Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

lipsa bec torpedou megane sedan manager 2009, saracie

valikris2002
post 9 Dec 2009, 13:31
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: roman,neamt

cetesc si ma minunez, ce treaba are faptul ca omu cand a dat comanda de manager cand reno prezenta varianta asta cu dotarile respective incluzind si lumina in torpedo si laba B pentru pasagerii din spate si cand i au dat masina, i au dat-o fara, cum ca asa a venit lotu, trebuia sa il informeze ca din data de masinile vin fara sau cu urmatoarele sa stie omu pe ce da banii.
Cand ridici masina ar trebui sa stai cu ei sa verifici fiecare saiba, poate ti-o da cu becurile arse ras hohote.gif . Ce loturi de masini? ele zac in parcurile reno si se gandesc ei ce combinatii sa mai faca, vezi doamne le mai vopsesc un ornament, masinile sunt aduse cu mult timp in urma uitativa pe declaratiile vamale, ca doar nu dai comanda de nu stiu ce dotari sa se chinuie aia in fabrica sa iti satisfaca tie gusturile

--------------------
megan sedan manager 1.5 dci, 85 cp - - 26-10-2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pistolaru
post 9 Dec 2009, 14:00
Post #92

membru

From: iasi

am fost la renault si treaba sta cam asa:
-lampa din torpedou nu am ce face asa au venit ultimele meganuri manager fara lamap de iluminat si nu-i bai de asta ca ma duc saptamana viitoare si caut o lampa si o pun eu ca sigur are mufa aia biggrin.gif
-boxele din portiera spate.dealerul cand iam spus de boxe a ramas cam blocat deoarece stia si el ca trebuie sa aiba 2 boxe si in spate si ca pana acuma nimeni nu a venit sa se planga ca lipsesc boxele ceea ce ma duce cu gandul ca sunt singur radmasa.gif care la prostit renault de 2 boxe in fine ... a ramas dealerul sa sune sa se intereseze si ca ma va suna peste cateva zile si sper sa se rezolve .
multumesc tuturor pentru ajutor si indrumari happy.gif

--------------------
Renault Megane 2.2 manager 2009 1.6 16V
+
Catalinmodena
post 9 Dec 2009, 16:28
Post #93

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Pistolarule,in prezentarea dotarilor scrie clar Radio CD 4x15W.
Mai zicea cineva ca sa te bucuri de masina si sa lasi chestiile astea minore in pace.De acord,dar eu nu asi fi linistit cand asi vedea un Ceed,Focus,Corrola sau Logan care nu au lipsurile astea.
Eu personal faza cu lumina in torpedou,porbagaj si lipsa mochetei pe capota porbagajului le consider clar JIGNIRI la adresa clientilor Renault.Adica nu concep ca un constructor care se respecta catusi de putin poate iesi pe piata fara chestiile astea.Hai ca mai o lasi fara cotiera,fara boxe,fara plafoniera spate,dar cu celelalte e prea de tot.
Si daca nu-ti pun boxe in spate da-i la dealer cu foaia de prezentare a masinii in cap!

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
pistolaru
post 9 Dec 2009, 17:31
Post #94

membru

From: iasi

Catalinmodena:si pe mine ma deranjeaza faptul ca sunt unele lipsuri dar cand scrie in foaia aia cu dotarile si masina nu le are apoi iti cam vine sa te duci la ei si sa ii bati in gura ca pe "sapa" sad.gif mie imi lipsesc lampa din torpedou si 2 boxe am analizat bine foaia aia si cam atat imi lipseste din ce ar trebui sa aiba un manager ca al meu din 2009 si pe foaia cu dotari care o am eu nu scrie nimic de plafoniera B deci nah asta a fost scoasa si din lista cu dotari dar cand scrie acolo ca sunt unele lucruri si pe masina lipsesc este cam enervant . am lampa portbagaj si nu am nici mocheta aia dar putin ma intereseaza nah ce sa faci si o lampa cumpar eu ca nu ma calicesc dar sa fie mufa aia acolo .macar boxele sa mi se monteze si sunt fericit radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 2.2 manager 2009 1.6 16V
+
tothrobert
post 2 Aug 2010, 12:33
Post #95

Membru incepator

Sal tuturor! Ati putea sa-mi spuneti, daca se poate pune in portbagaj becuri? Daca da, atunci cam unde este pozitionat lampa la celelalte megane-uri (in ce parte a portbagajului)? Si unde este conectat? Eu nu am lumini si as vrea sa pun, ca nu vad nimic seara in portbagaj si tre sa caut si o sticla de cola cam 3 minute cu mana ca sa o gasesc! wink.gif Mersi mult! O zi buna!

--------------------
Renault Megane II. 2008
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 08:47
Dacia