cu tine. ![]() Multumesc Eduardsebe, multumesc Yochana. Scuze, daca nu e ordinea buna... ![]() Rombule, stickerele tale sunt la mine. Te astept sa vii dupa ele si dupa tricoul cu Atomic. ![]() Au iesit mai bine decat ma asteptam. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Adila16 |
![]()
|
Daca as fi stiut ca apari, mai amanam un pic trebusoara catre care ma indreptam!...
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
pentru cei ce nu cunoaste : eduardsebe nu mananca oameni
![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Adila16 |
![]()
|
Ba, dimpotriva!
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adila16 @ 21 Feb 2010, 23:00) Merci frumos, numai ca noi ne-am vazut la Mc Donald's / Bila, pentru ca la randul meu, trebuia sa ma vad cu alt coforumist sa iau ceva piese de calculator... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() Yochanna a scapat intreaga dupa ce s-a intalnit sa-mi dea stickerele ![]() La fel si Adila16 ![]() Eu caloriile le iau din alta parte ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Adila16 |
![]()
|
@Flamingo, din mine pur si simplu n-are ce alege...Nici macar de-o gustare...
![]() In orice caz, poate ne vedem in gasca la vreo intalnire... S-auzim numai de bine! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
eduardsebe |
![]()
|
da....buna idee...dar Flamingo sa se imbrace mai gros
![]() ok hai sa fim on topic a lipit cineva ceva pe masina? ![]() ...si mai sunt 6 persoane cu care trebuie sa ma intalnesc 1. Tamango (am vorbit cu el ,o sa ne intalnim zilele urmatoare) 2. eddie33 (i-am trimis PM si nu mi-a raspuns) 3. papa_mulo 4. Petre1 5. AlexV (am vorbit si cu el,are nr. meu de telefon dar nu m-a sunat inca) 6. romeod cam atat ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(eduardsebe @ 22 Feb 2010, 21:06) da....buna idee...dar Flamingo sa se imbrace mai gros ![]() M-am dat cocos. Am crezut ca merge fleec-ul cu doar un tricou pe dedesubt. ![]() QUOTE(eduardsebe @ 22 Feb 2010, 21:06) a lipit cineva ceva pe masina? ![]() Repet, nu lipiti pe suprafete murdare si chiar daca sunt curate, asigurati-va ca este temperatura cat de cat ok (cum a fost azi de pilda). Daca la voi in oras este frig, incercati sa mergeti intr-o parcare subterana sau intr-un garaj acoperit si sa le lipiti dupa vreao 10-15 minute, cat sa se "acomodeze" masina / tabla / plasticul cu temperatura. Deci ideea este sa nu fie prea rece afara / in zona unde e parcata masina. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
Flamingo incearca sa porti polarul sau flece-ul cu tricou pe dedesubt dar sa fie polar mai de calitate (etirel, quechua) o sa vezi diferenta
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@eduardsebe: ti-am dat pm!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
@eduardsebe
scuze ca nu te-am contactat imediat,dar am fost plecat din tara,ti-am trimis chiar acum P.M. |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
am primit
![]() aveti replay |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eduard si eu ti-am dat pm chiar si cu nr meu de telefon
astept un raspuns de la tine, da-mi un nr de tel pe pm si te sun eu Multumesc |
--------------------
Renault
Clio
- B 94 RVR
2003 Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
eduardsebe |
![]()
|
ai PM
![]() am rezolvat-o si cu domnul AlexV ![]() lista se micsoreaza din ce in ce mai mult ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Yochanna @ 18 Feb 2010, 07:58) Pentru cei din bucuresti. Eu sunt in zona aviatiei-aurel vlaicu-scanteia, pot ajunge si prin imprejurimi, dupa ora 17.00 (chiar si la o gura de metrou). vineri voi fi in zona regie. Daca ajuta pe cineva, sau le doreste cineva urgent, astept pm. eduard sebe e in zona drumul taberei. Am inteles ca stickerul meu este la eduardsebe,dar mi-e foarte peste mana Drumul Taberei....eu lucrez prin Baneasa,prin Aviatiei merg la serviciu,crezi ca ma poti ajuta si pe mine cumva Yochanna te rog ? Mi-a spus tizul ca daca se intalneste cu tine ti-l poate da pe al meu...ce zici ?Multumesc |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Yochanna |
![]()
|
pm
![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
stickerele mele au plecat?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Yochanna |
![]()
|
Cu iertare, boieri, plicurile vor pleca toate maine.
Am fost oarecum prinsa cu job-ul si n-am reusit sa fac toata hartogareala, plicuirea si etichetarea - Vor arata foarte frumos, veti vedea ![]() For Your Info : Din stickerele ramase, nu se mai vinde niciunul, pana ce, toti cei care au avut comenzi nu intra in posesia coletelor si se confirma ca totul este in regula. Va multumesc. <span class='edit'>24 Feb 2010, 20:23:</span> bun.. asa arata plicurile pe care le voi trimite. ![]() This post has been edited by Yochanna: 24 Feb 2010, 20:24 Attached thumbnail(s) plicuri.jpg ( Size: 205.4k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 05:13 |