Stickere Reno.ro / Renault F1 Team - 2010
![]() ![]() ![]() |
Stickere Reno.ro / Renault F1 Team - 2010
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
da, am trimis.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
cei care sunteti din Bucuresti ma puteti contacta sa va dau stickerele
![]() le veti primi sambata,duminica ca si eu tocmai vineri seara cred ca ma voi intalnit cu Yochanna ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
eu le iau direct de la Catalin
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
rombul, daca te referi la Catalin - flamingo.... nu ai cum sa le iei direct de la el, pt ca nu va avea nici un sticker.
poti lua legatura cu eduardsebe. <span class='edit'>17 Feb 2010, 21:57:</span> In alta ordine de idei.... Avem stickerele ![]() ![]() ![]() Pe cele din tara, apelez la intelegerea voastra, pt ca as vrea sa le pun la posta luni. E si week-end-ul la mijloc pt a avea timp sa le pregatesc. Rugamintea este, cine e din afara bucurestiului, trimiteti pe PM catre mine, adresa, persoana de contact si numar de telefon. Daca sunteti si voi de acord, vor fi trimise prin posta, toate. Multumiri! This post has been edited by Yochanna: 17 Feb 2010, 21:58 Attached thumbnail(s) Picture_163.jpg ( Size: 1.84mb ) Number of downloads: 379 Picture_164.jpg ( Size: 1.87mb ) Number of downloads: 380 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
asta o crezi tu dar nu este nici o problema poti crede ce vrei eu tot de la Catalin le iau ,mai am de luat de la el si un tricou cu Atomic asa ca am vb pe pm cu el
respecte |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Yochanna ai primit PM-ul cu datele mele, trimis ieri?
Oricum multumim mult de tot, pentru organizare, realizare, distribuire. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Yochanna |
![]()
|
primit, dan22y scuze, am uitat sa trimit pm de confirmare.
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt din Bucuresti. Pana la urma pe cine caut sa-mi ridic stickerele?????
|
--------------------
Renault
Clio
- B 94 RVR
2003 Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci hai sa la murim "problema"... Am zis ca n-o s-o postez pe forum, dar ma vad nevoit s-o fac, ma rog, in linii mari. Am promis ca fac stickere. Ok, asa este. Ele sunt gata dar aportul meu a fost minim.
Intre timp, au intervenit ceva probleme in familie la care s-au adaugat altele neasteptate, astfel ca nu m-am mai putut implica in confectionarea lor, in primul rand din cauza timpului. O verisoara de-a Sandei de la C-lung Muscel este acum in Bucuresti si asteapta sa nasca din zi in zi iar noi ne ocupam de ea. Mai sunt ceva probleme cu leasingul la Hyundai deoarece vrem sa-l trecem pe persoana fizica, deci alte alergaturi cu actele si pe partea asta... Si ar mai fi si altele dar nu are rost sa le insir pe forum... ...motive pentru care am "pasat" lucrarea (fisier vectorial, montaj cu nr. de bucati, etc) unui amic de-al meu care are o firma oarecum similara. Apoi am rugat-o pe Yochana sa mearga sa le ridice... si automat sa le plateasca. Din acest motiv abtibildurile sunt acum la ea si nu la mine. Deci va rog frumos sa intelegeti situatia si sa le luati de la ea ca sa-si recupereze fata banii. Ea saraca, cred ca s-a vazut bagta in aceasta problema a mea, mai mult cu forta la insistentele mele, si a acceptat probabil din politete. ![]() @Rombul, am vazut abia azi dimineata ca m-ai sunat. Eram prea obosit aseara si ma bagasem in pat iar telefoanele ramasesera in bucatarie. Tricoul cu Atomic este gata de saptamana trecta si este in continuare in masina si te asteapta, cat despre stickere, imi pare rau... sunt la colega noastra de forum. @Romeod... Valabil si pentru tine. Stiu ca preferai sa le iei de la mine deoarece suntem vecini de cartier... dar asta este. @AlexV... Sefu', sunt stickere in plus si pentru tine cu Renault F1 Team.Am avut grija de asta cum ti-am promis. Sper sa ma intelegeti si sa nu dati prea tare. Ioana, daca mai raman cu Renault F1 Team, iau si eu 3. Le platesc. ![]() Catalin. This post has been edited by Flamingo: 18 Feb 2010, 07:47 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Yochanna |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 18 Feb 2010, 07:34) Ea saraca, cred ca s-a vazut bagta in aceasta problema a mea, mai mult cu forta la insistentele mele, si a acceptat probabil din politete. ![]() no problem,catalin. La randul meu, sunt intr-o perioada in care am nevoie sa-mi ocup timpul cat de mult posibil. c'est la vie... Pentru cei din bucuresti. Eu sunt in zona aviatiei-aurel vlaicu-scanteia, pot ajunge si prin imprejurimi, dupa ora 17.00 (chiar si la o gura de metrou). vineri voi fi in zona regie. Daca ajuta pe cineva, sau le doreste cineva urgent, astept pm. eduard sebe e in zona drumul taberei. |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca maine e vineri cred ca ar fi cel mai simplu pentru tine sa le imparti la o intalnire la Polivalenta...zi o ora cand ajungi acolo si cei din Buc sa vina acolo, altfel banuiesc ca e nebunie sa te intalnesti prin diverse locuri si la diverse ore cu toti.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Yochanna |
![]()
|
papamulo...
vineri sunt in regie (dupa munca) deci nu am cum sa fiu in doua locuri... De asemenea, in bucuresti va face imparteala eduardsebe, iar pe unde si cum pot, il ajut si eu. Tocmai din acest motiv am spus in ce zone sunt eu pana vineri, pentru ca vineri i le voi da lui eduardsebe pe restul. Momentan lucrez la sortare si astept raspuns din partea celorlalti useri referitor la alegerea nuantelor la F1 Team (gri inchis sau deschis). |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
eduardsebe |
![]()
|
QUOTE(romeod @ 18 Feb 2010, 06:34) poti de la mine sa le iei Yochanna a avut o idee buna,sa ne intalnim mai multi sa ia stickerele, pentru ca sincer dupa o zi de munca nu imi mai arde mie sa vin pana la Polivalenta la ora aia. |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
te_rog_2004 |
![]()
|
Ionut Group: Members Posts: 113 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
de eduardsebe il pot lua sambata sau duminica iar de la tine yochanna il pot lua chiar si in seara aceasta?poti lasa un PM cu un nr de telefon?eventuala pana la ce ora te pot contacta(nu vreau sa deranjez)
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B-xx-XXX
2008/Manager Megane II Manager 1.5 Diesel 86 cp/2008
|
|
eduardsebe |
![]()
|
am primit niste instructiuni pentru lipirea corespunzatoare a stickerelor
1. Sa nu se lipeasca pe o suprafata murdara 2. Sa fie o temperatura optima,nu foarte frig ca se pierd proprietatile adezivului 3. Dupa lipirea stickerelor sa nu se spele masina cateva zile ca din nou se pierd proprietatile stickerelor si va aud ca nu sunt bune. |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ideea era sa isi faca mai bine treaba nenea adezivul.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
pentru nelamuriri aici am aratat care sunt stickerele de interior
![]() This post has been edited by eduardsebe: 18 Feb 2010, 20:18 Attached thumbnail(s) Stickere.JPG ( Size: 355.22k ) Number of downloads: 270 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
robert03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 August 08 From: cluj-napoca ![]() |
Pt. Yochanna !
Ti-am trimis PM abia azi cu optiunile mele , adresa si numar de telefon , scuze pentru intarziere ! Sper ca le-ai primit si mii de multumiri anticipat !!! ![]() |
--------------------
renault
espace 4 1,9 dci -2003 , clio 1,6 16v -2002
scernic 1,9dci -2003
|
|
Yochanna |
![]()
|
Bun!
Din pacate, stickerele albe de interior au fost in numar mai mic. Dan22y, cu scuze, scuze, din nou. Avem asa : In tara : RamboX (5 lei )– 1 sticker gri de exterior ___________________________________ ROBERT03 (30 ron) F1 - gri deschis – 2 Mari si 2 mici - gri inchis – 1 Mare si 1 mic ___________________________________ Mihai_dorin (20 ron) F1 – gri inchis - 2 Mari si 2 mici ____________________________________ Dan22y (F1- 36 ; Forum.reno – 20 ) F1 team – gri deschis – 4 Mari si 2 Mici - gri inchis - 1 mic Forum.reno.ro - 6 alb interior ________________________________________ supremeon (5 lei) forum.reno.ro - 1 sticker gri interior ***************************************** Bucuresti : Tamango ( f1 -10 lei , reno.ro – 5 lei ) F1 team - gri deschis - 2 mici Forum.reno.ro - 1 alb de interior _______________________________________ rombul ( 16 lei) F1 - 2 Mari si 1 mic . _____________________________________ Adila16 (35 lei) F1 team : gri inchis - 2 Mari si 2 mici Forum.reno.ro : interior toate : 2 gri si 2 albe ________________________________________ eddie33 (5 lei) Forum.reno.ro – 1 sticker alb interior ______________________________________ te_rog_2004 (5 lei) Forum.reno - 1 sticker alb interior ______________________________________ papa_mulo (10 lei) Forum.reno.ro - interior – 1 alb + 1 gri - exterior – 1 gri _____________________________________ Petre1 (10 lei). forum.reno.ro : 3 stickere exterior – alb ________________________________________-- romeod – forum.ro 1 sticker gri de interior (inca se asteapta raspuns pentru stickere) - F1 - 2 bucati (nu avem detaliile ) . tragem linie la propriu : _________________________________________________________ Si au ramas asa : (in atentia celor ce au dat PM pentru comenzi) : forum.reno.ro : - gri, interior - 2 buc - gri, exterior - 10 buc - alb, exterior - 12 buc Renaul F1 Team : Gri inchis : mari - 16 buc mici - 15 buc Gri deschis : mari - 16 buc mici - 13 buc Pentru detalii suplimentare, ezitati sa ma contactati ![]() Glumesc. hai cu marea stickareala |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
Yochana, sigur ai facut calculele bine ? Nu cumva ai sarit niste useri ?
Nu de alta, dar cand le-am montat pentru inscriptionare / taiere, imi aduc aminte ca doar la stickerele "Renault F1 Team" am pus mai multe. In fine, cel putin m-am luat dupa calculul facut de Eduardsebe. ![]() Oricum, bine ca iti recuperezi banii. Asta este important. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
dan22y |
![]()
|
Yochanna, te rog sa verifici PM-urile... si i-a in considerare ultimul PM
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
dan22y |
![]()
|
De acord.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Hai ca mai iau si eu unul gri cu forum reno de exterior pentru Clio si unul alb de interior
Deci RamboX-2 stickere gri de exterior+1 alb de interior(bonus) This post has been edited by RamboX: 19 Feb 2010, 08:01 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Yochanna |
![]()
|
Haideti mai bine sa asteptam sa iasa totul bine, sa le primiti, sa fiti multumiti voi si apoi o veni si 1 de martie
![]() voi lua in considerare mesajele de pe PM, iar in limita stocului vor fi onorate comenzile . Mai am de precizat 2 aspecte : 1. - din stocul ramas, comenzile vor fi onorate in ordinea primirii lor (logic ![]() 2. - pentru coletele de tara, va fi inclusa si taxa postala in suma pe care o veti avea de achitat. |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da' e cineva care chiar să aibă vreun megane sport F1 team ?..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Dan P |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 November 08 ![]() |
Cum aflam daca am fost destul de rapizi cu comanda? Se poate o confirmare cand se expediaza?
![]() |
--------------------
Renault
11 Automatic
- DAH-288A
1987
|
|
Yochanna |
![]()
|
dan p - esti in grafic. La fel si dann22y, am primit update, la fel si ramboX -
as vrea luni sa le pun la posta. |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:32 |