cu tuaregul la plimbare
![]() ![]() ![]() |
cu tuaregul la plimbare
Amedeus |
![]()
|
||
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|||
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Oricum, mi-e destul ca le-am vazut odata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
s-or fi gandit ca nu sunt prea multe tuareguri cu oglinzi cromate prin bacau si poate-i gineste lumea
![]() QUOTE Citiva baietasi s-au gindit sa se incarce cu andrenalina si au purces la escaladarea scarilor din parc cu un Tuareg si un Suzuki. Baietii si-au incercat masinutele facute cadou de babaci fix in centrul tirgului, fara sa deranjeze vreo autoritate. Ba nu, doi politisti au venit cu masina undeva la baza scarilor fix la timp ca sa adune praful de pe toba. Ca Tuaregul ajunsese in strada iar baietasii ii luau la misto pe gabori. Ca sa fie si mai distractiv, filmele au fost puse pe YouTube, sa vada toata lumea isprava lor. Ca, trebuie sa recunsc, a fost o isprava. Si, daca nu se vor lua masuri, astfel de ispravi vor deveni tot mai dese, de, vorba cuiva, ne vom astepta sa intre lumea cu SUV-urile direct in restaurant sau in supermarket. Da, scarile alea nu sint drum public. Dar asta nu inseamna ca e voie sa intri cu masina peste tot unde nu e drum public. De exemplu, sediul Politiei nu este drum public. Dar nu am vazut vreun Tuareg in biroul domnului comandant. sursa:http://www.ziaruldebacau.ro This post has been edited by Alexu7: 23 Feb 2009, 15:44 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 23 Feb 2009, 00:33) QUOTE(andu911 @ 23 Feb 2009, 00:34) Crede-ma ca Suzuki ala e mai masina de teren decat Touareg. E scula de masina pe Magheru si pe liniile de tramvai. Nu in varf de munte. Ce sa zic si eu daca am TDI: Am uitat mah ca face Suzuki masini. Prosti sunt nemtalaii aia ai dracului. Ia da-i niste cauciucuri de iarna la Touaregul ala si mai vorbim. Aaaa si mai era una din aia de urca pe varful muntelui si coborai geamul din drepta si salutai niste alpinisti...parca Koleos ii zicea ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Pentru care mai vrea sa vada video ,aici inca mai merge .
http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2009/02...l-pe-scari.html Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 23 Feb 2009, 16:03) Ce sa zic si eu daca am TDI: Am uitat mah ca face Suzuki masini. Prosti sunt nemtalaii aia ai dracului. Ia da-i niste cauciucuri de iarna la Touaregul ala si mai vorbim. Aaaa si mai era una din aia de urca pe varful muntelui si coborai geamul din drepta si salutai niste alpinisti...parca Koleos ii zicea ![]() Dap, touaregul am auzit ca urca si pe verticala ![]() Pana una alta, dpdv meu, Suzukiul l-a umilit. P.S. Cu "mah" te poftesc sa te adresezi amicilor tai de pe vwf care te-au invatat sa-ti iei superb cu 137k km "reali" la 13k eur. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, touaregul ala o fi treaba pe sosea. E frumos, e luxos, e comod, te duce pe drumul desfundat pana la vila din Pipera, te scoate din aceeasi curte dupa inundatii... Da puteti sa-i puneti voi 8 cauciuce de iarna nu 4. Daca-l duci in noroi crunt, isi bate niva joc de el de nu se vede. Asa ca nu-l mai faceti atata "nasina de teren". E bun, e mare, e nemtesc, e 4x4, e cum vreti. Da pe sosea, eventual pe ulita desfundata. Pe teren accidentat un rahat de samurai sau o niva-l pisa-n urechea stanga.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca i-ar duce si pe ai nostri capul sa se duca pe dealuri si sa faca ce fac strainii cu pretiosul touareg cred ca ar fi mai bine, dar nu ii vede nimeni asta-i problema.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
L-au dat si la stiri pe antena 1.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 23 Feb 2009, 16:03) Ce sa zic si eu daca am TDI: Am uitat mah ca face Suzuki masini. Prosti sunt nemtalaii aia ai dracului. Ia da-i niste cauciucuri de iarna la Touaregul ala si mai vorbim. Aaaa si mai era una din aia de urca pe varful muntelui si coborai geamul din drepta si salutai niste alpinisti...parca Koleos ii zicea ![]() Cand Suzuki facea masini de teren, nemtii tai de la VW urcau cu telecabina pe munte. Koleos e un alt rahat de masina de teren. Dar asta nu schimba cu nimic datele problemei, Touareg e la fel de naspa pe off-road. Dar tu nu poti sa intelegi asta, fiindca dupa tine orice are TDI pe spate, e cea mai masina. |
--------------------
-
-
-
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
@Victoras2001 uitate la clipul lui blak2oo8 ,vrei ca un suv care se vrea a fi de lux ,iar la pretu de 40-50k € si la dotarile lui este de lux ,sa faca mai mult ,nu este un off-road .Este prea tare ce poate face masina asta ,as vrea sa vad cu Q7 sau un X5 sa faca asa ceva
![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
La stiri cica au spus ca a luat 600 lei amenda .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
cum se aude turbina aia
![]() ![]() |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cine ? nenea din clipu doi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Toate ca toate , dar ce frica a bagat politia in masina aia ca a urcat ultimile scari (trei seturi) de parca nici zapada nu mai era , si nici scari
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce idioti. Oricum, nu pot sa nu observ cat de decent e filmat clipul. Macar atat... De obicei misca aia telefonul sau aparatul foto de iti vine rau, asta l-a tinut bine si chiar a incadrat bine masina
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
daca urca scarile din pascani, atunci touaregul ii masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
pilotul si masina din postul lui blak2oo8 sunt cei mai tari ... bravo ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Tuareg la remat
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Gresit , se numeste parcare orizontala .
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 06:58 |