Ce poti face cu un Touareg ?!, Un pachet de fier vechi !
![]() ![]() ![]() |
Ce poti face cu un Touareg ?!, Un pachet de fier vechi !
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am observat dupa ce am facut topicul asta
![]() Oricum , in topicul ala se vorbea despre altceva ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Cred ca oamenii sunt din ce in ce mai idioti, in sensul ca distrug niste lucruri in stare buna, de care s-ar putea folosi.
Masina aia putea fi dezmembrata si multe piese refolosite, evitandu-se astfel risipa de resurse necesare fabricarii unor noi piese. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si ce risipa... nu stiu cum vom supravietuii.... mai era unu pe site-ul ala care le plangea de mila celor din africa. Ce legatura o fi..habar n-am...dar ne plangem ca asa suntem noi. Mie de exemplu nu mi-a afectat cu nimic existenta ca au stricat masina aia.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
nici mie
dar din cate se vede putea fi reparat... |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
O fi fost masina patronului si o fi faramat-o dupa ce i-a zis ca il da afara...
![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Clar nu a fost distrusa pe motiv ca nu mai putea fi reparata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
- B xx XXX
2008
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
s-o fi enervat ca , consuma mai mult ulei decat motorina
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Inteleg sa-ti para rau pentru o masina rara, speciala, sau care macar are ceva aparte... dar pentru un touareg?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Touareg-ul e masina?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Asta ar trebui sa se intample cu toate SUV-urile
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ideea era sa demonstreze forta impresionanta a concasorului sau a excavatorului! Ca restul masinilor de pe acolo erau caorserii, doar Touareg-ul avea si rotile si geamurile si tot!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Eram curios daca era un megane sau un velsatis in locul touaregului, ce comentarii s-ar fi facut...............
![]() |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Se inchidea topicul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
sau era sticky!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Ideea e ca risipim niste resurse aiurea, nu ca imi pare rau dupa Touaregul ala. Atat din ratiuni ecologice cat si economice, distrugerea masinii aleia e o mare prostie.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
risipim resursele cocalarilor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si daca ajungea dauna totala ( in sensul ca dupa ce facea accident lua si foc ) care era diferenta?
13 Jan 2010, 14:20: in aceasi idee This post has been edited by rtBK: 13 Jan 2010, 13:20 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ageana @ 13 Jan 2010, 13:14) Ideea e ca risipim niste resurse aiurea, nu ca imi pare rau dupa Touaregul ala. Atat din ratiuni ecologice cat si economice, distrugerea masinii aleia e o mare prostie. Mare prostie e ca nu trebuia fabricata, aia e intradevar marea risipa... A ajuns exact unde trebuia, parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.846 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si daca era o masina rara, tot acolo ii era locul. Mare scofala, este doar un fier.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 13 Jan 2010, 13:17) Asta e mentalitatea ta ![]() E vorba de o masina care ( pare ) in stare buna de functionare , care daca se repara ( cu bani putini ) putea fi vanduta . Cu banii obtinuti pe masina se puteau ajuta niste copii amarati din Africa ( ca tot e la moda ) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.846 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Jan 2010, 14:54) E vorba de o masina care ( pare ) in stare buna de functionare , care daca se repara ( cu bani putini ) putea fi vanduta Si o cumpara un cocalar roman. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Atata timp cat banii obtinuti pe ea ajutau pe cineva , ce conteaza cine o cumpara ?!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 13 Jan 2010, 15:24) daca nu era a mea, sa faca cine ce vrea cu ea, atata ma duce capul si pe mine sa nu stau sa plang eu bunurile altuia, faca ce vrea cu ele. Tie ti s-a parut ca plang dupa masina ?! Mi se rupe de masina lor ... e vorba ca au distrus CEVA ce putea fi valorificat in scopul ajutorarii unor oameni saraci ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca era sexpero, se ducea argon la CEDO si facea plangere
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 05:00 |