lipsa bec torpedou megane sedan manager 2009, saracie
![]() ![]() ![]() |
lipsa bec torpedou megane sedan manager 2009, saracie
valikris2002 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
|
||
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|||
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
am fost la renault si treaba sta cam asa:
-lampa din torpedou nu am ce face asa au venit ultimele meganuri manager fara lamap de iluminat si nu-i bai de asta ca ma duc saptamana viitoare si caut o lampa si o pun eu ca sigur are mufa aia ![]() -boxele din portiera spate.dealerul cand iam spus de boxe a ramas cam blocat deoarece stia si el ca trebuie sa aiba 2 boxe si in spate si ca pana acuma nimeni nu a venit sa se planga ca lipsesc boxele ceea ce ma duce cu gandul ca sunt singur ![]() multumesc tuturor pentru ajutor si indrumari ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pistolarule,in prezentarea dotarilor scrie clar Radio CD 4x15W.
Mai zicea cineva ca sa te bucuri de masina si sa lasi chestiile astea minore in pace.De acord,dar eu nu asi fi linistit cand asi vedea un Ceed,Focus,Corrola sau Logan care nu au lipsurile astea. Eu personal faza cu lumina in torpedou,porbagaj si lipsa mochetei pe capota porbagajului le consider clar JIGNIRI la adresa clientilor Renault.Adica nu concep ca un constructor care se respecta catusi de putin poate iesi pe piata fara chestiile astea.Hai ca mai o lasi fara cotiera,fara boxe,fara plafoniera spate,dar cu celelalte e prea de tot. Si daca nu-ti pun boxe in spate da-i la dealer cu foaia de prezentare a masinii in cap! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
Catalinmodena:si pe mine ma deranjeaza faptul ca sunt unele lipsuri dar cand scrie in foaia aia cu dotarile si masina nu le are apoi iti cam vine sa te duci la ei si sa ii bati in gura ca pe "sapa"
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
tothrobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 June 09 ![]() |
Sal tuturor! Ati putea sa-mi spuneti, daca se poate pune in portbagaj becuri? Daca da, atunci cam unde este pozitionat lampa la celelalte megane-uri (in ce parte a portbagajului)? Si unde este conectat? Eu nu am lumini si as vrea sa pun, ca nu vad nimic seara in portbagaj si tre sa caut si o sticla de cola cam 3 minute cu mana ca sa o gasesc!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:47 |