DDT2000 Laguna II
![]() ![]() ![]() |
DDT2000 Laguna II
reno-soso |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 July 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|||
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
cred ca in testul clip nu intra si plimbatul in jurul rotilor cu excitatorul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
2002 / Expression; 2002 / Privilege
- B-XX-Z4T kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
am sunat pe un prieten care a fost de mai multe ori la service reno.
80 lei + tva ( test clip + excitre senzori) sau 50 lei la nea Ion de la service Reno si iti face aceasi treaba doar ca e fara factura! |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
DNVallY |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 12 December 06 ![]() |
Salutare la toata lumea... nu am mai intrat de mult pe acest forum... Si citind acum am zis sa dau si eu o mana de ajutor... Pentru a afla codurile senzorilor de la roti se poate face cu ddt-ul.... Mie mi-a trebuit mult sa descopar dar intradevar se poate face.. Am sa incerc sa revin cu cateva poze dar in principiu asta se face din unitatea de ssp. Senzori de pe roti emit semnale la diferite intervale, iar unul din el este in momentul in care se modifica presiunea din roata. La SSPP este o rubrica in care se poate reinitializa unitatea, in momentul in care sa initializeaza apare trecut codul ultimului senzor care a trimis informatia, ceea ce am facut eu a fost sa modific presiunea in fiecare roata si sa initializez unitatea, pe rand pentru fiecare in parte, se necesita rabdare si timp, dar se poate... oricum am sa incerc sa pun cateva poze...
P.S. masina este un vel satis din 2002 Acum am si eu o intrebare la ceva cu care nu ma descurc. De ce nu imi sterge erorile din UHC imi da o eroare ceva... 1021 sau ceva de genu asta... ca nu am acces. s-a mai intalnit cineva cu asta? Alta problema.... am schimbat bateria si in tdb mi-a aparut acum ca si cum as avea transmisie automatica... literele ca de la cutia automata... problema e ca in baza de date din DDT care o am pentru tdb nu am optiune pentru a schimba tipul de transmisie. are cineva vreo idee? Numai bine.... This post has been edited by DNVallY: 4 Jul 2010, 01:57 |
--------------------
BMW
e21 318i
1979
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
tipul de transmisie se seteaza din UCH din cate imi amintesc... iar codurile senzorilor ... mie nu mi-a afisat codurile decat daca le avem deja setate in UCH
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
DNVallY: Astept cateva poze, pentru coduri roti, pentru ca nu am codurile, detin interfata pentru diagnoza, si nu as vrea sa dau rotile jos, sa le duc la vulcanizare, de frica sa nu imi strice aia valva ( am auzit ca au patit-o cativa)
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
VF1BG0 |
![]()
|
Radocanu: din pacate nu toti senzorii de presiune au lipita eticheta cu codul. Eu am avut cel putin un set fara etichete.
|
--------------------
Renault
|
|
Radocanu |
![]()
|
voi incerca metoda lui DNVally
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
DNVallY |
![]()
|
Am sa incerc in seara asta sa scot cateva poze, daca nu promit ca maine o sa la pun....
<span class='edit'>4 Jul 2010, 23:13:</span> Nu stiu de ce mi-a iesit poza asa..... La punctul 1 este scris codul ultimului senzor care a transmis, iar la 2 este lectura unitatii de sspp. Acum sa va spun cum am facut eu... Am bagat intr-o roata presiune eu am bagat 3 bari dar nu conteaza, apoi am conectat ddt si am dat sa citeasca unitatea. Asa am primit primul cod. apoi am deconectat ddt-ul am echilibrat presiune in roata si am dat o tura. apoi am facut acelasi lucru cu celelalte roti. am scris toate 4 codurile intr-un document txt, iar apoi le-am introdus in uhc. acum problema este la depistarea fiecarei roti. asta am facuto to schimband presiunile la roti. bagi 3 bar iar in ddt unde iti apare 3 bari ai si codul la roata respectiva, iar apoi te joci cu codurile sa le pui fiecare la locul lui... cum am spus e ceva bataie de cap, dar se poate... Va doresc bafta... P.S. daca aveti nelamuriri doar intrebati.. LANCEMENT DES ROUTINES i-l gasiti in unitatea de SSPP.... This post has been edited by DNVallY: 4 Jul 2010, 22:16 Attached thumbnail(s) sspp11.JPG ( Size: 50.26k ) Number of downloads: 1744 |
--------------------
BMW
e21 318i
1979
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(DNVallY @ 4 Jul 2010, 01:28) Acum am si eu o intrebare la ceva cu care nu ma descurc. De ce nu imi sterge erorile din UHC imi da o eroare ceva... 1021 sau ceva de genu asta... ca nu am acces. s-a mai intalnit cineva cu asta? Incearca sa pui o jucarie din aia alimentata la priza pt usb. S-ar putea ca tensiunea furnizata de laptopul tau sa nu fie suficienta. Fenomenul e similar cu acela care se intampla la hard disk-urile portabile, din alea de laptop. Unele au alimentare separata, altele se alimenteaza numai prin cablul de date (acel miniusb) dar care trebuie sa fie foarte scurt. Daca pui un cablu mai lung nu mai citeste. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DNVallY |
![]()
|
dan73... nu cred ca asta e problema, pentru ca in momentul in care incerc sa intru in anumite rubrici, cred ca una din ele este AVP imi spune ca trbuie sa deblochez unitatea de uhc. si nu am nici cea mai mica idee.
|
--------------------
BMW
e21 318i
1979
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
DNVallY: incearca sa stergi erorile UCHului din Screens.. RAZ UCH .. ceva de genul e un buton care sigur o sa le stearga.
|
--------------------
Renault
|
|
DNVallY |
![]()
|
dar RAZ UHC nu cumva sterge si setarile din uhc?
|
--------------------
BMW
e21 318i
1979
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
mie nu mi-a sters decat erorile .. acum nu stiu ce sa zic... eu am zis ca in cel mai rau caz ma ajuta un prieten daca o stric
![]() |
--------------------
Renault
|
|
DNVallY |
![]()
|
ideea era cum pot debloca unitatea pentru ca asa nu pot nici sa scriu cartele.:-)
![]() |
--------------------
BMW
e21 318i
1979
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
"vise taica ... vise"
![]() crezi ca poti sa multiplici cartelele cu DDT? eu bag mana in foc ca nu se poate chiar daca ai cod APV |
--------------------
Renault
|
|
12AHD |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Salutare! Mi-am construit si eu in sfarsit o interfata pentru masina si am intrat cu DDT2000 pe calculatoarele ei. Am si eu o rugaminte la cei cu mai multa experienta in acest program, sa-mi interpreteze si mie erorile din imaginea atasata. Va multumesc frumos pentru ajutor!
Attached thumbnail(s) eroare_uch.JPG ( Size: 44.25k ) Number of downloads: 1900 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
Salutare tuturor!
Am citit topicul de la capat si am observat ca nu se discuta deloc aici despre interfetele OBD2 cu re lucrati cu DDT2000. Doresc sa imi cumpar si eu interfata pentru a utiliza acest soft si nu as vrea sa arunc banii degeaba, fara sa mearga. Am inteles dintr-un post ca merge cu orice interfata VAG-COM. La rubrica Vanzari este cineva care vinde o interfata pentru DDT2000 dar numai pentru masinile fara CAN si eu stiam ca Lagunele noastre au CAN. Deci nu prea mai inteleg. Am dedus de aici ca voi folositi interfetele VAG-COM 908, care suporta protocolul CAN pentru mufa OBD2. Ma insel? Puteti sa imi spuneti parerea voastra despre interfetele urmatoare privind functionarea cu DDT2000 pentru Laguna II din 2002, 1.9 dCi, 88kW? http://motorcod.wgz.ro/menu/vag-com http://motorcod.wgz.ro/menu/ddt2000 http://www.scantool.net/elmscan-5-usb.html Va multumesc anticipat ! |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
andrei1302: vezi ca avea ovi_jer interfete de vanzare la 135 de ron parca. Acum cateva luni inca avea. Pentru laguna pana in 2004 nu ai nevoie de interfata pe CAN.
|
--------------------
Renault
|
|
andrei1302 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 August 04 From: Bucuresti - Constanta ![]() |
Am inteles !
Eu eram sigur ca Laguna mea are nevoie de CAN. Oricum, as vrea sa cumpar VAG-COM 908 ca sa o folosesc si la alte masini. Poate sa imi spuna cineva daca va functiona aceasta interfata pe Laguna din 2002, pentru toate calculatoarele? Va multumesc ! |
--------------------
Renault Laguna
1.9 DCi 120 CP
2003 Privilege Grandtour
- CT-10-NAG
|
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Salutare!Ma ajuta si pe mine cineva cu un test?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Lux Privillege
- CT-07-MEV
|
|
Costy_popescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 11 September 08 From: Targu Jiu ![]() |
salutari, in legatura cu scrierea cartelelor, asta ma intereseaza in acest moment, am doar o cartela si parca nu as da 500 ron la reno, tinind cont ca am una de Espace in 2 butoane... Pentru scrierea cartelelor am gasit un program, il atasez mai jos
http://www.2shared.com/file/-DT1AMUM/RenExp15.html Renault Explorer este programul, acum vreau sa stiu daca o sa reuseasca cineva sa se conecteze cu acest soft la ECU Lagunei....in cea ce priveste cartelele la mana a doua, cred ca ar fi o posibilitate sa le reprogramam, prin schimbarea circuitului principal PCF7647AT care este de fapt Transponderul cheii,cel pe care il recunoaste ECU. Acest circuit l-am gasit la noi in tara undeva la 100 ron....Acum ramane sa vedem cine reuseste sa se conecteze la masina cu acest soft si prin ce model de diagnoza, doar k sau CAN.... o zi buna ! http://www.2shared.com/file/-DT1AMUM/RenExp15.html inca ceva, conexiune trebuie facuta prin USB si nu prin RS232 folosind driverele pt FT232 This post has been edited by Costy_popescu: 4 Aug 2010, 15:08 |
--------------------
Renault
Laguna 3 2013
2.0 dci 130 cp
|
|
Nasshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 August 09 From: Pitesti ![]() |
as avea si eu un pic nevoie de ajutor.
am avut ceva probleme cu senzorii de reglare faruri xenon si am reusit sa ii dau de cap. acum insa am sesizat o alta problema ( pesemne genererata din prea putine cunostinte de ddt2000) functia de aprindere automata a farurilor la caderea intunericului nu mai functioneaza. activarea si dezactivarea ei urmata de Beep si semnalul din bord atunci cand nu e activa merge . dar farurile nu se aprind neam automat. exista vreo setare a acestui senzor , eventual vreo reinitializare ( desi nu am umblat la el ) sau e posibil sa se fi busit instant - in acest caz poate imi puteti spune de pe unde se poate achizitiona) cu stima, poate reuseste cineva sa ma ajute.. thx This post has been edited by Nasshu: 5 Aug 2010, 15:34 |
--------------------
Renault
Laguna II
2004
- AG 13 VAL Renault Laguna 2 - 2004 1.9dci
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Verifica in spatele torpedoului cutia de sigurante.Poate este siguranta F33 arsa. Ai o poza atasata pentru a intelege mai bine.
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 77.94k ) Number of downloads: 1674 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
Nasshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 August 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(12AHD @ 6 Aug 2010, 16:51) Verifica in spatele torpedoului cutia de sigurante.Poate este siguranta F33 arsa. Ai o poza atasata pentru a intelege mai bine. oki , thx.. o sa verific desi mie imi suna mai mult a DRL ( day runing light ) ceea ce nu am pe masina.. oricum verific si vad ce iese.. edit este siguranta dar e buna din pacate si problema nu s-a rezolvat This post has been edited by Nasshu: 6 Aug 2010, 16:33 |
--------------------
Renault
Laguna II
2004
- AG 13 VAL Renault Laguna 2 - 2004 1.9dci
|
|
Radocanu |
![]()
|
Salutare
Stie cineva cum pot modifica afisajul ceasurilor de bord din Mile in KM ? Mentionez ca serigrafia am schimbat-o cu una normala, dar afisarea milelor nu am reusit sa le modific cu ddt2000 |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
12AHD |
![]()
|
Salut, incearca link-urile astea:
http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=1526 , unde explica ceva in postul 2... poate cine stie..... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
Radocanu |
![]()
|
nu merge ca e doar pentru espace si scenic!
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
Am si eu o problema cu senzorii de lumina. Azi i-am activat prima oara din UCH, in loc sa mi se aprinda farurile imi dadea doua erori: una de bec ars la pozitie si cealalta de bec ars la nr de inmatriculare (becurile respective imi mergeau).
Si inca ceva, cand am vrut sa dezactivez functia auto (de la maneta bloc lumini) nu am reusit, nu sa auzit nici un beep. Pt a nu mai imi da erorile respective a trebuit sa dezactivez din UCH optiunea respectiva. Cine poate sa ma ajute cu aceasta prblema. Va multumesc Numai bine. |
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2002 Privilege 120CP
- BH 86 VSY
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Am schimbat ceasurile din bord cu iconite cu altele de la o laguna echipare lux privileg din 2005 (facelift). Functioneaza totul bine dar am prezenta o eroare. Este vorba despre frana de mana. Lagunele dupa 2005 au frana de mana automata, deci si cea de pe care am luat ceasurile, a mea nu are asa ceva. Va rog sa ma ajutati cum rezolv problema cu aceasta eroare. Am si interfata dar nu am reusit sa fac nimic in privinta acestei erori. Daca nu reusesc cu interfata mea, cred ca voi apela la o reprezentanta dar nici acolo nu stiu sigur ce vor reusi respectivii. Va multumesc anticipat
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:47 |