salarii, metrorex, aberatii cu si despre
![]() ![]() ![]() |
salarii, metrorex, aberatii cu si despre
papa_mulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Îți dau voie să te tăvălești pe jos cît de mult vrei tu.
![]() Am senzația că dacă americanii au putut înlocui 13000 de controlori de trafic aerian (care-i treabă serioasă, nu glumă, extrem de grea și cu răspundere extrem de mare), românii se pot descurca și ei cu cîteva garnituri de metrou. Dar eu cred că nici n-ar fi nevoie să-i dea afară pe toți. Doi-trei concediați și sînt convins că toți colegii lor ar veni la muncă imediat. Iar precedentul există. S-a făcut deja în anii '90 și a funcționat de minune. De ce crezi că acum n-ar funcționa? QUOTE ei trebuie sanctionati nu javrele din politica care se joaca cu oamenii! Javrele din politică nu s-ar putea juca cu oamenii dacă n-ar avea sprijinul acestora. Dacă angajaților le-ar fi frică, știind că pot zbura imediat în șomaj, atunci nici mama tuturor șefilor de sindicat nu i-ar putea face să oprească lucrul. QUOTE Bun, si cine vrei sa ii sanctioneze....sa zicem ca o institutie controlata de ceilalti, ai lui Base! Instituția cu care au contract. Adică Metrorexul. Indiferent dacă-i controlată de "ceilalți". Nu contează de cine e controlată. E o instituție plătită din banii mei, greviștii sînt și ei plătiți tot din banii mei, deci mă aștept, chiar pretind, ca acea instituție să facă rapid ordine indiferent de cine-i la putere în țară. C-o fi puterea la Băse sau la altul, asta este irelevant. Iar pe termen lung, eu văd soluția în adoptarea unei legi care să interzică grevele în instituțiile statului, sau măcar în cele critice. Participarea la grevă să se pedepsească cu concedierea și interzicerea angajării într-o instituție de stat timp de 15 ani. Iar instigarea la grevă într-o instituție de stat (aici vizez conducerea sindicatului) să se pedepsească cu șase luni de închisoare. Și gata, s-a rezolvat problema. ![]() Într-o firmă privată poți din partea mea să faci ce vrei, dacă patronul acceptă. E treaba ta și a patronului. Dar la stat să nu îndrăznești să miști în front, că te arzi. Așa mi s-ar părea normal. ![]() This post has been edited by VladSoare: 19 Nov 2009, 14:17 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Subscriu.
Daca i-as spune sefului meu ca vreau sa fac greva, probabil ca s-ar prapadi de ras si m-ar sfatui sa nu mai zic prostia asta a doua oara, sa nu ajunga prostia asta mai sus si sa fiu dat afara. Si asa e peste tot intr-o firma creeata pentru a obtine profit si care cauta sa se extinda. Cui nu-i convine conditiile de munca dintr-o institutie, poate foarte bine sa se angajeze in alta parte, sa-si caute la privat de munca sau, daca tot nu gaseste, sa emigreze in alta parte unde munca lui este respectata si bine platita. Acesta e mecanismul aplicat de sute de ani prin care cei buni sunt rasplatiti cum se cuvine si cei prosti sunt evacuati din sistem, selectia naturala. Mecanismul grevelor se opune mecanismului selectiei naturale, cu toate consecintele negative de aici. Cand la stat se va aplica acest lucru in toate structurile sale, vom avea in sfarsit o tara in care sa merite sa traiesti. |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.135 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
O porcarie asta cu greva. Cred ca se plictiseau angajatii.. si ce au zis, hai sa oprim si noi putin activitatea sa ne bage si pe noi lumea in seama.
Cum poti sa ai pretentia ca intr-un an de zile sa ai o crestere salariala de 43 % (23% anul trecut si 20% cereau acum) cand in jurul tau este o actiune de cutting cost general. Eu i-as scuipa in gura pe astia. Niste idioti !!!... ce??.. isi cer drepturile ?... dar pe ce lume traiesc astia ?!!! Mai bina puneau 2 ron la abonament in plus si gata. Da nu, mai bine ne incordam putin si speriem bucurestenii, sa se calce in picioare prin RATB, sa arda gazul masinii, sa mearga pe jos, abia mai fac si ei ceva miscare. Daca as fi in locul lui Berceanu (desi am citit ca deja a facut asta) i-as da in judecata si nu m-as lasa pana ce nu fiecare angajat sa plateasca din buzunar pierderile suferite de societate in aceste 2 zile de greva. Daca nu are succes in instanta, as mai taia putin din subventii... Bataie de joc... + ca asta s-a intamplat culmea chiar in saptamana cu alegerile. Parca a fost o bomba cu ceas fixata sa bubuie chiar cu cateva zile inainte de votare. Incredibil. Caricatura de tara ! This post has been edited by Avani: 19 Nov 2009, 23:10 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 04:14 |