lipsa bec torpedou megane sedan manager 2009, saracie
![]() ![]() ![]() |
lipsa bec torpedou megane sedan manager 2009, saracie
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
da se poate oricum multumesc de ajutor la toata lumea .am vorbit cu dealerul si i-am explicat care-i treaba si cand ma suna sa ma duc sa iau cartea masinii ma duc sa puna lampa .a recunoscut ca trebuia sa fie lampa si ca o sa fie pusa una acolo la service.
Se poate inchide topicul multumesc ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
La astia cu reducerea costurilor nu ma mai mira nimic. Vorba lui Hack, sa zicem mersi ca avem volan si motor. Cred ca in viitor o sa cumparam doar caroseria goala si punem un scaun de bucatarie in ea (sau daca se vrea cu reglaj pe inaltime si lombar, un scaun de birou ar fi perfect).
Daca eu la privilege din iulie 2007 nu am avut lampi in usi desi masinile lor din showroom aveau toate si reprezentantul de vanzari de acolo spunea sus si tare ca masina mea va fi identica cu cele de acolo si cu aceleasi dotari, dar de unde atata. era scump al dracu sa pui 4 lampi in usi care costa 2 milioane la ei pe comanda din franta (lampi care vin fara bec si mufa culmea). Noroc cu dezmembrarile, de unde am luat 4 lampi si mi le-am montat eu. Culmea ca instalatia pana la stalpi era trasa de ei din fabrica, deci mare rahat nu au economisit. Insa repet, nu ma mai mira nimic. Am auzit si pe la clio faze cu lampa din torpedou, ca ar lipsi din fabrica, insa noroc ca le trag astia macar instalatiile pana acolo si lasa locasurile pt a se monta ulterior. La portbagaj nu am auzit inca vreun caz, insa asta deja e nesimtire mare sa nu pui lumina in portbagaj. O sa ajungem sa ne iluminam cu lumanarile ce naiba? e o chestie de bun simt lumina in portbagaj sau torpedou. This post has been edited by skorpio_bog: 7 Dec 2009, 20:10 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
pistolaru |
![]()
|
hmmm dar mai am o intrebare la mine imi lipseste si lampa spate oare are cablul ala unde ar trebui sa fie lampa ca o cumpar eu ca doar nu o costa asa mult
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
La ce anume te referi prin lampa spate? lampa din portbagaj? Ai fi mirat ce preturi practica oamenii pt o lampa. Repet, mie mi-au cerut la reprezentanta 600 de mii pe o lampa amarata din usa (numai lampa, adica plasticul, fara mufa care intra in ea si fara bec). Imagineaza-ti ca una pt portbagaj sau torpedou care are si butonul ala de oprire costa si mai mult. cel mai ieftin iesi daca iei de la dezmembrari una de pe un megane busit. O iei cu tot cu mufa si bec.
Later edit: Stai ca acum am recitit postul tau. Adica vrei sa spui ca tu nu ai lampa din plafoniera pentru locurile din spate???? ![]() ![]() This post has been edited by skorpio_bog: 7 Dec 2009, 21:35 |
--------------------
Renault
|
pistolaru |
![]()
|
ma refer la plafoniera B la locurile din spate sus ca si aia imi etse lipsa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Doamne ce ratati. Au scos si aia. Mai au sa scrie logan pe masina in loc de megane si gata treaba. Pai ai putea sa verifici daca ai mufa aia in plafon; acum depinde cum arata plafonul la tine, ca la meganele cu ambele plafoniere, in dreptul lampilor, tapiteria are o ridicatura sub care este o chestie de burete si pe acolo vine panglica cu mufa ce intra in lampa. Daca ai ridicatura aia e ok, ca ii poti pune, iar daca nu ai mufa trasa acolo, poti sa tragi alta mufa cu fire de la plafoniera din fata pana in spate.
|
--------------------
Renault
|
pistolaru |
![]()
|
pai in locul unde ar trebui sa fie este ridicatura are ca la orice megane denivelarea aia in plafon dar lipseste lampa atata tot....
si cum fac sa verific daca este mufa aia acolo ?ca doar nu oi da jos plafonul :| |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
bun, daca ai ridicatura e bine. E dintr-o bucata totul? ma refer acolo unde trebuia sa fie lampa sau are vreun capac ceva? daca nu, trebuie sa masori si sa dai tu gaura in tapiterie exact cat lampa si vezi daca ai acolo mufa aia trasa de ei din fabrica (desi nu cred ca o ai din moment ce nu au pus lampa ei. In cazul asta poti sa tragi tu fire de la cealalta lampa din fata.
|
--------------------
Renault
|
pistolaru |
![]()
|
da e dintr-o bucata oricum e cam riscant nu stiu ce am sa fac :|daca nimeresc pe unde ar trebui sa fie lampa cred ca am sa o pun
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Pai orice chestie implica riscuri. Asa eram si eu cand am decupat fetele de usi ca sa imi montez lampile si pana la urma au iesit mai frumoase ca din fabrica, mai ales ca le-am pus si leduri in loc de becurile alea infecte ale lor ca lumanarile. Cel mai sigur te uiti la un megane care are si vezi exact pozitia in care e lampa si masori la tine si decupezi exact unde trebuie. Apoi urmeaza partea fericita sau naspa: daca ai sau nu mufa trasa din fabrica. daca ai e ok, iei lampa si o pui, daca nu, trebuie sa te chinui putin sa tragi fire de la prima lampa.
Succes in orice decizie ai lua. This post has been edited by skorpio_bog: 7 Dec 2009, 22:42 |
--------------------
Renault
|
pistolaru |
![]()
|
skorpio_bog:multumesc mult pentru ajutor si sfaturile date .Momentan nu am timp sa ajung la reprezentanta dar cand ma voi duce sa iau cartea aia obosita a masinii am sa rezolv si cu lampa din torpedou si am sa intreb daca va afecta garantia si daca merita sa pun lampa in spate
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
cu placere. Bafta si nu ii lasa sa te abureasca ca la asta se pricep cel mai bine
![]() |
--------------------
Renault
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 7 Dec 2009, 10:45) Si la expresion este vopsita, dar in culoarea bordului... ![]() In alta ordine de idei fiecare si-a cumparat masina pe care si-a permis-o intr-un anumit moment... de aici si pana la faptul ca manager este foarte tare; ca la expresion se misca cotiera; la privilege se crapa pielea ecologica de pe scaune si mai bine sa ai scaunele din textil negru... hai sa fim seriosi! Stiu ca fiecare isi lauda fieru' dar n-o sa puteti compara variantele de echipare pentru ca tocmai aici se face diferenta... So... ![]() probabil se refere la asta: de_modif.jpeg ( Size: 28.43k ) Number of downloads: 376 |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca la aia se refera toata lumea... vezi cateva posturi mai sus...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() This post has been edited by M i h a i: 8 Dec 2009, 10:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Nu zice nimeni ca Managerul e mai tare ca un expresion sau privilege,si nu asta mi-am propus,spun doar ce am observat.De atat am avut ban in acel moment,+ minciunile celor de la Renaulti,atat am luat.
Insa descopar cu tristete ![]() Adica unde naiba e economia? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
pistolaru |
![]()
|
salut oameni buni .azi am fost la renault ca sa se rezolve problema dar m-am intors tot fara lampa
![]() ![]() ![]() sunt umpic dezamagit dar pana la urma sunt niste lampi de iluminat deci tot nu-mi pare rau ca am ales sa imi iau aceasta masina ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
mda...nasol sa nu ai lumina in masina...nici nu poti sa pui o lanterna pe cotiera..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt niste minusuri peste care o sa treci , ce-i drept e urat ca nu au pus un amart de bec in torpedou , plafoniera din spate nu cred ca e atat de necesara
![]() vezi cum ii pui o cotiera de oirigine de la dezmembrari , se schimba total ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
pistolaru |
![]()
|
L!nuX: frate tot ma framanta lampile astea
![]() momentan vreau sa rezolv partea cu lampile si cu boxe la usile din spate dupa aia o cotiera ![]() This post has been edited by pistolaru: 8 Dec 2009, 16:29 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
![]() Tu pana la urma ai luat Manager sau Prima? M-am uitat pe Renault.ro,si apare clar : Torpedou (17 litri) iluminat si cu refrigerare Radio cu mono CD 4X15W RDS codat, cu afisaj separat si satelit de comanda la volan Bine,mai apare si senzori de lumina si de ploaie si spatiu de depozitare inchis in cotiera din fata,dar asta o trecem la erori. Asa ca,Renault Romania, ![]() Off- vezi ca umbla "Vocea Clientului",pe aici,pe forum,poate intra pe aici,sa ne lamureasca putin! This post has been edited by Catalinmodena: 8 Dec 2009, 18:45 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Da, au scos si difuzoarele de pe spate. Daca Reno ar continua sa fabrice modelul asta inca 6 ani de acum incolo, in 2015 te-ai duce la dealer sa-ti ridici cheia...si atat
![]() This post has been edited by Hack: 8 Dec 2009, 18:55 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
QUOTE(pistolaru @ 8 Dec 2009, 17:27) L!nuX: frate tot ma framanta lampile astea ![]() momentan vreau sa rezolv partea cu lampile si cu boxe la usile din spate dupa aia o cotiera ![]() te cred, stiu cum e cu lampile ![]() ![]() Pai daca ai mufa de la lampa in torpedou si ii pui tu lampa nu are nici o treaba cu garantia ![]() Stai ca ai spus ceva magic: cum adica boxele in usi spate? adica nu ai boxe nici in usile spate? ![]() |
--------------------
Renault
|
M i h a i |
![]()
|
Nu are boxe spatee???
![]() This post has been edited by M i h a i: 8 Dec 2009, 18:59 |
--------------------
------
------
------
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Asta chiar ca e editie Limitata
![]() This post has been edited by mihai_dorin: 8 Dec 2009, 19:07 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cum sa nu aibe boxe pe spate????
deci daca ai 4 roti si un volan chiar ca zici saru'mana ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:31 |