Montez incalzire in scaune de Megane II si Logan, Cu materialul meu sau al clientului
![]() ![]() |
Montez incalzire in scaune de Megane II si Logan, Cu materialul meu sau al clientului
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Stefan, deja nu am timp sa montez incalzirile la cei carora le-am promis. Am tot zis ca nu ma bag la Laguna ca mi se pare dificil. Daca vii vineri la intalnire putem schimba cateva pareri.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
As face o incercare sa ajung, desi s-ar putea sa plec din Buc. Daca m-ai fi pus pe lista de asteptare, nu era problema cand, ca nu ma grabesc.
Insa vorbim, tinem legatura. Mersi frumos! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Corectari de preturi pentru Megane 2:
1. doar montajul kitului de incalzire = 220 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu relee si siguranta); 2. kitul de incalzire (huse+butoane) + montajul = 370 lei; 3. kitul de incalzire + capac consola frana de mana (procurat de la Renault in 2-3 saptamani) + montaj = 500 lei - aici se mai poate face o reducere in functie de cursul valutar Prefer variantele 1 si 2. Pentru varianta 3 trebuie sa-mi dati datele de pe placuta ovala. Nou!!! Montez si pe Logan. Preturile sunt: 1. doar montajul kitului de incalzire = 200 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu relee si siguranta); 2. doar montajul kitului de incalzire fara relee = 160 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu siguranta, dar fara relee); 3. kitul de incalzire + montaj cu relee = 320 lei; 3bis. kitul de incalzire + montaj fara relee = 270 lei; 4. kitul de incalzire + carenaje + montaj cu relee = 380 lei; 4bis. kitul de incalzire + carenaje + montaj fara relee = 330 lei; |
--------------------
Renault
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De sambata inca un Megane 2 Estate a fost upgradat de echipa Fantastica...cu adevarat profesionisti.....RECOMAND!!
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
DanCVA |
![]()
|
Multumesc de aprecierea la superlativ.
![]() Mi-a placut tare masinuta ta cu Carminat. Ti-am ramas datori cu referinta pentru consola cu 2 gauri pentru butoane: 82 00 491 143. |
--------------------
Renault
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
La megane 1 ai facut? cat ar costa montaj plus incalzire?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DanCVA |
![]()
|
Nu am facut la Megane 1. Nu cred ca instalarea este diferita cu mult de cea de la Logan, dar apare o problema cu montatul butoanelor. Cred ca ar trebui butoane originale cu sistem original de prindere.
Studiaza putin problema butoanelor si poate treci vineri pe la Intalnire sa vedem cum se poate instala. Montajul cred ca ar face vreo 200 lei si kitul de incalzire vreo 100 lei. |
--------------------
Renault
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ramane sa vad care e treaba cu butoanele...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DanCVA |
![]()
|
In cearca sa gasesti codul pentru butoane si pentru consola si sa intrebi la un concesionar. Ar fi de preferar sa gasesti si mufele care intra in buton pentru o conectare perfecta.
|
--------------------
Renault
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Azi am cautat toata ziua butoane pentru incalzire la M1.
Rezultate : La reprezentata 250 RON (nu am intrebat daca bucata sau setul) La "n" dezmembrari nu am gasit. Am un buton de la blocarea geamurilor spate,voi mai cauta unul si asta e . Codul pentru butoane : 77 00 841 236 (Multumiri lui cj98czh) Detalii aici This post has been edited by xjc0c0: 25 Oct 2010, 17:05 |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
cosmonwo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 28 May 07 From: Pitesti ![]() |
Salut! Eu am deja incalzire in scaunele din fata. Vino cu o idee pt. montat incalzire in scaunelul copilului care este montat in dreapta spate. Si cu un pret. Mentionez ca nu are burete atit de gros ca scaunele masinii, doar un fund de plastic peste care este trasa husa. Multumesc.
|
--------------------
Renault
19 RT
'93 F3N740 Megane II.2 Grandtour Dynamique 1.9 dCi FAP 2006
|
|
DanCVA |
![]()
|
Fara suparare, dar nu sunt tapiter de profesie si nu imi asigur existenta din montajele pe care le fac, deci iti voi refuza propunerea.
|
--------------------
Renault
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
multumesc Dan pentru cod consola, am comandat astazi la vecini mei Mach1...dar este comanda Franta, va dura pana ajunge..pret estimativ-95 ron
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
DanCVA |
![]()
|
Asta este partea cea mai urata.
|
--------------------
Renault
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
salut dane, ma poti ajuta te rog cu schimbatul ledului la unul din butoane (led+montaj))? sau poti sa ma indrumi undeva? merci.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ianni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 May 06 ![]() |
Multumit si eu. Recomand baietii.
|
--------------------
Renault
Megane
2007/privile Je/mp3 si multe altele...
|
|
mtode |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut Dan,
Doresc montaj pentru masina din semnatura, dar nu am consola centrala, banuiesc ca ar trebui mai intai sa o comand....altfel se pot monta? multumesc, <mtode> |
--------------------
Renault
Megane II.2 ESTATE
nov 2006, Expression, 1.5dci 80CP
- B-??-???
|
|
DanCVA |
![]()
|
Ai PM.
|
--------------------
Renault
|
|
mtode |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
De saptamana trecuta beneficiez si eu de incalzire. Recomand, sunt foarte seriosi! Multumesc Dan si Mihai :-) |
--------------------
Renault
Megane II.2 ESTATE
nov 2006, Expression, 1.5dci 80CP
- B-??-???
|
|
raresvintea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 July 07 ![]() |
vreau si eu un set de huse, dar vreau sa stiu dimensiunile pt ca vreau sa le montez pe o octavia I si sa nu ma lovesc de prinderile tapiteriei. Daca esti din bucuresti poate ne vedem si o punem pe scaun si vedem cum s-ar aseza
|
--------------------
skoda
octavia
'03 elegance
- B72FAR
|
|
DanCVA |
![]()
|
Incearca la userul alinushy. Eu fac instalarea si daca cineva vrea ii aduc si piesele necesare.
|
--------------------
Renault
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by R19/16v: 5 Dec 2010, 23:35 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Helium |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 December 05 ![]() |
Salut, te bagi la un montaj de 2 oglinzi cu incalzire? Masina mea are oglinzi electrice insa nu cu incalzire, trebuie montate sticlele cu incalzire si tras fire la butonul de dezaburire luneta.Daca ma poti ajuta ...
This post has been edited by Helium: 7 Dec 2010, 16:18 |
-------------------- Renault Megane 2 1.6 16V benzina
0726100809 |
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
dimensiuni huse
http://img43.imageshack.us/g/pb050338.jpg/ |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
DanCVA |
![]()
|
Multumesc Alin.
Helium, in principiu se poate, dar voi reveni cu un pret dupa ce studiez solutia. |
--------------------
Renault
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Happy customer!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
face treaba buna dan
![]() This post has been edited by skorpio_bog: 15 Dec 2010, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
LeoCata |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 3 December 07 ![]() |
trimiti tot kitul complet de incalzire in scaune prin curier in tara ? de montaj ma ocup eu pentru megane 2 privilege
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2007
- ceva cu BN
|
|
DanCVA |
![]()
|
SA FIM INTELESI, EU NU VAND KITURILE DE INCALZIRE DECAT LA PACHET CU MONTAJUL.
Preturi pentru Megane 2: 1. doar montajul kitului de incalzire = 220 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu relee si siguranta); 2. kitul de incalzire (huse+butoane) + montajul = 370 lei; 3. kitul de incalzire + capac consola frana de mana (procurat de la Renault in 2-3 saptamani) + montaj = 500 lei - aici se mai poate face o reducere in functie de cursul valutar Prefer variantele 1 si 2. Pentru varianta 3 trebuie sa-mi dati datele de pe placuta ovala. Nou!!! Montez si pe Logan. Preturile sunt: 1. doar montajul kitului de incalzire = 200 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu relee si siguranta); 2. doar montajul kitului de incalzire fara relee = 160 lei (Montajul consta din asezarea rezistentelor pe scaune, realizarea si conectarea cablajului cu siguranta, dar fara relee); 3. kitul de incalzire + montaj cu relee = 320 lei; 3bis. kitul de incalzire + montaj fara relee = 270 lei; 4. kitul de incalzire + carenaje + montaj cu relee = 380 lei; 4bis. kitul de incalzire + carenaje + montaj fara relee = 330 lei; |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:29 |