Montez incalzire in scaune de Megane II si Logan, Cu materialul meu sau al clientului
![]() ![]() |
Montez incalzire in scaune de Megane II si Logan, Cu materialul meu sau al clientului
marinarul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 ;1,9 dCI TOURER PRIVILEGE
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Se poate, dar imi trebuie datele de pe placuta ovala de pe stalpul din dreapta si o poza in care sa apara frana de mana si cotiera.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
marinarul |
![]()
|
Multumesc pt proptitudinea raspunsului!
acum sunt in Germania, dar o sa ma intorc pe data de 24-25 martie. Ma poti programa dupa aceasta data? Cat despre poze, o sa rog pe cineva sa le faca si o sa ti le trimit via e-mail daca se poate. Multumesc inca o data! |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu parere de rau va anunt ca in momentul asta nu se gasesc butoane pentru incalziri. Singura solutie pe moment ar fi concesionarii Renault.
|
--------------------
Renault
|
|
mermanos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 14 March 11 ![]() |
sa ne anunti cand ai sa pui si pe symbol incalzire......... ca untem multi si cu din astea
|
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
marinarul |
![]()
|
Salut! fara butoane imi poti monta incalzirile? Iar can vei avea si butoanele le montam si pe acelea. Astept un raspuns...
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu ar merge puse si alte tipuri de intrerupatoare?
Gen: Attached thumbnail(s) r13112l02bbr0l3.jpg ( Size: 29.08k ) Number of downloads: 1086 r13133l01bbrl1.jpg ( Size: 25.08k ) Number of downloads: 1127 r13203l01bbrl1.jpg ( Size: 28.52k ) Number of downloads: 1125 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DanCVA |
![]()
|
Cel mai elegant este cu butoane de origine.
Voi intreba zilele astea cat costa butoanele la concesionar. Din ce tin minte erau vreo 70lei/bucata cand mi-am pus eu. Este pacat sa o carpesti cu alte feluri de butoane. |
--------------------
Renault
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Evident ca alea de origine arata cel mai bine (de altfel am constat, cautand pe subiect, ca alea de la renault arata chiar foarte bine fata de alti producatori), dar cand n-ai frumus pupi si mucos, vorba populara.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DanCVA |
![]()
|
Prefer sa fac masinile sa-mi placa si mie. Imi place sa arate cat mai aproape de original, chiar daca este la altul pe masina. Decat sa pun alte butoane, mai bine nu pun de loc si inchid topicul.
Am mai mult satisfactia lucrului facut ca pe original si cu bun gust, decat bucuria banilor incasati. |
--------------------
Renault
|
|
marinarul |
![]()
|
Ai perfecta dreptate in ceea ce priveste perfectiunea lucrului bine facut. O sa astept un semn pt ca vreau sa am incalziri montate de tine. Sper ca proiectul sa devina realitate...
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
BuciX |
![]()
|
![]() Mega...ne Group: Members Posts: 55 Joined: 11 October 09 From: Targu-Mures ![]() |
Salut. Numai in bucuresti lucrezi?
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dCi
|
|
DanCVA |
![]()
|
Din lipsa de butoane, nu mai lucrez nici in bucuresti.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
marcy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 December 06 From: Bucuresti ![]() |
salut,ma intereseaza si pe mine un montaj kit incalzire la logan,da,mi si mie mai multe detali de rog,dasfaci scaunele,tapitaria,care-i treaba cu relee si siguranta,
cum se trag firele de la panaoul de siguranta ,nu vreau sa am probleme cu instalatia masini, aaa si ar mai fi ceva,incalzirea incalzeste la 25 grade? adica ramane la o temperatura fixa ??? |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige
|
|
marinarul |
![]()
|
Salut!
Mai montezi incalziri pt Megane II-2004 Privilege? Am fotografiile cu placuta ovala... |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
DanCVA |
![]()
|
@marinarul: Se mai poate face lasa-mi pe e-mail datele de pe placuta ovala (dancva@yahoo.com). Problema ar fi sincronizarea pentru a face montajul, tu nefiind din Bucuresti.
@marcy: Daca vrei sa afli mai multe despre montajul la Logan sa stii ca exista tutoriale video pe net, iar functionarea incalzirilor si a releelor o gasesti pe reno.ro la Modificari si imbunatatiri. |
--------------------
Renault
|
|
DanCVA |
![]()
|
Corectari de preturi pentru Megane 2:
1. doar montajul kitului de incalzire = 220 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu relee si siguranta); 2. kitul de incalzire (huse+butoane) + montajul = 390 lei; 3. kitul de incalzire + capac consola frana de mana (procurat de la Renault in 2-3 saptamani) + montaj = 520 lei - aici se mai poate face o reducere in functie de cursul valutar Prefer variantele 1 si 2. Pentru varianta 3 trebuie sa-mi dati datele de pe placuta ovala. Montez si pe Logan. Preturile sunt: 1. doar montajul kitului de incalzire = 200 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu relee si siguranta); 2. doar montajul kitului de incalzire fara relee = 160 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu siguranta, dar fara relee); 3. kitul de incalzire + montaj cu relee = 370 lei; 3bis. kitul de incalzire + montaj fara relee = 330 lei; 4. kitul de incalzire + carenaje + montaj cu relee = 500 lei; 4bis. kitul de incalzire + carenaje + montaj fara relee = 460 lei. |
--------------------
Renault
|
|
marinarul |
![]()
|
Salut!
Sunt in continuare interesat pt un Megane2 -2004 Privilege de incalzire in scaune. Am poze cu placuta ovala si consola franei de mana. As vrea sa arate ca din fabrica . Cand ma poti programa? Pe 26 vin in tara si putem demara montajul? Astept un raspuns. Cu respect,Marinarul. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
DanCVA |
![]()
|
Ti-am lasat mesaj privat. Cauta-ma pe e-mail.
|
--------------------
Renault
|
|
marinarul |
![]()
|
Ti-am trimis ceea ce mi-ai solicitat pe e_mail...
E ok? |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
DanCVA |
![]()
|
Da. Este ok.
|
--------------------
Renault
|
|
marinarul |
![]()
|
Cum ramane?
In cat timp termini "operatia"? Pretul final pt masina mea? Cu respect! |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
DanCVA |
![]()
|
Operatia dureaza cam 4 ore.
Pretul final este 520 lei, pentru ca intre timp s-a scumpit kitul de incalzire. Nu garantez ca o sa am in scurt timp capacul de consola in care se infig butoanele, dar ti-l voi expedia separat daca este cazul. Propune-mi tu ziua si ora la care vrei montajul in functie de cum gandesti calatoria pana la Bucuresti. |
--------------------
Renault
|
|
DanCVA |
![]()
|
Corectari de preturi pentru Megane 2:
1. doar montajul kitului de incalzire = 220 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu relee si siguranta); 2. kitul de incalzire (huse+butoane) + montajul = 390 lei; 3. kitul de incalzire + capac consola frana de mana (procurat de la Renault in 2-3 saptamani) + montaj = 520 lei, cu exceptia Megane 2 Privillege fara face lift la care capacul de consola costa cu 100 lei in plus si pretul meu este 620 lei Prefer variantele 1 si 2. Pentru varianta 3 trebuie sa-mi dati datele de pe placuta ovala. Montez si pe Logan. Preturile sunt: 1. doar montajul kitului de incalzire = 200 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu relee si siguranta); 2. doar montajul kitului de incalzire fara relee = 160 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu siguranta, dar fara relee); 3. kitul de incalzire + montaj cu relee = 370 lei; 3bis. kitul de incalzire + montaj fara relee = 330 lei; 4. kitul de incalzire + carenaje + montaj cu relee = 500 lei; 4bis. kitul de incalzire + carenaje + montaj fara relee = 460 lei. Am reactualizat preturile, dupa ce am cerut mai multe oferte pentru capacele de consola frana de mana pentru Megane 2 Privillege fara facelift si am constatat ca pretul este dublu la toti furnizorii. Pentru cei care au astfel de masini mai exista si posibilitatea achizitionarii consolei pentru aceeasi echipare de la faza 2, dar va diferi putin culoarea (va fi mai deschisa si mai mata). |
--------------------
Renault
|
|
madmax1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 2 March 06 From: bucharest ![]() |
Salut.
Si eu ii recomand. Foarte seriosi, lucreaza bine si eficient. Client foarte multumit ![]() |
--------------------
renault
clio
bicorp 2003
|
|
DanCVA |
![]()
|
Multumesc.
Pentru doritori am cateva kit-uri care se pot pune imediat. |
--------------------
Renault
|
|
marinarul |
![]()
|
Salutare!
Inca un Megane are incalziri puse de PROFI! Apelati cu incredere! Ii recomand! Sunt foarte multumit! |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
Ai niste poze dupa montare cu scaunele ? Ma intereseaza daca se mai aseaza lafel de bine tapiteria pe scaune, daca apar cute and so on ..
|
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Se aseaza la fel.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
marinarul |
![]()
|
Sunt identice.
Oamenii lucreaza bine repede si profesionist! Arata ca si originalele. Ii recomand cu incrdere! |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:41 |